Találatok a következő kifejezésre: Miért fagy mindig a laptopom (5 db)

Miért fagy le a laptopom minden 3d modellező programnál?

Miután beléptem a programba (Cinema 4D vagy PS-ben egy 3D-s régetbe) tudok modellezni meg minden aztán kb olyan 1-2perc múlva lefagy a program és nem válaszol többet. HP Probook 4530s laptopom van (AMD Radeon HD 6490M | 1GB GDDR5 videókártyával). A gyenge videó kártya miatt lehet ez a probléma?

Miért fagy le a laptopom? Olyan 1-2 óránként akármit csinálok rajta lehet az játék, film egyszerûen beáll a kép és a hang beakad, zúg.2 hete volt újra telepítve minden driver fent van.

A gép adatai: Pentium (R) Dual-Core CPU T4400 @ 2.20 GHz, ATI Mobility Radeon HD 4500/5100 Series, 4Gb ram

Legjobb válasz: Nem melegszik túrságosan a gép. Írtad hogy most lett újratelepítve lehet hogy annak van hibájá. De én a melegedésre gyanakszom. Ha garanciális vidd el szervízbe és kipucolják, ha nem neten biztos találsz videót hogy kell kitakarítani. (hútõpasztát ne feledd)

Nem melegszik túrságosan a gép. Írtad hogy most lett újratelepítve lehet hogy annak van hibájá. De én a melegedésre gyanakszom. Ha garanciális vidd el szervízbe és kipucolják, ha nem neten biztos találsz videót hogy kell kitakarítani. (hútõpasztát ne feledd)
Én is a melegedésre tippelek. Régi gép? Volt már tisztítva? Szervizekben is megcsinálják a tisztítást kb 5.000 ft-ért.
A kérdező hozzászólása: Melegedni nem melegszik. 50 fok fölé nem ment, és 2 hónapja volt pasztázva. 2 éves egyébként.
A kérdező hozzászólása: Szervizelve is 2 hónapja volt. Én egyébként a Winchesterre gyanakszom, mert újra telepítés elõtt I/O hibát észlelt folyamatosan :S
A kérdező hozzászólása: Elvittük szervizbe ott azt mondták hogy a vinyó, ki is cserélték de megint kezdi....

Miért fagy le mindig a laptopom?

Laptopom van, kb egy hónapja kaptam, és van vele egy gond... néha teljesen lefagy, nem mozog az egér meg semmi elzárni se lehet, meg kell várni, hogy lemerüljön, hogy újra be lehessen kapcsolni. Miért van ez? Lehet hogy valami vírus, mert amikor nem kapcsolódtam internethez soha nem történt ilyen vele? Ráadásul a családomban másnak isvan ilyen gépe, és az övékkel nem történik ilyen bár nekik nincs bekapcsolva olyan sokat mint nekem. Szal, mit lehet vele csinálni?

Legjobb válasz: Lehet vírus, szoftverhiba, esetleg hardverhiba is. Ilyen esetben újratelepítést szoktam javasolni. Ha ez sem oldja meg a problémát, akkor érdemes szervizbe vinni fõleg, ha van rá jótállás. Lefagyott laptop esetén nem kell megvárni, hogy lemerüljön. Ki lehet venni az akkumulátorát, és ha visszatetted, be lehet kapcsolni. Az akku helye és kiszedésének nehézsége gyártófüggõ.

Lehet vírus, szoftverhiba, esetleg hardverhiba is. Ilyen esetben újratelepítést szoktam javasolni. Ha ez sem oldja meg a problémát, akkor érdemes szervizbe vinni fõleg, ha van rá jótállás. Lefagyott laptop esetén nem kell megvárni, hogy lemerüljön. Ki lehet venni az akkumulátorát, és ha visszatetted, be lehet kapcsolni. Az akku helye és kiszedésének nehézsége gyártófüggõ.


Miért fagy le mindig a laptopom?

Az utóbbi három nap, mikor bekapcsoltam, els?re mindig lefagy. Vagy még a betöltés el?tt bekapcsoláskor, vagy utána, még miel?bb bármihez is kezdenék. Az aksit kell kivennem, hogy újra bekapcsolhassam, másodjára eddig mindig jó volt. Tegnap lefuttattam két részletes víruskeresést (Kasperskym van, meg Norton), nem talált semmit. Szerintem azóta zizi, hogy egyszerre több win 7 frissítést telepített. (pont a korábbi hülyülései miatt tiltottam le tavaly szeptemberben, pár hete raktam fel egyben az addig összegy?lteket, de akkor is hülyéskedett) A frissítéseknél rendszerint újraindításkor a frissítések konfigurálásakor szokott régen is baromkodni. amúgy full eredeti az operációs rendszer, Windows Home Premium 64bit

Legjobb válasz: 2 vírusirtó egy idõben sose mûködjön!! Nem melegszik nagyon? Everesttel nézd meg a hõfokokat.

2 vírusirtó egy idõben sose mûködjön!! Nem melegszik nagyon? Everesttel nézd meg a hõfokokat.
A kérdező hozzászólása: A két vírusirtó zavarhat? akkor leszedem a nortont, az úgyis csak vmi kis verzió, a divx-szel települt.

De most komolyan miért jobb egy macbook mint egy ugyanolyan paraméterekkel rendelkező laptop? Csak mert a memóriát gazdaságosabban használja fel, és nincs rá vírus, meg 10 órás az akksija, és nem fagy?

Legjobb válasz: Istenem megint ez az apple vs normál gépek...Az apple gépei MUNKÁRA sokkal szabilabbak az OS miatt mint egy windows vagy linux...a kisgyerekeknek meg ott játékra és mindenmásra a windows. Lehet almafejûnek hívni, de amikor 300 ezer forintos projektem veszett oda a windows miatt, akkor váltottam Mac-re

Istenem megint ez az apple vs normál gépek...Az apple gépei MUNKÁRA sokkal szabilabbak az OS miatt mint egy windows vagy linux...a kisgyerekeknek meg ott játékra és mindenmásra a windows. Lehet almafejûnek hívni, de amikor 300 ezer forintos projektem veszett oda a windows miatt, akkor váltottam Mac-re
Backupolni kéne, ez nem az OS hibája.
nem, hanem a MÁRKA!!! megtehetik a kis g*cik! :D
A windows a normál emberekre szabja az árait (és nincs saját márkája), az Apple pedig a burzsoákra. Ha van pénzed, inkább az Applet fogod választani. Snob hatás.
az apple azért igyekszik minõségi cuccokból összerakni a termékeit, az más kérdés h aztán nagyon túlárazva adja tovább. munkára jó választás, mert a viszonylag homogén rendszereire könnyebb optimalizálni a programokat, igaz ugyanazon áron egy ütösebb konfigot/laptopot is ki lehet hozni, ami a nyers ereje miatt "optimalizálatlanul" is vígan hozza a macek sebességét. szóval aki nem ért a gépekhez, de minõségi gépet akar és hajlandó ezt megfizetni, annak jó választás lehet. aki ért hozzá, az úgyis házilag jobban megoldja, aki meg sznobság miatt veszi, azokra kár szót fecsérelni :)
Veszel egy MacbookPro-t, teszel rá egy vidózt, és máris van egy géped, amin van egy megbízható, erõs munkára alkalmas OP rendszer, meg egy másik, ami alkalmas a játékra. Mert azért valljuk be, egy MacbookPro erõsebb, mint az átlagemberek asztali számítógépei közül a legtöbb.
ma 20:23: Egy Dell vagy egy HP üzleti laptopot ugyanolyan teljesítménnyel jóval olcsóbban megkapsz, és ezek még megbízhatóbbak a MacBookPro-nál.
Nagy divat a monitorba épített számítógép. Olyat nehezen állítassz össze otthon. Igaz lehet kapni gagyibbakat más márkában.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!