Találatok a következő kifejezésre: Miért február van Szökőnap (1 db)

Miért február 24-én van Szökőnap. Úgy lenne természetes, ha 29-én lenne. Nem?

Legjobb válasz: az elötte mszóló igen részletes okfelytéséhez még csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy az egész hejcihõ eredetileg a húsvét miatt van. Pontosabban amiatt, hogy a tavaszi napéjegyenlõség lehetõség szerint mindig ugyanarra a dátumra essen. Hogy ez mégis mit jelent, arról itt részletesen olvashatsz: http://macsbk.freeweb.hu/cikkek/husvet.html

az elötte mszóló igen részletes okfelytéséhez még csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy az egész hejcihõ eredetileg a húsvét miatt van. Pontosabban amiatt, hogy a tavaszi napéjegyenlõség lehetõség szerint mindig ugyanarra a dátumra essen. Hogy ez mégis mit jelent, arról itt részletesen olvashatsz: http://macsbk.freeweb.hu/cikkek/husvet.html


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ökológiával hol birok elhelyezkedni?

4

Mi a szekunder irodalom?

Kérlek röviden . Köszi

0

Mikor volt az első demokrácia?

3

Időjárás manipuláció, valóban megtörténhet?

Tudom jól, hogy ez a téma egy sokszor lerágott csont, én is szkeptikus vagyok mindezeket a konspirációs elméleteket illetően, de vak és bolond is egyben az, aki nem veszi észre a változásokat. A sivatagban havazott, Japánban tornádók sorozata, márciusban napokra megállt az élet országunkban akkora hó esett, nyáron soha nem látott szárazság uralkodott, és ezt nagyon hosszan sorolhatnám még, a világ minden pontjáról, és nem foghatunk mindent a globális felmelegedésre. Mit gondoltok erről? Értelmes válaszokat kérek.

17

Egy vámpírnak miért pont vérre van szüksége?

10

Vajdaság meddig volt MAgyarország része?

7

Tudtok jó leírást ajánlani képpontok sztereó képfeldolgozással kapcsolatosan (magyart vagy angolt)?

Engem pontosabban a képpontok megfeleltetése érdekel (image corespondence).

2

Az ellene szegülnek mi a rokon értelműje?

előre is köszi!

8

Földrajz érettségi nehéz?

3

Tényleg egyre több férfi születik és fogynak a nők?

Egyre több helyről hallom és olvasom, hogy ma már sokkal több férfi születik, mint nő. És mivel háborúk sincsenek már, kevesebben is halnak meg közülük, így felborul rövidesen az egyensúly.

Igaz ez?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!