Találatok a következő kifejezésre: Miért figyelmeztet a Windows XP-m, hogy (1 db)

Miért figyelmeztet arra a Windows XP-m, hogy nincs tűzfal bekapcsolva a gépemen, amikor bekapcsolom a saját beépített tűzfalát?

Legjobb válasz: Lehet hogy az Xp-del van vmi gond, ha nem ismeri fel a saját védemi rendszerét... Lehet újra kéne telepiteni, mert igy igen csak veszélynek van kitéve a gép.

Lehet hogy az Xp-del van vmi gond, ha nem ismeri fel a saját védemi rendszerét... Lehet újra kéne telepiteni, mert igy igen csak veszélynek van kitéve a gép.
Mert az Xp májkroszoft gyártmány, és tegye fel a kezét az, aki nem szokta még meg, hogy az ms [email protected]!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol tudnék segítséget kérni?

Mivel GyKnek ezt a topicját már alig látogatja valaki szeretném megkérdezni, hogy hova lehetne írni, ha segítségre van szükségem a gépemmel kapcsolatban?

3

Franciaországban, hogy lehet torrentezni?

Itt élek az isten háta mögött egy ilyen csigaevő országban, elő is fizettem a netet, és nem engedi letölteni torrentel, mindig csak annyit ír ki hogy finding peer...

2

Szerintetek hülyeség lenne?

Vennék egy Asus P5SD2-FM/S alaplapot 2 ezer forintért használtan és abba vennék egy Amd Athlon II X4 750-t.Meg 8 giga ramot és egy fasza videókártyát.Nincs egyben 150 ezer forintom és meg venném minden aprándonként és össze szerelném.Szerintetek jó ötlet?

2

Rendőrséges ransom vírus gyanújából letöltöttem a Malwarebytes-t, az pedig használhatatlanná tette az explorer. Exét. Mit tudok tenni ezellen?

Az interneten egy tab blokkolva lett a "rendőrség" vírus által. Kiléptem a netből, visszaléptem és nem volt sehol. Korábban szúrtam már el azzal hogy nem törődtem ezzel az intő jellel, úgyhogy gyorsan letöltöttem a Malwarebytes-t. Letöltése után annyira nullára lassított minden futó programot magát is beleértve és még kilépni se tudtam semmiből, belépni úgyszintén nem tudtam semmibe. 20 perc után kinyomtam a gépet, újraindítottam, és az explorer.exe meghalt. Nincs asztal, nincsenek ikonok, csak a feladatkezelő indul el, abból viszont minden más. Hogyan tudnám helyreállítani az explorer.exét és letörölni a nyavalyás vírust?

7

Megvegyem ezt az alaplapot?

ASRock FM2A75 PRO4

2

A facebookon meg lehet nézni valahogy hogy egy személy mikor jelentkezett be utoljára?

3

Hogyan lehet azt megoldani hogy ne legyen automatikus kikapcsolás ha sokáig nem gépezek?

Windows 7 -em van.

3

Az lehetséges hogy kaptam egy kémvírust? (Többi lent)

és a vírusírtóm kijelezte már egy párszor, végigcsináltam a vírusírtást, és akkor állítólag eltünt a kémvírus még párszor elvégeztem és akkor azt irta ki hogy biztonságban van az ön számítógépe. és az lehetséges hogy igazából rajta van csak nem jelzi ki? PLS HELP

1

Az alábbiak közül melyik egy elismert, objektív antivírus tesztszervezet?

1, AV-Comparatives
2, Blackhat Institute
3, EICAR Group
4, Threat-o-Meter
5, EISCA Labs

2

Lassú a gépem és nagyon zavar, gyorsabb lesz ha a vírusirtót és a tűzfalat kikapcsolom? Nem nézegetek veszélyes oldalakat a neten

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!