Találatok a következő kifejezésre: Miért fogynak állandóan (6 db)

Miért fogy állandóan a helyi lemez [C] területe? Nem töltök le semmit, mégis 10 percenként fogy egy egy gigabájt. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: nézel youtube vidiket, filmeket online? attól is lehet! meg eleve a netezés is von le valamennyit

nézel youtube vidiket, filmeket online? attól is lehet! meg eleve a netezés is von le valamennyit
A kérdező hozzászólása: Nem néztem ma ilyesmit, és reggel óta 3 gigát fogyott.
Vírus gondolom, ha nem csinálsz semmi különösebbet. Csökkentett módban indíts vírusirtást. Akár másik vírusirtóval is. Bár lehet reintstall lesz a vége...
Nézd meg vírusirtóval, bár ekkora helyfoglalás lehet normális jelenség is. Nézd meg a feladatkezelõben a memóriafelhasználást, mert könnyen megeshet, hogy szimpla virtuális memória helyfoglalásról van szó.
Az is lehet hogy a Windows update valamilyen automatikus frissítéseket tölt le, pl. a Windows 7 Service Pack 1 több gigát is elfoglalhat, különösen mikor elkezdi a fájlokat kicsomagolni a letöltött tömörített állományból. Biztos ami biztos azért nem árt pontosan tisztázni hogy melyik mappában mely fájlok azok amelyek az utóbbi napokban jöttek létre és ilyen óriási méretûek. Ehhez mondjuk a Total Commandert tudod használni: kiíratod vele a gyanús könyvtárak méretét és a sok adatot tartalmazó elkönyvtárak felé haladva szûkítheted a kört. Feltehetõleg a C:\Users\[felhasználónév]\AppData egy almappájában lesz sok. Annak a fájljait pedig idõben/méret szerint rendezve találhatod meg a bûnöst.
Esetleg a Google Earth, illetve az arra épülõ programok/oldalak is felhalmozhatnak ilyen mennyiségû adatot, bár nem 10 perc alatt.
Ha kevés a memória <1GB, akkor a virtuális memória simán "megeszi" a helyet. Nézd meg, hogy a pagefile.sys mekkora és a méret változása megfelel-e az elfogyott helynek.
Futtass le egy Malawarebytes' anti-malvare -t Az megtalálja szerintem bekaptad legújabb vírust mely eléget" a Microsoft is keresi az irtóját.

Miért fogy az édesvíz készlet, ha a víz állandóan körforgásban van?

Legjobb válasz: Nem fogy csak az a része amit gazdaságosan hasznosítani tudunk. A többit csak nemes egyszerûséggel szennyezzük...

Nem fogy csak az a része amit gazdaságosan hasznosítani tudunk. A többit csak nemes egyszerûséggel szennyezzük...
csatlakozom az elottem szolohoz.nem kellene szennyezni es akkor nem "fogyna"!!!
Láttam egy videót egy kutatásról, eszerint az történik, hogy a levegõbe juttatott szennyezõ anyagok (fõleg a repülõgépek) hatására a napfény ereje a föld felszínén jóval gyengébb, és így kevesebb vizet tud elpárologtatni. Ha kevesebb víz kerül a levegõbe, akkor kevesebb esõ is esik, és így az édesvízkészletek "elfogynak", azaz lelassul a körforgás.

Miért fogy le állandóan a pénz a telefonomról?

Nincs egy hónapja,hogy feltöltöttem rá 3000-, forintot. Ma akartam küldeni egy smst.Kiírta,hogy nem tudja elküldeni.Hogy fogyhatott le a pénz?Nem kaptam 300alatti egyenlegrõl smst.A net le van tiltva. Alig hívtam és írtam smst. Vagy lehet hogy nem id azzal van a probléma,hogy mennyi pénz van rajta? De ha igen,Mi lehet a baj?


Meghíztam, nem tudom, miért. Amúgy állandóan hízok-fogyok, közben edzek, persze, meg megreformáltam az étrendemet is. A barátom így is szexinek tart, ez normális?

Közben meg attól rettegek, hogy mikor fog közben beszólni, hogy fujj vagyok.... na szóval úton vagyok afelé, hogy leadjam a kg-kat.

Legjobb válasz: Ha valaki szerelmes,nem nagyon érdekli,hogy kicsit hízott a másik. Fõleg,hogy az ember magán jobban látja,mint máson. Volt,hogy fogytam 12 kilót,a rokonaim fele észre se vette,semmi.:D A volt barátom meg egy sérülés miatt leáltt a sporttal,és elég sokat felszedett.. Nem tudom,engem nem zavart. Nem is vettem észre mert hónapok teltek el addig,és megszoktam. De ugyanolyan édes maradt,ugyanúgy szeretett,az arca pedig semmit se változott. Hidd el,hogy nem olyan nagy dolog ez,mint amilyennek te látod.:)

Ha valaki szerelmes, nem nagyon érdekli, hogy kicsit hízott a másik. Fõleg, hogy az ember magán jobban látja, mint máson. Volt, hogy fogytam 12 kilót, a rokonaim fele észre se vette, semmi.:D A volt barátom meg egy sérülés miatt leáltt a sporttal, és elég sokat felszedett.. Nem tudom, engem nem zavart. Nem is vettem észre mert hónapok teltek el addig, és megszoktam. De ugyanolyan édes maradt, ugyanúgy szeretett, az arca pedig semmit se változott. Hidd el, hogy nem olyan nagy dolog ez, mint amilyennek te látod.:)
Még egy lány aki képtelen kiszabadulni a felszínesség bûvkörébõl... És szerintem nem normális, hogy így is vonzónak tart.
A kérdező hozzászólása: Ja, és teát, kávét cukor nélkül iszom, semmi kóla meg társai nincsenek, kivétel, ha szülinap, vagy buli van, de az ugye nincs minden nap.. ásványvizet, meg teákat iszok.
A kérdező hozzászólása: Bár azt hiszem, hogy az elõzõ lakáson a lakótársnõmmel való kajálások a ludasok.. már máshol lakom:)
A kérdező hozzászólása: Rozskenyér, korpakenyér, husit egyáltalán nem eszek, gyümölcs, zumba és hastánc, ezek megvannak:) De mégis hol így, hol úgy változik az alakom.. a legjobban a nyári munka alatt szoktam fogyni:)
Azért sikerült leadni, mert kalóriát és szénhidrátot számolok. Ami igazából mennyiségbeli korlátot jelent. Van egy kis mozgás is. Napi fél óra, nem több. Fél év alatt lefogytam! De ehhez tudni kell azt is, hogy a gondolkodásmódomon változtattam sokat, az ételekhez való hozzáállásomon. Én mindig is érzelmi evõ voltam. Fõleg a magányosság miatt. Vagy ha megbántottak. De egy idõ után már unalomból is ettem. És a szokásokat a szerelem megismerése (a férjem) sem fogta vissza az elején, mert már rá voltam szokva a zabálásra. Ezen kellett változtatnom elsõ sorban. Mondogattam magamnak mint egy mantrát, hogy csak akkor kell ennem amikor éhes vagyok, nem filmnézés közben, nem azért mert szomorú vagyok stb... Mondhatni agyban el kellett döntenem, hogy ezentúl másképp nézek az ételre. Nem örömforrásként, hanem táplálékként. Írom mibõl mennyit eszem. Még a tányérjaimat is kisebbre cseréltem. Kimérem az ételeimet mérleggel...stb. Nem mondtam le semmirõl. Ugyanúgy eszem krumplit, pörköltet, édességet mint eddig, de nagyon odafigyelek a mennyiségekre. Talán annyi változott, hogy a cukros édességet 99%ban lecseréltem cukormentesre, mert cukorbeteg vagyok. Nagy ritkán, pl 2-3 havonta 1x bekapok mondjuk egy csokis fánkot, vagy egy almás sütit, csak hogy az se maradjon ki. De már nem képezi az életem minden napjait a cukor. Nagyjából ennyi. Remélem segítettem. http://www.kalóriabázis.hu ez az oldal nagy segítség, hogy ne neked kelljen számolgatni. Csak beírod mibõl mennyit ettél, és kiszámolja a kalóriát.
Bár én az elõtte lévõ válaszoló vagyok, hátha segíthetek.. Szerintem az a kulcs, hogy ráállj arra az életmódra. Hogy ne koplalj, ne érezd éhesnek magad, csak mást egyél. Több zöldség, sovány hús, édesség helyett gyümölcs, édesítõ.. A lisztes és hasonló dolgokról pedig próbálj leszokni vagy teljes kiõrlésûre cserélni is pl napi helyett csak heti 1-2 legyen belõle. Aktívabban élj, többet menj el sétálni, ha van kedved, akkor komolyabban sportolni(úszni, futni, zumbázni, lényeg hogy élvezd) egy szóval életmódként éld, ne egy idõszakra, ne muszájból, hanem érezd magadénak és a saját életviteledhez igazítsd.:) Akkor nem lesz visszahízás sem.:) Nyilván lassabban fogsz fogyni, mert nem drasztikus, de nem lesz több kibillenés.:)
A kérdező hozzászólása: Egyébként neked h sikerült leadnod a 30 kg-t? Nekem a fogyókúra nem jöhet számításba, mert elég sok órám van az egyetemen, és ha nem eszek, akkor elájulok vagy fáj a fejem..
Ha igazi szerelem van 2 ember között, pár kiló nem fogja ezt megváltoztatni. pl Az esküvõnk után a férjem az átlagos 90 kilójáról 110 lett, és ettõl függetlenül ugyanúgy szerettem, õt, azóta már visszafogyott, és még mindig szeretem. Én a kapcsolatunk elsõ évében szedtem fel 30kgt, amit azóta már visszafogytam, nem volt semmi gond belõle. Ugyanúgy felizgult rám, akár ha csak megölelt, vagy megcsókoltam. Ezt hívják õszinte, és igazi szerelemnek! Amikor nem ragadunk le felszínes dolgoknál. Attól, hogy valaki 10+ kilóval nehezebb, még ugyanaz a személyiség, ugyanaz az ember akibe beleszerettünk. Ezek csak külsõségek. 27/N
A kérdező hozzászólása: Ez nem jojo-effektus, az fogyókúránál szokott lenni.
jojo efektus
A kérdező hozzászólása: Köszi! Csak annyi olyat olvasni itt, hogy férjek elhagyták a terhes, vagy éppen szülés után levõ feleségeiket, mert azok nem rázódtak vissza az eredeti formájukba annyi idõ alatt, amennyit õ elképzelt.. de bízom benne, h vannak még normális pasik:)
A kérdező hozzászólása: Bocsi, hogy ennyi kommentet írtam, de ilyen sorrendben jutottak eszembe a dolgok:) Ami nélkül nem tudok meglenni, az a méz. Abban is van cukor, de mégis más az egész, na ebbõl sem eszek sokat, ez igaz. A zumbát meg nemrég kezdtem, szóval annak majdcsak meglesz az eredménye:) A hastánc meg már 5éve tartó szenvedély, de ott is voltak aktívabb meg passzívabb idõszakok, most egy aktív vette kezdetét, mert nyáron nem volt.

Miért fogynak iwiwen állandóan az ismerőseim?

Mert hogy ?k nem szakítják meg a kapcsolatot, az biztos. De ez viszont dühít? és röhejes, hogy egyre kevesebb van, és nem is tudom ezt hogy gondolják... ha valaki tudja, miért van ez, légyszi segítsen! Ezenkívül arról már nem is beszélek, hogy utána keresgélhetem a párszázas ismer?s listából, hogy vajon most kit szakított meg az iwiw.

Legjobb válasz: van a kérdésben egy gyengepont. honnan veszed BIZTOSra, hogy nem õk szakítják meg? nagyon sokan (köztük én sem) nem szeretik, ha körlevelekkel, hülyeségekkel árasztják el õket, vagy telefloodolják az üzifalat mindenféle, egy embernek szóló üzenettel. ilyenkor az 500-ból 1 érti, mirõl van szó, 499-nek pedig csak a helyet foglalja. ilyeneket én is töröltem. lehet, hogy valaki hozzájutott a jelszavadhoz, és szivat. vagy egyszerûen törölte magát az ismerõsöd, és esetleg regelt egy új accot. ilyet is láttam már. mástól még nem hallottam, hogy ilyesmi elõfordult volna. végül egy kérdés, de most õszintén: biztos, hogy kell az ismerõseid közé olyasvalaki, akirõl még csak észre sem veszed, hogy nincs ott? az ivivnem kilóra megy, attól nem leszej se jobb, se rosszabb ember, ha a neved mellett 100, vagy 1000 van. szerintem, de te tudod

van a kérdésben egy gyengepont. honnan veszed BIZTOSra, hogy nem õk szakítják meg? nagyon sokan (köztük én sem) nem szeretik, ha körlevelekkel, hülyeségekkel árasztják el õket, vagy telefloodolják az üzifalat mindenféle, egy embernek szóló üzenettel. ilyenkor az 500-ból 1 érti, mirõl van szó, 499-nek pedig csak a helyet foglalja. ilyeneket én is töröltem. lehet, hogy valaki hozzájutott a jelszavadhoz, és szivat. vagy egyszerûen törölte magát az ismerõsöd, és esetleg regelt egy új accot. ilyet is láttam már. mástól még nem hallottam, hogy ilyesmi elõfordult volna. végül egy kérdés, de most õszintén: biztos, hogy kell az ismerõseid közé olyasvalaki, akirõl még csak észre sem veszed, hogy nincs ott? az ivivnem kilóra megy, attól nem leszej se jobb, se rosszabb ember, ha a neved mellett 100, vagy 1000 van. szerintem, de te tudod
A kérdező hozzászólása: Nos, nekem össz-vissz 216 ismerõsöm van, és egyáltalán nem szoktam se körlevelekkel, se egyébbel zaklatni másokat. Az üzenõfalra is nagyon ritkán írok, és akkor se személyeset. Szóval ezért nem értem. Azonkívül volt már olyan, hogy egy olyan ismerõsöm tûnt el a listából, akivel majdnem minden nap beszélek, és egyszercsak észrevettem, h hol van.. mondta, h õ nem törölt.. amúgy észreveszem, ha valaki nincs meg, de nincs kedvem így se 216 -ból folyton keresgélni, h ki veszett el :S ezért lenne jó tudni az okokat.
Ha kérsz emilben értesítést a történésekrõl, akkor arról is értesítenek, ha törölt valaki. Onnan tudom, hogy engem egyszer véletlenül törölt egy ismerõs (aztán gyorsan újra meg is jelölt), és mindkét eseményrõl kaptam értesítést.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Mostanában sokan panaszkodnak erre.Mivel nemrég kezdõdött a klubbrendszer.Ha klubbá alakul valami (pl:Budapesti nõk), akkor csökken az ismerõsöd száma, de megtalálod a klubbjaid közt.
A kapcsolat törlésérõl NEM értesítenek! Ezt a szolgáltatást megszüntették. Rosszul értelmezett adatvédelmi indokkal.
ezt már én is észre vettem, és azok nem alakultak át clubbá...
Az IWIW-en van olyan hiba is, hogy törlõdik egy kapcsolat. Mivel errõl nem kaptok értestést, mindenkinek magának kell megkeresni, hogy ki volt az, és újból "megismerkedni". A "partizán segítség" rovatban van egy kis segítség a törölt kapcsolatok figyeléséhez (megoldható, csak macerás).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az újabb válaszokat!

Miért van az, hogy más állandóan diétázik, mégse fogy, én meg eszem a zsíros ételeket, iszom a cukros leveket, keveset mozgok, de még így is fogyok?

Igaz, hogy lassan, de október óta fogytam 6 kilót, és akkor se voltam kövér. Pedig ugyanúgy ettem mint eddig, soha nem nézem mit eszek. 58 kiló, 175 centi, fiú.

Legjobb válasz: Én azért ajánlanék egy átfogó hasi ultrahangot + mellkasröntgent + teljes vérképet. Nem árthat, viszont amit írsz az nem teljesen normális jelenség...

Én azért ajánlanék egy átfogó hasi ultrahangot + mellkasröntgent + teljes vérképet. Nem árthat, viszont amit írsz az nem teljesen normális jelenség...
Mindent írsz, csak a korodat nem. Amennyiben kb. 15-18 év közötti vagy, akkor ne csodálkozz. Ilyenkor a fiatalokra (félre ne értsd) azt mondjuk, kár beléjük az étel, úgysem látszik rajtuk. A szervezet most kezd átalakulni gyermekbõl felnõtté, megnyúlik a csontozat, de az izmok és a húsréteg nem képes olyan gyorsan követni. Egyél, tornázz, erõsödj, majd igazodik. Ha nagyon biztos akarsz lenni, akkor csináltass egy pajzsmirigy vizsgálatot ellenõrzés-képpen.
Nem ártana ha elmennél egy kivizsgálásra. Nem biztos hogy normális az, ha fogysz, lehet betegség jele is.
A kérdező hozzászólása: a 15-18-ban már nem vagyok benne, 2 hónap és 20 leszek.
A pajzsmirígy rendellenes mûködése is lehet a fogyás oka, ezt szakember tudja kivizsgálni, érdemes megnézetni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!