Találatok a következő kifejezésre: Miért fagy állandóan a számitógépem ha (1 db)

Miért fagy le állandóan a számitógépem ha játszok valamilyen játékot?

Akármilyen játéknál lefagy legyen az a legujabb vagy egy ?srégi! Vagy egy egyszer? billiárd vagy akármi... Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Lehet hogy teli van a géped virusokkal,vagy hibajavitást kéne csinálnod.Esetleg nagyon töredezett a géped.

Lehet hogy teli van a géped virusokkal, vagy hibajavitást kéne csinálnod.Esetleg nagyon töredezett a géped.
A kérdező hozzászólása: Még újonnan átinstalálva is ezt csinálja!
A kérdező hozzászólása: igen volt nekem cserélve grafikus kártya! itt a hiba az "Egyébb eszközök"-ön belül a "PCI kommunikikációs vezérlõ" ikonja sárga, de akármit csinálok is vele sárga marad! Nem lel hozzá illesztõprogramot vagy mi! Amúgy nagyon kösz, h foglalkozol a problémámmal!
valószínûleg a driverje hiányzik - vagy hibás. ha kaptál hozzá telepítõlemezt, akkor futtasd újra, vagy keress a neten hozzá drivert. lehet alaplap hiba is, bár ez kevéssé valószínû. nézd meg az IRQ- kat, nincs- e ütközés valahol... sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Kerestem hozzá drivert és be is instaláltam, de igy se jó! Ez az IRQ-s valamihez meg én nemnagyon értek, de azért kössz!
próbál meg letölteni a videókártya drivert ha így sem megy vedd ki az egyik Ramot(Memóriát)a másikat hagyd benne ha így van. akkor mikor kivetted akkor játsz ha lefagy azt vedd ki tedd be a másikat.valószínüleg a memóriáddal lehet a gond ha viszont csak egy ramod van kérj valakitõl egy másikat elképzelhetõ h mindakettõ rossz ha ezek után is rossz nézd meg h vami nem e melegszik Kb 70-80 Fok fölött már baj de én ezt tapasztalatból mondom mert nekünk ugyanígy volt.
A kérdező hozzászólása: Sajnos csak egy ramom van, de kérek vaakitõl egyet! Lehet, h ez a hiba, mert valamikor mikor eléggé le van terhelve kijön, h "Virtuális memória alacsony" Kösz a segítséget!
és mit jelent h legújabb játék komoly grafika Bár mindegy ha a rosszat sem viszi passz de mondom nézd meg a ramot egyébként régi? de mint elöttem is mondták sok hibája lehet. Bár szerintem a ram
ujra itt.. ahogy elítettem a ramot lehet hogy kevés ha 128 a s vagy 256 os az 512 es a legjobb


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Letöltötem a Star Wars Battlefront 2-t és mikor szeretnék multizni, és rámennék az egyik szeróra, azt irja ki hogy ez a cd-kulcs nem jó, most mitcsinálak?

1

Hálókártya nem jut ki a netre egyik percről a másikra, de a belső hálózat továbbra is működik. Ötlet?

1x már 1 hét keresgélés után megoldottam (valami nagyon egyszerű dolog), de már elfelejtettem. A lényeg az, hogy egy működő hálózatról van szó. Hosszú hónapok óta ment a gép (XP), rajta a net, amit router osztott ki. Ám egyik nap közepén ez megszűnt. A belső hálózat tökéletesen elérhető továbbra is, de a külső nem, sőt ha a meglévő fix IP-t automatára teszem, akkor bár a routerben be van állítva a DHCP, minden más (nem fix IP-s) gép kap IP-t, ez nem. (Nincs se tűzfal se bármi ilyesmi.) Fix IP-vel a belső háló megy, a netről semmi (még skype se).

2

Hogy tudom Word 2007-ben beállítani, hogy a tartalomjegyzék oldalán ne legyen semmi a fejlécbe?

2

Windows xp-n megváltoztattam a bios beállításokat, hogy a dvd-ről bootoljon elsőnek, de mégis csak az xp indul. Ötlet?

Win 7-et akarok felrakni.

5

Sapphire R7 260X 2GB DDR5 OC videokártyához elég ez a proci? AMD Athlon II X3 450 AM3 3, 2GHz

5

Miért nem játssza le? Mit csináljak?

Mp3 formátumú zenéket dvd-re írtam ki,Nero-val,adat dvd-ként.Gépen lejátssza,de dvd lejátszón nem.Nem vagyok valami okos ebben a témában,szóval segítsetek.:)

6

Android felületen mit jelent az hogy: "Az indító nem válaszol!? !? !? " Állandóan lefagy ezzel az üzenettel!

4

Ezt a képet le tudom menteni?

Az alább található weboldal tetjén van egy párt logója és mellette az ON YOUR SIDE felirat, mögötte egy háttérkép-szerű dolog gyakorlatilag. Az a kérdésem, hogy azt a háttérképet valahogy le tudom menteni esetleg?

3

AMD Phenom II x4 945 3. 00GHz AM3 BOX Processzor ASRock, N68C-GS UCC Alaplap GeForce GT610 Videókártya, DDR3 4GB Kingston RAM, ez megfelelő gép lenne erre a 2 játék számára?

Válaszokat várok ezt a 2 játékot vinné max grafon ?

16

Hogy kell teljesen kikapcsolni a spelling check-et a Word-ben? Nekem ujabb fajta van.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!