Találatok a következő kifejezésre: Miért gond mások (31 db)

Az miért gond hogy akár tűzzel-vassal is de meg akarok változtatni másokat?

Pszichológusommal pont ez került szóba múltkor és mondtam neki hogy van egy legjobb barátom aki nagyon idegesít engem a személyiségével, felidegel és mondtam a pszichológusomnak hogy meg akarom változtatni a gyereket hogy ne legyen görcsös, kevésbé szorongjon, tudjon jól csajozni. Megkérdezte a terapeutám hogy hogyan gondoltam milyen módszerekkel? és mondtam neki hogy sokat beszélek neki a helyes életfelfogásról, adok könyveket neki, tanácsokat hogy miként viselkedjen, ne legyen görcsös. Nem tudom miért de egyszerűen nagyon felmegy bennem a pumpa amikor látom hogy csak szarozik és nem halad az életben sehová sem! Öcsémmel is ez a helyzet hogy néha beszabályozom a viselkedését mert dühít, idegesítenek a rossz tulajdonságai.

Legjobb válasz: Biztosan igaza van, hiszen õ a szakember és igen, ez szerintem is negatív tulajdonság, méghozzá egy elég rossz fajta. Az becsülendõ, hogy segíteni szeretnél másokon, de az mindig jobb, ha inkább csak irányt mutatsz a másiknak, és nem rákényszeríted az akaratod, talán többre mennél, ha nem tukmálnád a nézeteidet, hanem esetleg megvitatnád a dolgokat értelmes, kulturált, felnõtt módon. Az, hogy másokban akarod magad kontrollálni az valami olyasmi lehet szerintem, hogy valahol te is ilyen bizonytalan természetû vagy, vagy régebben az voltál és így próbálod meg leküzdeni ezt a dolgot, hogy nem hagyod, hogy a környezetedben ilyenek legyenek az emberek, de ez csak egy tipp, mert ugye én nem ismerem sem a részleteket és nem vagyok pszichológus sem.

Biztosan igaza van, hiszen õ a szakember és igen, ez szerintem is negatív tulajdonság, méghozzá egy elég rossz fajta. Az becsülendõ, hogy segíteni szeretnél másokon, de az mindig jobb, ha inkább csak irányt mutatsz a másiknak, és nem rákényszeríted az akaratod, talán többre mennél, ha nem tukmálnád a nézeteidet, hanem esetleg megvitatnád a dolgokat értelmes, kulturált, felnõtt módon. Az, hogy másokban akarod magad kontrollálni az valami olyasmi lehet szerintem, hogy valahol te is ilyen bizonytalan természetû vagy, vagy régebben az voltál és így próbálod meg leküzdeni ezt a dolgot, hogy nem hagyod, hogy a környezetedben ilyenek legyenek az emberek, de ez csak egy tipp, mert ugye én nem ismerem sem a részleteket és nem vagyok pszichológus sem.
Ezek szerint van egy elképzelésed arról, hogy mi a helyes az életben. Aki nem azt teszi, nem úgy él, akkor úgy érzed, a te kötelességed (bocs' most egy kicsit durva leszek, csak azért, hogy lásd az õ szemükkel): - belepofázni az életükbe, hogy mit, hogyan kellene csinálni - rájuk erõltetni a te igazságodat, és nem hagyni, hogy megtapasztalják a saját hibáik-tévedéseik következményeit - nem engeded ezáltal nekik, hogy esetleg bebizonyítsák, az õáltaluk elgondolt élet is vezethet eredményre - mibõl gondolod, hogy egyedül az a jó, amit te jónak gondolsz??? - hagyd az embereket, had éljék a saját életüket, te milyen alapon teszed mindazt, amit teszel??? Ki vagy te, hogy ilyen mértékben mersz másokat bírálni, és ilyen mértékben akarsz bele-avatkozni mások életébe?????
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 2-es vagyok! Csakhogy értsd, mirõl beszélek: Szomszéd lakás önkormányzati egyszobás. Egy fiatal anyuka két kislányával él benne. Persze nem könnyû, egyszobásban 3-an, ráadásul fél évvel ezelõtt kapták meg a kiutalást, addig albérletben laktak. Pár hete (tiszta jószándékbó) befogadta a barátnõjét és annak kislányát, mert õk hirtelen kerültek az utcára. Most mondja nekem, hogy úgy döntöttek, vissza-adja ezt a lakást az önkormányzatnak, és a barátnõjével (+ 3 gyerekkel) keresnek egy többszobás albérletet, és összeköltöznek. Mondtam neki, meg vagy húzatva, ha ezt megléped, az életed során soha többet nem fogsz kapni önkormányzati lakást!!! Gondold meg alaposan!!! De a te életed, melyrõl neked kell döntened! Én csak azért szólók, hogy tudjál róla! Ha mégis maradsz az eredeti tervnél, nem mondhatod késõbb, hogy senki sem szólt! És ennyi! Egy másik ember életébe ennél jobban belefolyni, ennél többet tenni nem lehet, és nem is szabad!
Teljesen igaza van a terapeutádnak. Mivel nem vagyok szakember, csak a saját nyelvemre tudom lefordítani azt a helyzetet amirõl írsz. "sokat beszélek neki a helyes életfelfogásról" Az már probléma, ha azt hiszed, hogy a Te életfelfogásod a mérvadó, ami szerint másoknak élnie, és viselkednie kellene. Ez nem helyes. Nem a Te életedet élik mások, nem a Te értékrended szerint, így azt se tudod megmondani nekik, hogy mit és hogy csináljanak. "másokban akarom kontrollálni saját magamat" Ez is igaz. Általában más emberek viselkedésében azok a dolgok zavarnak minket, azok a hibák amik bennünk is megtalálhatóak. Így pl. Én amikor valakiben hibát találok elgondolkodok rajta, hogy bennem ez a hiba milyen módon nyilvánul meg. Ha egészséges önkritikával rendelkezik valaki, akkor rájön, hogy saját magán mit kellene változtatnia. Fogadd el, hogy az emberek úgy jók ahogy vannak. Mindenkinek vannak erõsségei és gyengeségei, ettõl emberek. Soha, senki nem fog a Te igényeidhez igazodni, és soha senkit nem változtathatsz meg csak azért, mert úgy számodra jobb lenne. Az már haladás nálad, hogy terápiára jársz, mert tényleg vannak problémák az emberekhez való hozzáállásodban. Változz, ne változtass. Azon is gondolkodj el, hogy azok akiket kritizálsz, rászorulnak-e szakember segítségére úgy ahogy Te. Ha nem, akkor nyilván õk valamit jobban csinálnak az életben. Próbálj meg inkább Te elfogadni jó tanácsokat, mint azt osztogatni másoknak.

A barátom azt mondja hogy túl sok szexet akarok. Ez miért probléma? Más srácnak is gond ez?

Fél éve vagyunk együtt. Imádok szexelni, ő is, de ő már soknak tartja amit én akarok. én szeretem mindenhol kipróbálni,szeretem az új helyeket. volt hogy 1nap 7-szer is szexeltünk, de most már bekell érnem a napi 3-mal.. persze nem ebből áll a kapcsolatunk hogy egész nap szexelünk, mindig van valami programunk. kérdeztem hogy megunta-e velem a szexet, de mondta hogy nem imád velem lenni. de akkor miért nem akarja többször?

Legjobb válasz: Menjél szépen ki havat lapátolni aztán meglátjuk lesz e kedved pajkoskodni.

Menjél szépen ki havat lapátolni aztán meglátjuk lesz e kedved pajkoskodni.
Nem elégít ki rendesen, meglehet! Nálam nem volt még ilyen probléma...
Napi 7? Mikor barátnõmmel mi napi 7et letoltunk egy nap (szombat) konkrétan reggeltõl estig nyomtuk. Dolgozni/suliba járni ki fog? Jó a napi 7 szex de ennyire normális embernk nincs ideje. 20F
Isteneeem!!! Én miért nem tudok egy ilyen csajt kifogni?!
Hàt most mièrt ne?:) ) ha szüksèged van rá..:) :D
Munka, suli vagy egyéb dolgok nincsenek? azért a szex nem egy kétperces tevékenység. Napi hét az órákat jelent.
Egyszerre két sráccal próbáltad már?
Csak úgy elmondom, van ilyen betegség, ha a 7 sem elég akkor mindenképpen beteg vagy. A LifeNetwork-on 1 hónapja volt 1 mûsor már 2 szer láttam, szex függõ nõk voltak, és olyan nõk akik mindig fel voltak izgulva, ezek betegségek. 20-50 közötti nõk voltak benne, egyszerûen nem tudtak élni, gondolkozni, dolgozni, sírtak, könyörögtek, hogy valaki segítsen rajtuk. 5-6 bemutatott nõbõl 1-nek volt gyereke és egynek volt párja csak.
A kérdező hozzászólása: :)
Hàt èn szìvesen be segítenèk a kielégítèsedbe:) ha màr õ nem akarja :P
Te se lapátoltál még túl sok havat az életedben az fix kedves kérdezõ.
Megfeledkeztél az elemcseréröl. A vibrátor sem birja végtelenségig.
Dolgozni ki fog?
A kérdező hozzászólása: lenne;)
A kérdező hozzászólása: de kielégít rendesen:) azért is vágyok még többre:D
14. Válaszoló 1 rövid ideig ha hosszú ideig nem szexelsz jó egy ilyen csaj. De ha dolgozol, tanulsz, vagy kettõ együtt, annyira nem lenne vicces mikor elkezdene rinyálni, hogy még ma CSAK 3* dugtad meg...

Miért gond az mások szemében, ha a saját álmaimat szeretném megvalósítani?

(ha mesélek err?l nekik, akkor kinevetnek-pedig ?k kérdezték) Illetve, ha olyan az álmo,, ami nem hétköznapi. Hülyeség-e 22 évesen ezeket kergetni?

Legjobb válasz: Ami kimaradt, nem kivitelezhetetlen dologról van szó.

A kérdező hozzászólása: Ami kimaradt, nem kivitelezhetetlen dologról van szó.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszi a válaszotokat! Remélem mindenkinek az álma valóra válik!!!! Számomra érthetetlen, hogy egyeseknek nincsenek álmaik, de ez az õ dolguk, ebbe nem szólok bele. Cserébe ugyanezt várnám el.
Alapvetõen a legtöbb ember irígykedik, azért nevet ki. Ez elég elcsépeltnek hangzik, de tényleg így van. Sokan még álmodni sem mernek, nemhogy megpróbálni megvalósítani. Lehet, arra gondolnak, neked miért sikerünle, mikor nekik nem, amit akartak. Ne foglalkozz velük. ("A békák másztak fel a meredek dombra. A domb aljában egy kígyó nézett fel rájuk, és nevetett: úgysem tudtok felmenni, nyugodtan gyertek le, ne is erõlködjetek! A békák pedig sorra lepotyogtak, egy kivételével. Az ment tovább, amíg fel nem ért a domb tetejére. Onnan visszanézett a többire, akik felkiabáltak neki: Hát neked meg hogy sikerült ez a lehetetlen dolog? Erre õ visszakiabált: Bocs, nem értem amit mondtok, mert süket vagyok!")
Ez tényleg megvalósítható dolog. Nem kell "szürkének" lenned. Én drukkolok neked! :) :)
Az álmod nem valótlan... ne foglalkozz a kishitû gyáva emberekkel akik még álmodni sem mernek!!!!! So L.A. ... what the heck are you going to do there?
Az szép város lehet bár én még nem jártam ott.Ha nagyon szeretnél oda menni dolgozni biztosan sikerülni fog.
A kérdező hozzászólása: Szia, remélem a te álmod is sikerül :) Az enyém most az, hogy elmenjek Los A. dolgozni. Eddig Londonba akartam jönni ez sikerült is. Jelenleg itt melózom.
Elõzõ válaszoló vagyok megint.És ha meg elérted az álmodat bátran dicsekedhetsz nekik hogy "Na én ezt is megcsináltam!" Akkor már röhöghetnek. Nekem meg az a nagy álmom hogy én is versenyezhessek a lovas versenyeken.Lovagolni jól tudok meg jövõre kapok is egy saját lovat és remélem ha minden jól megy néhány év mulva én is versenyben leszek :) Amugy neked mi a nagy nem hétköznapi álmod?
Miért lenne hülyeség ha vannak álmaid.Ha igazán akarod akkor sikerül megvalósítanod.Semmi sem lehetetlen csak sokat kell dolgoznod érte hogy elérd a célod.
hello. en csaladot szeretnek es egy sajat kocsmat :D ezekrol szoktam abrandozni :P

Miért van az hogy ha valamin amin nagyon görcsöltem túl vagyok és végre megkönnyebbültem hogy remélem mostantól végre nyugodt életet élhetek rögtön jön a másik gond? Vagy ezeket a gondokat már csak én nagyítom föl? Miért van ez?

Legjobb válasz: Az élet bizony már csak ilyen. Tudod, mikor másokat nézünk, esetleg filmeket, irigyeljük õket, hogy milyen gondtalanul élnek, de ha jobban megismered õket, kiderülnek az õ gondojaik. Az élet egy tanösvény, amin végig kell menni, a cél a tanulás. Tanulni csak a leckékbõl lehet, a leckék pedig többnyire nehezek. Ezért tényleg ne nagyítsd fel õket. Viszont mindig keresd, hogy mit tanultál abból, amin éppen végigmentél. Ha nem tanultad meg, akkor megismétlõdik a helyzet más formában. Éppúgy mint az iskolában az évismétlés. .

Az élet bizony már csak ilyen. Tudod, mikor másokat nézünk, esetleg filmeket, irigyeljük õket, hogy milyen gondtalanul élnek, de ha jobban megismered õket, kiderülnek az õ gondojaik. Az élet egy tanösvény, amin végig kell menni, a cél a tanulás. Tanulni csak a leckékbõl lehet, a leckék pedig többnyire nehezek. Ezért tényleg ne nagyítsd fel õket. Viszont mindig keresd, hogy mit tanultál abból, amin éppen végigmentél. Ha nem tanultad meg, akkor megismétlõdik a helyzet más formában. Éppúgy mint az iskolában az évismétlés. .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.
Igen.. sajnos ez így van. Mindig van valami, de hosszú távon mégiscsak úgy szép az élet ha zajlik :) . A mindennapi problémafolyam alól csak egy dolog szabadít meg, azt meg ne várd :) )

Fiúk, lányok szerintetek mi lehet a gond velem, miért nem kellek a lányoknak? Ti mit gondoltok ezek alapján rólam, tényleg csúnya vagyok vagy valami más lehet a gond, hogy sikertelen vagyok a lányoknál?

Régóta gondolkodm már ezen. Sok lánynál próbálkoztam, többnyire úgy láttam, hogy a külsőm miatt utasítanak el, de aztán mégis láttam csúnya fiúkat is szép barátnővel és nem a pénzesekre gondolok és ez valahogy összezavart teljesen. Főleg, ha arra gondolok vissza, hogy középsuliban is voltak jelek arra hogy legalább 2 szép lánynak bejöttem, csak épp féltem lépni akkor még, nem olyan volt, mint most. Nem mertem próbálkozni náluk, de például olyat csinált az egyik szép csaj, hogy gyakran fordult hátra utánam, ha meglátott, egyszer még rám is mosolygott. Aztán volt, hogy a barátnője látott meg és ő meg folyton nevetgélt, hangoskodott, meg mintha jelezte volna a szép csajnak, hogy látott engem, nekem úgy jött le ez. Aztán volt egy másik szép csaj, ő meg osztálytársam volt és hát egyszer nyíltan rákérdezett, hogy van-e barátnőm meg máskor egy másik csaj valamit modnott neki és felém mutatott, valami olyasmi volt alényeg, hogy mondjon már el valamit nekem. Persze sosemt udtam meg, hogy a két szép lánynak valóban bejöttem-e, de lényegében ez a két eset, ahol tényleg úgy tűnt, hogy tetszem szép lányoknak, illetve volt még egy a közeljövőben, amikor buszon szemeztek velem szép lányok, az egyikőjük megy nyíltan engem bámult egész úton, egy másik meg hátra fordult buszon és aztán valamit súgdolóztak a barátnőjével meg kicsit nevetgéltek. Az a fura, hogy amikor én próbálkozom be ismeretlen szép vagy nem túl szép lányoknál, akkor meg folyotn lekoptatnak vagy csak havernak akarnak legjobb esetben is. Nem érten én ezt, bár talán okosabb lennék, ha be mertem, be tudtam volna próbálkozni azoknál a lányoknál, akik szemeztek is velem vagy egyéb jelet adtak előzőleg, de sajnos mindig akkor történ, amikor nem volt erre időm és lehetőségem, mert nyílván ilyenkor siet az ember a dolgára és nem ér rá leszólítgatni lányokat, még, ha valóban tetszettem is nekik, bár a fene se tudja, mert mióta leszólítgattam szép lányokat, egyiknél sem éreztem, hogy bejönnék neki külsőre, kezdem úgy érezni, hogy túl ronda vagyok, sajnos volt lány, aki konkrétan az orrom miatt kigúnyolt és ez is totál összezavart, mert máskor meg olyan jeleket kapok, hogy talán tetszem egy szép lánynak, aztán mégis nyíltan szép lányoktól eddig csak a gúnyolódást kaptam meg. Facebookon is van, hogy rám írnak lányok, de ők nem valami vonzóak a számomra és valahogy csak az ilyen lányok találnak meg ott is, én meg nem akarom megbántani őket, így adok esélyt az ismerkedésre, egy ilyen lánnyal randiztam is, nem volt az esetem, de rendes volt meg minden, sajnos vonzódni nem tudtam hozzá, végül ő maga akarta, hogy csak barátok legyünk. Azóta tudom, hogy nincs értelme olyannal erőltetni egy kapcsolatot, aki nem vonz már külsőre sem. Egy kapcsoalt alapja a szexuális vonzalom, aztán a jellem is nagyon fontos persze. De azt nem értem, hogy miért nem találok olyan számomra vonzó, szép lányt, akinek én is bejönnék, miért csak az olyan csajokat fogom ki, akiknek nem vagyok az esete, ha más szép csajok meg elég fura jeleket adnak időnként. Például az is fura volt, mikor jött velem szemben egy szép csaj, talán még kicsit magasabb is volt tőlem és amint meglátott elkezdte simítgatni a haját, meg így hirtelen lefelé maga elé nézett, ahogy elmentünk egymással szemben, egymás mellett, mintha zavarba jött volna és hát ez is fura, mert szerintem egy szép csaj nem szokott zavarba jönni egy ronda fiútól vagy tévednék? Kérlek segítsetek már fogalmam sincs mi van most akkor? Van-e jogom vonzó barátnőhöz vagy tényleg elégedjek meg olyan lánnyal, akihez nem tudok vonzódni külsőre, de jellemre legalább megfelelőnek tűnik? Vajn csúnya fiú vagyok vagy helyes, már ezt sem tudom eldönteni. Olyan zavaros minden. Köszi előre is, aki elolvasta és próbál segíteni! Én már lassan beleőrülök ebbe!

Legjobb válasz: 1. Akármennyi a betû, a külsõd csak képrõl fogjuk tudni megítélni. Ha küldesz egyet, megmondom, hogy szerintem milyen, de ez is csak egy vélemény a többmilliárdból. 2. Ha már ennyit írtál, a korod beleférhetett volna.

1. Akármennyi a betû, a külsõd csak képrõl fogjuk tudni megítélni. Ha küldesz egyet, megmondom, hogy szerintem milyen, de ez is csak egy vélemény a többmilliárdból. 2. Ha már ennyit írtál, a korod beleférhetett volna.
nem minden a külsõ.. hiába helyes egy srác ha unalmas, és idióta.. sztem a kisugárzásodon vagy maga talán h nem mersz lépni.. félénk fiúk általában nem érdekelnek mert õk 'unalmassak' .. szóval ink ezen változtass
Mennyi idõs vagy?
Figyelj hány ronda srácnak vannak gyönyörû barátnõi?!Neked is úgyanúgy van esélyed! és hidd el ha egy lány elkezdi a haját simitgatni meg hasonlok az esetek90%-ban zavarban van.Legyél egy kicsit bátrabb és több önbizalmat!Egy lányt sose kezelj le mert az !! bukta bukta
küldj képet és megmondom a véleményem

7 hetesen egyik nap kemeny erzekeny a cicim, maskor nem ez miert van? Ugye nincs gond?

Legjobb válasz: Tuti hogy nincs gond!Nekem is változik meg sokmindenkinek! 14 hete km.

Tuti hogy nincs gond!Nekem is változik meg sokmindenkinek! 14 hete km.
ne aggódj! Biztos minden rendben van. Azért mert épp nincs semmi tüneted attól a Babád nagyon jól van odabenn. Ki tudja lehet pár nap múlva bepótolja amit kihagyott, aztán visszasírod ezeket a napokat amikor nem fáj. Boldog babavárást! 13 hetes km
Szia! Nincs baj. nekem is így volt. Elõször majd le szakad, aztán kb. 8. héttõl semmi. Aztán visszatért, de enyhébben a feszülés, aztán megint el.....Ez így normális, legalábbis nekem a védõnõ ezt mondta! :)

Miért nem tudok normális sebességgel tölteni le ncore-ról, amikor egy másik torrentról minden gond nélkül jönnek le a cuccok?

utorrentet használok, 3.0 és nem béta. Átlagosan pár kbyte-al tölt le, néha nagy ritkán van, hogy felugrik a normális 7-8 megás sebességre, amivel a többi torrentet is szedi, de ennyi. Zöld pipa jobb alsó sarokban ott van. Ugyanezen a hálózaton van két másik gép, azokon szintén ncoreról tökéletesen jönnek a dolgok le.

Legjobb válasz: Lehet, hogy kevesen seedelik a torrentet éppen, amit szedsz. Vagy az adott gépre nincs valami korlátozás a routerben, esetleg más gépek nem foglalják le a sávszélességet?

Lehet, hogy kevesen seedelik a torrentet éppen, amit szedsz. Vagy az adott gépre nincs valami korlátozás a routerben, esetleg más gépek nem foglalják le a sávszélességet?
néha a torrent progi is lehet bugos, próbálj használni másikat (uTorrent nekem pl rendszeresen behal félévente, akkor újra kell raknom) a másik gond a seedelõk száma lehet. ilyen akadozós gond nekem a suli hálózatán fordul elõ, ott túl sok felé osztják a netet, prioritási gondok lehetnek. Ha te pl a másik két gérpõl töltesz, a harmadik nem tudja megkapni a szükséges sávszélességet.
A kérdező hozzászólása: Persze hogy kimarad valami... A torrenteket elegendõen seedelik, majd mindegyiket 50+. Jelenleg is csak az én gépem megy, szóval a sávszélesség adott kéne hogy legyen. Korlátozás: másik torrent megy. Vagy ez nem zárja ki?

Tini lányok, miért tartotok csúnyának egy fiút, a nagy orr elég ehhez vagy inkább az a gond, hogy alacsony, sovány vagyok? Nem értem más fiúkat miért istenítik ennyire?

Szinten mindenféle fiú helyesebb a tini lányok szemében, mint én és nem értem miért, csak azt mondják vagy céloznak rá, hogy ronda vagyok, de sosem magyarázzák el, miért, rosszul esik, hogy engem nem szeret senki sem a külsőm miatt. :(

Legjobb válasz: Egy képet már igazán dobhatnál, hogy tényleg annyira ronda vagy e.

Egy képet már igazán dobhatnál, hogy tényleg annyira ronda vagy e.
Ne aggódj, azt szokták mondani, akinek nagy az orra, az máshol is nagy...:D
Jó a nagy orr, ha elfárad a nyelved punci nyalásba, akkor tudod utána az orróddal túrni, mint a vaddisznók az avart:)
nekem tetszik a nagy orr. de én nem vagyok már tinilány.
Nem tini lányokkal kellene kezdeni hanem érett nõkkel..ha meg még te is tini vagy akkor tegyél rá magasról, mert eljön még a te idõd is!
Privibe kuldj keepet;)
Szerintem az lehetne a probléma, hogy ocsmány palacsintaképed van, s bottal sem szeretnének megpiszkálni a nõk, lányok, asszonyok, nemhogy a péniszedet a vaginájukban tudni!!
Nekem dobhatsz priviben egy képet és én elmondom a véleményem. :)
JANUS PANNONIUS: LÚCIÁRA Míg a fiúk hévvel kurizálnak, Lúcia, néked, rá se kotorsz. Te csupán orrukat, azt figyeled. Ezzel a mércével mérkéled a férfi-dorongot. Sutba a rõf, a hüvelyk! Ez maga untig elég. Tagbaszakadt a legény ormánya - a sudrija is jó. Célba ilyen gyorsan bájcsevegés sose visz. Fortély? Csábítás? Nincs szükség nálad ilyenre. Fortély, csábítás - nálad az orr egyedül. Nem fekhet melléd más lógós, mint aki orr-nagy. Orrszarvú lennék, néha csak ezt akarom. Lúcia, hidd el nékem, gyakran megcsal a látszat: nálam például félrevisz orr-logikád. (Csorba Gyõzõ fordítása)
Hát a barátomnak nagy az orra, nem is szereti, de nekem kifejezetten tetszik. Imádom úgy, ahogy van. Régen õ is kis cingár volt, de a korral összeszedte magát. Most 25 évesen igazán szexi pasi. Gondolom még fiatal vagy, adj idõt magadnak. Esetleg járj el edzeni, hogy ne legyél sovány, ha ez téged zavar. Biztos találsz majd egy lányt, aki imádni fogja a nagy orrodat, ne keseredj el :) 23/L
nem, ezt senki se mondja...max akinek nagy az orra az zsido.

Miért van az, hogy szinte kivétel nélkül mindenki nyavalyog az életben párkapcsolati problémákon? Nincs elég más gond az életben, hogy mindenki ezzel legyen elfoglalva?

Kort, nemet kérlek írjatok!

Legjobb válasz: Saját látószögembõl azt látom hogy.. fõleg a 14-18 közöttiek sírnak hogy jaj így nincs pasim,amúgy,nemszereret,meg akarok halni,önsajnáltatás,depressziós stb.. Srácokra ez annyira nem jellemzõ,bár nekem is volt kis idõszakom 1-2hó amikor azt mondtam h a faszé' nincs senkim..de ez elmúlott,bár most sincs, de annyira nem is stresszelek rajt,ez köszönhetõ pár rossz tapasztalatnak is... de azt hogy miért? Unatkozó tinik,nincs jobb dolguk..valakihez tartozás miatt keresnek valakit.. 17 F

Saját látószögembõl azt látom hogy.. fõleg a 14-18 közöttiek sírnak hogy jaj így nincs pasim, amúgy, nemszereret, meg akarok halni, önsajnáltatás, depressziós stb.. Srácokra ez annyira nem jellemzõ, bár nekem is volt kis idõszakom 1-2hó amikor azt mondtam h a faszé' nincs senkim..de ez elmúlott, bár most sincs, de annyira nem is stresszelek rajt, ez köszönhetõ pár rossz tapasztalatnak is... de azt hogy miért? Unatkozó tinik, nincs jobb dolguk..valakihez tartozás miatt keresnek valakit.. 17 F
Nekem nincs, van munkám , normális fizum, hobbim.. Meg amúgyis ez a szex, szerelem kategória szted ez mirõl szóljanak a kérdések atomfizikáról?
A kérdező hozzászólása: Életre értettem, nem a témakörre.
minden más valószínûleg egyedül is megoldható vagy van külön erre specializálódott szakértõ a gond a párkapcsolatokkal az, hogy két ember kell hozzá és mindenképp te vagy az egyik vágod?
Pont, hogy fiúkból van több 18 év fölött kezdõdik a nem volt még barátnõm kérdések. Jó persze napi szinten vannak a hogyan hívjam fel magamra a figyelmet kérdések de nem az a jellemzõ. Nõknek sokkal könnyebb párkapcsolatot kialakítani. Kivéve ha ragaszkodnak egy bizonyos emberhez, embercsoporthoz.
"Srácokra ez annyira nem jellemzõ" Na ne mondd. Nem néztél itt még elég jól szét. :DD
6. igazad van ezt nem gondoltam át, én saját ismerõseim körére gondoltam, de ha gyakori akkor jönnek a :kicsikuki, ronda, 12éves szûz ciki?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!