Találatok a következő kifejezésre: Miért gőrcsől hasam (73 db)

Miért görcsölt be nagyon hirtelen és erősen a hasam?

A párommal 4hónapja probálkozunk,de eddig nem sikerült teherbe esnem.ápr 29.én volt a menstruációm els? napja 27.én kellene megjönni,szerintetek lehet h baba van a dologba?

Legjobb válasz: Ezt nehéz lenne megmondani. Nálam is nemrég kezdõdött, hogy menstruáció elõtt 2-3 nappal görcsöl a hasam (úgymond elõre). Attól hogy baba van, meg nem kéne erõsen görcsölni. Még pár nap és kiderül. (Ilyenkor az ember hajlamos "görcsösen" figyelni magát.) Azért szorítok!

Ezt nehéz lenne megmondani. Nálam is nemrég kezdõdött, hogy menstruáció elõtt 2-3 nappal görcsöl a hasam (úgymond elõre). Attól hogy baba van, meg nem kéne erõsen görcsölni. Még pár nap és kiderül. (Ilyenkor az ember hajlamos "görcsösen" figyelni magát.) Azért szorítok!
16:13-as vagyok Nagyon Drukkolok Neked! Hátha baba miatt van ez most! Nekem meg fáj ma a derekam meg alhasam meg szúró érzetem van néha. Ha az a pecsételõ vérzésem akkor mensi volt, akkor elvileg most vagyok a 12. ciklusnapomon...ahhoz képest a hõm fent van, nem értem miért is. Ez a fájdalom is korai lenne még ovulációhoz amit most érzek. Nem értem mi van velem, én sem.
A kérdező hozzászólása: ja , azt elfelejtettem írni, h én menses elõtt 5 nappal már rózsaszín folyásom szokott leni ami most nincs.
A kérdező hozzászólása: syasztok! ma dél környékén fájt egy 5 percig megint a a hasam de nem is igazán lehetett észre venni.hát én is nagyon kiváncsi leszek a fejleményekre.amúgy mensi elött én pont 1 héttel szoktam görcsölni.de ilyet akkor éreztem mikor a kisfiammal 26hetesen begörcsöltem, akkor úgy állították meg a szülést.de azért szorítok mindenkinek h babó legyen belõle :)
Te ne haragudj, hogy mondhatsz egy bizonyos fokú fájdalomra olyat hogy "szélcsend".
NEHARAGUDJ!!!Szerintem nm vagy terhes!Ez inkább mensi elõtti szélcsend!:(
én is így vagyok!Már pár napja érzek húzódást vagy görcsöt vagy valami hasolnót.De már annyian írják, hogy kezdem azt hinni az idõtõl van. ++++++legyen!!!!!!M.
Nekem is ilyen volt most!!! Ugyanezt éreztem, és ugyanígy! A mensim nem jött meg aztán, csak inkább pecsételõszerû piros vérzésem volt helyette, nagyon furcsa volt. Csináltam tesztet is, de idõnt túl jelent meg rajta 2. halvány csík és következõ tesztelésnél sem lett erõsebb sajnos...így nem tudom hogy miért volt ez, és miért nem jött meg a mensim rendesen! Kiváncsi vagyok, ez a ciklusom hogy alakul majd. Ha ezt most új ciklusnak vehetem egyáltalán...mert nem rendes mensim volt csak pecsételõ vérzésem és görcs nélküli volt. Írd meg, hogy alakulsz! Mert velem is ez történt, én még nem tudom miért lehetett. Velem még az is történt, hogy egyre több apró kis pötty jelent meg a bimbóudvaromon, nem tudom, hogy ez is miért lehet??
A kérdező hozzászólása: kösy, de csak 1xer volt erõs görcsöm kb.15percig tartott és rosszul is lettem.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom ez az amúgy is nagyon össze van nálam keveredve, de azért szurkolok neked

Miért görcsöl be a hasam a hidegtől?

Ez normális? 8 hetes kismama

Legjobb válasz: Én 24 órával elõre megérzem a hidegfrontot, mert akkor görcsöl a hasam. A dokim MagneB6-ot ajánlott rá és fekvést. 21 hetes kismama

Én 24 órával elõre megérzem a hidegfrontot, mert akkor görcsöl a hasam. A dokim MagneB6-ot ajánlott rá és fekvést. 21 hetes kismama
Én nagyon fázós voltam a terh.-elején.Próbálj melegebben és rétegesen öltözködni.Figyelj rá, hogy a lábandon meleg pamutzokni legyen és, hogy aluról ne fázz.

Miért görcsöl be a hasam ha tüsszentek? Nem árthat? 6+2h km

Legjobb válasz: Szia, Ilyenkor egyébként is feszül, puffad az ember méha, hasa a nagy változásoktól és a tüsszentés, köhögés, hirtelen mozdulat is pluszban még megfeszít. Ne aggódj, nem lesz baj, érdemes szedni naponta 3*2 MagneB6 tablettát (orvosom és védõnpm ajánlotta) mert lazítja az izmokat és a méhet, kevésbé fog szúrni-feszülni a hasad, sõt ha késõbbiekben émelygésed lenne mint tünet akkor azon is enyhít majd picit. Jó babavárást, 27 hetes kismama

Szia, Ilyenkor egyébként is feszül, puffad az ember méha, hasa a nagy változásoktól és a tüsszentés, köhögés, hirtelen mozdulat is pluszban még megfeszít. Ne aggódj, nem lesz baj, érdemes szedni naponta 3*2 MagneB6 tablettát (orvosom és védõnpm ajánlotta) mert lazítja az izmokat és a méhet, kevésbé fog szúrni-feszülni a hasad, sõt ha késõbbiekben émelygésed lenne mint tünet akkor azon is enyhít majd picit. Jó babavárást, 27 hetes kismama

Miért görcsöl a hasam? 10/L

Legjobb válasz: miert faj a fejem? miert no a farkam? miert van sok hulye ember a foldon? miert nem kezdem nagy betuvel a mondataim? miert tesznek fel olyan kerdeseket amire nem lehet normalis valaszt adni?

miert faj a fejem? miert no a farkam? miert van sok hulye ember a foldon? miert nem kezdem nagy betuvel a mondataim? miert tesznek fel olyan kerdeseket amire nem lehet normalis valaszt adni?
hasmenésed lesz, menstruálni fogsz, erre így nem lehet pontosan válaszolni
A kérdező hozzászólása: Anya még nem avatott be az ilyenekbe.

Miért görcsöl a hasam? 10/L

Legjobb válasz: Vagy rosszat ettél, vagy ha a hasad alja, akkor lehet hogy megfog jönni! Beszélj anyukáddal, nagymamával, nõvérrel vagy valakivel. Tud segíteni! ;)

Vagy rosszat ettél, vagy ha a hasad alja, akkor lehet hogy megfog jönni! Beszélj anyukáddal, nagymamával, nõvérrel vagy valakivel. Tud segíteni! ;)
A kérdező hozzászólása: Már montam anyának, de szerinte csak felfáztam.

34 hetes vagyok miért görcsöl a hasam (mensi szerü) ha nagyvécéznem kell?

Legjobb válasz: Lehet hogy keményedik a hasad. Ennyi hetesen már nem gond. Gondolom méhösszehúzódásod van. Fáj is? Mert ha nem, akkor szerintem semmi gond ezzel, ha fáj, akkor talán megér egy dokit.

Lehet hogy keményedik a hasad. Ennyi hetesen már nem gond. Gondolom méhösszehúzódásod van. Fáj is? Mert ha nem, akkor szerintem semmi gond ezzel, ha fáj, akkor talán megér egy dokit.
A kérdező hozzászólása: Szokott keményedni az egyàltalàn nem fàj ...de ez a mensi szerü nagyon..
én is így voltam tegnap délután, meg este. Majd meg bolondultam. Kipróbáltam a meleg vizes fürdõt, meg bekaptam 2 magnéziumot és lefeküdtem pihenni. Este 10 fele éreztem, hogy már jobb és tudok mozogni, forgolódni az ágyban fájdalom nélkül. A keményedéseim nekem sem szoktak fájni. De ez megijesztett, pedig már a 3.gyerek. 33 hkm
A kérdező hozzászólása: és az elözöeknél nem volt ilyen érzésed??
csak az utolsó hétben, az elsõvel, de nem a pocim fájt. De õ 39 hétre született, a másodikkal meg a 41. héten indítottak. Mind a kettõnél a derekam szakadt le. Így nekem is új volt ez az erõs görcs a pocakomban.

Miért görcsöl be ennyire a hasam?

Nagyon fáj.30dik hétbe vagyok,és mindig este,mikor már lefekszem aludni,vagy arra kelek fel,hogy nagyon fáj a hasam.Begörcsöl,és meg is keményedik.Olyan mint amikor nembir valaki nagyvécére menni.De székletrekedésem az nincs.Félek,hogy valami baja lehet a picinek.Másnak is van-volt ilyen?

Legjobb válasz: Szia! Én 29 hetes vagypk és pont hasonló problémám van. Két napja ritkán néha fáj a hasam.Azt olvastam hogy már jelentkezhet ilyen és ez méhösszehúzodás, de naponta 2-3-szor fordul elõ az nem baj. De ha töbször jelentkezik azzonal orvoshoz kell fordulni!!

Szia! Én 29 hetes vagypk és pont hasonló problémám van. Két napja ritkán néha fáj a hasam.Azt olvastam hogy már jelentkezhet ilyen és ez méhösszehúzodás, de naponta 2-3-szor fordul elõ az nem baj. De ha töbször jelentkezik azzonal orvoshoz kell fordulni!!
Szia! Ilyenkor már elõfordulhatnak méhösszehúzódások.Nekem az orvosom azt mondta, hogyha 10-nél nem több, akkor nincs baj.Én magnéziumot szedek 3-at egy nap. Pihentél eleget?Nem vagy stresszes mostanában? Szerintem azért, hívd fel az orvosodat és kérdezz rá. Megnyugszol! Vigyázz magatokra!

Miért görcsöl a hasam nagyobb megerőltetés után?

14 éves lány vagyok, és tesin futás után néha nagyon megfájdul a hasam, vagy pl. dombos úton sokáig biciklizés után..Olyan, mint menzeszkor, de hát attól független. Nem vagyok egy sportember, meg tudom hogy gyengék pl. a hátizmaim, a többit nem tudom:D Szóval kérlek segítsetek!!

Legjobb válasz: Valószínû nem a hasad, hanem a léped. Ott van a szervezet vérraktára (de az embernél már nem valami nagy). Ha tényleg csak ilyen nagyobb és hosszabb megerõltetésnél jelentkezik, és gyorsan abbamarad, amikor megállsz - akkor nem komoly gond. Kicsit edzetlen vagy: edzzél, és akkor nem fog jelentkezni ilyen hamar.

Valószínû nem a hasad, hanem a léped. Ott van a szervezet vérraktára (de az embernél már nem valami nagy). Ha tényleg csak ilyen nagyobb és hosszabb megerõltetésnél jelentkezik, és gyorsan abbamarad, amikor megállsz - akkor nem komoly gond. Kicsit edzetlen vagy: edzzél, és akkor nem fog jelentkezni ilyen hamar.
A kérdező hozzászólása: Sajnos elég sokáig tart amíg elmúlik!És nem olyan nagy erõlködés után, legutóbb futás közben nem éreztem hogy nagyon fáradnék, de utána mégis nagyon elkezdett görcsölni! de nem úgy, hogy fáj, meg szúr az oldalam, hanem ugyanúgy mint menzeszkor az alhasam görcsöl. És tudom, hogy edzetlen vagyok sajnos.:D
Megpróbálhatod még a normális, intenzív légzést. Ha rossz a légzéstechnikád, akkor ez is segíthet. ha több oxigén jut a vérbe, akkor nem kell a vérraktárakhoz nyúlni.
A kérdező hozzászólása: Köszi ezt is megpróbálom, a légzésemet még nem figyeltem.:D

Miért görcsöl a hasam, ha a srácra gondolok, Miért?

Amikor rá gondolok,vagy meghallom,hogy az ő nevét mondják,ha nevet, ha elgondolkozom azon,hogy milyen lenne,ha átkarolna,megcsókolna,puszit adna,megölelne akkor mindig görcsbe áll a gyomrom,de csakis,ha rá gondolok,de fogalmam sincs miért.Amikor más fiú tetszett akkor egyáltalán nem éreztem ilyet.Miért van ez?

Legjobb válasz: Mert kívánod õt, úgy hívják szerelem ;)

Mert kívánod õt, úgy hívják szerelem ;)
szerelmes vagy :) )
Súlyos emésztési problémáid vannak.
szerelmes vagy aranybogár. menj oda hozzá aztán csinálj valamit, mert ez nem lesz oké.
Ideges vagy!? Add ki a dühödet! Ordíts!

Miért megy folyton a hasam, miért görcsölök?

Fél éve epeműtétem volt, azóta van ez a problémám, ami a sebészem szerint normális, 1-2 év múlva elmúlik. Viszont már kb megkeseríti az életemet.. Bármit eszek, rá 1-2 percre iszonyatos hasgörcsöm lesz és rohannom kell wc-re. Suliban nem tudok elmenni wc-re, tehát egész nap szédülök, ráz a hideg, mert ugye visszatartom.. Tök mindegy, milyen ételt eszek, mind után ez van. Vannak napok, amikor csak a reggelinél van, a nap többi részében nem. (pl volt, hogy csirkemellet ettem, akkor nem volt, 2 hét múlva meg csirkemellnél volt)

Legjobb válasz: Ma semmi zsírosat, fûszereset nem ettem, anya már sót is alig rak a kajámba, és így is ez van...

A kérdező hozzászólása: Ma semmi zsírosat, fûszereset nem ettem, anya már sót is alig rak a kajámba, és így is ez van...
Menj el az orvoshoz!!
A kérdező hozzászólása: Olvasd el még egyszer a leírást! Köszi!
Ne egyél......
"Az epemûtét után nem ritka, hogy fõleg a tejes vagy tejterméket tartalmazó ételek hasmenést okoznak. Ezek a panaszok rendszerint megszûnnek. Ha mégsem, akkor keresni kell a panaszok okát. Ha a hasmenést okozó elváltozást nem sikerül azonosítani, akkor úgynevezett tüneti kezelést kell alkalmazni, olyan gyógyszerekkel, amelyek a hasmenést mérséklik, vagy megszüntetik. Ebben vagy az operáló orvosa vagy családorvosa tud segíteni. " Tehát, elképzelhetõ, h nem találnak okot.
A kérdező hozzászólása: Hát az Imodium már nem segít. Múltkor mérgemben bevettem 6 db-o, és semmi..
A kérdező hozzászólása: Tejet, tejterméket meg nagyon ritkán fogyasztok, nem szeretem õket. A mai kajám fõtt krumpli és darált hús volt, hogy ebbe mi [email protected] a gyomromat, hát már végképp nem tudom..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!