Találatok a következő kifejezésre: Miért gondolják cigányok azt, hogy bármit (1 db)

Miért gondolják a cigányok azt, hogy bármit megtehetnek és még felelősségre sem vonják őket?

Nem tisztelek semmit és senkit,se embert, se törvényt! S?t még nekik áll feljebb, amikor kérd?re vonják ?ket valami miatt? (Akinek nem inge, nem veszi magára)

Legjobb válasz: A kérdésre válaszolva: Kérlek szépen azért hiszik mert a mindenkori politika adja alájuk a lovat. Valljuk azért most már nyilvánosan be, hogy õk elméleti és gyakorlati síkon is többet megtehetnek, több jogsértést követhetnek el felesõségrevonás nélkül illetve gyengébb felelõsségre vonásra számíthatnak. Sajnos a diszkrimináció átcsapott a ló túloldalára és magyar honban az indiai van otthon a magyarral szemben ez szomorú:( S van támogatottsága is..

Édes apám rendõr volt, és az utcán volt mint õrzõs.. és azért került hadbíróság elé, mert elkapott egy cigányt, aki kirabolt egy idõsebb hölgyet. Apa Rasszizmus vádjával került bíróság elé, mert Lakatos Gazsi barátunk elõadta hogy õ semmit nem csinált és a csunya rendõr bácsi odament és minden ok nélkül szájba verte. EZÉRT haragszom rájuk nagyon... senki ne vegye magára... csak gondoltam leírom... minden jót ^^;
A kérdésre válaszolva: Kérlek szépen azért hiszik mert a mindenkori politika adja alájuk a lovat. Valljuk azért most már nyilvánosan be, hogy õk elméleti és gyakorlati síkon is többet megtehetnek, több jogsértést követhetnek el felesõségrevonás nélkül illetve gyengébb felelõsségre vonásra számíthatnak. Sajnos a diszkrimináció átcsapott a ló túloldalára és magyar honban az indiai van otthon a magyarral szemben ez szomorú:( S van támogatottsága is..
Igen és beszolnak, lopnak, meglincselik az embereket... Egyébként azért csinálják mert megtehetik, én nem adnék nekik segélyt sem dolgozzon érte vagy menjen el. Lemínuszolhattok, nekem van igazam, sajnos
Maria Terezia is probalta oket iskolazni ...erdekes hogy minden orszagban veluk van a gond es nem a nemet kissebseggel.ha a ciganyok nem leteznenek 80%al javulna a kozbiztonsag es 60%al a buncselekmenyek szama , tudomasom szerint, csokkenne.
Azért viselkednek így, mert megtehetik.. azt látom, h már nincs kontroll. Nem vagyok rasszista..sõt..de ha ezt http://www.echotv.hu/video/index.php?akt_menu=1038 megnézitek..szerintem minden értelmes magyar ebernek ökölbe szorul a keze.. és sajnos ez egyre durvább..
azért van akkora szája minden cigánynak mert ha a törvény õket büntetné akkor jönne mindenki jogy a kissebséget így meg úgy sértjük ezt utálom!! ha egy roma csinál vmit nem gond ha egy magyar ugyan azt akkor az már tragédia
Sziasztok! 14 éves vagyok! Engem is aggaszt ez a helyzet. Elmesélek egy történetet. Amikor ovis voltam , (nme mondom egész értelmes kölyök voltam) volt egy osztálytársam. Cigány volt, és a Lakatos név nekem nem jelentett semmit. De ahogy fejlõdik az ország, egyre jobban azt látni hogy eldurvulnak a dolgok. Gondolom sokan látták azt a videót a népszerû videómegosztó oldalon, hogy 120 centi tömény erõszak. Egy cigány gyerek késel meg embereket és elveszi apénzüket! Hogy lehet az hogy egy gyerek aki még nincs 14-se meg tud szökni fogvatartásból. szóval a történetet hogy folytassam, nekem nem tûnt fel az hogy cigány tök jól elvoltam vele semmi bajom nem volt. És múltkor találkoztam vele a HÉV-en és eszembe jutott, "jé télleg hát lakatos **** és akkor jöttem, rá hogy ez elég durva. Megmondom mi a baj. mindennek két oldala van. Azért nem szeretik sokan a cigányokat mert ilyenek. Addíg semmi bajunk nem volt velük amíg nem kezdtek el lopni csalni meg embereket verni ölni sarlóval kapával. Lehet hogy amit most leírtam hülyeségnek hangzik , de szerintem két oldalon kéne változtatni. MI nem fogjuk nem szeretni a cigányokat ha normálisak lesznek. A nagypapám azt mondta, hogy ez a Rendszerváltás elõtt nem volt ( én nem tudom mi volt akkor mert még meg sem születtem) Csak azóta van ez amióta az Euba belépünk! Valamin nagyon változtatni kéne!
én nem veszem magamra, viszont: atörvény az törvény!!! nem hinném, ha valaki büncslekményt követ el, nem vonjàk felelösségre, legyen az bàrki. egyébként a börtönökben a többség cigànyokbol àll, tehàt nem hiszem, hogy nem lettek volna felelösségre vonva.ha kiskorura gondolsz ott nem tudnak mit tenni, maximum intézet, ahonnét azzonnal ki is szöknek, de a gyerekeknél nem hiszem hogy csak a cigànyok követnek el rosszat, (bàrcsak egyedül ök tennék)akkor màr rég ki lettek volna irtva) de sajnos mindenki követ el hibàt , bünt, és a törvény vonatkozik mindenkire egyformàn. ha arra gondolsz hogy beszologatnak, akkor nem kell meg hallani, ha arra, hogy verekednek, hàt jelezd a rendörségen(akàr lopàst is)ha neked van igazad, akkor ellesznek itélve, higgy nekem!
Csakhogy a törvény nem ismeri a "cigány" szót. Nem különböztethet meg embereket semmilyen faji vagy származási szempontból. Az pedig egy dolog, hogy a segélyre jogosultak többsége cigány. Hisz õk élnek legtöbbször olyan körülmények között. Azonban bárki kerülhet olyan helyzetbe. Akkor õ se kapjon semmit, hiába dolgozott, fizetett adót, stb? A segély legyen segély, inkább munkát biztosítsanak nekik.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy rosszul tettem fel a kérdést. Elnézést! Igazából arra gondoltam a kérdés megfogalmazásánál, hogy miért nevelik a gyerekeket eleve úgy, hogy a gyerek azt érezze, bármit megtehet. (5 éves kis gyerekek olyan szinten káromkodnak, szidják az embert, hogy még egy felnõtt szájából sem tûrném el... stb).

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy lehet olyan személyeket dicsőíteni, akik megölettettek rengeteg embert, köztük gyermekeket, és nőket is?

Feltűnt, hogy sokan szinte istenítenek bizonyos történelmi személyeket, akikre illik a fenti "leírás".

25

A Zsidó Világkongresszus miért tiltaná be a Jobbikot?

17

Az FKgP jelenlegi székházát milyen összegen vásárolta?

Az FKgP Budapest Kinizsi u. 22. sz székházát mennyi összegen vásárolta? Vagy ha bérli mennyi bérleti díjat fizet? Elterjedt az a hír hogy a 2014. évi Országgyűlési választáson induló Párt lesz az FKgP. Gratulálás jár ezért.
A hírek alapján az FKgP jelenlegi országos elnökét nem a tagság választotta meg, hanem a Fővárosi Törvényszék hozott ebben határozatot. A vidéki FKgP- s szervezetek Országos aláírás gyűjtést folytatnak az Országos elnök választás ügyében, egy új elnök személyében.Kinek mi a véleménye a fentiekre, várom az őszinte elfogulatlan hozzászólásokat.

3

Mi kell egy párt alapíttásához? Sehol sem találtam semmi értelmeset.

0

Hogyan jár a szabadság törvényesen? Mit tudok tenni?

Folyamatos munkarendbe dolgozunk (4nap meló 1 nap pihenő (éjszakás után 2nap pihi) , a főnököm viszont azt mondta hogy mostantól kizárólag hétköznap du/de vehetünk ki szabadságot és +pihenőnapokat. Jelzem csőgyárban dolgozunk szóval nem olyan fontos meló. Azzal az indokkal jelentette ki hogy csak hétköznap tudnának helyettesíteni minket ,hétvégén pedig nem akar túlórát fizetni... nos ez mennyire törvényes? Ez ellen lázadtunk fel a 4ből 3-an, nehogy már ő mondja meg mikor vehetek ki szabit....ez egy több száz embert foglalkoztató nagycég, nagyon nem szoktak sumákolni de ez már gáz. Tehetünk ez ellen valamit? Ha igen és tudtok valami linket küldeni amit akár ki is nyomtathatnék neki hogy ezt így nem lehet annak még jobban örülnék!! köszi!!
Petya

3

Miért ilyenek az antiösszeesküvők?

Nem tűnik fel nekik, h az állandó károgással, hogy mindenre ráfogják, h összeesküvés semmivel nem különbek, mint a riogatók?
Sőt!
Példa:
Xy felhasználó feltesz egy kérdést az 51. körzettel kapcsolatban, h szerintetek elképzelhető, hogy UFO-kat tárolnak?
A poén, hogy a kérdező nem is állítja, csak kérdezi.
Erre mik a válaszok?
Kivétel nélkül állítások, hogy biztos, hogy ez marhaság, mert ez hülyeség és kész, mert ez így van és másképp nem lehet, mert ez baromság meg hülyeség, meg hogy lehet ilyet kitalálni.
A magát nagy értelmiséginek tartó bohóc, mást nem csinál csak hülyéz meg károg, közben meg bele se gondol, h életében a falun kívül nem járt, ennek ellenére ő megállapítja, hogy semmi ilyen nincs, de úgy okoskodik, mint aki napi szinten bejár abba az objektumba.
Vagy legalább a NASA meg az US ARMY napi hírlevelet küldene neki a fejleményekről, mert hát ugye ez tök egyértelmű, hogy a legújabb katonai fejlesztéseket a tv-ben fogják mutogatni, sőt, kérésre meg is mutatják a technika mibenlétét, hát persze.
Arról meg már ne is beszéljünk, hogy persze tök hülyeségnek tartja, de annak ellenére az összes ilyen kérdéshez beírja, hogy mekkora hülyeség.
Én egy kis iskolás durcás kisfiút látok bennük, akik csalódottak és zavarja őket, h nem tudhatnak mindenről teljes bizonyossággal.
Mit éreznek az ilyen emberek?

8

Ez az oldal a jobboldaliak helye. De miért gondolják, hogy csak azért, mert van egy oldal, ahol ők vannak többségben, akkor az az egész országban is így van?

Szidnak itt mindenkit, aki egészségesen gondolkodik, de közben gyakorlatilag rengeteg embernek elege van a mai jobboldali felfogásból. (És hagyjuk ezt a "liberálisnak lenni egészséges szerinted?) dolgot, mert azt sem tudják, hogy miről beszélnek.

16

Ez az oldal a liberálisok helye. De miért gondolják, hogy csak azért, mert van egy oldal, ahol ők vannak többségben, akkor az az egész országban is így van?

Szidnak itt mindenkit, aki egészségesen gondolkodik, de közben gyakorlatilag rengeteg embernek elege van a mai liberális felfogásból. (És hagyjuk ezt a "rasszistának lenni egészséges szerinted?) dolgot, mert azt sem tudják, hogy miről beszélnek.

24

Ez a felmérés is rasszista?

https://en.wikipedia.org/wiki/Minnesota_Transracial_Adoption..

6

Mi lenne ha egyszerűen nem hergelnénk egymást?

Hallgatom Orbán beszédét a zsidó világkongresszuson, és gyűlöletről beszél. Arra gondolok hogy ez hülyeség, csak túlértékelik a dolgot, az átlagembernek semmi baja nem lenne a zsidókkal. És mégis vannak ilyen oldalak mint a kurucinfó, mégis vannak ilyen emberek, antiszemiták, és ezek után vannak olyan zsidók is akik felsőbbrendűnek tartják magukat a "gójokkal" szemben. De ez is csak védekező mechanizmus a valós és vélt sérelmek ellen, zsidó érzékenység. Most akkor kinek van igaza? Különben is beszéltem magyar zsidókkal, és magyarnak is tartanák magukat, de miután a szent magyar jelképeket (turulmadár, nemzeti színek, nagy Magyarország) szélsőjobbos, gyűlöletkeltő célokra használják fel, nem csodálom ha elmegy tőle a kedvük. Mégis miért kell folyton acsarkodni, miért nem lehet békében élni? Mindenki, zsidók-nemzsidók válaszát is várom, csak ne kezdjen senki uszítani senkit. (Bocsánat ha kicsit összeszedetlen voltam.)

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!