Találatok a következő kifejezésre: Miért figyelmeztet a Windows XP-m, (1 db)

Miért figyelmeztet arra a Windows XP-m, hogy nincs tűzfal bekapcsolva a gépemen, amikor bekapcsolom a saját beépített tűzfalát?

Legjobb válasz: Lehet hogy az Xp-del van vmi gond, ha nem ismeri fel a saját védemi rendszerét... Lehet újra kéne telepiteni, mert igy igen csak veszélynek van kitéve a gép.

Lehet hogy az Xp-del van vmi gond, ha nem ismeri fel a saját védemi rendszerét... Lehet újra kéne telepiteni, mert igy igen csak veszélynek van kitéve a gép.
Mert az Xp májkroszoft gyártmány, és tegye fel a kezét az, aki nem szokta még meg, hogy az ms [email protected]!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudtok a jelszóról valamit?

nem tudok belépni a gépbe mert jelszóvédett és nem tudom az egész jelszavat. :( a jelszó 10 betűből áll és az első 6 az hogy merlin a 9-dik betű pedíg az hogy o de az egészet nem tudom és nagyon fontos lenne!! esetleg ha tudnátok párat mondani h mi lehetséges az nagyon jó lenne köszönöm! :)

4

Miért írja ki a gépem minden frissítéskor ezt a hibakódot: 800F0A08?

Ma akartam frissíteni a laptopomat, a többi frissítés készen lett, de az egyik, akárhányszor próbálom újra, sosem sikerül. Ezt írja ki: "A Windows Update ismeretlen hibát észlelt." Ja és azóta kétszer is kikapcsolt a képernyő, és pár percig nem kapcsolt vissza... Ez is ez a hiba miatt van? Nagyon IQ betyár vagyok a gépekhez, szóval aki ért hozzá az segítsen légyszi! Előre is köszönöm!

3

Lehet egy weboldal forráskódját módosítani, adminisztrációs jogok nélkül?

Szeretném megtudni hogy lehet -e módosítani egy weboldal forráskódját adminisztrációs jogok nélkül, illetve hogy ennek a fajta támadásnak mi a megnevezése? Értem ezalatt hogy például a szervermegtagadásnak a DOS.... Válaszaitokért előre is hálás vagyok.

3

Mekkora szünetmentes tápegység kell egy NAS, TV, Szgép, 2 monitor, kis 5W - os malna PC- nek, + 1-2 switchnek?

mekkora ezek:VA,A,V,W -ja
Köszönöm
Meg mit hogy számolunk ki?

4

Hogyan lehet visszakeresni egy felhasználót, akit többen is jelentettek már?

Zaklatott engem egy felhasználó,és több ismerősömet is faggatta..ők jelentették,de én nem tettem,mert tudni akartam ki lehet,de sajnos azóta se találtam rá választ. Valaki tudna segíteni? Nagyon fontos lenne!

2

Mi értelme van annak, hogy a CTR + ALT + DEL gombokat meg kell nyomni bejelentkezés előtt?

2

Nem működik a gépem, mi lehet a baj?

Amikor bekapcsolom a gépem szinte semmi se mûködik rajta.Az audioszolgáltatás nem fut internet nem megy (pedig a másik ithhoni gépen megy)vírusírtó valami protokollszûrési hibát ír ki , sôt még az aero effect se megy. Hogy lehet megjavítanil itthon? + a vírusírtó nem észlel veszélyt.

4

Mit tegyek ha elfelejtettem a Nokia N8 lezáró kódját?

0

ESS/NOD-32, F-Secure Internet Security, Kaspersky Antivirus, AVG Internet Security, Avast Antivirus Free. Eddig ezeket próbáltam ki (ingyenes, ujságoskódos). Nem tudom eldönteni melyiknél maradjak (AVG kilőve). Vélemények?

8

Mi történt ezekkel a fájlokkal?

http://kepfeltoltes.hu/view/130722/K_p_www.kepfeltoltes.hu_...

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!