Találatok a következő kifejezésre: Miért fogynak állandóan az ismerőseim (1 db)

Miért fogynak iwiwen állandóan az ismerőseim?

Mert hogy ?k nem szakítják meg a kapcsolatot, az biztos. De ez viszont dühít? és röhejes, hogy egyre kevesebb van, és nem is tudom ezt hogy gondolják... ha valaki tudja, miért van ez, légyszi segítsen! Ezenkívül arról már nem is beszélek, hogy utána keresgélhetem a párszázas ismer?s listából, hogy vajon most kit szakított meg az iwiw.

Legjobb válasz: van a kérdésben egy gyengepont. honnan veszed BIZTOSra, hogy nem õk szakítják meg? nagyon sokan (köztük én sem) nem szeretik, ha körlevelekkel, hülyeségekkel árasztják el õket, vagy telefloodolják az üzifalat mindenféle, egy embernek szóló üzenettel. ilyenkor az 500-ból 1 érti, mirõl van szó, 499-nek pedig csak a helyet foglalja. ilyeneket én is töröltem. lehet, hogy valaki hozzájutott a jelszavadhoz, és szivat. vagy egyszerûen törölte magát az ismerõsöd, és esetleg regelt egy új accot. ilyet is láttam már. mástól még nem hallottam, hogy ilyesmi elõfordult volna. végül egy kérdés, de most õszintén: biztos, hogy kell az ismerõseid közé olyasvalaki, akirõl még csak észre sem veszed, hogy nincs ott? az ivivnem kilóra megy, attól nem leszej se jobb, se rosszabb ember, ha a neved mellett 100, vagy 1000 van. szerintem, de te tudod

van a kérdésben egy gyengepont. honnan veszed BIZTOSra, hogy nem õk szakítják meg? nagyon sokan (köztük én sem) nem szeretik, ha körlevelekkel, hülyeségekkel árasztják el õket, vagy telefloodolják az üzifalat mindenféle, egy embernek szóló üzenettel. ilyenkor az 500-ból 1 érti, mirõl van szó, 499-nek pedig csak a helyet foglalja. ilyeneket én is töröltem. lehet, hogy valaki hozzájutott a jelszavadhoz, és szivat. vagy egyszerûen törölte magát az ismerõsöd, és esetleg regelt egy új accot. ilyet is láttam már. mástól még nem hallottam, hogy ilyesmi elõfordult volna. végül egy kérdés, de most õszintén: biztos, hogy kell az ismerõseid közé olyasvalaki, akirõl még csak észre sem veszed, hogy nincs ott? az ivivnem kilóra megy, attól nem leszej se jobb, se rosszabb ember, ha a neved mellett 100, vagy 1000 van. szerintem, de te tudod
A kérdező hozzászólása: Nos, nekem össz-vissz 216 ismerõsöm van, és egyáltalán nem szoktam se körlevelekkel, se egyébbel zaklatni másokat. Az üzenõfalra is nagyon ritkán írok, és akkor se személyeset. Szóval ezért nem értem. Azonkívül volt már olyan, hogy egy olyan ismerõsöm tûnt el a listából, akivel majdnem minden nap beszélek, és egyszercsak észrevettem, h hol van.. mondta, h õ nem törölt.. amúgy észreveszem, ha valaki nincs meg, de nincs kedvem így se 216 -ból folyton keresgélni, h ki veszett el :S ezért lenne jó tudni az okokat.
Ha kérsz emilben értesítést a történésekrõl, akkor arról is értesítenek, ha törölt valaki. Onnan tudom, hogy engem egyszer véletlenül törölt egy ismerõs (aztán gyorsan újra meg is jelölt), és mindkét eseményrõl kaptam értesítést.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Mostanában sokan panaszkodnak erre.Mivel nemrég kezdõdött a klubbrendszer.Ha klubbá alakul valami (pl:Budapesti nõk), akkor csökken az ismerõsöd száma, de megtalálod a klubbjaid közt.
A kapcsolat törlésérõl NEM értesítenek! Ezt a szolgáltatást megszüntették. Rosszul értelmezett adatvédelmi indokkal.
ezt már én is észre vettem, és azok nem alakultak át clubbá...
Az IWIW-en van olyan hiba is, hogy törlõdik egy kapcsolat. Mivel errõl nem kaptok értestést, mindenkinek magának kell megkeresni, hogy ki volt az, és újból "megismerkedni". A "partizán segítség" rovatban van egy kis segítség a törölt kapcsolatok figyeléséhez (megoldható, csak macerás).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az újabb válaszokat!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Facebook ID kártyát kér. Mit csináljak?

Nem enged belépni a profilomba, csak ha igazolom magam egy igazolvánnyal, amit kép formátumban fel kell töltenem. Nem akarom feltölteni, van más mód, hogy visszakapjam a profilom?

1

Miért nem enged be a facebook és miért írja ezt? : For security reasons your account is temporarily locked.

If this account reflects your real name and personal information, please help us verify it.

Ezt írja még. Aztán ki kéne tölteni egy adatsort, és feltölteni a személyi igazolványomat, mire én feltöttem de mindig azt írja ki: Sajnáljuk, valami hiba történt. Megpróbáljuk minél hamarabb megoldani a problémát.

Most mit lehetne tenni?

5

Feltörték volna a facebookom, mit kell csinálni? Beléptem és mikor frisiteni akartam kidobott, szem. Ig okmányt kell feltöltenem, hiába kértem uj jelszót

5

A kerdésem az hogy miert tiltott le a facebook? Azt írta hogy biztonsági okokból ideiglenesen leblokkolt? Még azt is írta, hogy "Ez az üzenet már nem érhető el, mert sértőnek vagy levélszemétként jelölték meg. "

3

S. O. S eltünt a facebookom nem engedett fel aztán rákerestem másikrol kivolt írva hogy 3embernek tetszik utána már csak 2 irt ki és engem nem miért tűnt el a facebookom?

lécci segítsetek :(

1

Volt már valakinek ilyen? (facebook)

Egyszer csak kiléptetett a facebook-ból, és nem engedett visszalépni. ez jött be mindig:

3

Gyakori kérdéseken:D, meg tudom csinálni, hogy ne jelenjen meg egy elküldött üzenet annál akihez elküldtem mielőtt kibontja?

3

Kamu rendőrségi weboldal?

Egy "rendőrségi" weboldal felvillant amiben az állt hogy törvénybe ütköző fájlokat tárolok. A weboldal valami blablaangolszöveg.com-os volt. Megijedtem hamar ki is nyomtam. Hozzáteszem hogy semmilyen pornógráf/egyéb törvényelleneset nem cselekedtem/töltöttem le/töltöttem fel. De ettől függetlenül most megijedtem, ugye kamu weboldal volt?

5

Hol találják ilyen olcsón a cuccokat?

Vaterán nézelődtem, és nem értem, hogy tudtak olyan olcsón hozzájutni termékekhez azok, akik ott árulnak. Ebayen keresem azokat én is, de még úgy is drágább, vagy egy áron mozognak. Honnan szerzik, ha nem az ebayről? Nézelődtem más ilyen wholesale oldalakon, de ott is drágább minden. Nem értem. Hogy tudnak Michael Kors karórát adni 4-5ezer forintért, mikor ennyiért megvenni sem lehet? Van valami titok, amit én még nem tudok :D Segítsetek!!

2

Miért nem jó chatrouletten a kamerám?

ott van hogy enable your webcam rá kattintok és azt irja your webcam is not showing activity

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!