Találatok a következő kifejezésre: Miért foglalkoztat h (2 db)

Miért foglalkoztat az, h milyen volt a barátom eddigi szexuális élete?

Kivel hogy... Van, h rá is kérdezek, de csak felhúzom magam rajta mikor elmondja. Nem tudom megállni h. Ne tudjam! Miért? Mit tehetek ellene? Zavar, h ilyen vagyok!

Legjobb válasz: van, hogy el is képzelem az exével...

A kérdező hozzászólása: van, hogy el is képzelem az exével...
Huhh, de ismerõs. Én is ilyen voltam. mára már sikerült leküzdenem. Nem baj, ha megkérded, és õ elmondja szívesen. De ne bosszantsd magad. Én olyankor arra gondolok, hogy de jó, hogy õ most csak az enyém, és senki mást nem kíván úgy, ahogyan engem. Ilyenkor ölelés, csókok, és jöhet a szex! ;)
Féltékeny vagy a múljára is, mert szereted, szeretnéd azt, hogy ha elõtted sem létezett volna senki az életében rajtad kívül.Tanuld meg elfogadni, hogy igen is szüksége volt a párodnak azokra a tapasztalatokra, amelyeket szerzett, és fogd fel úgy, hogy ez mind azért volt, hogy neked jobb legyen vele.
Nem vagy egyedül. Engem is érdekel, s fáj is. Én is féltékeny vagyok a múltjára. De fel nem húzom magam. Csak fáj.
Én is féltékeny voltam a múltra, de egyszerûen felesleges ezen rágódni, örülj annak hogy veled tölti el azokat a csodálatos perceket. Feleslegesen meg ne kérdezz olyanokat mert neked fáj és neki is kellemetlen!!!
Engem is érdekel a barátnõm múltja. Minden téren. Gyakran kérdezgetem, amikor beszélgetünk, de figyelek, hogy neki ne legyen rossz érzés vagy ilyesmi. Én nem féltékenységbõl, hanem kíváncsiságból szeretnéktudni róla mident, így nem idegesít fel, amiket mesél. És, ha felidegesítene, akkor sem tudnék változtatni azokon a dolgokon, amik megtörténtek. Szóval szerintem ne húzd fel magad ilyeneken, mert senkinek nem lesz jó. Ha õszintén tudtok ilyen témákról beszélgetni, az azt jelenti, hogy nincs okod féltékenykedésre.
engem kinyalhatsz
Találkozzunk?
Kivancsi vagy, gondolom. Probald ki, aztan majd eldontod, hogy tenyleg tetszik e vagy sem. Az meg hogy tudnal e szerelmes lenni....sose tudhatod elore. :) )
En is igy vagyok vele. Szerintem csak pusztan kivancsisag meg az ember szeret uj dolgokat kiprobalni. Lehet h kiprobalod egyszer es utana nem fog erdelelni mar a dolog. En mondjuk a biztonsag kedveert inkabb ki se probalom :) )
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy kb már 1 éve bennem van ez de azóta nem találtam erre partner..számos kérdést feltettem ezzel kapcsolatban is hogy hol tudnék ismerkedni de nem jutottam egyrõl a kettõre..
Engem is foglalkoztat milyen lenne lannyal. De en is kivancsisagbol tennem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!