Találatok a következő kifejezésre: Miért fontos pasimnak (26 db)

Csajok szerintetek miert fontos ez egy pasinak, a szűk és tág női hüvely? Egyáltalán honnan nézik ezt? Tudja valamelyikőtök?

Én el se tudom ezt dönteni, hogy nézik ezt, a bemenetnél, az egesz fala, esetleg feljebb? Mi van azokkal Akik már szultek, nem is lesznek jokÍrnátok tapasztalatokat, normalis érett nők veleménye érdekel.

Legjobb válasz: A nõi hüvely nem tágul ki! Maximum valakinek alapból tágabb, valakinek szûkebb. És ez tényleg relatív, nem lehet eldönteni, hogy a férfinek nem elég vastag-e vagy a nõnek nem elég szûk. Szerintem ezt csak a vékony farkú pasik találták ki, hogy 'védjék' magukat. Annyira jó lenne, ha a pasik végre felfognák, hogy a nõnek a farok- kérdés egy annyira sokadrangú dolog, ami elõtt vannak sokkal lényegesebb szempontok is!!

A nõi hüvely nem tágul ki! Maximum valakinek alapból tágabb, valakinek szûkebb. És ez tényleg relatív, nem lehet eldönteni, hogy a férfinek nem elég vastag-e vagy a nõnek nem elég szûk. Szerintem ezt csak a vékony farkú pasik találták ki, hogy 'védjék' magukat. Annyira jó lenne, ha a pasik végre felfognák, hogy a nõnek a farok- kérdés egy annyira sokadrangú dolog, ami elõtt vannak sokkal lényegesebb szempontok is!!
Azért fontos nekik hogy szûk legyen, mert egy szûk puncit jobban érez, és jobb egy szûk punciba nyomni a szerszámot mint egy tágba, amiben szinte harangozik. Én sem tudom eldönteni hogy a pasik hol vagy hogy nézik, mi a szûk és mi nem, de gondolom azért õk ezt érzik ha bedugják hogy szûk-e vagy harangozni lehet benne. 20/L
Kis faroknak sincs túl tág p.na, csak rosszul megválasztott póz.
A kérdező hozzászólása: Na ez az? Mikor erzik, hogy belül harangoznak vagy szoritja rendesen?
Én nemrég voltam (majdnem) egy pasival, akinem nem volt elég kemény ahhoz, h betegye, s azt mondta, h szûk vagyok..szerintem meg csak neki nem volt elég kemény.. Nah komolyan...szerintem egy nõnél van az a határ a nemi életének intenzitását illetõen, h már kitágul, és tényleg, kotyog benne a szerszám. Sok nõ szülés után tágabb marad, de még élvezhetõ a szex. De általában visszaszûkül a hüvely szülés után.
A kérdező hozzászólása: Masodik valaszolo gondolod? En mindig intimtornazom, de pl szex nelkul remekul alkalmazom, szex kozbe meg hiaba csinalom nem erzem h tortenne valami változás.És mi van szules után? Egyáltalán lehet tul tag egy lany aki nm szult?
a tág olyan mint ha egy hulahopp karikát d.gnánk.
A kérdező hozzászólása: Igen szerintem is, es akkor nekik ez miert akkora ügy? És miert kell valakire azt mondani h tàg vagy szûk? Mi is mondhatnank h nem nekem tag, neked kicsi. Amugy meg ezt azert nem ertem... Hol nezik ezt egyáltalán? A noi huvely egy rugalmas szerv, ami izgatas hatására kitagul es korbeoleli a peniszt nem? Annal erezheto ez a tul tag duma akinek mondjuk lazak a pc izmai nem?
1. A szüzesség elvesztése elõtt az összes nõ ugyanolyan szûk merõlegesen(ha kínai, ha fehér, ha néger) max a függõleges hosszúság változik. 2. A szüzesseség elvesztésének körülményei tágítanak kit milyen méretben a pasi vastagságától függõen. 3. Az egyéni kondíció, edzettség , adottság és a használók vastagságának aránya állít be egy belsõ körterületet. 4. Nincs olyan, hogy szûk vagy tág, kizárólag a pénisz vastagság és a hüvely belsõ körkerület aránya a mérvadó. A vékony farkú pasik kb a 14 éves szûz kislányokon kívûl minden nõt egyformának éreznek a megfelelõ pozícióban vagy nem éreznek semmit a nem megfelõben. A normáls, vastag pasik vagy szûknek vagy pon jónak éreznek. 5. A baba megszületése közben kitágul a hüvely vagy magától vagy gátmetszéssel. Normál esetben utána 5-8 hétig nem ajánlott szexelni egészségügyi okok miatt, ekkora visszaszûkül a hüvely. Ha nem akkor mûtét, erõsítés intimtornával.

Miért fontos ez ennyire a pasiknak?

Nem értem miért ennyire nagy jelent?ség? a küls? minimális változással. Amikor sportcip? (nike) van rajtam és csak annyi smink van rajtam, hogy alapozó, akkor egy pasi se néz meg, hanem átnéznek rajtam, viszont, ha magassarkút veszek fel és kihúzom a szemem alul szemceruzával, akkor mindjárt többen felfigyelnek és néznek. :S (farmer, kabát, haj ugyanaz, mint sportcip?nél)

Legjobb válasz: ilyenek mindig is lesznek, te csak maradj meg olyannak amilyen vagy :) az a pasi aki komolyan gondolja észrevesz téged a cicoma nélkül is :) nem minden pasi ilyen, csak még nem ment el melletted az akit te érdekelsz és nem az ami rajtad van. ne aggódj ezen :)

ilyenek mindig is lesznek, te csak maradj meg olyannak amilyen vagy :) az a pasi aki komolyan gondolja észrevesz téged a cicoma nélkül is :) nem minden pasi ilyen, csak még nem ment el melletted az akit te érdekelsz és nem az ami rajtad van. ne aggódj ezen :)
nekem személy szerint nagyon bejön, ha a nõnek ki van húzva a szeme (teljesen), meg amikor úgy rendesen kisminkeli (teljesen feketére körülötte - pl mint az emós csajok). nem tudom miért, egyszerûen el tudok tõle olvadni :D beleveszek :D az én szememben õk igényesebbnek tûnnek. bár azokat is megnézem akik nincsenek kisminkelve :)
Nekem is nagyon bejön a magassarkú és a smink (a combfix, a feszes felsõ...). Nagyot dob az összképen. Mi pasik elsõsorban a vizuális erotikára bukunk (szerintem. remélem egyetértenek férfitársaim). :)
lehet hogy pont én is feléd vagyok:P:DD
A kérdező hozzászólása: Örülök neki, akkor remélem felém is vannak olyanok, mint te. :D
Nekem igen:) De nekem mondom nagyon bejön egy a magasabb szárú sportcipõs farmeros öltözék:) :D
A kérdező hozzászólása: Na akkor nálam az állt így össze, hogy: magassarkúban, sminkkel (magyarul nõiesebben) szebb látvány egy nõ a pasinak, de talán elérhetetlenebbnek is tûnik, akkor is, ha nem így van. :D Viszont lazább öltözékben átlagosnak lehet mondani a viseletet és talán elérhetõbbnek és kevésbé csalfának is? :D
Nem tudom, nálam valahogy nem így van:) Én a spotcipõs(nájki:D) lányokat valahogy jobban kedveltem:) Félre értés ne essék, meg nézem a magas sarkús lányokat is, de nekem valahogy az jön le arról, hogy csak a pasik fejét szereti elcsavarni:) Persze nem minden esetben van így, tudom:)
A kérdező hozzászólása: Én is szeretem, ha kihúzom körbe a szemem, mert nagyon szép úgy. :) De azt sem lehet mindig, mert árt a szemnek és este macerásabb lemosni. :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod. :) Nem aggódok, csak már évek óta feltûnt, hogyha van rajtam magassarkú és húzok egy csíkot a szememre, akkor mennyivel többen néznek. :D Érthetetlen számomra ennek a két minimális változtatásnak a jelentõsége. Ez kb ha pasira néznénk akkor olyasmi lenne, hogyha egy pasi pl. sima cipõ helyett deszkás cipõt húz és bezselézi a haját, de minden más marad, akkor már nyomulnak is rá a csajok, de sima hajjal és cipõvel meg elkerülik nagy ívben. :D
A kérdező hozzászólása: Hát ha te is Szegeden laksz, akkor igen. :D

Miért fontos a pasimnak mellettem az önkielégítés (táv. kapcsban), ha azt mondja, hogy megkap mindent tőlem és nem akarja, hogy változtassak?

Legjobb válasz: A pasik már csak ilyenek, ne foglalkozz vele. Csinálni fogja, nem fog leszokni róla. Ha boldogok vagytok és minden rendben, feletkezz meg róla, hogy ilyet tesz.

A pasik már csak ilyenek, ne foglalkozz vele. Csinálni fogja, nem fog leszokni róla. Ha boldogok vagytok és minden rendben, feletkezz meg róla, hogy ilyet tesz.
ezen nem tudsz változtatni sem te, sem más. Hagyni kell hadd csinálja. Jó tudom hogy zavar, de téged ettõl függetlenül ugyanúgy szeret. Attól még, hogy megkap tõled mindent, még úgy látszik erre is szüksége van. Biztos vagyok benne, hogy azelõtt is csinálta mielõtt megismert volna téged. Õ ilyen..és ne is próbáld lebeszélni, mert akkor azt is elérheted, hogy a kedvedért azt mondja már nem csinálja, és az már régen rossz ha hazudozni kezd. Ha tiltod, annál rosszabb lesz!
minden férfi ezt csinálja.nyugodj meg.
Azért mert a távkapcsban nincs szex olyan sûûrn, mint ahogy neki kell. Örülj, hogy csak magához nyúl, nem pedig más csajhoz.
En is sokaig eltem tavkapcsolatban.... En is megkaptam tole mindent o is tolem, de amikor nem voltunk egyutt, akkor en is magamhoz nyultam meg os is :D....ez igy normalis... ha tiltani fogod, vagy szemere veted minden egyes talalkozaskor, akkor szerintem ramehet a kapcsolatotok...szoval kezeket a paplan ala, eljenek a csajok!
Azért, mert egészséges. Ha nem távkapcsolatban élnétek, hanem minden nap szexelnétek, akkor is csinálná. Egyébként meg ezzel örömet szerez saját magának: Miért zavar ez Téged?

Pasik! Miért izgató ez? Miért fontos?

Sok pasinak az a legizgatóbb,ha a lány lenyeli...

Legjobb válasz: Volt aki nem engedte a szájába több év után sem, de nem bántam, mert extra istenien csinálta, int egy igazi mûvész. Volt aki kiköpte a mosdóba, papirzsepibe. Volt aki lenyelte és utána azt élvezte, hogy csókolózom vele, ami engemet nem zavart. A lényeg, hogy mind a kettõnknek jó legyen, akkor és ott és nem a konkrét „lenyelés” a lényeg. 39/F

Volt aki nem engedte a szájába több év után sem, de nem bántam, mert extra istenien csinálta, int egy igazi mûvész. Volt aki kiköpte a mosdóba, papirzsepibe. Volt aki lenyelte és utána azt élvezte, hogy csókolózom vele, ami engemet nem zavart. A lényeg, hogy mind a kettõnknek jó legyen, akkor és ott és nem a konkrét „lenyelés” a lényeg. 39/F
Lehet hülyeséget mondok, de akkor már azt jelzi hogy bensõségesebb a viszony köztük. Nálunk is a párom elõször csak gumiban elégített ki orálisan, utána már engedte hogy anélkül de nem nyelte le. Egy ideje már õ is lenyeli.
Miért jó? Mert izgató, mert jó érzéssel tölt el. És hogy kinek mi és miért izgató? Hát erre nem tudom a választ. De sok nõ is élvezi ezt.
Én nõ vagyok, de szerintem mégg mindig gusztusosabb, mint a szádba gyûjteni és utána kiköpni.És tényleg bensõségesebb, egy "idegen" pasinak sose nyelném le csak annak akit szeretek és már ismerek annyira h. kívánjam lenyelni is.
nah ez a helyes megfogalmazás..ott az pont az elõttem szólónál.
Az is izgató ha utána erotikusan szétkeni magán vagy rajtam, vagy bárhol... csak ne szaladjon kiköpni mintha megmérgezték volna. :D Az elég illúzió romboló
A pasim szerint ez a bizalom, mély kapcsolat jele. De én nem szeretem.Néha szóba hozza, esetleg szex közben "utal rá", de továbblépünk rajta, mert az orális szex oké, de lenyelni nem valami izgató.Legalábbis nekem nem. Õ meg többé-kevésbé elfogadja.
Nekem ez nem izgató, de mégis mit kezdjen a szájában lévõ cuccal? Ha már ott van, akkor a legegyszerûbb nyelni...
ja, meg az milyen már h a szádba élvez aztán meg te rohansz kiköpni a mosdóba....szegényke biztos szarul érezné magát. én simán megcsinálom páromnak mert szeretem és jó látni h élvezi:) h örömet okozok neki evvel.
szerintem lehet egy kapcsolat anelkul is tokeletes ha a csaj nem nyeli le nincs mindenkinek gustzusa pl ah en le akarom nyelni kap el a hanyas s nem csak a g*civel vagyok igy hanem pl az ilyen allagu kajakkal is pl martas stb. szerintem azert mert egy csaj nem nyeli le ugyan ugy szereti a parjat
Üdvözöllek kedves. Mivel ezt a kérdést vetetted fel, ezért arra a következtetésre jutottam, hogy te számodra ez probléma. Érdekelne, hogy miért az? Nem ízlik? vagy zavar, hogy sûrû, vagy épp híg? vagy netalán az hogy kitör lövellve mint egy vulkán? Ez a férfiak orgazmusának egy teljesen normális velejárója. (Bár tudom, hogy léteznek olyan technikák, amellyel ejaculatio nélkül is lehet orgazmust elérni, de úgy gondolom az mégsem olyan.) Amikor egy nõ nem a kezével, combjával, popsijával, hüvelyével, vagy egyéb módon juttatja el a férfit a csúcsra, hanem a szájával, az a legtöbb férfi számára különösen izgató. Ezt fokozza, ha közben a nõt látja is "ténykedni". Mégjobban fokozza, ha a nõ ehhez egyéb jeleit is adja: például jelzi hogy csorog tõle... vagy izgatja közben magát. Mindezek után, ha férfi eljut a csúcsra és kilövell esetleg teljesen felszabadultan felnyög vagy ordít, akkor egy jót élvezett. Ezt az idilli élményt el lehet rontani, például ha gyorsan pánikszerûen leugrasz a pasi fölül és zsebkendõt, vagy törülközõt, vagy egyéb ruhát keresel, vagy csak egyszerûen mész és kiköpöd valahova. Tudom milyen érzés, mert volt ilyen finnyás barátnõm, aki a hímvesszõt is gumikesztyûvel fogta volna meg. Valahol azt a gondolatot kelti a férfiban, hogy nem ízlett, vagy kellemetlen szagú, vagy valami undorító benne(m)/belõle(m)??? Egyenesen ez jön le, ha mondjuk a kagylóba vagy WC-be köpöd. Ahhoz hogy ezt megérts, elmondom mi történne fordított esetben: Képzeld el, hogy szerelmeskedsz egy frenetikusat egy jó pasival (vagy a pasiddal, mindegy). Amikor épp a szájával és a nyelvével izgatja a nunid, utána otthagy és kimegy fogat mosni. NOS Te ennek örülnél?????? Mire gondolnál elõször? Büdös a ....-nám? Halszagom van? Remélem legközelebb nem teszel fel ilyen - egyedi/ mindenkinek szíve joga - eldöntendõ kérdést. Üdv Nicholas

Miért fontos a pasiknak, hogy a lány lenyelje a végterméket szopás után?

Legjobb válasz: Mert ha utána egyszerre meg kiköpni az olyan lehangoló. Meg különben is, mi abban a rossz? Csókolózás után sem mosod ki a szád, mert idegen nyál került oda...

Mert ha utána egyszerre meg kiköpni az olyan lehangoló. Meg különben is, mi abban a rossz? Csókolózás után sem mosod ki a szád, mert idegen nyál került oda...
Nekem egyáltalán nem fontos. Viszont azt nagyon kipróbálnám milyen arcra/szájba...
próbáljatok meg lenyelni egy deci meleg taknyot, és ha ízlett, utána várjátok el a nõktõl ezt. ami nyalásnál a szátokba kerül azt meg ne hasonlítgassátok már a spermához könyörgöm.
A cickora csorgatas joooo:-)
Meg aztan ha nem akarja a csaj lenyelni, de nem kopi ki, hanem pl. a szajabol a cickoira csorgatja, az szexi tud lenni.
A válasz egyértelmû: ...utánna nem kell annyit takarítani... :-)
Nem kell általánosítani. Nekem például nem fontos.
mert megdolgozot érte na meg mi se köpünk nyalás után
Miért kell általánosítani?
Mert ha kiköpi, az kiábrándító. Élvezet után egy ilyen kép fogad, elhiheted, nem egy pozitív élmény.
Nem fontos. De ha élvezettel csinálja az melengetõ érzés.
Drága 10-es azért, ne hasonlítsd a takonyhoz sem.

Miert fontos az a nok szamara, hogy egy pasi testes legyen?

Legjobb válasz: mármint dagadt? vagy izmos? izmos azért mert vonzóbb mint egy pálcika. de a szó szoros értelmében dehogy, az mégrosszabb ha testes vagyis dagadt..

mármint dagadt? vagy izmos? izmos azért mert vonzóbb mint egy pálcika. de a szó szoros értelmében dehogy, az mégrosszabb ha testes vagyis dagadt..
(bocsi elõbb elküldtem véletlenül) szóval... 170 centi vagyok, és 50 kiló, a barátom pedig kb. 188 centi és jelenleg 65 kiló (a koliba lefogyott, 68-70 szokott lenni). Nekem tökéletesen megfelel, még így is sokkal nagyobbnak érzem magammál.
Sosem tetszettek a testes fickók. 170 centi vagyok, és 5
nem, képzeld más volt neki vaskos ;)
12-es, azt mondoid röhejes volt a "pasid" mert vékonyabb volt? De akkor miért is volt a pasid? Ja, biztos a pénztárcája volt vaskos, és az jött be... :D
Ösztönbõl. A férfi természeténél fogva nagyobb termet és ez így van rendjén.
12: végre egy igazi nõ:)
170 centi vagyok és 55 kiló. volt egy pasim, 180 centi és 65 kiló. Röhejes volt hogy ilyen piszkafa lába volt az enyémhez képest, pedig én sem vagyok kövér. Egy 180 centis pasinak 77-80 kilónak kell lennie ahhoz, hogy arányos legyen - ne legyenek vékony hosszú végtagjai mint 1 póknak. Egy csajnak viszont, 170 centisen már nemigen kell 60 kiló fölé mennie, ugyanis az rajta háj lesz. Mert a pasiknak nem csak a látható izmai nagyobbak és "vesznek el" helyet a zsírtól, hanem a belsõk is. ezért legyen a pasi testesebb - egészségesebb is. Az erõt, az egészséget sugározzák a masszív (nem elhízott!) férfiak, még kis pocakkal is. Akit meg majd elfúj a szél - azt majd a menyasszony fogja átemelni a köszübön és nem fordítva? Olyan illúzióromboló...
nagy darabot nem szeetik az nem férfias nekik komolyan mondo inkábba vékonyat szeretik
9-es: nem arról van szó, hogy nem a 100 kilós nõkre bukunk mi sem. Arról, hogy ha egy pasi nem kigyúrt, izmos, attól még nem biztos, hogy kövér disznó. Van, akinek az alkata olyan, hogy masszív. Mellesleg én is ilyen vagyok és 191 centi társul mellé. Engem sem zavar, ha van pár plusz kiló a nõn. Nem várom el, hogy atletikus alkata legyen és konditerembe járjon.
Jhaaaj, ne mondjátok már, hogy felszínesek vagyunk. Ez egyáltalán nem errõl szól. De gondolom, ti biztos a 100 kilós csajszikra buktok.:) Na, szóval errõl ennyit. Igen, fontos a külsõ. Nektek is. Szóval nem értem, miért kell felszínesnek titulálni a nõket. Akkor ennyi erõvel ti azok vagytok.
mert ugyan olyan ösztön ez nekik mint a férfiaknak a vadászat attól mert kicsit túlléptünk az õsemberen még nem vetkõztük ki az ösztöneinket
Mert felszínesek.
Nekem egyszerûen jobban tetszik egy olyan pasi, aki férfias, sportos alkatú. Nem kigyúrt izomállat kell, nem errõl van szó. Arról pedig sajnos nem tehetek, hogy még egyetlen pálcika fiú sem tetszett. Egyébként is vicces lenne szerintem, ha erõsebb vagyok lány létemre, mint a fiú..
ez nem hozzá állás kérdése. így vagyunk összerakva. kétlem, hogy sok csaj mondaná, hogy vonzza a pasin a kerekded forma. az a lányokon áll jól
Gratulálok az egyes felfigásához. Remélem topmodell alkatod van. Én testes vagyok, de nem izmos, hanem olyan masszív. Van egy kis pocakom, de nem az a klasszikus mackós alkat vagyok azért.
Számomra azért, mert rosszul érzem magam , ha a srácnak vékonyabb a karja, combja mint az enyém.
A kérdező hozzászólása: Nem kover, hanem legyen rajta izom, de ne legyen olyan, mint Schwarzenegger, hanem ferfias, testes legyen!
hát, engem pl. nem zavar ha vékony a párom, csak magasabb legyen. nemtudom ez vmi ösztönféle lehet..:D 18L

Miért fontos az h milyen izű legyen az óvszer? Egy pasit akkor is ki lehet orálisan elégíteni ha van rajta gumi? (normális válaszokat kérek. ) 16/L

Legjobb válasz: Természetesen. Ki lehet elégíteni partnered gumin keresztül is, csak legfeljebb kicsit tovább tart. Amúgy meg finom íze lesz tõle a puncinak is. ;)

Természetesen. Ki lehet elégíteni partnered gumin keresztül is, csak legfeljebb kicsit tovább tart. Amúgy meg finom íze lesz tõle a puncinak is. ;)
ki lehet csak tovább tart és nem is szeretik a fiúk kb olyan lehet, mint ha téged bugyiban kezdenének el kinyalni:D igaz már ilyen hipervékony gumikat is kitalálnak, de akkor se olyan mint nélküle

Miért olyan fontos a pasiknak a nő alakja?

Legjobb válasz: "Miért olyan fontos a pasiknak a nõ": alakja, arca, mosolya, fenékformája, lába, melle, ápoltsága, illata, hangja, kedvessége, inteligenciája, háziassága, föznitudása, stb. Egyáltalán bármilyen tulajdonsága. Amit kap, örüljön neki. Kész!

"Miért olyan fontos a pasiknak a nõ": alakja, arca, mosolya, fenékformája, lába, melle, ápoltsága, illata, hangja, kedvessége, inteligenciája, háziassága, föznitudása, stb. Egyáltalán bármilyen tulajdonsága. Amit kap, örüljön neki. Kész!
mert van h annyira megfog egy lánynak az alakja akár h sokáig rá gondolok és hiányérzetem van és vágyat érzek h újra láthassam, hozzá érhessek, stb.
Miért olyan fontos a nõknek a mellméretük?
biológia. Minél "egészségesebb" a kinézete annál egészségesebb az utód is.
Miért olyan fontos a nõknek a pasi kinézete?
Nekem nem fontos a mellmeretem :P:P:P Inkabb a pasiknak fontos, tisztelet a kivetelnek, az hogy mekkora a no melle. Aztan tegyuk fel azt a kerdest, hogy a legtobb no MIERT parazik a mellmeret miatt es miert mutteti meg magat? Hat azert, hogy tetszen a pasiknak. Szerencsere en nem tartozom az ilyen nok koze. Am miert fontos egy no alakja? bocsi kerdezo, hogy lanykent valaszolok. Azert fontos, mert ha jo alakja van, marmint pl. nem log a haja jobbra balra, akkor az azt jelenti, hogy odafigyel magara es rendezi magat. Persze itt is van kivetel, mert van aki betegseg vagy egyeb okok miatt kover.
Amiért a nõknek a pasik feszes hasa, melle, kerek, kemény feneke, stb. :P

Miért van az, hogy a diplomás nők csak diplomás pasikra hajtanak? Sőt még a nem-diplomás nők is jobban kacsingatnak, meg szétterpesztik a lábukat a diplomás férfiaknak. Ennyire fontos ez?

Legjobb válasz: Diplomás vagyok, de még soha nem volt diplomás pasim, sõt nekem nem fontos, hogy legyen neki! Hidd el, nem az a lényeg! 24/L

Mert sokan gondolkodnak úgy mint az elsõ válaszoló. Pedig a végzettség nem függ össze a mûveltséggel. Attól még, hogy valakinek van diplomája még nem lesz mûvelt, és a diploma hiánya nem tesz valakit mûveletlenné. Találkoztam én már rettentõen buta, primitív diplomással, és hihetetlenül tájékozott, mondhatni mûvelt szakmunkással is.
Diplomás vagyok, de még soha nem volt diplomás pasim, sõt nekem nem fontos, hogy legyen neki! Hidd el, nem az a lényeg! 24/L
"Nyilván jobban keres, aki diplomás." Ha tudnád mekkorát tévedsz:D
Egy diplomásnak nyilván más témája, témái vannak, más helyekre szeret menni, mint mondjuk egy szobafestõ! Nem nézek le senkit, de azért aki olyan körökben mozog, ahol diplomások vannak, akkor nyilván velük ismerkedik és nem pedig a munkásokkal a kocsmában!
Én ezt úgy tudtam, hogy a pénzes pasikank teszik jobban szét, manapság elég már egy diploma, hát ez jó hir XD egy diplomás
Azért, mert egy mûvelt ember mirõl társalogjon 8 általánossal vagy csak érettségivel rendelkezõvel?
Nyilván jobban keres, aki diplomás.
mi a baromság?ha valaki társkeresõn csajozik.
Hát én mondjuk diplomás nõként mostanában egy nem diplomás faszival kavarok... Cserébe viszont külföldi rockénekes... :D:D
A kérdező hozzászólása: Jó, de külföldibõl és rockénekesbõl annyi van manapság mint az égen a. Tehát nem képvisel különösebb értéket attól függetlenül, hogy 1-2 (bocsesz) balek p*csa bukik 1-2 lúzerre. (Na már ha nem egy Metallica vagy ilyen súlycsoportú rock énekesekrõl van szó, azok azért tényleg ott vannak :P) De valószínüleg nem lesz tartós a kapcsolatotok, én viszont családalapítás céljából keresek párt. Rockénekesnek én is elmondhatom magam mert tudok angolul, vannak hangszalagjaim, sõt még gitáron is elboldogulok, és ismerek pár arcot akivel bandát tudnék alapítani, de akkor mi van? Nem leszek több azzal, hogy egy lúzer bandának a tagja vagyok... szóval érted a logikámat.. asszem nem ez a megoldás a problémámra
Haha jól beoltottad az elõzõ válaszolód:D Amúgy én fenntartom amit mondtam hogy a diplomások azért okosabbak.Persze az nem annyira nem elõny az átlagnõk elõtt...Azok inkább annak örülnek ha valaki: magabiztos van pénze jóképú end of story.Nem kell ehhez diploma... Ha meg már diploma, perpill Magyarországon a kioszott diplomák fele akkora semmi hogy.....
Istenem kérdezõ, te mennyire szerencsétlen vagy. Ki beszélt itt hosszú távról? Ki beszélt itt családalapításról (eddig senki, rajtad kívül)?:D Egy ember értékét meg nem te határozod meg (vagy ha igen akkor ennyi erõvle én is....és te b*szott értéktelennek tûnsz a szememben a hozzáállásod alapján). És nem attól még nem mondhatod magad rockénekesnek, hogy van egy gitárod, és tudsz angolul :D Majd ha világhírû együttesekkel turnézol, akkor mondhatsz ilyesmit magadról, te beképzelt barom :D
Amúgy a diplomások között nem a bölcsészekre gondolok kommentedhez annyit fûznék hozzá, hogy szeretnél te annyit keresni, mint én diplomás bölcsészként.... :) (tolmács)
A kérdező hozzászólása: Mivel 31 éves vagyok, asszem egészséges az hogy már családot szeretnék alapítani, egyéjszakás kalandot bármikor összehozok, de már nem erre van szükségem. Annyit fûznék még hozzá a rockénekes dologhoz, hogy, hidd el, ha akarnék és összedobnék egy tehetségtelen rock zenekart akit a kutya se ismer, akkor is turnézhatnék szerte a világon, bármilyen kommersz is a zene amit játszanánk, csak nem mind1 hogy valaki a nagyszínpadon lép fel, több 10 milliós youtube-os nézettséggel, vagy 1-2 munkáskocsmába szórakoztatja a sörözõ melósokat. :D
Ez is csak ugyanolyan elõítélet mint a faji megkülönböztetés. Van is alapja, nincs is.
azért jár a lányok fele a fõiskoláról mindenféle gazdag tuskó paraszttal! nekik csak a pénz számít és a kinézet... magasról leszarják, hogy van-e diplomád vagy sincs...
Ennek egyszerü oka van. Az emberek nagy része felszínes és mérhetetlenül ostoba. Sokan azt gondolják, hogy a diplomával vagyis egy nagy rakat lexikális tudással élettapasztalatot, emberséget, rátermettséget tettek zsebre, holott ennek semmi köze hozzá. Szerintem örülj neki, hogy nem írnak vissza, csak bemutatják magukat és Neked spórolnak idöt. Várj és majd jön valaki, akit nem a végzettséged fog befolyásolni.
Nem éppen az internet a legmegfelelõbb hely a társkeresésre.Aki szeretni fog az nem a végzettségedbe fog beleszeretni.
A kérdező hozzászólása: Nyilván ha alapból pénzes, mert mondjuk örökölt 5 lakást, vagy maffiózó akkor az is könnyen szerez feleséget. Diplomások közül sem a bölcsészekre gondolok, hanem a pénzes szakemberekre.
Igen, a hozzáállás és a szemléletmód miatt. Az egyik rokonoméknál a nõ volt az "okos" (a doktorijával), a pasi meg az "ügyes" (mert kereste a pénzt). 2 gyerek és 15 év után a nõbõl "nagyképû sznob" lett, a pasiból meg "mûveletlen bunkó". Szerinted?
a felsõoktatásban az ember nem csak lexikai tudást halmoz fel. aki végezett az tudja hogy a tanagyag jelentõs százaléka a vizsgák után kb. azonnal törlõdik. de a rengeteg lexikális anyag feldolgozása egészen más gondolkodásmódot igényel, komplexebbet. Emiatt a "különbség. Persze a szerelem mindent legyõz de egy "egyenrangú" partnerrel nem kell küzdeni, vagy lemondani miatta. szerintem
Szerintem kár ezen vitatkozni. Hála Istennek csak a nõk elenyészõ %-a vonzódik magához a diplomához. A nagy részüket nem befolyásolja a végzettség. Sokkal fontosabb dolgok is vannak annál. Mellesleg sem az intelligencia, sem a mûveltség nincs összefüggésben a végzettséggel.
Ki számít mûveltnek és ki mûveletlennek?Én értem a mások által bonyolultnak nevezett gazdasági folyamatokat , ábrákat és tudok deriválni integrálni.De a magyar irodalomhoz nem tudok hozzászólni , nálam ez a "fejezet" kimaradt.Kettõ diplomám is van és külföldön hasznosítom õket , a férjem egy érettségizett vállalkozó.Soha nem adódtak gondok és nem voltak kisebbségi komplexusok.Szerintem elég mûvelt ember , tájékozott a világban és nyitott az új dolgokra.
A diplomának semmi köze a mûveltséghez. Én is egyetemre járok, mérnökire de ettõl nem leszek több. Ez egy baromság h a diplomás jobb. Felejtsétek el.
A kérdező hozzászólása: Baromság? Állítólag jóképû 31 éves férfi vagyok. Társkeresõn sokan írnak is nekem. És amikor megtudják hogy biztonsági õr vagyok egy bevásárlóközpontban, legtöbbször vissza sem írnak. Akkor mi a baromság??
De valamilyen szinten összefügg az intelligenciával...Mert ott nagyobb arányban vannak jelen okosabb emberek valószínûleg.Ez nem igaz mindenkire biztos vannak olyanok akik okosabbak egy csomó diplomásnál de azért általánosságban ha valaki olyan intelligens akkor miért elégedne meg kevesebbel?Mondom vannak kivételek de általánosságban szerintem igaz.Bocsi annak akinek ez sértõ...
Lehetséges, hogy nem a diplomát hiányolják, hanem valami mást. A válaszaiddal sem az a baj, hogy nem érthetõen fogalmazol... Egyébként nem lehet általánosítani egy dologban sem. Bár nincs még diplomám, de többet tanultam eddig is, mint a párom, és talán jobban tudom, hogy ki mikor született a történelem során, vagy, hogy hogy kell adóbevallást készíteni, hogy mi is az az anatómia, számtalan latin szót ismerek, de ez semmivel sem tesz jobb emberré , és többé, mint az az ember, akit szeretek. Elõbb utóbb talán szerzek diplomát is, de akkor sem fogok váltani. A párom egy szobafestõ, akivel már 6éve boldogan élünk, és nem azt szeretem benne, hogy mindig minden kérdésre tudja a választ, egyszerûen csak a személyiségét, akkor is ha valamit nem ért, ugyanúgy szerettem amikor csak 80000-et keresett, és most is, hogy egy jobb állást talált. Számtalan dolog van, amit a diplomán kívül szeretni lehet egy emberben, és nem kell nagy dolgokra gondolni. Megvigasztal, ha szomorú vagyok, tud köszönetet mondani, és ha kell bocsánatot kérni, betakar, ha észreveszi, hogy kitakaróztam, és ha látja segítségre van szükségem- segít . Ha valaki képes boldoggá tenni, az lehet egy szobafestõ, vagy akár mérnök is, nem ez a lényeg. Talán a lányoknak sem a szakmáddal van baja...

A pasiknak miért csak az a fontos? Õk nem is lesznek szerelmesek?

Mindenki ezzel traktál, hogy a pasiknak egy arra kell egy lány, csak mindenki máshogy közelíti meg a dolgokat. Nem bírom tovább, ennyi csalódás......

Legjobb válasz: Ez [email protected]ág, h csak az a fontos! Tény, h nem utolsó szempont, de ha van szerelem akkor a pasi tud várni, ha magamból indulok ki!

Ez [email protected]ág, h csak az a fontos! Tény, h nem utolsó szempont, de ha van szerelem akkor a pasi tud várni, ha magamból indulok ki!
Ez így van nekünk is fontos, az elsõ válaszadóval értek egyet. Ez valami olyasmin alapszik, hogy ha érezzük és tudjuk azt, hogy a lány is szeret minket, és nem csak mi õt, és nem csak mellédumál, és 1 óra múlva nem megy el a másik pasijához , és biztosak vagyunk abban, hogy nem fog megcsalni az idõ alatt míg úgymond ez az új kapcsolat kibontakozik (megismerjük egymást) akkor mi is arra fogunk hajtani, hogy ebbõl egy normális kapcsolat legyen és ne csak futókaland. DE! Ha tudjuk hogy hazudik a lány és nem mond igazat és van pasija akkor általában scak arra kell.
Persze a pasik kúrógépezetek, nem tudtad? Csak továbbadják a génjeiket, hogy ne haljon ki az emberiség, az összes érzelem a nõkhöz kapcsolódik. Okos vagy.. ! :)
A kérdező hozzászólása: értem.megnyugodtam..15évesen én még nem tartok itt, de valamiért mindnig az idõsebb pasikat fogom ki..
Hallod, minél jobban akarja, késõbb annál kevesebbszer csináljátok... Persze akkor, mikor meg már te is beindulnál. Ez a [email protected]
Hát ha magamból indulok ki, akkor a célom az, hogy dugjak, de ha szerelmes vagyok egy csajba akkor az teljesen máshogy van. Nekem most pl nagyon nem kellenek a randizások meg közös programok meg ilyesmi. 20f
Persze, és a pasik a Marsról jöttek... Õk is emberek, csak igénylik a testiséget, meg persze mivel a fiúkat máshogy nevelik, máshogy is állnak hozzá a témához. De szerintem a pasik is szívesebben döngölik a kedvesüket, mint valami random, olcsó k.vát.. :D
Azt mindenki tudja hogy kivétel mindig minden esetben van, de a nagyon nagy részt csak az kell nekik, de ha akármelyik fiú volt már igazán szerelmes, az utána érzelmek nélkül soha senkivel nem akarja csinálni, amúgy szerintem a lányok közt is nagyon kevésen vannak akik nagyon szeretik a barátjukat, csak a legtöbb fiúnak a nyers dugás kell és a lányoknak meg inkább az hogy érezzék hogy a fiú törõdik velük.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!