Találatok a következő kifejezésre: Miért folyik váladék az (4 db)

Apukámat kb 2 hete műtötték, mert el volt záródva az epevezetéke. (+ hasnyálmirigy daganata is van, de arra majd csak később műtik. ) Volt a hasában egy cső, amin keresztül eltávozik a váladék. Egyáltalán miért folyik még mindig?

Ezt a csövet szerdán ki is vették neki, pénteken hazaengedték. De most, ahol be volt vezetve neki a cs? ott folyik ki valami sárgás szín? folyadék. Van ok az aggodalomra?

Legjobb válasz: Remélem vigyáz a sebére! http://www.orvostudakozo.hu/kerdezzen

Remélem vigyáz a sebére! http://www.orvostudakozo.hu/kerdezzen
Sajnos a hasnyálmirigy daganatnak 5% a túlélési esélye. Valószínûleg áttétet adott a májba és attól volt elzáródva az epevezeték és azt mûtötték. Ha valakit rákkal diagnosztizálnak nem mondják azt, hogy majd késõbb mûtjük a daganatot. Az epéd az elsõ...
"Sajnos a hasnyálmirigy daganatnak 5% a túlélési esélye." Ez attól függ rossz vagy jó indulatú volt-e a daganat. Mellesleg hallottam már távol keleti méregtelenítõ teáról ami hatásosnak bizonyult a rákgyógyításában..
A kérdező hozzászólása: Hál'Istennek nem áttétes, sugárkezelés után eltávolítják neki az egész daganatot.:)

Miért folyik vízszerű váladék az orrból hidegben?

Teljesen egészségesen, tehát nem kell hozzá megfázva lenni. Nagyon kíváncsi vagyok rá! :) El?ször azt hittem, csak nekem folyik, de nem. Valami oka biztos van...

Legjobb válasz: Álltalában ez akkor van, amikor hidegrõl melegre lépsz be. Nagyon egyszerrû: a víz kicsapódik a testedbõl a meleg hatására. A pára alakul vízzé, és az csapódik ki.

Álltalában ez akkor van, amikor hidegrõl melegre lépsz be. Nagyon egyszerrû: a víz kicsapódik a testedbõl a meleg hatására. A pára alakul vízzé, és az csapódik ki.
Érzésem szerint azért a páralecsapódás nem hiszem, hogy orrfolyást okozna. Sokkal inkább gondolok egy nagyon enyhe arcüreggyulladásra. Ezt gyógyteával és fokhagymaevéssel meg lehet szüntetni.

Miért van az hogy akármijen szituációban akár havi alatt akár utána vagy előtte ugyanúgy folyik belőlem a hüvely váladék? Pedig nem is gondolok éppen olyan dolgokra.

Legjobb válasz: Hüvelyváladék mindenkibõl ürül. Az a hüvely természetes öntisztító folyamatai közé tartozik. Kinek erõsebb, kinek gyengébb. De menses elõtt általában bõvebb. Ha panaszt nem okoz természetes folymat.

Hüvelyváladék mindenkibõl ürül. Az a hüvely természetes öntisztító folyamatai közé tartozik. Kinek erõsebb, kinek gyengébb. De menses elõtt általában bõvebb. Ha panaszt nem okoz természetes folymat.
Nekem is folyamatosan van serdülõkorom óta kicsit nagyobb mennyiségû mint az átlagnak, de kivizsgáltattam magam, nincs semmi bajom. Szóval ezen nem kell aggódni.
Ne aggódj, ez normális. Ha szeretnéd, hogy kevesebb legyen, ne egyél sok szénhidrátot és használj ph4-es intim lemosót. (Pl. frezydermet.)
Így tisztul a hüvelyed. Amíg csak fehér vagy átlátszó, nem túrós, nem kellemetlen szagú és semmi tünetet nem okoz, addig normális a fehérfolyás.

Miért van az hogy a bal mellemből valami sárga váladék folyik vagy talán anyatej lenne?

3 napja eshettem teherbe körülbelül, és ma megnéztem a bal mellemet abból valami sárga folyt ki , de a jobb mellemb?l is csak abból nem annyira intenziven volt mint a másikból. Szerintetek lehetek ez már terhesség?

Legjobb válasz: Anyám Borogas!

Anyám Borogas!
A kérdező hozzászólása: Ok köszi, csak azért mert korábban ilyen nem történt még velem és 1 kicsit megijedtem!
Nincs mit. Szerintem menj el dokihoz és nézesd meg a hormonokat.
Ezt végig se birom olvasni nem tudom edig mit irtak de ha terhes vagy ha nem 3 napos "terheség" nincs, se jelei, semmi, az a baba még ha ott is van még be sem ágyazodott a méhedben valahol a petefészkedben készülödik utjára. majd ha 2-3 hét mulva be ágyazodik és lesz vérzésed egy kicsi vagy semmi, akkor rá még 1-2 hétre lehetsz roszul de tejed nem lesz. Maximum a 36. hét után de nagyon nem valoszinû. Hiszen szülés után is van akinek 3 napal indul meg a tej!
Hát azért nem egészen:) Nekem mindhárom terhességnél már 8 hetesen folydogált az elõtej.
Magas a prolaktin szinted.Menj orvoshoz! Így nem is fogsz teherbe esni:-( 8hkm
Ha még nem szoptattál, akkor nem lehet anyatej!
A kérdező hozzászólása: Hát most nem szoptatok de már szoptattam kisbabát, csak az nem most volt ! És a terhességnél is nagyon korai lenne , ezért kérdeztem mi lehet ez.
16-os válaszoló mondott jót: magas a prolaktinod! Így nem lesz kisbabád!
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokra van szükségem :( Egyébként nem hiszem hogy ezzel ki lettem segitve én sem kérdezem te hány éves vagy ....
Ha 3 napja volt az aktus, akkor még be sem ágyazódott. Talán majd 2 hét múlva mondhatod magad terhesnek, ha összejött egyáltalán. A váladékozás utalhat esetleg hormonproblémára is...
A kérdező hozzászólása: Úgy értem ez már a terhesség jele lenne?
3 napja volt az aktus, vagy hogy érted? Mert akkor még nem lehet a terhességtõl, hacsak nem estél korábban teherbe. Egyébként a sárgás váladék az elõtej.
A kérdező hozzászólása: Csak arra volnék kiváncsi hogy mi lehet ez a mellembõl:(
a hülyeség határtalan komolyan mondom!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Igen 3 napja volt az aktus korábban nem eshettem teherbe.
A kérdező hozzászólása: Akkor ha nem az mitõl lehet?
hát biztos a sok okosság most jön ki . hány éves vagy? 14?ha több akkor meg...hát inkább hallgathattál volna
A kérdező hozzászólása: A hülyeség határtalan cim szó ne tudom te mire gyanakodnál mi lehet az mikor korábban nem eshettem teherbe, vagy talán beteg lehetek?
A kérdező hozzászólása: Igazatok volt tényleg megjött ma a menszeszem nincs baba!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!