Találatok a következő kifejezésre: Miért figyelmeztet a (5 db)

Miért figyelmeztet arra a Windows XP-m, hogy nincs tűzfal bekapcsolva a gépemen, amikor bekapcsolom a saját beépített tűzfalát?

Legjobb válasz: Lehet hogy az Xp-del van vmi gond, ha nem ismeri fel a saját védemi rendszerét... Lehet újra kéne telepiteni, mert igy igen csak veszélynek van kitéve a gép.

Lehet hogy az Xp-del van vmi gond, ha nem ismeri fel a saját védemi rendszerét... Lehet újra kéne telepiteni, mert igy igen csak veszélynek van kitéve a gép.
Mert az Xp májkroszoft gyártmány, és tegye fel a kezét az, aki nem szokta még meg, hogy az ms [email protected]!

Az ENSZ miért nem lép fel az izraeli hódítás ellen a Közel-Keleten? Miért csak figyelmeztet?

Nap mint nap halnak meg palesztinok, csak azért mert ott születtek, az izraeli civilek és katonák egyaránt verik, módszeresen irtják az otthonukat elhagyni nem kívánó palesztinokat.

Legjobb válasz: Olyan érdekes ez számomra. Van egy tõlünk távoli, kis nép, a palesztinok. Itt mindenki sajnálja õket, az elnyomottságukat, hogy nincs saját országuk. Ugyanakkor a világban még számtalan ilyen nép él, azoknak a sorsa miért nem érdekel senkit? Mert akkor nem lehet zsidózni, ugye?

Olyan érdekes ez számomra. Van egy tõlünk távoli, kis nép, a palesztinok. Itt mindenki sajnálja õket, az elnyomottságukat, hogy nincs saját országuk. Ugyanakkor a világban még számtalan ilyen nép él, azoknak a sorsa miért nem érdekel senkit? Mert akkor nem lehet zsidózni, ugye?
"Az ENSZ miért nem lép fel az izraeli hódítás ellen a Közel-Keleten?" Talán azért, mert megvizsgálták és úgy találták, hogy SZÓ SINCS iZRELI HÓDÍTÁSRÓL. "Miért csak figyelmeztet?" Figyelmeztet? Kit mikor? Mire? ( Forr´st, lehetõleg ENSZ dokumentumot! ) A videonak már a bevezetõ szövege is hazugság, a többi méginkább. ( Részletesebben megírták korábban néhányan. )
"Nap mint nap halnak meg palesztinok, csak azért mert ott születtek, az izraeli civilek és katonák egyaránt verik, módszeresen irtják az otthonukat elhagyni nem kívánó palesztinokat." Ez hazugsag. Tobbszor irtam mar, hogy turista csoportokat vezetek, ezert SOKAT jarok Izraelben. Zsido es palesztin teruleteken egyarant. TUDOM, hogy a fenti szoveg HAZUGSAG. De nem kell, hogy nekem higgy. A legegyszerubb modja az igazsag kideritesenek az, hogy kimesz turistakent Izraelbe es csavarogsz, emberekkel beszelgetsz.
Csak röviden, kimondottan kerülni szoktam a hasonló szájtépéseket. "Szerintem te nem nézted végig azt a videót. Talán az elsõ másodperceknél lecsuktad az ablakot megállapítva: NEM HITELES." Több tucatszor végignéztem ezt a videót de attól ugyanúgy referencia nélküli marhaság marad, ami a Luzsénszky féle Talmud fordításán alapul az idézetek jó része. Ami lényegében egy August Rohling német szerzõ munkájának lefordításán alapul, ami kivonatos összegzése Johann Andreas Eisenmenger munkájának aki a 18 század hajnalán, azt kívánta bizonyítani miért keresztényellenesek a zsidók. Van még néhány gyanúsan ultraortodox izraelita is is akik mondanivalójáról gyanúsan lemaradt a szinkron valamiért és bohóckodó idiótának látszanak. Objektív vágói munkát láthattunk megint csak. Valamint néhány áldokumentalista jelenet a szörnyen szenvedõ palesztinokról, aki naponta 2500 civilt vesztettek, plusz még a maradék 55%-nyi nem civilt. Meg persze a linkeket és referenciákat is elolvashattad volna, ha a számokra vagy kíváncsi, mert azt én speciel hoztam dögivel. Az viszont tényleg röhejes volt, hogy egy paródiamûsort próbáltak komoly mûsorként eladni, a film készítõi: http://www.youtube.com/watch?v=ta7GJV-pEKk "Nagyon örülök hogy betettél nekem mindenféle Wikipedias oldalt, valószínûleg azok 100%-ig hitelesek." A videódnál feltétlenül semlegesebbek és számos forrással alá van támasztva a szócikkek tartalma, így viszonylag hitelesnek tekinthetõ. Autentikus forrást meg nem igazán tudok hozni, hozzád hasonlóan, mivel sem a jiddisht, sem a tucatnyi arab dialektus egyikét sem beszélem.
A kérdező hozzászólása: "Újabb palesztinokért aggódó kérdés köszönjük. Megtudhattuk néhány tõmondatból és egynéhány neten keringõ objektív youtubeos videóból". Szerintem te nem nézted végig azt a videót. Talán az elsõ másodperceknél lecsuktad az ablakot megállapítva: NEM HITELES. Nagyon örülök hogy betettél nekem mindenféle Wikipedias oldalt, valószínûleg azok 100%-ig hitelesek. Te sem látsz tisztán, én sem látok tisztán. Maradjunk abban hogy senki nem lát tisztán. A videó pedig biztos kamu, megrendezték az egészet persze.
Húhúú micsoda érvek. :D Na nem baj a te csekked is megfog jönni minden hónapban és ilyen kedves rendõrbácsik visznek el ha valami nem tetszik. Hiteled van? S*pás akkor is kiköltöztetnek. Nem ez nincs így ááá de akkor is kiraknak:D Hiába nézel félre mész szépen a hidegre XD de szép látvány mikor a hülyék a bõrükön érzik hogy hülyék
Mi az a kézpénz? :D
Említsünk más példákat? Pl: A mexikó határ mentén felhúzott óriásfal, kamerák, kutyák, puskás õrök. http://www.youtube.com/watch?v=_TPucQHtHZs The home of the free -_- Lehallgatások, nem csak német, francia, angol, olasz, hanem az amerikai állampolgárokat is. Plussz beleszólnak több ezer kilométerre. Ez a szabad világ? Inkább a kommunizmusra hajaz. Nemsoká megszüntetik a kézpénzt hogy azt is nyomon kövessék. Beültethetõ csippek. A palesztin konfliktus csak egy cseresznye a torta tetejére. De akár beszélhetünk arról is hogy végülis miért nem megy amerika mondjuk észak kóreába parádézni? Jaaa mert nincs olaj.
Kissé unalmas ez a folyamatos Irzrael vs Palesztina kérdés... néhány ezer kilométerrõl igazságot tenni egy ilyen háborúban nem kis bátorságra vall. Persze lehetne béke és szép is lenne, ép csak kicsit túl nagyok az ellentétek(politikai gazdasági és nem utolsó sorban vallási) és a másik félnek mindig van oka vissza ütni. A végeredmény szempontjából sajnos mindegy hogy az áldozatok egy izraeli repülõrõl ledobott bombától, vagy egy buszra felszállt öngyilkos merénylõtõl jutnak az istenük elé.
"Te megtudnál nekem jelölni akkor 1 okot a mészárlásukra?" Lusta vagyok elismételni, így csak másolom egy korábbi válaszomat. Lehetõleg szánj rá némi idõt, hogy egy többé kevésbé objektív nézõponton is átrágd magad: "Újabb palesztinokért aggódó kérdés köszönjük. Megtudhattuk néhány tõmondatból és egynéhány neten keringõ objektív youtubeos videóból a sok millió közül, hogy egy 70 éves fegyveres konfliktust, hogyan robbantott ki egy olyan állam, ami elismerte a másik államot, egy olyannal szemben aki a feltételezett agresszorét nem. És a további eseményekkel is foglalkozik, hisz azok nem számítanak, a lényeg gonosz zsidók nyomort csináltak a sivatag közepén és a békés palesztin tüntetõk hullanak mint a legyek. Nem mondom, hogy a másik fél ártatlan, Izrael is megéri a maga pénzét, de az ártatlan bárányokat gyilkoló apartheidtõl mégiscsak messze van. Kezdetnek néhány link a minimális tisztánlátás érdekében: [link] [link] [link]. [link] [link] [link] [link]. [link]. [link]. [link]. [link] [link]. Mondjuk a civil palesztin áldozatot kitermelõ konfliktus konfliktus, amit úgy 100000 áldozatot eredményezett szûk évszázada a világ minden helyén, ahol élnek palesztinok folyik enyhén erõs kifejezés a népirtás, pláne úgy hogy a palesztinok egy harmadát az arabok (sõt gyakran palesztinok) vadászták le, a maradék 65000-bõl meg 60000 fegyveres katona volt, aki szabályok vagy kevésbé szabályos ütközetben hunyt el, marad úgy 5000 civil áldozat 60 évre elosztva.: [link] Míg a zsidóknak van úgy 75000 áldozatuk, aminek a többsége szintén katona :[link]
Na, meg is érkezett, akire az elsõ válaszomban gondoltam.
[link]
A kérdező hozzászólása: "Mellesleg a minden ok nélkül irtják a védtelen szerencsétleneket, az enyhén szólva is túlzás." Te megtudnál nekem jelölni akkor 1 okot a mészárlásukra? Az hogy más vallású? Azt hogy nem akarja ott hagyni a házát? Szerintem semmi nem adhat okot mészárlásra. Nagyon rideg a hozzáállásod a dologhoz különben.
Mert a katonai intervencióhoz a tagállamok többségének akarata és a BT 5 állandó tagjának egyértelmû helyeslésére van szükség. Jelenleg egyik sincs meg. Jogi úton meg nem lehet rendezni a dolgot, mivel Izrael se az európai se az angolszász, valamint azt az egyezményt sem ratifikálta hogy a Hágai Nemzetközi Bíróság ítélethozatalát kötelezõ érvényénûnek tekintse magára nézve, így erre sem lehet számítani. Lehet mindenféle nyilatkozatokat tenni és annyi, ahhoz az egyszerû többség is elég. Mellesleg a minden ok nélkül irtják a védtelen szerencsétleneket, az enyhén szólva is túlzás.
Lehet, hogy okoskodó vagyok, de megsérteni nem akartalak. Akkor a válasz nem rád vonatkozik, de az azért tény, hogy a sok elnyomott népbõl itt mindenkit kizárólag a palesztinok sorsa érdekel, és a vége egy nagy zsidózás lesz. Úgy látszik, te mégsem ebbõl a célból tetted fel a kérdést, ezért elnézést kérek!
A kérdező hozzászólása: Ha egy másik ország terjeszkedne az izraeliták helyett akkor ez a kérdés annyiban különbözne csupán hogy Izrael helyett másik ország nevét írtam volna. Nekem vannak zsidó ismerõseim, nagyon szeretem õket, jó emberek, úgy hogy ennyit a zsidózásról Okoskodó elsõ kommentelõ.
Ja, és ha csakugyan a valóságra, a tényekre vagy kíváncsi, fogadd meg # 15 ( 12-01 09:40 ) tanácsát, hogy kimesz turistakent Izraelbe es csavarogsz, emberekkel beszelgetsz.

Miért nem csippan telefonon az igo mikor megjelenik a képernyõn pl a vasuti vagy vadveszély figyelmeztetõ tábla? Figyelmesztetõ tábláknál, riasztási pontoknál hiába állítgatom.

Legjobb válasz: A térképfájlhoz lehet még "tartozék" vagy 6 féle kiegészítõ, azok egyike tartalmazhat ilyesmit. De lehet tévedek....

A térképfájlhoz lehet még "tartozék" vagy 6 féle kiegészítõ, azok egyike tartalmazhat ilyesmit. De lehet tévedek....

Miért nem sípol? A bekapcsolva felejtett fényszóróra figyelmeztetõ (sípoló) hang nem szól. Audi A4 b5.1995-ös.

Legjobb válasz: Kellemetlen lehet ha lemeríti az aksit. A válaszokat elõre is köszönöm!

A kérdező hozzászólása: Kellemetlen lehet ha lemeríti az aksit. A válaszokat elõre is köszönöm!
Érzékeli az ajtónyitást? Mert gyakran ez az egyszerû oka a dolognak.
A kérdező hozzászólása: Szerintem érzékeli az ajtónyitást. ha ki nyitom az ajtót akkor a belsõ világítás világit.
A kérdező hozzászólása: Arra gondolsz hogy a mikrokapcsoló a bûnös?
wd 40-el fújd be a kapcsolót, ha nem segít akkor kontakt hiba. szerelõ, szétszedés, lehúzás, napokig nincs autó stb. ez mindig így megy.
A kérdező hozzászólása: Melyik kapcsolóra gondolsz? mikrokapcsoló?
mikrokapcsoló, a csatlakozója, esetleg kábelek.

Miért van ha este 7 körül, mikor a tabi bevevés ideje van fáj a hasam? Lehetséges, hogy a szervezetem jelzi a hiányt, és figyelmeztet? Másoknak is van ilyen? Lehet mégsem ez a megfelelő bogyó?

2 hónapjaa kezdtem a Belara fogamzásgátlót szedni.

Legjobb válasz: nemvalószínû h jelez. ez inkább vmi mellékhatás sztem. vagy vmi egyéb probléma.

nemvalószínû h jelez. ez inkább vmi mellékhatás sztem. vagy vmi egyéb probléma.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!