Találatok a következő kifejezésre: Miért fagy állandóan a számitógépem ha (1 db)

Miért fagy le állandóan a számitógépem ha játszok valamilyen játékot?

Akármilyen játéknál lefagy legyen az a legujabb vagy egy ?srégi! Vagy egy egyszer? billiárd vagy akármi... Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: Lehet hogy teli van a géped virusokkal,vagy hibajavitást kéne csinálnod.Esetleg nagyon töredezett a géped.

Lehet hogy teli van a géped virusokkal, vagy hibajavitást kéne csinálnod.Esetleg nagyon töredezett a géped.
A kérdező hozzászólása: Még újonnan átinstalálva is ezt csinálja!
A kérdező hozzászólása: igen volt nekem cserélve grafikus kártya! itt a hiba az "Egyébb eszközök"-ön belül a "PCI kommunikikációs vezérlõ" ikonja sárga, de akármit csinálok is vele sárga marad! Nem lel hozzá illesztõprogramot vagy mi! Amúgy nagyon kösz, h foglalkozol a problémámmal!
valószínûleg a driverje hiányzik - vagy hibás. ha kaptál hozzá telepítõlemezt, akkor futtasd újra, vagy keress a neten hozzá drivert. lehet alaplap hiba is, bár ez kevéssé valószínû. nézd meg az IRQ- kat, nincs- e ütközés valahol... sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Kerestem hozzá drivert és be is instaláltam, de igy se jó! Ez az IRQ-s valamihez meg én nemnagyon értek, de azért kössz!
próbál meg letölteni a videókártya drivert ha így sem megy vedd ki az egyik Ramot(Memóriát)a másikat hagyd benne ha így van. akkor mikor kivetted akkor játsz ha lefagy azt vedd ki tedd be a másikat.valószínüleg a memóriáddal lehet a gond ha viszont csak egy ramod van kérj valakitõl egy másikat elképzelhetõ h mindakettõ rossz ha ezek után is rossz nézd meg h vami nem e melegszik Kb 70-80 Fok fölött már baj de én ezt tapasztalatból mondom mert nekünk ugyanígy volt.
A kérdező hozzászólása: Sajnos csak egy ramom van, de kérek vaakitõl egyet! Lehet, h ez a hiba, mert valamikor mikor eléggé le van terhelve kijön, h "Virtuális memória alacsony" Kösz a segítséget!
és mit jelent h legújabb játék komoly grafika Bár mindegy ha a rosszat sem viszi passz de mondom nézd meg a ramot egyébként régi? de mint elöttem is mondták sok hibája lehet. Bár szerintem a ram
ujra itt.. ahogy elítettem a ramot lehet hogy kevés ha 128 a s vagy 256 os az 512 es a legjobb


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Bekapcsolás után 2perc es lefagy a gep. Mi baja lehet?

Videokari nvidia gefore 9500gt.

3

Ha Team Fortress2-ben veszek egy MvM jegyet akkor premiumom is lesz?

2

Mi különbség van közte?

Ilyen videókártyám van:
Ilyen csatlakozót használtam eddig: (ilyen kell a videókártyához :
Amit kiakarok próbálni az:
A második átalakítóval is lenne kép, vagy mi különbség van a kettő közt..?!

1

Egy jó soundpack-ot keresek fl studiohoz. Melyik lenne a legjobb?

0

Hogy kell Xbox játékot kiírni cd-re? És az Xboxot is ki kell csippeltetni?

0

Excel munkalap egy részét hogyan lehet bemásolni a facebook oldalra?

Köszi a segítséget.

2

Nem engedi frissíteni az ipodom. Mit tehetnék?

Egy Ipod touch 4.1-ről van szó. Körübelül egy-másfél éve vettem és azóta nem frissítettem, mert nem igazán érdekelt és nem foglalkoztam vele. Viszont már nem tudok rá programokat letölteni, mert ugyebár frissíteni kéne a szoftvert. Megpróbáltam, de pár perc után mindig hibát írt ki, úgyhogy nem tudtam. Valaki tudna segíteni, hogy miért nem megy? Vayg esetleg lenne valaki aki részletesen elmagyarázná, hogy kell frissíteni? Nagyon fontos lenne!!

2

Mit jelent az a két magos processzor?

Tudom elég hülye kérdést tettem fel!!!

4

Milyen laptopot vegyek?

Sziasztok. Karácsonyra szeretném meglepni magam egy laptoppal. Olvasgattam hogy, milyen márkát érdemes venni de nem jutottam dűlőre...a keret olyan 150-170 ezer forint. Milyen laptopot ajánlanátok? (otthoni használatra)

1

Az emaileknél lehet beállítani, hogy lássuk mikor elolvasták öket?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!