Találatok a következő kifejezésre: Miért fogad Samsung (5 db)

Miért fogad hibaüzenet Samsung SGH D500-nál, mikor infrát/bluetoothot akarok használni?

Az említett Samsung mobiltelefonnak van egy Bluetooth tartozéka, egy cseng? formájú kihangosító. Eleinte, mikor kihúztam a telefonból, m?ködött az infra és a bluetooth is, de mostmár egyik sem. Ez az üzenetek fogad: "Bluetooth kapcsolódási hiba". Az irDa része nem nagyon érdekel, de legalább a Bluetooth m?ködne...

Legjobb válasz: Állitsd vissza a telót gyári beállitásra!

Állitsd vissza a telót gyári beállitásra!

Miért adják el oly sokan Samsung S5260 telefonjukat? Vaterán sok helyen látom hogy alig használta és már túl aka adni rajta. Mi a baj a telóval? Én nekem tetszik, ilyet fogok venni.

Nekem internetezésre kell, meg sms, hívás.

Legjobb válasz: Azért mert egy rakás [email protected] kívül tényleg. Az internetezéshez meg sok sikert.Mázlid lesz, ha a telefon nem fogja azonnal az arcodba tolni, hogy a böngészõ nem nyitható meg, mert kevés a memória.

Azért mert egy rakás [email protected] kívül tényleg. Az internetezéshez meg sok sikert.Mázlid lesz, ha a telefon nem fogja azonnal az arcodba tolni, hogy a böngészõ nem nyitható meg, mert kevés a memória.
Már írtam.A legolcsóbb és legjobb ár-érték arányú telefonok. SE Live, erre lesz android 4 frissítés is nemsokára, illetve ha sok a 36 ezer(ennyi a T webshopban) akkor 25 környékén ott a Huawei Ascend y200. Az LG GT-540-et nem csodálom, hogy baromi nehéz kezelni.
A kérdező hozzászólása: Igazad van. Lg:) Bocsi:) Milyen fajtára gondoltál?
Az LG-nek van GT540-e. Nem is csodálom, hogy nehéz kezelni, mert elég vacak a kijelzõje is, meg úgy alapjába véve az egész telefon. Egy normálisabb androidos telefonnal nem lenne ilyen gondod.
A kérdező hozzászólása: Samsung GT 540-em van androidos, de nehezen kezelem.
Akkor miért nem a google saját platformját, egy androidos telefont választasz? Integrált google fordító van a legtöbb mai androidos telefonban. A választék széles, kapásból a legolcsóbb, és legjobb ár-érték aránnyal rendelkezõ telefon a Sony Ericsson Live with walkman, de baromi jó áron van a Huawei y200 is.Attól függ, hogy mennyit szánsz rá.
A kérdező hozzászólása: Nekem a google fordító kell csak, mert megyek külföldre. Más nem érdekel.
sms, hívás, ok, de internet... legfeljebb mobilra butított oldalak + gúgli, teljes verziós oldalakat el is felejtheted vele, flash videókról meg ne is álmodj elsõnek teljesen igaza van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Tudsz ajánlani egy olyan telót ami Wifis és érintõs? (És szerinted jó is?:)
Nem, azért adják el, mert ugyanígy eladnak más típusokat is, mégpedig azért, mert ahogy kijön a gyárból, már van egy modernebb változat.Ezzel maga a gyártó lehetetleníti el a saját termékeit.Nekem ilyenem van, semmi baj nincs vele.
rom frisités vagy ujratelepités
A kérdező hozzászólása: Azt hogy lehet?Bocs de nem vagyok épp telefonguru.


Samsung galaxy y telefonon miért nem tudok internetezni, ha egyszer fogja a wifi a netemet?

Bekapcsoltam a wifit, csatlakoztam, azt írja ki csatlakoztatva, de ha meg rámegyek az internetre, pl facebook vagy bármi, azt írja ki hogy ellen?rízze az internetkapcsolatot. De mégis miért? Mindent beállítottam, meg gyárilag be is volt, de ezzel a ***** mégsem tudok netezni. Már interneten kerestem hogy vajon mit nem kapcsoltam be, de minden úgy volt ahogy írják, facebookon is a bejelentkezésnél rámentem hogy legyen a mobilomon, erre a linket nem küldi el a telefonomra. Mi lehet a baj, mit csináljak?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!