Találatok a következő kifejezésre: Miért fontos pasimnak mellettem (2 db)

Miért fontos a pasimnak mellettem az önkielégítés (táv. kapcsban), ha azt mondja, hogy megkap mindent tőlem és nem akarja, hogy változtassak?

Legjobb válasz: A pasik már csak ilyenek, ne foglalkozz vele. Csinálni fogja, nem fog leszokni róla. Ha boldogok vagytok és minden rendben, feletkezz meg róla, hogy ilyet tesz.

A pasik már csak ilyenek, ne foglalkozz vele. Csinálni fogja, nem fog leszokni róla. Ha boldogok vagytok és minden rendben, feletkezz meg róla, hogy ilyet tesz.
ezen nem tudsz változtatni sem te, sem más. Hagyni kell hadd csinálja. Jó tudom hogy zavar, de téged ettõl függetlenül ugyanúgy szeret. Attól még, hogy megkap tõled mindent, még úgy látszik erre is szüksége van. Biztos vagyok benne, hogy azelõtt is csinálta mielõtt megismert volna téged. Õ ilyen..és ne is próbáld lebeszélni, mert akkor azt is elérheted, hogy a kedvedért azt mondja már nem csinálja, és az már régen rossz ha hazudozni kezd. Ha tiltod, annál rosszabb lesz!
minden férfi ezt csinálja.nyugodj meg.
Azért mert a távkapcsban nincs szex olyan sûûrn, mint ahogy neki kell. Örülj, hogy csak magához nyúl, nem pedig más csajhoz.
En is sokaig eltem tavkapcsolatban.... En is megkaptam tole mindent o is tolem, de amikor nem voltunk egyutt, akkor en is magamhoz nyultam meg os is :D....ez igy normalis... ha tiltani fogod, vagy szemere veted minden egyes talalkozaskor, akkor szerintem ramehet a kapcsolatotok...szoval kezeket a paplan ala, eljenek a csajok!
Azért, mert egészséges. Ha nem távkapcsolatban élnétek, hanem minden nap szexelnétek, akkor is csinálná. Egyébként meg ezzel örömet szerez saját magának: Miért zavar ez Téged?

A fiatal lányoknak miért olyan fontos, hogy mindig legyen pasi mellettük?

Legjobb válasz: Mert vágynak a szerelemre,a törõdésre.De nem csak a fiatalok,és nem csak a lányok.

Mert vágynak a szerelemre, a törõdésre.De nem csak a fiatalok, és nem csak a lányok.
ne általánosíts , sok nõ van aki elég nyafka, és kis szerencsétlen és kell neki valaki aki szeresse és megvédje. Egy igazi nõnek nincs erre szüksége
Inkább önbizalom növelésre vágynak. Vagy hogy tudjanak valakit csicskáztatni + aki elárasztja õket drága holmikkal. És ezt nõként írom.
Mert mindennõ nõ szereti ha udvarolnak / foglalkoznak vele - szeretik?!
mert ugy gondoljak, hogy ciki ha nincs
Én vagyok akkor a kivétel. 17/L
Szerintem ez azért nagyon erõs általánosítás. Persze, biztos vannak olyan lányok/nõk is, akiknek szüksége van erre. De én inkább az elõzõ válaszolóhoz csatlakoznék, nálam ez nem szükségszerû.
Aki csicska, meg is érdemli! :P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!