Találatok a következő kifejezésre: Miért fogynak állandóan az ismerőseim (1 db)

Miért fogynak iwiwen állandóan az ismerőseim?

Mert hogy ?k nem szakítják meg a kapcsolatot, az biztos. De ez viszont dühít? és röhejes, hogy egyre kevesebb van, és nem is tudom ezt hogy gondolják... ha valaki tudja, miért van ez, légyszi segítsen! Ezenkívül arról már nem is beszélek, hogy utána keresgélhetem a párszázas ismer?s listából, hogy vajon most kit szakított meg az iwiw.

Legjobb válasz: van a kérdésben egy gyengepont. honnan veszed BIZTOSra, hogy nem õk szakítják meg? nagyon sokan (köztük én sem) nem szeretik, ha körlevelekkel, hülyeségekkel árasztják el õket, vagy telefloodolják az üzifalat mindenféle, egy embernek szóló üzenettel. ilyenkor az 500-ból 1 érti, mirõl van szó, 499-nek pedig csak a helyet foglalja. ilyeneket én is töröltem. lehet, hogy valaki hozzájutott a jelszavadhoz, és szivat. vagy egyszerûen törölte magát az ismerõsöd, és esetleg regelt egy új accot. ilyet is láttam már. mástól még nem hallottam, hogy ilyesmi elõfordult volna. végül egy kérdés, de most õszintén: biztos, hogy kell az ismerõseid közé olyasvalaki, akirõl még csak észre sem veszed, hogy nincs ott? az ivivnem kilóra megy, attól nem leszej se jobb, se rosszabb ember, ha a neved mellett 100, vagy 1000 van. szerintem, de te tudod

van a kérdésben egy gyengepont. honnan veszed BIZTOSra, hogy nem õk szakítják meg? nagyon sokan (köztük én sem) nem szeretik, ha körlevelekkel, hülyeségekkel árasztják el õket, vagy telefloodolják az üzifalat mindenféle, egy embernek szóló üzenettel. ilyenkor az 500-ból 1 érti, mirõl van szó, 499-nek pedig csak a helyet foglalja. ilyeneket én is töröltem. lehet, hogy valaki hozzájutott a jelszavadhoz, és szivat. vagy egyszerûen törölte magát az ismerõsöd, és esetleg regelt egy új accot. ilyet is láttam már. mástól még nem hallottam, hogy ilyesmi elõfordult volna. végül egy kérdés, de most õszintén: biztos, hogy kell az ismerõseid közé olyasvalaki, akirõl még csak észre sem veszed, hogy nincs ott? az ivivnem kilóra megy, attól nem leszej se jobb, se rosszabb ember, ha a neved mellett 100, vagy 1000 van. szerintem, de te tudod
A kérdező hozzászólása: Nos, nekem össz-vissz 216 ismerõsöm van, és egyáltalán nem szoktam se körlevelekkel, se egyébbel zaklatni másokat. Az üzenõfalra is nagyon ritkán írok, és akkor se személyeset. Szóval ezért nem értem. Azonkívül volt már olyan, hogy egy olyan ismerõsöm tûnt el a listából, akivel majdnem minden nap beszélek, és egyszercsak észrevettem, h hol van.. mondta, h õ nem törölt.. amúgy észreveszem, ha valaki nincs meg, de nincs kedvem így se 216 -ból folyton keresgélni, h ki veszett el :S ezért lenne jó tudni az okokat.
Ha kérsz emilben értesítést a történésekrõl, akkor arról is értesítenek, ha törölt valaki. Onnan tudom, hogy engem egyszer véletlenül törölt egy ismerõs (aztán gyorsan újra meg is jelölt), és mindkét eseményrõl kaptam értesítést.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Mostanában sokan panaszkodnak erre.Mivel nemrég kezdõdött a klubbrendszer.Ha klubbá alakul valami (pl:Budapesti nõk), akkor csökken az ismerõsöd száma, de megtalálod a klubbjaid közt.
A kapcsolat törlésérõl NEM értesítenek! Ezt a szolgáltatást megszüntették. Rosszul értelmezett adatvédelmi indokkal.
ezt már én is észre vettem, és azok nem alakultak át clubbá...
Az IWIW-en van olyan hiba is, hogy törlõdik egy kapcsolat. Mivel errõl nem kaptok értestést, mindenkinek magának kell megkeresni, hogy ki volt az, és újból "megismerkedni". A "partizán segítség" rovatban van egy kis segítség a törölt kapcsolatok figyeléséhez (megoldható, csak macerás).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az újabb válaszokat!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyi adatforgalmat generál egy MMORPG?

Mobilnetem van, 16 gb után korlátoz. Napi 4-5 óra MMORPG-zés ezt milyen hamar éli fel?

6

Hogyan tudok INTERNETET kilőni ip cím alapján?

cmd-vagy program akármi, velem megtörtént eset - megtudták az ip címem - és folyamatosan kilötték 2-3 percenként.

5

Nektek működik az indavideó?

Nekem azt írja ki, hogy konvertálja a videót :/

1

**Fontos! Sziasztok! Hogyan tudom visszakapcsolni/újra megnyitni a Google Hangoutot a tálcán?

Véletlenül jobb klikkel a kilépésre kattintottam, azóta eltűnt a jobb alsó sarokból. Köszi!!

0

Üdv! Van egy FACEBOOK-os oldalam és nem udom hogy lehet le törölni az oldalam! Valaki megmondaná hogy kell oldalt törölni?

Üdv! Van egy FACEBOOK-os oldalam és nem udom hogy lehet le törölni az oldalam! Valaki megmondaná hogy kell oldalt törölni?

1

Facebook megosztós sorsolásokon akkor is benne vagyok, ha "csak én" láthatóságot állítok be?

3

Torrentezés végén (amikor már lejött az adott játék, videó, vagy zene. ) mit kell csinálni, hogyan kell crackellni?

Nemrég voltam egy számítástechnikai szaküzletben, ahol megmutatták, hogyan kell torrentezni. Addig eljutottam, hogy leszedtem a játékot, amit akartam, azaz egy fájlmappát skindrowról. Azt szeretném tudni, hogy utána mi a teendő. Elfogadok linkeket is! Előre is köszönöm! :)

2

Tudom hogy nem olyan fontos. De nektek hány lájk van a profilotokon? Engem folyamatosan cseszegetnek, hogy de kevés van az enyémen. Mert 8 van rajta. Nektek mennyi van? érdekelne

4

Csak nálam nem lehet az origint letölteni?

Nem tudom letölteni az origin kliensét! A weboldalra sikerül simán felmenni. Viszont amikor arra megyek hogy origin letöltése pc-re akkor el kezd tölteni az oldal mint ha valamit betöltene. Amikor befejezi a betöltést akkor azt írja ki hogy: ssl kapcsolódási hiba. Minden böngészőnél ez történik.

0

Miért nincs kikapcsolási lehetőség facebook chaten? Vagy csak nekem nincs meg?

Szeretném kikapcsolni a chatet de nem adja be a kis fogaskereket mint eddig, még az újítás előtt volt mielőtt megjelent volna a "HIDE ABOUT szürke csíkocskája". Nem tiudom megnézni sem kik vannak fenn chaten mert a gördítősáv nem működik. Mi lehet a baj? Valami ötlet?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!