Találatok a következő kifejezésre: Miért folyik fehéres (4 db)

Miért folyik ilyen fehéres váladék a hüvelyemből és miért van rossz szaga?

Legjobb válasz: A hüvely természetesen bocsát ki áttetszõ v fehéres váladékot! Ha a színe zöldessé,sárgássá válik és kellemetlen szaga van akkor orvoshoz kell fordulni, mert lehet hogy valamilyen betegsége van!

A hüvely természetesen bocsát ki áttetszõ v fehéres váladékot! Ha a színe zöldessé, sárgássá válik és kellemetlen szaga van akkor orvoshoz kell fordulni, mert lehet hogy valamilyen betegsége van!
Lehet gombas ferozes.
MErt hüvelygyulladásod van talán, de az orvos szerintem mindenféleképpen menj el orvoshoz
Ez a folyás általános leírása..ah a legelsõ válazsoló is írta akkor kell orvoshoz fordulni ha viszketést érzel ott lent vagy a színesárgás vagy zöldes stb...Remélem tudtam segíteni!
hüvelyváladék... ami mentruáció elött jön nem sokkal XD tudom, a kérdés rohadtul nem aktuális...

Miert folyik a mellembol feheres atlatszo tej?

1 eves a kisfiam es eszre vettem hogy ha osszenyomom mellem folyik belole vmi,de nagyon keves!4 honaposan hagyta el a cicit!

Legjobb válasz: Valameddig még termelõdik anyatej. Ami a melledbõl folyik az már nem egészen az. El fog múlni.

Valameddig még termelõdik anyatej. Ami a melledbõl folyik az már nem egészen az. El fog múlni.
magas a prolaktin szinted. itt utána olvashatsz, http://www.hipofizis.hu/prolaktin.php de egy bizonyos szintig ez nem gáz azért. Én 5 éve szültem, és nyomásra nekem is folyik kicsit.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat, es sok egeszseget!!!

60literes akvim van, benne 10 pici hallal. Eddig semmi gond nem volt veluk. A legutobbi vizcserenel uj berendezest is raktam, mert a regiek mar eleg koszosak voltak. Rogton masnap a viz nagyon budos lett es feheres szinu. Szerintetek miert? Folyt.

ismet csinaltam vizcseret, mindent atmostam, nem csap vizzel termeszetesen, de a viz ismet budos lett. De eleg borzalmas szaga volt, nem is ertem a halak hogy birtak. Korabban soha nem tirtent ilyen vizcsere utan. Az uj butorokra gyanakszom. Vagy esetleg hogy nem hagytam a vizet eleg ideig allni mielott lecsereltem?

Legjobb válasz:
Szerintem ezek infuzóriumok, elszaporodott egysejtûek. A bomlástermékek felgyülemlése váltja ki az inváziót. Sajnos a vízcsere csak ideiglenes megoldás. Nem tudom miket pakoltál az akváriumba, esetleg azokból is kioldódhat valami. Minden esetre vedd ki amit beletettél és gyõzõdj meg róla nem azokból oldódik e ki valami. Teendõd az infuzórimokkal: tegyél fél tabletta neomagnolt az akváriumba, oldott állapotban, gyógyszertárban kapható. Kérhetsz ellenük a halastól is gyógyszert ha félsz használni, de ez sokszor, sokak által kipróbált adag, még a garnélák is elviselik. Levegõztess erõsen és folyamatosan, mert az infuzóriumok felélik az oxigént. A tárgyakat szûrõt vedd ki és mosd le õket neomagnolos vízben, itt már 2-3 tablettát is használhatsz. A talajt alaposan porszívózd át és minden rothadó levelet mulmot távolíts el. A gyógyszer minden bacit egysejtût megöl, sajnos a hasznosakat is, tehát a kezelés után (2 nap) 50% os vízcsere, majd 2-3 hétig 3naponta csinálj 10% vízcserét és annyit adj enni amennyit azonnal megesznek a halaid. Gyorsan cselekedj mert hamar kinyírják a halakat az infuzóriumok. Ezután gyakrabban takaríts, óvatosabban etess és csináld rendszeresen a heti vízcserét, 20%-os vízcsere, azonos hõfokú állott, vagy klórtalanított vízzel. Sok sikert.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szerintem ezek infuzóriumok, elszaporodott egysejtûek. A bomlástermékek felgyülemlése váltja ki az inváziót. Sajnos a vízcsere csak ideiglenes megoldás. Nem tudom miket pakoltál az akváriumba, esetleg azokból is kioldódhat valami. Minden esetre vedd ki amit beletettél és gyõzõdj meg róla nem azokból oldódik e ki valami. Teendõd az infuzórimokkal: tegyél fél tabletta neomagnolt az akváriumba, oldott állapotban, gyógyszertárban kapható. Kérhetsz ellenük a halastól is gyógyszert ha félsz használni, de ez sokszor, sokak által kipróbált adag, még a garnélák is elviselik. Levegõztess erõsen és folyamatosan, mert az infuzóriumok felélik az oxigént. A tárgyakat szûrõt vedd ki és mosd le õket neomagnolos vízben, itt már 2-3 tablettát is használhatsz. A talajt alaposan porszívózd át és minden rothadó levelet mulmot távolíts el. A gyógyszer minden bacit egysejtût megöl, sajnos a hasznosakat is, tehát a kezelés után (2 nap) 50% os vízcsere, majd 2-3 hétig 3naponta csinálj 10% vízcserét és annyit adj enni amennyit azonnal megesznek a halaid. Gyorsan cselekedj mert hamar kinyírják a halakat az infuzóriumok. Ezután gyakrabban takaríts, óvatosabban etess és csináld rendszeresen a heti vízcserét, 20%-os vízcsere, azonos hõfokú állott, vagy klórtalanított vízzel. Sok sikert.
Milyen szûrésed van? Azt is kitakarítottad?
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat es a segitseget. A szag eltunt, megszunt magatol. Ujra szep a szine is a viznek. Valoszinuleg a vizet nem hagytam nekik eleg ideig mielott lecsereltem, de ugy nez ki hogy beallt.


Azért van, mert orvoshoz kellene menned!
Mit mûveltél mnagaddal?
Ez sajnos valami fertõzésnek tûnik. Menj orvoshoz! Tiszta szívbõl kívánok Neked életed minden pillanatára kiváló egészséget és minden elképzelhetõ jót!!!
túl nagy valamit próbáltál magadba tuszkolni és szétrepedtél van ilyen. Ne aggódj pár nap és összeforr begyógyul, ha tisztán tartod. De a biztonság kedvéért menj el dokihoz és mutasd meg neki. Ne szényenlõsködj rengeteg lánnyal elõfordul ilyen.
Sztem a bõrdarab azért lóg, mert a szûzhártyád nem teljesen normálisan szakadt át. Ezt egy sima korrekciós beavatkozással lecsípik. Emiatt a sérülés miatt juthatott be valami fertõzés a hüvelyedbe, ezért van a többi tünet. Szerintem. A lényeg, hogy menj el dokihoz, és ne érezd cikinek a dolgot!! Bárkivel elõfordulhat hasonló. Sõt, élete során mindenkivel elõ is fordul. A lényeg, hogy az elõjátékra mindig fordíts figyelmet, mert nagy valószínûséggel azért szakadt ki ilyen féloldalasan, mert túlságosan száraz voltál! Kívánok jó egészséget Neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsokat feltétlenül elmegyek orvoshoz
Szerintem semmi köze a szûzhártyádhoz. A folyás fertõzésre utal, a fájdalom és viszketés szintén. A repedés seb lehet, a fertõzéstõl.
Szerintem is fertõzés, a gombás fertõzés viszket és ha nem fordul az ember lánya idõben orvoshoz elég dúrván ki tud sebesedni, annyira, hogy a bõr felmaródjon. Menj el orvoshoz, hogy megmondja gombás vagy baktériumos fertõzérõl van-e szó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!