Találatok a következő kifejezésre: Miért fontos fiataloknak (10 db)

Miért fontos a fiataloknak hogy valamelyik stílus szerint öltözködjenek, viselkedjenek?

Sokszor látom ezt a kérdése hogyan öltözek ha emos ha rokker ha .... akarok lenni? miért nem öltözhetnek normálisan és hallgatják a zenét?

Legjobb válasz: de igenis olyan vagy, mint az átlagnépesség, attól, hogy más stílus szerint öltözködsz. lassan már többen öltöznek valamilyen hülye stílus szerint, mint hétköznapi ruhákba. szerintem több oka van. az egyik az, hogy azt hiszi, ez egyénivé teszi õket, mivel nincs más, ami tényleg olyan egyénivé tenné õket (mert beöltözni azért bárki betud...). a másik, hogy így tartoznak valamilyen csoportba, ami szintén eléggé ellentmond annak, hogy ennyire egyéniek de az is elõfordul, h valakinek egyszerûen bejön az adott stílus ruházata

de igenis olyan vagy, mint az átlagnépesség, attól, hogy más stílus szerint öltözködsz. lassan már többen öltöznek valamilyen hülye stílus szerint, mint hétköznapi ruhákba. szerintem több oka van. az egyik az, hogy azt hiszi, ez egyénivé teszi õket, mivel nincs más, ami tényleg olyan egyénivé tenné õket (mert beöltözni azért bárki betud...). a másik, hogy így tartoznak valamilyen csoportba, ami szintén eléggé ellentmond annak, hogy ennyire egyéniek de az is elõfordul, h valakinek egyszerûen bejön az adott stílus ruházata
A valahova tartozás érzete végett. Mert az ember társas, szocializált lény, s igénye van arra, hogy egy adott csoport tagja lehessen. Van olyan, aki zenei irányzatok nélkül is megtalálja ezt, s van, aki ebben ( is ) próbálkozik. Én tiniként rapper voltam, ma már nem nagyon vonz... Mosmár máshová tartozom ;D
Egyetértek a 2. válaszadóval!
Szerintem ha valaki meglát egy boltba valamilyen stílusu ruhát és tetszik neki akkor oké hogy hordja. De attol ki vok akadva ha valaki megkérdezi hogy hogy öltözik egy ez meg ez. Szerintem lehet divatbol is hordani bármit ami tetszik de abba tükrözõdjön az egyéniséged. Mert ha valaki már megkérdezi hogy mit kéne hordania akkor az már nem sz õ stílusa. Az ok. hohy vki megkérdezi hogy 2 szerinte jó ruha megy e egymáshoz mert abba az õ egyénisége van. De ha valaki vmilyen stílust akar követni akkor találja meg a ruhába a saját hangját.
Ha valaki ilyet kérdez "hogyan öltözzek ha emos ha rocker ha... akarok lenni?" az azt se tudja mirõl szól az a stílus és valami divat hülye.Akinek van saját egyénisée azt vesz fel ami neki teccik.
Egy stílusba tartozni több, mint olyan zenéket hallgatni, és úgy öltözni, ahogy azt valaki egyszer kitalálta. Hogy a példánál maradjunk, rockernek lenni egy életforma, egy egész gondolkodásmód, ami nem merül ki a fekete bõrkabátban meg a súlyos gitárriffekben. Aki ebbe a közösségbe tartozik, nem divatból hord olyan ruhákat, amilyeneket, hanem mert ez felel meg az egyéniségének, így érzi jól magát. "Álcásnak" lenni pedig elég nyomasztó tud lenni az igazi rocker számára hosszú távon, de sajna ez kell ahhoz, hogy ne nézzenek le az átlagemberek a mindennapok során... Nagyon kirekesztõek tudnak lenni a népek. :(
nem minden fiatal öltözködik stílus szerint....én 15 éves vagyok, normálisan öltözködök, és metált hallgatok...nem vagyok rocker, ezt mindenki tudja a környezetemben, és nem azért hallgatok ilyen zenét, mer én vagyok a kemény jani(lány vok:P), hanem mert szép:) az a benyomásom mostanában, hogy a rapperek nagyképûek, és csak azért követik ezt, mert azt hiszik, hogy akkor ha aranyláncokat aggatnak magukra, akkor ök is olyan menõk lesznek, mint azok a niggerek a videoklipekben, akik körül bögyös csajok vonaglanak ..... az emonál meg aki tényleg azt érzi hogy szar az élet...hát 14 évesen nemtom mi a szar abban, hogy anyuci-apuci mindent a segge alá rak, és semmi gondja nem volt eddig...mert érdekes...aki már kicsit is tapasztalt, az nem emo.... aki meg divatból csinálja...azt még meg tom érteni..hát ez a divat..sztem se rondák... de mégis a rockerek azok, akikkel lehet beszélgetni.... érdekes..és mindenki azt mondja, hogy a metál zene agresszívvá tesz.... valakit biztos, de olyannal én még nem találkoztam...:)
Én speciel így érzem jól magam, csak ezért. És ezzel kifejezem magam. Talán baj? Én legalább nem vagyok olyan mint az átlagnépség, és MEREM mutatni a személyiségemet, nem úgy nézek ki, mint minden 3. ember az utcán. De ezeket a pózereket én sem értem, csak azért öltöznek úgy, hogy húúúú de akármiknek tûnjenek. Én nem ilyen vagyok.
Namármost én tényleg EGYEDI vagyok xD (az 1.) Szal... :)

A híradóban vajon miért nem esik szó a fontos témákról? Pl: hogy a fiatalok kivándorolnak az országból, vagy hogy a 3. Világháború küszöbén állunk)

Na vajon miért csak az a téma hogy Madonna megsérült, vagy hogy mi a neve a budapesti állatkert újszülött medvéjének? Vajon miért butítják a népet?

Legjobb válasz: "hogy a fiatalok kivándorolnak az országból"- elég sûrün megemlítik ezt a hírekben, riportmûsorokban! "3. Világháború küszöbén állunk" - ez ugye vicc akar lenni? olvass nemzetközi, mérvadó sajtót! Ilyen állítás még a legelvetemültebb újságok sem írnak! "miért butítják a népet?" - azt butítják, aki hagyja magát! Én 3 nyelven beszélek folyékonyan, így elég sok forrásból tudok tájékozódni!

"hogy a fiatalok kivándorolnak az országból"- elég sûrün megemlítik ezt a hírekben, riportmûsorokban! "3. Világháború küszöbén állunk" - ez ugye vicc akar lenni? olvass nemzetközi, mérvadó sajtót! Ilyen állítás még a legelvetemültebb újságok sem írnak! "miért butítják a népet?" - azt butítják, aki hagyja magát! Én 3 nyelven beszélek folyékonyan, így elég sok forrásból tudok tájékozódni!
Nem állunk a 3. Világháború küszöbén. Arról pedig már többször is láttam riportot, hogy valaki külföldön dolgozik, vagy éppen menni készül. Mi értelme lenne errõl naponta tudósítani?
Az elsõ már megválaszolta. Helyi konfliktus lenne, és még véletlen sem 3. világháború. Mivel töröltetted a válaszom ezért leírom újra. Ne szenny oldalakról tájékozódj, pont ezért a kuruc is felejtõs.
az index izraeli-iráni háborúról beszél, ami NEM egyenlõ a harmadik vh-val. És igenis az elsõ linked (akkor is leírom mégegyszer) annyira hiteles, mint az õrült csöves a metrón. Egyébként egyetlen nagyhatalom SEM merne megkockáztatni egy világháborút, úgyhogy minden errõl szóló hír FAKE.
Fontos hireket elhallgatnak, sokszor egyenesen agyonhallgatnak, mert el akarják kerülni az érzelmek felkorbácsolását, mert az embereket hülyének nézik és szeretnék elterelni a figyelmüket a tragikus valóságról. Most plldául "szóvívõi" bált redeznek. Mi a rossebbnek mikor emberek éheznek, nyomorognak, a gyerekek alig esznek, fagyoskodnak a családok, ha van egyáltalán hol lakniuk. Viszont rohadt fontos az Ovestin krém. Épp most hallgatom a reklámot.
A kérdező hozzászólása: Amúgy az elsõ példát nagyon szépen átugrottátok. Eddig 4 komment érkezett, de egyik se válasz a kérdésemre.
A kérdező hozzászólása: Ja és a múlt idõ ne tévesszen meg.
A kérdező hozzászólása: http://www.idokjelei.hu/2011/10/az-usa-iran-politikaja-egyen.. Ez meg csak a képzelet mûve, igaz? Mielõtt itt okoskodsz, miért nem tájékozódsz, és olvasol híreket?
A kérdező hozzászólása: Ugye te sem gondolod komolyan hogy USA kimaradna egy izrael-irán háborúból? Ugyan az a két ország, csak épp más földrészen. Amerika nem véletlenûl pumpálja pénzel izraelt, nevetséges "segély" címszó alatt.
Tehát szerinted ha az USA belép egy háborúba az egybõl világháború?

Mivan veletek Fiuk? Miért tünt el a "férfiakból" a férfiasság? Miért kell ugy kinéznetek mint a díszb*ziknak? Miért nem tudtok szeretni? Miért hordtok női ruhákat? Miért csak a szex a fontos? Miért nincs belöletek normális fiatal? ! Miért miért miért.

16/l

Legjobb válasz: Én vagyok rá az élõ példa, hogy ez nem minden fiúra igaz :) - Nem sminkelem magamat - Nem vasalom a hajamat - Szeretek szeretni - Szeretek nevettetni - Tudok helyesen írni ^-^ - Mackós vagyok, és okos - Minden lány elõtt kinyitom az ajtót, és elõre is engedem õket, ha tehetem. (És nem mellesleg örülök, ha megköszönik :)) - És végül, de nem utolsó sorban nem sietettem a szexet.

Én vagyok rá az élõ példa, hogy ez nem minden fiúra igaz :) - Nem sminkelem magamat - Nem vasalom a hajamat - Szeretek szeretni - Szeretek nevettetni - Tudok helyesen írni ^-^ - Mackós vagyok, és okos - Minden lány elõtt kinyitom az ajtót, és elõre is engedem õket, ha tehetem. (És nem mellesleg örülök, ha megköszönik :) ) - És végül, de nem utolsó sorban nem sietettem a szexet.
"magyar undergroundot hallgatok...(Y)" ha notár mérit hallgatnál mennének utánad a kanos cigányok. 123456789123456789123456789/1 tuti normális
Van csak keresni kell az is igaz hogy mostanság mindenki szex mániás és a szeretet ki marad és ezért sokan egyedül vannak illetve lesznek és ez rohadt [email protected] de keresni kell több idõt rá szánni biztos találsz magadnak 1 igazi fiút aki kölcsönösen fog szeretni. ;) 15/F
mert legtöbb csajnak ez jön be, akinek meg nem az nem mutatja ki... lásd facebook, myvip''JUJJ DE CUKI''
Mindenkinek megvan a maga párja :)
hát ez az
? :D Ki törte össze a szíved, hogy most hirtelen minden bajod lett velünk?
Szerintem rossz korosztályban keresgélsz. Ne a hasonló korú fiúkkal foglalkozz, hanem a kicsit idõsebbekkel. Õk érettebbek már egy tartós kapcsolatra, mint a 16-17 éves fiúk, akik, ha belegondolsz, teljesen normális, hogy élni, bulizni, kalandozni akarnak. Mi csajok, ezt hamarabb és rövidebb idõ alatt letudjuk, általában. Vannak akik nem, de kivétel erõsíti a szabályt. Mi csajok általában érettebbek vagyunk a korunknál, (ismétlem, általában!!) kb. 2-3 évvel, míg a fiúknál ugyanez mínuszba megy. Ez nem is baj, emiatt is keresgélnek a fiúk fiatalabb lányokat, míg a lányok idõsebb fiúkat.
hééé te... vegyél vissza :D na most megyek, felkenem az arcomra éjszakára a maszkot ;)
A kérdező hozzászólása: áá ne menj el hiányozni fogsz..:D
már visszajöttem :P
A kérdező hozzászólása: óó de örülök neki:D amugy te a csaj wagy?!:D
A kérdező hozzászólása: hmm szówal kedwelsz...:D
amúgy... nem :P
A kérdező hozzászólása: Áhh szerintem jobban járnánk ha a nagy KAN paliddal weretnél meg:D
nem, fiú vagyok.
"hmm jó neked...:S Legalább te együtt tudsz járni a paliddal szoliba... meg wásárolni... kozmetikushoz.. együtt kiwasalhatjátok a hajatok:D de irigyellek...:/ :D" Ez most nekem szólt? Megverlek :D
A kérdező hozzászólása: És igazam van lásd be!:D
A kérdező hozzászólása: hmm jó neked...:S Legalább te együtt tudsz járni a paliddal szoliba... meg wásárolni... kozmetikushoz.. együtt kiwasalhatjátok a hajatok:D de irigyellek...:/ :D
A teljes ellentéte vagyok amit te leírtál pedig veled egy idõs vagyok ;] amúgy én is magyar ug-t hallgatok:) [Y]
na erre vártam :P és nincs igazad ;)
A kérdező hozzászólása: hallod azért mert te éppen férfia wagy minden elismerésem a tied... behódolok hatalmas férfiasságod elöt(...) de azt se mond h nincs igazam...
úúútállak :D
A kérdező hozzászólása: Én is Birlak:D
Nem hinném hogy a rockerek közt kevés lenne a férfiállat. Egyébként van normális fiatal.
ne írj már DUPLAVÉVEL te agykáros te...
Utolsó jogos! :D Ment zöld mancs
Mindenki aki elkezdett magyarázkodni egy ilyen névtelen, virtuális támadás után gondolkodjon el azon, hogy mekkora punci... Egy férfinak nem tök mindegy mit írnak ide?
ÉÁn annyit teszek hozzá:D emonak nézek ki :D de nem vok az ....mindneki azthiszi rolam , h az vok ....de nagyon nem:D és én általába megszoktam ismerni az embereket és utána mondok véleményeket:D De amugy mit csináljak ha a rövid haj nem áll jól? most azért vágassam le , mert ha hosszu és ápolom ...és esetleg néha ki is vasalom akkor már disz*uzi vagyok? na szép...
02:10 es akkor miért nem birod belefogalmazni a kérdésedbe a metroszexuális szót? és még mindig W-vel írsz :P 04:12-es azért vagyunk olyanok mert ez legalább férfias. és egy férfi legyen férfi. még ha nem is teszi szét a lábát nekem egy plázak_rva se emiatt, akkor se bánom hogy nem úgy nézek ki mint az emok például. én inkább keresek sokáig egy normális emellett szép lányt és vagyok vele akár két vagy több évig is... 09:08-assal egyetértek
Lányokból meg sok a "kevésbé erkölcsös", erre van kereslet. Viszont van a "piacnak" egy olyan tulajdonsága h beállítja magát idõvel. Így alig-alig marad ember akinek nem lesz hozzávaló párja. Ez tök jó, az egyetlen egy "baj" h így meg az emberiség fogja még mélyebbre taszítani magát. Haladó szellemû emberekre van szükség, amit díszbuzák és ribancok kötve hiszem h nemzenek.
Tudod drága, van olyan h kereslet meg kínálat. sajnos a lányoknál a díszbuzákra van kereslet, így a "piac" alkalmazkodik és egyre több díszbuzát "termel". ilyen egyszerû. 20/Férfi
Vasalom a hajam 18/F majdnem Válig érõ hajam van.És ugye itt felteszitek , h mi miért vagyunk ilyenek?na és ti miért vagytok olyanok? A legtöbb lány könnyen szétteszi a lábát bárkinek ....egyre több a plázacica....ha nincs sok pénzed akkor le is [email protected]@k. Én ezt figyeltem meg a mai lányoknál.Na ez miért van értelmes válaszokat szeretnék kapni.Ja és persze most az összes lány irja " jaaaj de én nem vagyok ilyen " hát nem hiszem el, h ide csak olyan lányok járnak akik normálisak.
A kérdező hozzászólása: Neharagudj...:D De kérdezd már meg, hogy érdekel-e h te mit csinálsz péntek este kit szeretsz hova jársz... a kérdésem minden bizonnyal nem neked szolt mert mint emlitetted normális fiu wagy engem sokkal jobban érdekelne 1 metrosexuális fiu wálasza h megértsem e ferde hajlamu gondolat titkát...:D
ne írj már mindent W betûvel [email protected] nagyon nem [email protected] amugy velem nincs semmi belõlem nem tünt el a férfiasság, rövid hajam van reggelente feldúrom kicsit és megáll egésznap (de nem vagyok igáénytelen se) tudok szeretni olyan lányt aki megérdemli hogy szeressék (barátnómet meg anyámat például) a szex igenis fontos aki nem ezt mondja az szûz még és/vagy hazudik, én normális fiatal vagyok, tanulok, nem iszom félholtra magam minden péntek este, nem dohányzom, edzõterembe járok MERT MERT MERT... valakire nagyon ki lehettél bukva de szerintem te sem vagy az a hûde aranyos, jófej, nem beképzelt pic$a már ne is haragudj... 18/F
A kérdező hozzászólása: mivan pajtás elaludtál?:D
A kérdező hozzászólása: [email protected] erre felwehetsz...:D aztán majd megadom a rendeset csak érted nem akarom h a sok welem egyetértõ bókoljon nekem msnen:D
na akkor dobj egy msn-t :P
nemnem... jól harcol, de nem nyerhet :P
A kérdező hozzászólása: háhhh.. a barátnõtök nem adja fel mert igaza van(:
A kérdezõ a kérdését nyilván nem minden hím nemû egyedre értette, csupán azokra, akikre ez a jellemzés illik. Tehát nem az egész férfi nemet akarta kritizálni, tehát nem kell magatokra venni feltétlenül. És ha logikusan végig gondoljuk, tényleg elszaporodtak mostanában az ilyen fiúk, de ez csak egy divathóbort, ami pontosan ugyanúgy el fog múlni mint az összes eddigi ami felütötte a fejét, majd 50 év múlva "retro" néven ismét visszatér. Nincs ezzel alapvetõleg semmi baj, ez így szokott lenni. Akit nem érint, nem kell magára vennie, vannak még manapság is rendes, udvarias, vonzó fiúk - bár a vonzó nyilván mindegyikõnk számára mást jelent - csak õk nem feltétlenül annyira feltûõnek mint azok, akikre a kérdezõ gondolt.
szerintem el kéne nekik egy kis katonaság. Nem csoda hogy a legtöbb tini csaj is már a jóval idõsebb pasik után szemlélõdnek javarészt. Még az én korosztályom beli pasik is javarészt nyafkák. Persze, tisztelet mindenhol a kivételnek! (akik már foglaltak javarészt ilyenkor:) ) Nincs teljesen igazam, de úgy éreztem fontos ha most azt írom le ami elõször eszembe jut. 22/L
Hát fiúk tényleg igaz hogy kevesen vagytok akik igazán rendesek. De azzal nem értek egyet hogy nincsenek olyanok. Csak tudom, hogy 16 éves korban a pasikat elkezdi érdekelni a szex téma és disznókodnak :D De sajnos elkell fogadnunk hogy ezekbõl lesz majd egyszer a férjünk.
A kérdező hozzászólása: Áhh most miért mondod... kiírok 1 ilyen kérdést és én wagyok a tektonikos kurwa aki nem elég, hogy lapos de még hülye is éss mellesleg nem utolso sorban Édesapám a ferdült wonalú mégsem azok akik akiket mondhatnám ugyis, hogy "PÁWA K*rwák" és azok akik egyböl kiborulnak 1 ilyen kérdésen holott elég körben nézni... Akinek meg nem inge ne wegye magára...
na most aztán beszóltál :P
A kérdező hozzászólása: Gondolod h a mellemnél csak az iq kisebb... én ugy gondolom, hogy a farkadnál nincs kisebb(:
Nem tudom miért sértõdtetek meg, ne mondjátok, hogy nincs igaza. Tele van vasalthajú sminkelt srácokkal minden! A kivétel mindig tiszteletet érdemel, ettõl függetlenül a kérdezõnek teljesen igaza van.
mellednél már csak az iq-d kisebb
Mivan veletek Fiuk? -a farkunk Miért tünt el a "férfiakból" a férfiasság? -nekem még megvan Miért kell ugy kinéznetek mint a díszb*ziknak? -apád tudja a választ Miért nem tudtok szeretni? -téged? képtelenség Miért hordtok nõi ruhákat? -ne apádból indulj ki Miért csak a szex a fontos? -fajfenntartás... Miért nincs belöletek normális fiatal? -mert apád nõi ruhákat hord Ha neked lehet sértegetni, akkor nekem is. :P 18/F
A kérdező hozzászólása: én is ezt tanácsolom anyádnak(:
16 évesen rengeteg élettapasztalatod van szerintem vágd fel az ereidet szuka
hát ma már sajnos kevesen vannak akik normális srácok!!!! a legtöbben már az elsõ randin, vagy elsõ találkán azt akarják, aztán kihasználnak és eldobnak, majd keresnek maguknak ujabb kvákat!!!!!
A kérdező hozzászólása: magyar undergroundot hallgatok...(Y)
A kérdező hozzászólása: és te elolwastad az elsõ kommentelõt?!:D Bár amennyire wéded öket nem lehet h te is ilyen wagy?! ^o)
"a pasikat elkezdi érdekelni a szex téma és disznókodnak :D" jajj, te meg olyan prûd vagy :P 18/F
A kérdező hozzászólása: nem wagyok prüd sõt...:D de ne wárják már el egyes egyének! h érzelem nélkül Szeretkezzek...
ajaj... a barátnõnk feladta :P
Mi viselkedésünk miatt? Sok csaj elvárja hogy a mai srácok pl mindenhol borotváltak legyenek, ebbõl lesz az amikor arra kell bemennem egy nyilvános wc-re hogy a tükörnél a pasik a szemöldöküket szedik. ÉS az e fajta egyenlõség miatt lett az hogy egyre több bu**s pasi van.
Továbbra sem értem hogy ez az egész mért vadult el a nemek közötti rivalizálásig. A nemek ugyanis egymást húzzák bele ezekbe a dolgokba, ugyanis emo lányok nélkül nem lennének emo fiúk, rocker fiúk nélkül nem lennének rocker lányok és a többi. Rengeteg olyan lány van manapság, akire ránéz az ember és elszörnyed, és az, hogy õ is lány, ahogy én is, nem menti fel a dolgai alól. És éppen így van a fiúkkal is. Manapság éppen olyan nehéz rendes lányt találni, mint rendes fiút. Tulajdonképpen ugyanabban a cipõben járunk. De tudom, a rivalizálás örök. 00:14
"egyetértek weled, hogy elkurwult... és biztos ennek is köze van a fiuk e fajta wiselkedéséhez..." aha, persze... biztos köze van... :P fogjál mindent ránk. más szemében a szálkát, sajátodban meg a gerendát se...
Nézz meg egy oldalt, nem kell társkeresõt, elég egy sima iwiwet vagy facebookot, 13évesen már melltartóba fényképezgeti magát tükör elött csücsörítve mint aki faszra vágyik
Sajnos mind puhapö.csök vagyunk. :D
A kérdező hozzászólása: egyetértek weled, hogy elkurwult... és biztos ennek is köze van a fiuk e fajta wiselkedéséhez...
elvadult? az elkurvult szerintem jobban megállja a helyét... bocs kedves 16/L...
A kérdező hozzászólása: hát mert a nõi nem is elégéé elwadult...:D
És miért van az hogy minden csaj sír hogy normális szeretõ pasi kell neki, ha meg ott van akkor szexéhes haverját választja. Ami meg a nõ érettségét illeti, de mi a korral csak érettebbek nézünk ki még ti öregebbnek :P :D
A kérdező hozzászólása: Itt linkeled nekem...:D
"nem wagyok prüd sõt...:D de ne wárják már el egyes egyének! h érzelem nélkül Szeretkezzek..." Nem neked írtam, hanem 00:10-nek...
"és te elolwastad az elsõ kommentelõt?!:D Bár amennyire wéded öket nem lehet h te is ilyen wagy?! ^o)" Hol védtem? Mutasd :P
A kérdező hozzászólása: Senki nem törte össze a szívem... egyszeráen akkárhogy nézzük a mai fiatalaságot minden lesz belölük csak férfiállat nem..

A fiatal lányoknak miért olyan fontos, hogy mindig legyen pasi mellettük?

Legjobb válasz: Mert vágynak a szerelemre,a törõdésre.De nem csak a fiatalok,és nem csak a lányok.

Mert vágynak a szerelemre, a törõdésre.De nem csak a fiatalok, és nem csak a lányok.
ne általánosíts , sok nõ van aki elég nyafka, és kis szerencsétlen és kell neki valaki aki szeresse és megvédje. Egy igazi nõnek nincs erre szüksége
Inkább önbizalom növelésre vágynak. Vagy hogy tudjanak valakit csicskáztatni + aki elárasztja õket drága holmikkal. És ezt nõként írom.
Mert mindennõ nõ szereti ha udvarolnak / foglalkoznak vele - szeretik?!
mert ugy gondoljak, hogy ciki ha nincs
Én vagyok akkor a kivétel. 17/L
Szerintem ez azért nagyon erõs általánosítás. Persze, biztos vannak olyan lányok/nõk is, akiknek szüksége van erre. De én inkább az elõzõ válaszolóhoz csatlakoznék, nálam ez nem szükségszerû.
Aki csicska, meg is érdemli! :P

Miért ereszkedett meg a mellem ilyen fiatalon? Mit tehetek ellene? FONTOS!

16 éves vagyok...és kb. 1 éve a melleim minden el?zmény nélkül megereszkedtek szinte egyik napról a másikra. Mit tehetek,hogy legalább egy kicsit feszesebb legyen? Tudom,hogy soha nem lesz már annyira feszes...de ez borzasztó..elfogadtam,de ha a szexre kerül a sor naon naon ciki ilyen fiatalon :(

Legjobb válasz: Semmiképp ne fogadd meg a hidegvizes zuhany-féle tanácsot. Jó kis tüdõgyulladást lehet kapni. A melltornák sem túl sokat érnek. A krémek meg szerintem egyenesen semmit. Talán még változni fog és nõ, feszesedik. Amúgy ez örökletes? Betegségre is utalhat, vagy hormonproblémákra. Meg kéne nézetned egy nõdokival! Fiatal vagy még, reméld hogy változik... Mást nem tudok mondani.

Semmiképp ne fogadd meg a hidegvizes zuhany-féle tanácsot. Jó kis tüdõgyulladást lehet kapni. A melltornák sem túl sokat érnek. A krémek meg szerintem egyenesen semmit. Talán még változni fog és nõ, feszesedik. Amúgy ez örökletes? Betegségre is utalhat, vagy hormonproblémákra. Meg kéne nézetned egy nõdokival! Fiatal vagy még, reméld hogy változik... Mást nem tudok mondani.
Gondolom lefogytál és attól tûnik úgy, mintha megereszkedett volna. Ha hízol, akkor valószínûleg újra kerekebb lesz, másrészt a fogamzásgátlótól is, ha majd szedni fogod.
A mellek tartószalagjait sem tornával, sem váltózuhannyal nem lehet feszesíteni... Ha ez egyszer megnyúlik, egyedül csak mûtéti úton lehetséges változtatni rajta. Valószínûleg gyakran nem hordtál melltartót, ezért nyúlhattak meg a tartószalagok. Figyelj oda és mindig megfelelõ méretû melltartót vegyél fel, sportoláshoz meg speciális "sport-melltartót", ami jóval erõsebb a hétköznapi melltartónál.
járj kondizni vagy ha nem akarsz, csinálj otthon mellizom gyakorlatokat , járj úszni, az mind erõsíti, növeli esetleg még szebbé teszi a melleidet.
Nem tudom, hogy milyen melltartót hordasz(hordtál), de ez lehet a sok Push-uptól is. Am tényleg a hideg vizes zuhany az jó! De sztem csak nyáron próbáld! Legrosszabb eset:plasztika, de ne várd meg hideg vízre fel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!! :) Rem. használ is vmit...ha vkinek van egyéb ötlete az lécci komizzon!

Miért tartja furcsának néhány fiatal, hogy a kapcsolatokban a pénz, az anyagi helyzet is fontos?

Mindent pénzért lehet megvenni, fontos dolog, általában pénzbírsággal is büntetik az embert... nem véletlenül.

Legjobb válasz: a párhuzamaid egyszerûen zseniálisak...! Szexel is mindent el lehet érni és fontos. Holnaptól elõ is terjesztik a parlamentbe, hogy lehessen természetben fizetni a bírságot.

a párhuzamaid egyszerûen zseniálisak...! Szexel is mindent el lehet érni és fontos. Holnaptól elõ is terjesztik a parlamentbe, hogy lehessen természetben fizetni a bírságot.
Azért furcsa, mert aki a másik vagyonosságát nézi egy kapcsolatban, általában nem a megélhetésre költi a pénzt, nem olyasmikre, amire szüksége van...inkább bulik, hetente új márkás ruhák, legújabb okostelefon mindig. Szép és jó, de minek? Nyilván fontos a normál szintû anyagi helyzet pl. gyerekvállalásnál, de ez már másik kategória.
Ha ezt kimondja, akkor nem anyagias ribi. Ha ezt mondaná, megigérném, hogy a lehetõ legtöbbet igyekszem majd elõteremteni és megpróbáljuk majd megoldani, hogy mindenre jusson, hogy mindenre kijöjjön. Erre, a nõ vagy azt mondja, hogy rendben és megbízik bennem, vagy otthagy. Ha otthagy, akkor egy anyagias ribi, mert nem képes együttmûködni és igen, csak a pénz számít neki.
Úgy úgy na, egy véleményen vagyunk. :-) Csak sokan itt a pasik meg úgy vannak vele, hogy ha egy lány ezt így kimondja/leírja, hogy neki számít, akkor egybõl anyagias ribi, aki elvárja, hogy a segge alá tegyenek dolgokat, pedig te is, én is és lemerem fogadni, hogy az itt válaszokat adó hölgyek többsége is úgy van vele, ahogy te megfogalmaztad.
Akkor a fogalmakat kell elõször tisztázni. Az, hogy számít a pénz, számomra nem egyenlõ azzal, hogy a milliárdos herceget várja valaki. Annyit jelent, hogy nem mindegy, hogy a másik egy hajléktalan koldus, vagy vele nagyjából egy szinten keresõ dolgozó ember. :) Egyébként értelek.
13, jó, de na, azért érted te is.
10-11. Ellentmondasz önmagadnak. Az elõbb fejtetted ki hogy életképtelen pasikkal nem kezdesz. Vagyis fontos számodra, hogy a férfi legalább magának elõ tudja teremteni a megélhetését. Egyébként ezzel én is így vagyok. Nem várok semmi extrát a pasitól, de amit egyedül megengedhetek magamnak (például utazás), arról ne kelljen lemondani, mert a párom épp hogy a vegetáláshoz szükséges anyagiakat (vagy még azt sem) képes csak elõteremteni magának. Annyira jól én sem keresek, hogy két fõt utaztassak.
Én is furcsállom kicsit, vagyis inkább azt tartom furcsának, hogy mennyire fontos. Pedig nem is vagyok fiatal. 34/N
Szóval ilyen szempontból abszolút nem számít.
Persze, de itt a lényeg. Ha én egyedül meg tudom magamnak teremteni, nyilván nem várom el mástól. Azt viszont elvárom, hogy más se várja el tõlem. Életképtelen pasikkal meg nem kezdek. Ha én meg tudok dolgozni magamért, akkor neki se essen már nehezére, pláne, hogy a férfiakat könnyebben alkalmazzák és többet is keresnek.
Fiatalon, amikor még minden a fán terem (vagyis a szülõk állítják elõ), idealista az ember, úgy érzi, a heves szenvedély minden egyebet lényegtelenné tesz, akinek az anyagiak egyáltalán eszébe jutnak, az csak egy önzõ boszorka lehet. Aztán amikor a saját bõrén megtapasztalja, hogy az anyagi dolgokért való küzdelem mennyire befolyásolja az ember mindennapi közérzetét, rájön, hogy a világ nem ilyen feketén-fehéren mûködik. Igenis meg tud ölni bármilyen szerelmet, ha az embernek a párkapcsolat radikálisan csökkenti azt az életszínvonalat, amit egyedül vagy mással meg tudna teremteni magának.
Hát ismerkedésnél nem az az elsõ h mennyi a pénzed. Jóóó azért legyen ápolt de ez nem pénz függvénye. És tudod te állhatsz egy zsák pénzel a kezedben ha nem kelessz annak az illetönek akibe szerelmes vagy. Nah ezért nem fontos.
sok kapcsolatot tesz tönkre a pénz hiánya
Fiatal vagyok, úgy nézd a válaszom. Senki nem gondolja, hogy nem fontos a pénz, de normáliséknál egy kapcsolatban nem az elsõ pár helyet foglalja el. Nagyon-nagyon sok mindent meg lehet oldani pénz nélkül, vagy minimális áron. Ezt persze sokan nem tudják és költekeznek, mert lusták utánajárni a dolgoknak, kreatívkodni kicsit. Kapocsolatokban szerintem leginkább az a fontos, hogy mindkét fél képes legyen dolgozni. Mármint legyen meg az akarata. De, egyébként, ha megnézel pár családot, ahol a férj alkoholista és munkakerülõ, vagy a feleség nem csinál semmit(ez ritkább, a nõ felelõsségteljesebb a gyerekeire nézve), akkor látod, hogy még ezek a házasságok is mûködhetnek a szeretet/szerelem elvén.
én pont a kettõ között vagyok és továbbra is úgy gondolom, hogy a pénznek és a szerelemnek semmi köze egymáshoz. Tudom milyen amikor nincs és azt is, hogy milyen amikor van, de mindkét esetben ugyanúgy szerettem a másikat. Ha nekem volt, mindig adtam, ha nem, akkor meg így jártam.
Nem azt azt tartja furcsának, hogy fontos, hanem, hogy mennyire az.
Mert a szerelemnek semmi köze a pénzhez. Lehet, hogy ezt 30 felett az ember, már nem így látja, de 20 alatt az ember igenis hinni akar a NAGY SZERELEMBEN. :)
remélni szeretném , hogy csak akkor fontos ha nincs , szükség van az anyagi biztonság is nyilván sõt... de az édes kevés 1 kapcsolathoz.

Miért alakult ki, hogy egyes kultúrákban, országokban nagyon fontosnak tartják a fiatalok oktatását, míg más kultúrákban ez kevésbé fontos?

Például a zsidók, japánok, koreaiak, vietnámiak mindig nagyon fontosnak tartották az oktatást, a diákok között is nagy a versenyszellem, hogy minél jobban teljesítsenek.

Legjobb válasz: Általánosítás, Szomáliában meg Afganisztánhoz hasonló helyeken pedig örülnek ha kajájuk van,nemhogy még iskola.

Általánosítás, Szomáliában meg Afganisztánhoz hasonló helyeken pedig örülnek ha kajájuk van, nemhogy még iskola.
Tudod, elso valaszolo, eppen errol van szo. Tyuk vagy a tojas. Valoszinuleg epp azert nincs kajajuk, mert legyilkoljak azokat, akik tanulnak.

Miért olyan fontos a mai fiatalok körében hogy hány like van egy-egy képükön?

Nem mintha én olyan öreg lennék de pl nekem ez nem fontos. Szerintem ez hülyeség is. Pl ha valaki csak azért ír valakinek hogy likolja az új képét amit kitett. Mi a véleményetek errõl?

Legjobb válasz: Szerintem az egész a média miatt van, ahol gyönyörûre retusált lányokat, fiúkat lát mindenki, ennek akar megfelelni, és ha nem gyûlik elég lájk, megy eret vágni, mert annyira fáj neki, hogy nem szép.

Szerintem az egész a média miatt van, ahol gyönyörûre retusált lányokat, fiúkat lát mindenki, ennek akar megfelelni, és ha nem gyûlik elég lájk, megy eret vágni, mert annyira fáj neki, hogy nem szép.
Másra nem jó, csak arra, hogy a többiek lássák, hogy õ milyen "menõ", népszerû. A sok likeal még az egóját is tudja növelni. :)
Mert annyira ráér, hogy kínjába nem tud mivel foglalkozni.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Azért mert ezek a fiatalok komoly önértékelési problémákkal küzdenek nem stabil személyiségek és kell nekik a külsõ megerõsítés. Aki rendben van magával annak nincs erre szüksége. De ehhez persze megfelelõ nevelés kell, megfelelõ kapcsolat és bizalom a szülõkkel, normális baráti társaság na ez az, ami a mai fiatalok zömének nincs meg. És persze mindebbe belejátszik a médiából áradó szemét, az agyonmûtött, agyonsztárolt, rongyrázó celebek, akik olyan igényeket, vágyakat keltenek az ingatag lelkû kamaszokban, ami irreális. Nagy senkik, akik a nagy semmirõl híresek, agyuk semmi, de mégis valakiknek vannak feltüntetve. Az emberben azt az érzést keltik, hogy ez a senki a semmivel idáig vitte én meg nem vagyok sehol akkor nem is érek semmit? Így a saját kis ostoba módjukon próbálnak feltûnést kelteni.
Nem kell ehhez a média sem, de ilyenek az emberek, már kb óvodában is megvannak akik szeretik ha a többiek fényezik azt hogy neki de jó játékai vannak. Egyfajta népszerûséget képzelnek mögé, hogy húúú hányan gondoltak rám. Vagy exem volt ilyen, aki azt nézegette kik lájkolták a közös képeinket fb-n....pedig a maga 21 évével már túl fiatalnak se gondolná az ember.

A fiúknak miért olyan fontos, hogy már egész "fiatalon" elveszítsék a szüzességüket?

Íme egy kis sztori ...

Legjobb válasz: Jól tetted, hogy nem adtad be a derekadat!! :) Igen a lányoknak ált. érdemesebb összejönni 2-3 évvel idõsebb fiúval nem korabelivel, mert a 2-3 évvel idõsebb fiú az adott lány értelmiségi szintjén van.:) És igen a fiú viselkedése éretlenségre utal.

Jól tetted, hogy nem adtad be a derekadat!! :) Igen a lányoknak ált. érdemesebb összejönni 2-3 évvel idõsebb fiúval nem korabelivel, mert a 2-3 évvel idõsebb fiú az adott lány értelmiségi szintjén van.:) És igen a fiú viselkedése éretlenségre utal.
A barátod viselkedése éretlenségre utal, azonban az elsõ szexuális tapasztalat általában a hormonok által vezérelt a fiúknál és nem feltétlenül vagánykodásról van szó. Bár életkort nem írtál, viszont amit írtam az érvényes 14 éves kortól felfele.
A fiú viselkedése teljesen általános és aki keres talál sok sikert neki. Szeretem, hogy a mai fiatal lányok az idõsebb fiuknak tartogatják magukat aki komoly és bla bla bla stb. stb. Az ember nem változik max az elõadásmód és a felnõve kiteljesedik a valódi egyénisége . Sok lány bedõl a trófeagyûjtõknek és utána meg mindenhol sopánkodnak meg csodálkoznak.
"...hogy nemsokára szülnek mert elszakadt a gumi xD Na jó ez drasztikus volt egy picit :) " Mikre gondolsz? gumit se használnak. Amúgy, hogy a kérdésre is válaszoljak, ne általánosíts. Nem mindenkinek ez az elsõ. De amúgy, úgy mondod ezt, mintha a lányok szüzek maradnának 18 éves korukig. Azt azok is d*gnak már 13-14 évesen. No akkor ki is akarja elõbb elveszíteni?
Azert, nem olyan egyszeru parancsolni a tombolo teszto-nak. Mig mondjuk egy lany heti 1-2szer masztizik addig a fiuk napi 3-4 alatt meg sem allanak. Persze vannak kivetelek vica-versa. A szuzesseg elvesztese sztem teljesen mindegy, hogy mikor tortenik 14 ev folott. A lenyeg, hogy az elso alkalom azzal tortenjen akivel tartos kapcsolatba vagy s gondoskodjatok a biztonsagrol. Nem tudom miota voltatok egyutt, ha mar tobb mint 1 eve akkor a sraccal ertek egyet. De ha jol ertelmezem csak 3 hete akkor jol tetted, hogy kidobtad.
Elárulok neked egy titkot, ezek a fiúk nem azért szûzek, mert azok akarnak lenni, hanem, mert nem tudnak becsajozni. Persze ezt maguknak se vallanák be, hanem bebeszélik maguknak ezt a süket szöveget. Közben meg lilára verik a farkukat a gép elõtt. Hidd el, ha a kedvenc pornószínésznõjük felajánlana magát rögtön elszállna az érettség:)
A kérdező hozzászólása: Igen a korok ... L( én ) 15 F ( õ ) 16 Hozzáteszem ... Én még szûz vagyok és nem tartozom bele a kis ribik körébe akiknek az a menõ hogy nemsokára szülnek mert elszakadt a gumi xD Na jó ez drasztikus volt egy picit :) Én nem azt mondom hogy nekem egy érettebb nem szûz pasi kell ... Ilyenrõl szó sincs :D Csupán ... Nem értem :) Nekem sokkal elõbbre valók azok a fiúk akik képesek várni a számukra megfelelõ lányig... Ha valaki igazán szeret valakit nem hiszem hogy az lenne a probléma, hogy kezdõ vagy nem kezdõ az illetõ ... Szerintem sokkal jobb együtt elveszíteni mint sem azon vaccillálni hogy "Mi van ha nem vagyok elég jó az ágyban ?"
Honnan veszitek már ezt a "lányok érettebbek" dolgot? Èn egy jó gimnáziumba járok és az összes lány rohadt komolytalan..16/F
Egyrészt nálam az volt az oka, h 14 évesen 10 fiúból 9nek már úgy áll a farka, mint az állat, szal egyértelmû, h ha van egy csaj, aki tetszik meg én is neki akkor miért hokiznék a monitor elõtt? Másrészt önbizalom növelõ hatása van. Ezen a 3 évvel késõbb érnek a fiúk címû dolgon meg én is jókat szoktam nevetni. Szerintem mindenki tudja nagyon jól, h már a tinik között is vannak érett gondolkodású fiúk, mégis kik azok akik nem kellenek egy lánynak se. Akkor u is van ez?
A lányok tapasztalt bikát akarnak. Már 16 évesen is, leginkább. De mivel senki nem karja, hogy rajta gyakoroljanak, így a fiúk kénytelenek minél korábban kezdeni, hogy mire ott lesznek hogy kezdeni kellene normálisan (16-7) már ne kezdõk legyenek, mert akkor szemrebbenés nélkül kivágják õket. Így lesznek a 16 éves lányok huszonéves fickókkal.
Mert nagyon sok lány egyszerûen lenézi a szûz fiúkat.Nemrègiben tanúja voltam, ahogy egy 15(!) éves kis éretlen kislány kijelenti, hogy õ szûz fiúval nem kezd..(és normális csaj, partirib*anc)
"Jól tetted, hogy nem adtad be a derekadat!! :) Igen a lányoknak ált. érdemesebb összejönni 2-3 évvel idõsebb fiúval nem korabelivel, mert a 2-3 évvel idõsebb fiú az adott lány értelmiségi szintjén van.:) És igen a fiú viselkedése éretlenségre utal." Ezt miért csak a lányok gondolják így?!
nem értelmiségi érettségi, bocsi!
Hali. Érdekes, én 19 évesen még szûz vagyok. Nem járok bulizni, meg ha járnék sem ott próbálkoznék, mert a szexuális együttléthez nálam érzelem kell. 3 hét után nem tudom, mennyire alakul ki a kötõdés, a szeretet egymás iránt, de én korainak tartanám 3 hét után a szeretkezést, ha lenne barátnõm. Most lehet, nyálasnak gondol mindenki, én így gondolom, és ennyi. nekem fontos az erkölcs. 19f. Üdv
ma 09:47 Mert egy 8-10 évvel ezelõtt így volt... Ma már valóban mást mutat a statisztika... De inkább egyénfüggõ a dolog...

Miert olyan nehéz megérteniük a mai fiataloknak hogy fontos a biztonsagos szex? Naponta van olyan kerdes h "csak egy kicsit berakta h milyen lehet, lehetek terhes? ", vagy "időben kivette, de azert lehet h teherbeesek? "

ovszert nem akarnak hasznalni, tablettat nem akarnak szedni, a kup az draga, de szexet azt akarnak.. erti ezt vki??????

Legjobb válasz: Teljesen igazad van egyet értek veled!!!Minek élnek nemi élatet hogy ha nincenek tisztába a következményekkel???Legalább óvszert használhatnának már szinte mindenhol kapható!!!!

Teljesen igazad van egyet értek veled!!!Minek élnek nemi élatet hogy ha nincenek tisztába a következményekkel???Legalább óvszert használhatnának már szinte mindenhol kapható!!!!
Nem tartozom az idõsebb kategóriába (18 éves vagyok), de ez számomra is felfoghatatlan. Személy szerint azt gondolom, hogy míg az ember nem tud eleget a szexuális életrõl, a védekezési módszerekrõl, addig nagyon nem kéne csinálnia. Sajnos manapság a fiúk kb addig jutnak el, amit a pornófilmekben látnak, ahol a lényeg az, h a pasi élvezze, és sokan csodálkoznak, hogy elcs.szett felnõttek lesznek, tartalom nélküli kapcsolatokkal. Bocsi, ha kicsit erõs szavakat használtam.
Szerintem azért mert a mai "fiatalok" gyerekek és alkalmatlanok a szexre. Értem ez a 12-15 éves korosztályra. Csak az a sajnálatos, hogy õk ezt nem értik. 20 éves lány vagyok, felelõsségteljesen és éretten feküdtem le a barátommal. Komolyan megbotránkoztatnak itt ezek a kisgyerekek.. Babázniuk kéne barbie babával és nem a sajátjukkal, amilyen felelõtlenek és tudatlanok.
utolsónak:Én 15 (lány) vagyok és kiadták az óvszert nekem a dm-ben...
óvszer 18 év alatt nem kapható a boltokban.. ez azért azthiszem rossz ómen a jövõre nézve, nem gondoljátok ? 17/L
a védekezés mindenkinek mondhatni "alkotmányos" joga, korhoz nem köthetõ :D nekem mindenhol kiadták hálisten akkor is. a felvetésre szerintem néhány esetben a nagy belelendülés a magyarázat, illetve ha az óvszer karnyújtásnyinál távolabbra van, akkor mégiscsak érte kell menni. egy-két sörnél többes esetben pedig nem is ragozom :)
Ahol nem adják kiaz óvszert az el van cseszve. Van egy törvény, amely kimondja, hogy 18 alatt nem lehet szexuális eszközöket vásárolni ezek alól kivétel a fogamzásgátláshoz alkalmatos eszközök. Sajnos sokan csak odáig olvasták el ezt a törvényt, hogy szexuális eszközöket nem, a fogamzásgátlásért felelõseket lehet részt már nem. Így van a keverés. Tehát a törvény kimondja, hogy igenis lehet venni 18 alatt óvszert, szóval tessék felszólalni! Másrészt kedves kérdezõ lehet egy kérdésem? Volt már párkapcsolatod olyan, hogy eljutottatok a szexig? Ha volt akkor gondolom az a kategória vagy, hogy gumi + fogamzásgátló és/vagy megszakítás. Egy kapcsolatban elõfordul, hogy a nagy hévben nem kerül fel a gumi vagy épp nincs.
Ez azért van, mert van egy rendelet, miszerint szexuális eszközöket, vagy nem tudom hogy van emgfogalmazva, de nem lehet kiadni 18 év alattiaknak. Csakhogy, benne van a rendeletben, hogy kivéve a fogamzásgátló eszközök!!! Csak ezt a sok gyökér boltvezetõ félreértelmezi, mert nem képes olvasni/utánaérdeklõdni. Bocs, de ez van sok helyen. Siralmas.
Állítólag a boltvezetõ meg is mutatta az írásos szabályozást, miszerint nem adhatnak el óvszert. Egyébként Tescoról van szó, szerintem leírhatom. Ezért gondoltam, hogy megkérdezlek titeket, mert nálunk még nem jött le ilyen "rendelet", de ma kétségek közt mertem eladni egy óvszert egy 15 éves-forma srácnak! :
tescoban pl. nem adják ki.
Én arról még nem hallottam hogy óvszert 18 éven aluliaknak nem adnak ki. Csak a síkosítóról tudtam ezt. Bár azt sem értem miért... Már nagyon sokszor vettem és mindenhol kiadták. 16/L
Én 17 éves vagyok, egyetlen egyszer fordul elõ, hogy megszakításos módszert alkalmaztunk a barátommal, de tanultam is belõle. Igazából én csak azokat nem tudom megérteni akik minden hónapban izgulnak, hogy lesz-e baj, de abba hagyni nem tudnák így. Szerintem az meg kicsit elszomorító, hogy 18 év alatt nem lehet óvszert vásárolni. Mert az alkoholt és a cigarettát megértem, de mondjuk én nem tudok venni. Szülõt meg nem igazán kérhetném emg hogy vegyen, mert ha rajta múlna úgyse venné meg. = )Minden szülõ ilyen. De amúgy teljesen egyetértetek veletek, sajnos tényleg egyre fiatalabbak kezdenek szexuális életet élni. Csak nem tudom, hogy ez minek a következménye, minek a hatása lehet?!
A kérdező hozzászólása: amikor ilyen kérdéseket olvasok, akkor elõször mindig azt tanacsolom h szamoljak ki a termékeny napjaikat es ha éppen abban voltak akkor lehet h 72 oras tabletta kellene.. erre persze semmi reagalas, mivel fogalmuk sincs h mi fan teremnek ezek a napok. a 72 órás tabit meg "jajj, en olyat nem fogok bevenni, mert mindent összezavar". ezt olvasta, vagy hallotta a baratnojetol.. :S
A kérdező hozzászólása: sztem sehol se kérnek igazolvanyt. akkor legalabb kérjenek meg egy 18 évet betöltött ismerõsüket vagy nemtom, h vegyen. ez igy nem megoldas. aztan meg vannak olyanok is, akik arra biztatjak ezeket az amugyis felelõtlen gyerekeket h ugyan mar, nem lesz baj, mar õk is évek óta nem hasznalnak semmit es megse lesznek terhesek.
A kérdező hozzászólása: persze, élek nemi életet, de sose volt olyan h ne védekeztunk volna. nalam ez egyszerûen nem fér bele. és ha tudom h van rá esély h megtörténik, akkor megbeszeljuk h valahogy védekezni fogunk, nem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!