Találatok a következő kifejezésre: Miért fogadnak a (1141 db)

Miért fognak a nők mindent a szülésre?

imádom a kisfiamat-de b?n,h még n? akarok maradni-tetszeni akarok a férjemnek.hogy féltem a mellemet,hogyan fog kinézni?

Legjobb válasz: Hát igen csajok, ez sajnos megint egy plusz feladat nekünk, nõknek. Kezdek egészen feminista lenni a sok teher miatt, amit nekünk viselni kell, míg a férfiak élik világukat vígan... persze sokat dolgoznak, stresszelnek, na de mi nem? Háztartást vezetünk, gyereket nevelünk, plusz legyünk bombázók minden nap és persze tökéletes szeretõk... nem tudom, hogyan fogom csinálni. De biztosan meg fogom próbálni, ha kell, akkor igenis a házimunkától vagy akár a gyerektõl(!) vonom majd meg azt a kis idõt, ami kell ahhoz, hogy jól nézzek ki. Mert hosszú távon megéri neki is, inkább egy fél órával tovább van a nagyinál amíg én elszaladok kozmetikushoz, de nagyobb valószínûséggel fog egy kiegyensúlyozott családban felnõni ahol nincsenek veszekedések meg féltékenységi jelenetek... remélem érthetõ volt, amit mondani akartam. Persze csodákat senki nem tud tenni, egy nõ, aki már szült és netalán tényleg úgy járt, mint az egyik kedves hozzászóló, berepedt, lógó bõr, abból sajnos már nem lesz feszes has mint a húszéveseké (csak mûtéttel) de meg kell próbálni kihozni a legjobbat magunkból. És ha a párom ezt azzal értékeli, hogy csak a tévében nézi meg a fiatalabb pipiket és nem keres egyet élõben, már annak is örülni fogok. Neked pedig kedves hozzászóló gratulálok a babához és minden jót kívánok, kitartást a tornához. Hátha feltalál valaki valami csodaszert... :) Vagy fizeti a tb a plasztikai mûtétet... :)

Hát igen csajok, ez sajnos megint egy plusz feladat nekünk, nõknek. Kezdek egészen feminista lenni a sok teher miatt, amit nekünk viselni kell, míg a férfiak élik világukat vígan... persze sokat dolgoznak, stresszelnek, na de mi nem? Háztartást vezetünk, gyereket nevelünk, plusz legyünk bombázók minden nap és persze tökéletes szeretõk... nem tudom, hogyan fogom csinálni. De biztosan meg fogom próbálni, ha kell, akkor igenis a házimunkától vagy akár a gyerektõl(!) vonom majd meg azt a kis idõt, ami kell ahhoz, hogy jól nézzek ki. Mert hosszú távon megéri neki is, inkább egy fél órával tovább van a nagyinál amíg én elszaladok kozmetikushoz, de nagyobb valószínûséggel fog egy kiegyensúlyozott családban felnõni ahol nincsenek veszekedések meg féltékenységi jelenetek... remélem érthetõ volt, amit mondani akartam. Persze csodákat senki nem tud tenni, egy nõ, aki már szült és netalán tényleg úgy járt, mint az egyik kedves hozzászóló, berepedt, lógó bõr, abból sajnos már nem lesz feszes has mint a húszéveseké (csak mûtéttel) de meg kell próbálni kihozni a legjobbat magunkból. És ha a párom ezt azzal értékeli, hogy csak a tévében nézi meg a fiatalabb pipiket és nem keres egyet élõben, már annak is örülni fogok. Neked pedig kedves hozzászóló gratulálok a babához és minden jót kívánok, kitartást a tornához. Hátha feltalál valaki valami csodaszert... :) Vagy fizeti a tb a plasztikai mûtétet... :)
Szerintem ez hülyeség.Én is 2 gyereket szültem 2 év különbséggel, 56 kg vagyok, de zavar hogy a 2.császár után szinte lóg a hasam, pedig csak 7 kg - ot híztam a most 7 hónapos fiammal. Abszolút nem kell elhagyni magad, én is tornázok minden este, meg agyilag is érdemes magad karbantartani hogy ne butulj el teljesen:(
szerintem az a nõ aki elhagyja magát a szülés után mondván hogy õ már megtette a kötelességét, elõbb-utóbb megkapja érte a bûntetését: a párja más után fog nézni. Az tényleg nem fair, hogy egy nõ, ha mondjuk 25 éves korára szült már két gyereket eléggé szét tud csúszni, míg egy pasi még negyven fölött is nagyon jól tud kinézni, de pont ezért kell figyelnünk magunkra. Én nem akarok úgy járni, hogy a párom keres egy fiatalabbat, persze nem állandóra, mert ahhotz azért nem elég bátrak, hogy lelépjenek, csak hogy szeretõt tartsanak, de ha hiányzik nekik a kemény formás popsi meg a meredezõ cici akkor megkeresik a módját, hogy megkapják. Úgy kell csinálni, hogy ne hiányozzon nekik... még én sem tudom, hogyan fogom ezt megvalósítani, de igyekszem majd.
Én most szültem császárral és azóta is ezen agyalok mit tegyek magammal.Teljesen szétrepedtem a hasamon a köldökmig végig körbe, mega combom kívül belül a melleim...totál gázul nézek i, lóg ahasam nem tudommikor fog vissza menni, pedig mindent megtettem, kenegettem olajjal és semmit sem ért.Hiába fogok tornázni mjad, nem fog ezeken változtatni, sajnos ebben az esetben ezt a hibát csak a szülésre foghatom, hiába kárpótol a baba, teljesen tönkre ment a bõröm..muszáj lesz magamat így elfogadni.Azt, hogy a párom mit gondol, remélem nem jelent gondot neki, mert most azt mondja az egy dolog, de lesz idõ mikor elmúlik az újdonság varázsa , mikor elmúlik a szülés élménye és remélem nem fog egy szebb nõ miatt elmenni..tudom elvileg nem ez számít de manapság már annyira gyorsan változnak a dolgok, hogy az csuda.17napos baba mamája
Én két gyereket szültem császárral 2év különbséggel. Sajna a hasam hiába kenegettem, berepedezett. Azóta is kenem, kicsit halványul, de látszik! Ezen csak mûtét segíthetne, de arra meg nem tellik :(( De a fodrász és a kozmetikus, ha belefér a keretbe megyek és a férjem vigyáz a gyerekekre, mert õ is azt szeretné, hogy jól érezzem magam. Mondjuk van még némi fölösleg is rajtam és annak a leadását csak a munka kezdetekor akarom tudatosan leadni(addig csak figyelek a mennyiségre), mert akkor úgysem jut már semmire sem idõm :) fõleg kajálni nem.
A kérdező hozzászólása: jaj, de jó, hogy nem vagyok egyedül! éljenek a szép kismamák-jó sportolást az utolsó válaszolónak

Inventorral kapcsolatban miért fogja a gépemet?

inventor 2013-mal rajzolgatok.. egyszerűnek tűnő dolgokat.Amik nem is olyan egyszerűek.A gondom .hogy egy vagy több lekerekitést ki szeretnék osztani pl 5-10 kiosztást kör alakban . És képes a gépem ezt 10-20 percig is csinálni . A gépem i3 3100Mhz 8gb ram vga 1gb Nvidia geforce gtx 550 ti . A procit nem igen hajtja meg 20-30%-ban,de a memoriát az 98%-ban mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Nem tudom, de nem szabadna neki. Egy ilyen kiosztást egy pillanat alatt ki kéne számolnia.

Nem tudom, de nem szabadna neki. Egy ilyen kiosztást egy pillanat alatt ki kéne számolnia.

Miért fogjuk a fiúk a középtájukat a fociba mikor szabadrúgás van?

13/L

Legjobb válasz: Mert ha ott eltalálná õket egy 200km/órával közlekedõ kökeményre felfújt labda akkor az nem esne jól nekik.

Mert ha ott eltalálná õket egy 200km/órával közlekedõ kökeményre felfújt labda akkor az nem esne jól nekik.
Gondolnak a fajfenntartásra...
ez kb. azóta "menõ", hogy az elsõ laszti izomból érzékeny helyen találta az elsõ focistát, azóta van ez a dolog, és nem divatból.
szerintem a válaszok jobbak lettek.. hm..
A kérdező hozzászólása: Komoly volt a kérdés
Értelek elsõ, de: http://sportgeza.hu/futball/2009/04/21/211_km_ora_a_golsebes.. Eddig 1db lövés szárnyalta túl a 200km/h-t..hogy értsd, a 150 is *urva sok!:)
ad absurdum akár még az is lehet, a fórumok hátránya, hogy elveszik a hangsúly, ami mutatná, hogy most komolyan gondolja az illetõ, vagy csak ironizál.
"gondolom a 18:03 még nem nagyon focizott életében, és jó eséllyel lány, hogy divatra tippelt, és fel sem merült benne természetes módon, hogy mi is lehet a dolog hátterében." szerintem meg csak viccbõl írta, te született focista
19:47 Elsõ vagyok Természetesen nem magamból indultam ki, hanem az élmezõnybõl, hiszen gondolom a kérdés is úgy fogalmazódott meg, hogy a kérdezõ épp tv-ben nézett focimeccset.
gondolom a 18:03 még nem nagyon focizott életében, és jó eséllyel lány, hogy divatra tippelt, és fel sem merült benne természetes módon, hogy mi is lehet a dolog hátterében.
Elég ott 50-100 km/h zápul a tojás!
Elsõ: ha Te 200km/h-val megküldöd a labdát a Realban, vagy a Barcában a helyed!;)
Tudod, a fiúknak fütyiük, van a lányoknak meg punciuk.
Azért, mert ez a menõ éppen.
hát ha fiú lennél, és tapasztaltad volna, milyen az, amikor a kényes részeden talál egy jól megküldött labda, vagy akár csak csípi a célpontot, akkor ez nem lenne kérdés. Védik a családi ékszert, hogy ha már ott kell állniuk élõ sorfalként egy várhatóan nagy erejû lövésnél (állított labdát rúgnak nekifutásból, arra jól rá lehet készülni, és rendesen meg lehet küldeni), akkor legalább ne azt találják el.
nem biztos, hogy csak egy lövés szárnyalta túl, maximum, csak lehet nem mérték. Az az egy is bebizonyítja, hogy lehetséges.

A meteorológusok miért fognak a kezükben mindig egy mobiltelefont?

Legjobb válasz: Korábban én is kérdeztem ezt. Ha jól tudom az nem telefon hanem egy kapcsoló amivel állítja hogy jöhet a következõ animáció. De nem vagyok benne biztos. Amúgy jó lenne ha Wéber István nem állna mindig bele a térképbe :S

Korábban én is kérdeztem ezt. Ha jól tudom az nem telefon hanem egy kapcsoló amivel állítja hogy jöhet a következõ animáció. De nem vagyok benne biztos. Amúgy jó lenne ha Wéber István nem állna mindig bele a térképbe :S
Csak most vettem észre a telot(?)
elsõ kommentelõ jól mondja, azzal "rakja tovább a képet". régen meg nem "telefon" volt a kezükbe, hanem sima nyomógomb, lábok mellett lehetett látni a kábelt is :)
Õ váltogatja a hátteret.
A kérdező hozzászólása: nem, direkt megfigyeltem, hogy a legtöbb helyen egy iphonet vagy valamilyen más okostelefont markolásznak a bemondók.

Miért fog kitörni a 3. világháború?

Legjobb válasz: miert, ki fog torni?

miert, ki fog torni?
mert ellopták az oroszok a tankot
Nem a nyersanyagokért hanem azért mert a háború a világon a legnagyobb gazdasági fogás. Plusz Korea is készülõdik mert nagyobb hatalmat akar.
Ha ki is fog törni akkor is a VÍZért és akkor magyarország k..va nagy bajban lesz.
A háborút pénzelik , hiszen az a legnagyobb üzlet ! Ha ki is tör , nem a vízért vagy akármi másért hanem azért mert a felettünk lévõ zsidóknak elfogy a pénze...
Figyelmeztetés globális háborúra http://www.youtube.com/watch?v=-_sA5tmyQOo
:( sajnos
vezetõk em használják a technológiai sikereket sem az energia felhasználás, sem a gyógyítás terén mert elveszítenék a monopóliumukat, többletjövedelmüket, kiváltságosságukat. nem mindenki akarja, hogy az emberek egyenlõk legyenek, boldogok legyenek :)
Nem fog kitörni a közeljövõben. Ha lesz háború az a nyersanyagokért , olajért , vízért lesz.Bár , ha megfelelõ sikereket ér el az emberiség technológia terén akkor elkerülhetõ egy ilyen háború.
A Möster a megmondhatója.... :) http://www.youtube.com/watch?v=gipZheQ62p8
#2 júúj a möster megmondja!! Amúgy hogy lehet ilyen hülye kérdést fel tenni? Szerinted ki a [email protected] lát a jövõbe?? Mindenki csak találgatni fog biztosat csak a kitörésénél lehet tudni (vagy nem)...

Miért büdös a leheletem? Mindennap mosok fogat kivéve szombat vasárnap!

1 fogam rosz de nem naon

Legjobb válasz: Bocsi, csak egy kérdés: Szombat-vasárnap miért nem mosol fogat? :) komolyan érdekel!

Bocsi, csak egy kérdés: Szombat-vasárnap miért nem mosol fogat? :) komolyan érdekel!
Akkor azért büdös, mert egész nyáron nem mostad, meg télen sem 2 hátig.
Hétvégén sem pihennek ám a fognyûvõ manócskák:) :) ! Hát ezért, mert az egy rossz fog is rossz leheletet okoz.
ha kajálsz utána is lehet büdös és az áradhat a gyomrodból is.
naon, kösyke, áááááá
Ilyen kérdést te...Istenem Nem mos fogat mert akkor nincs suli. Azt mindennap kell, te agyalágyult. "mert nincs iskola" Beszarok...
Nincs refluxod?? Gyomorsav visszaáramlik a torokba, és az okozhat kellemetlen szájszagot.
:)
"kösyke a válszokat mert nincsen sulii" Szerinted ha nincs iskola, akkor pihen a fogszú?
A kérdező hozzászólása: kösyke a válszokat mert nincsen sulii
Hat lehet azert mert egyik fogad rossz s azert buzlik a szad de hogy azert nem mosol fogat hogy nincs suli:) )az nevetseges:) )S ha mesz ki s eszel foghagymat akkor nem mosol fogat mert nincs suli?Az tiltott dolog ilyen idoszakban?LOL
Ez nagyon nagy!xDDD
:D:D:D
ha nincs iskola, akkor kise törlöd a segged szarás után?
Hihetetlen forma ez a Kérdezõ :) )))) Figy. Szerintem minennap moss fogat, és megis van oldva a problema :)

Gyökérkezelt fog miért érzékeny a hideg-meleg ételekre és italokra? Lehetséges h van benne még egy ideg amit ki kellene szedni?

Inkább melegre érzékeny, étkezés közben és utána is fáj kb 5-10 percig. Az ínyem teljesen egészségesnek néz ki, azzal nem hiszem hogy baj lehet. Szeretnék tanácsot kérni, hogyan enyhítsem a fájdalmat pár napig, amíg eljutok fogorvoshoz. Köszönöm.

Legjobb válasz: Miért, elõbb írtad, hogy csak 5-10 percig fáj. Amúgy szerintem nem tisztította ki teljesen, egy gyökérkezelt fognak nem szabadna fájnia.

Miért, elõbb írtad, hogy csak 5-10 percig fáj. Amúgy szerintem nem tisztította ki teljesen, egy gyökérkezelt fognak nem szabadna fájnia.
A kérdező hozzászólása: Már vagy 8 éve volt kezelve és eddig semmi problémám nem volt vele.. egyébként nagyon jó orvos.. itt inkább az érzékenység a furcsa.. Egy picit (1mm) elválik a fogam az ínyemtõl. Lehet oda ment be vmi baci?

Miért sárgák a fogaim? Pedig nem iszok teát, vörösbort és nem is cigizek. És persze renddzeresen mosom a fogaimat. Mégsem fehérek. Miért van ez?

Legjobb válasz: Minden kajálás után kell fogat mosni. És nem félpercig, minimum 5 percig. és az se mindegy hogy hogy mosod belülrõl kell kifelé és nem erõsen

Minden kajálás után kell fogat mosni. És nem félpercig, minimum 5 percig. és az se mindegy hogy hogy mosod belülrõl kell kifelé és nem erõsen
ez valamennyire genetikai dolog is sajnos. nekem sem szép fehérek a fogaim , pedig nem dohányzom (soha nem is dohányoztam)naponta többször mosom. sõt nekem az egyik elsõ fogam még jobban el van színezõdve és a fogorvos sem tudja megmondani miért.

Miért fáj a fogam itthon?

Tény és való h van rossz fogam és szokott fájni. Egyik nap elmentem egy hétre oda ahol laktam pár éve (budapest) és egy héten keresztül nem fájt a fogam, amint hazajöttem most újra fáj.Ez mitõl van? érdekelne. Ötletek? Szobám vmi sugárzás alatt áll pl? Vagy odahúz a szívem? Vagy csak

Legjobb válasz: Véletlen egybeesés. Fogad kezd egyre jobban elhalni... már lassan az érzõidegek fognak tönkremenni, azért nem éreztél fájdalmat.

Véletlen egybeesés. Fogad kezd egyre jobban elhalni... már lassan az érzõidegek fognak tönkremenni, azért nem éreztél fájdalmat.
Túlkomplikálod. Egyszerûen amikor nem voltál otthon talán annyira nem figyeltél a fogadra, nekem is volt ilyen kiesett egy darab a tömésembõl, de csak három héttel késõbbre kaptam idõpontott. Otthon állandóan a fogamon járt az agyam, melóban amikor siettem, elvoltam foglalva észre sem vettem. Menj el orvoshoz a rossz fog sok gondot okoz, ráadásul lesz majd egy pont amikor már annyira fájni fog, hogy muszáj lesz elmenni, ilyenkor pedig a kezelés is jóval fájdalmasabb.
A kérdező hozzászólása: de ott is figyeltem a fogamra miért nem fáj..itthon meg nem figyelek és fájt..nem értem. Éjjel is 2x fel kellett kelnem
Erre csak fogorvos tud válaszolni, menj nézesd meg a fogad.

Miért fáj a fogam? Fáj a semmi? Mit fog ezzel csinálni a fogorvos?

Úgy kezd?dött, hogy megfájdult a jobb fels? 2-es fogam. Elmentem a fogorvoshoz és betömte ELÕLRÕL. Rá 2 hétre megint megfájdult. Megint elmentem. Gyökérkezelte és be is tömte HÁTUL. Most megint megfájdult. Újra elmentem és kifúrta a tömést. Most csak egy nagy lyuk van ott és még is fáj.

Legjobb válasz: Ha megkérdezted volna az orvost, elmondta volna, hogy mit miért csinált. A fog nyitottan kezelését látta ezek után szükségesnek. Nyilván a gyökéren, és környezetén van gyulladás. Amennyiben nyitva hagyják, felkérik a beteget, hogy szívogassa, mert így ürülhet váladék. Késõbb kiöblítik, lehet többször, majd gyógyszeres tömés, majd fedõtömés. A fogorvos jót akart Neked, mert az alaapvetõ célja, hogy (lehetõleg) megmentse ezt a fogat.Ha ezekután sem lehet, kihúzni ráér késõbb is. Reméljük azonban eree nem kerül sor.

Ha megkérdezted volna az orvost, elmondta volna, hogy mit miért csinált. A fog nyitottan kezelését látta ezek után szükségesnek. Nyilván a gyökéren, és környezetén van gyulladás. Amennyiben nyitva hagyják, felkérik a beteget, hogy szívogassa, mert így ürülhet váladék. Késõbb kiöblítik, lehet többször, majd gyógyszeres tömés, majd fedõtömés. A fogorvos jót akart Neked, mert az alaapvetõ célja, hogy (lehetõleg) megmentse ezt a fogat.Ha ezekután sem lehet, kihúzni ráér késõbb is. Reméljük azonban eree nem kerül sor.
A kérdező hozzászólása: Nem mondta, hogy szívogassam és hiába is szívom, nem jön belõle semmi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!