Találatok a következő kifejezésre: Miért fagy állandóan a számitógépem ha (1 db)

Miért fagy le állandóan a számitógépem ha játszok valamilyen játékot?

Akármilyen játéknál lefagy legyen az a legujabb vagy egy ?srégi! Vagy egy egyszer? billiárd vagy akármi... Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Lehet hogy teli van a géped virusokkal,vagy hibajavitást kéne csinálnod.Esetleg nagyon töredezett a géped.

Lehet hogy teli van a géped virusokkal, vagy hibajavitást kéne csinálnod.Esetleg nagyon töredezett a géped.
A kérdező hozzászólása: Még újonnan átinstalálva is ezt csinálja!
A kérdező hozzászólása: igen volt nekem cserélve grafikus kártya! itt a hiba az "Egyébb eszközök"-ön belül a "PCI kommunikikációs vezérlõ" ikonja sárga, de akármit csinálok is vele sárga marad! Nem lel hozzá illesztõprogramot vagy mi! Amúgy nagyon kösz, h foglalkozol a problémámmal!
valószínûleg a driverje hiányzik - vagy hibás. ha kaptál hozzá telepítõlemezt, akkor futtasd újra, vagy keress a neten hozzá drivert. lehet alaplap hiba is, bár ez kevéssé valószínû. nézd meg az IRQ- kat, nincs- e ütközés valahol... sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Kerestem hozzá drivert és be is instaláltam, de igy se jó! Ez az IRQ-s valamihez meg én nemnagyon értek, de azért kössz!
próbál meg letölteni a videókártya drivert ha így sem megy vedd ki az egyik Ramot(Memóriát)a másikat hagyd benne ha így van. akkor mikor kivetted akkor játsz ha lefagy azt vedd ki tedd be a másikat.valószínüleg a memóriáddal lehet a gond ha viszont csak egy ramod van kérj valakitõl egy másikat elképzelhetõ h mindakettõ rossz ha ezek után is rossz nézd meg h vami nem e melegszik Kb 70-80 Fok fölött már baj de én ezt tapasztalatból mondom mert nekünk ugyanígy volt.
A kérdező hozzászólása: Sajnos csak egy ramom van, de kérek vaakitõl egyet! Lehet, h ez a hiba, mert valamikor mikor eléggé le van terhelve kijön, h "Virtuális memória alacsony" Kösz a segítséget!
és mit jelent h legújabb játék komoly grafika Bár mindegy ha a rosszat sem viszi passz de mondom nézd meg a ramot egyébként régi? de mint elöttem is mondták sok hibája lehet. Bár szerintem a ram
ujra itt.. ahogy elítettem a ramot lehet hogy kevés ha 128 a s vagy 256 os az 512 es a legjobb


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a különbség a BlackBerry 10 és az Android operációs rendszer között?

BlackBerry telefont szeretnék venni de nem Android operációs rendszer van rajta és arra lennék kíváncsi, hogy miket tudok ezzel használni amit Androidon is.

0

Az lenne a gondom hogy a laptopom a hibernálása után ha visszatér lefagy és ez egyre jobban fokozódott. Most már fél órát ha tudok előtte tölteni mert lefagy és nem reagál semmire. Mit tudnék csinálni vele?

Előre is köszönöm.

4

Nem enged uj facebook jelszót megadni mit tegyek?

Nem tudok belépni a Facebook-ba mert elfelejtetem a jelszóm kertem egy újat emailbe meg is kaptam a kódot beírtam aztán kérte h agyam meg az uj jelszót meg adtam erre kiírta h túlságosan hasonlít az előzőhöz megadta megy teljesen mást számokkal betűkkel es erre is ugyan az írta ez eljátszotta vagy 10 majd kiírta túl sokszor akartad megadni próbáld meg később ujra ez tobb mint 1 napja volt most is ugyan ezt írja. :/ mi a megoldása?

2

Alvóállapot után eltűnik a tálvám, hogyan lehet visszahozni?

Win 7 van a gépen, és mikor alvóállapot után vissza kapcsolom a gépet eltűnik egyfolytában a tálca, és csak újraindítással tudom előhozni. 2 hete kezdte el, eddig nem volt semmi baja.

0

Miket illik beleírni egy blogba? 11/L

5

Szerintetek megérné lassú, kis samsung notebookomat lecserélni egy tabletre?

6

Mi lehet a baj a wifivel?

Windows 8 van feltelepítve a gépre. Vettem egy ilyen típusú routert


Már ketten is próbálták megcsinálni, de nem sikerült. Ma megnéztem a papírját és nem írta rajt, hogy windows 8-ra is lehetne telepíteni csak 7 van odaírva. Egy ismerősöm erre azt mondta, hogy amikor még gyártották a routert akkor nem volt még windows 8. Ez lehetséges? Mi a baj vele? Vegyek újat?

3

össze szeretnék rakni 1 gépet (max 50ezrért) és azlenne hogy az AMD Athlon II 260 (ADX260OCGMBOX) processzor-hoz meik lenne a legjobb, legolcsóbb alaplap?

5

Leakarom törölni az Ubuntut, ez lehetséges?

Letelepítettem egy windows 7-et ubuntu mellé de nem tudom megnyitni az ubuntut,hogyan lehetne letörölni az ubuntu 12.04 LTS-t? én nem telepítettem hanem így kaptam a laptopot

8

Miért nem látja a gépem videókártyát?

Van egy régi HP munkaállomás nevű laptopom. Ezen volt valamilyen ATI videókártya driver, és a windows élményindex 4,3-t írt, majd a win7 újratelepítése után már csak 1-et (mivel a videókártyáknál 1 volt). Driverpack Solution-nel letöltöttem a drivereket, de valószínűleg ezt a drivert nem töltötte le. Honnan tudnám letölteni?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!