Találatok a következő kifejezésre: Miért gőrcsől hasam pedig (4 db)

És jön a kérdés, a kérdésre: Védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: megszakítással...
a megszakítás még mindig nem védekezés... amúgy a szüzességed elvesztése belekavarhat a havidba, bár nem tudom miért. de a lényeg, hogy belekavarhat. de ha jól számolok, nem akkor volt peteérésed. reméljük a legjobbakat.
A kérdező hozzászólása: de hát ennyire megváltoztatja a menstruációm? eddig tényleg sokkal durvább volt, most meg egyáltalán nem vészes.
mi az hogy megszakítással védekezni?? o.O
amit a pornóban látsz... kirántod és az arcára vered :DD
Ad 1: megszakítás lófiytfenét ér. 2: a szex úgy kavar bele a haviba, hogy rendezi, kissé harmonizálja a hormonháztartásod. Szex közebn rengeteg hormon szabadul fel, és a nõi szöveteid, izmaid is edzõdnek, a sok altesti vérbõség után lehet hogy már nem fog annyira fájdalmas lenni a havi, mivel az orgazmusok méhösszehúzódásokkaljárnak, így azt is megszokja a szervezet, a havinál nem fog annyira fájni, amikor a méh simaizma "görcsöl", hogy lelökje a tisztuláshoz szükséges régi nyálkahártyát. Kissé tudományos lett, de a lényeg: védekezés minimum gumival. És örülj neki, ha rendezi a havidat. :)

Miért görcsöl a hasam? Pedig nincs meg :S 13l

már vagy 2 órája görcsöl a hasam és nem a havi miatt görcsöl mert alig 2 napja volt vége és amúgy máskor is szokott ilyen lenni,hogy így magától görcsöl a hasam és olyan érzés mintha mindjárt kihánynám a belem ... ez mit?l van?

Legjobb válasz: Összeszedtél valami bacit és csavargatja a beleid... Próbálj elemenni wc-re, hátha.

Összeszedtél valami bacit és csavargatja a beleid... Próbálj elemenni wc-re, hátha.
Elrontottad a gyomrod. Próbálj kakilni.
Hát igen, lehet pszichés alapon a görcs, hányinger stb.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat próbáltam azt is de nem megy :// nem hiszem hogy elrontottam volna a gyomrom mert nem zabáltam össze semmit :S bár szerintetek lehet hogy azért van mert izgulok? csakmert a barátnõm elment randizni valami vadidegen csókával és tudom hogy hülyeség de annyi pedofil állat van hogy féltem õt ....
A kérdező hozzászólása: ajjajj :S

Miért gőrcsől a hasam? pedig a 13. -dik napomon vagyok. ez lehet a peteérés? észre veszem gyáltalán?

Legjobb válasz: Szia! Igen lehet a pé-tõl, de nem törvényszerû, hogy megérzed. Esetleg vegyél Lh tesztet (ovulációs teszt), ami 99%-os biztonsággal kimutatja, hogy van-e pé-ed! És nagyon jó a hõmérõzés! Szoktad mérni a hõd? Ha leesik és utána nagyon megugrik 37 körülre, akkor van a pé. Sok sikert!

Szia! Igen lehet a pé-tõl, de nem törvényszerû, hogy megérzed. Esetleg vegyél Lh tesztet (ovulációs teszt), ami 99%-os biztonsággal kimutatja, hogy van-e pé-ed! És nagyon jó a hõmérõzés! Szoktad mérni a hõd? Ha leesik és utána nagyon megugrik 37 körülre, akkor van a pé. Sok sikert!

Van mikor Napközben de inkább esténként görcsöl a hasam és túl telittetnek érzem magam és hányingerem van. Pedig nem ettem annyit hogy ezt kéne érezem. Nem tudok vele aludni se feküdni.7 hetes terhes vagyok. Ez miért van? Ilyen kor mit tegyek?

Ez normális?

Legjobb válasz: Szia! Én is igy érzem magam, kivéve hogy nem görcsöl a hasam. Ha reggel rám tör a hányinger gyorsan megreggelizem és jobban érzem magam. Viszont este ha eszem és lefekszem rám is rámtör a hányiger és a teltségérzet. Gondolom a hormonok. Hiába hivják reggeli rosszullétnek, vannak akiknél egésznap jelentkezik. Én már a 9 héten járok, remélen nem sokára jobb lesz. Azzal nyugtatom magam, hogy legalább nem hánytam még. Probálj meg többször keveset enni. Én esténként rátértem a piritos kenyérre, ettõl egy kicsit jobb a helyzet. Jó babavárást kivánok!!!

Szia! Én is igy érzem magam, kivéve hogy nem görcsöl a hasam. Ha reggel rám tör a hányinger gyorsan megreggelizem és jobban érzem magam. Viszont este ha eszem és lefekszem rám is rámtör a hányiger és a teltségérzet. Gondolom a hormonok. Hiába hivják reggeli rosszullétnek, vannak akiknél egésznap jelentkezik. Én már a 9 héten járok, remélen nem sokára jobb lesz. Azzal nyugtatom magam, hogy legalább nem hánytam még. Probálj meg többször keveset enni. Én esténként rátértem a piritos kenyérre, ettõl egy kicsit jobb a helyzet. Jó babavárást kivánok!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!