Találatok a következő kifejezésre: Miért fagy állandóan a (59 db)

Miért fagy állandóan a facebook?

akármilyen böngészővel nyitom meg, úgy elkezd tölteni, hogy nemigaz.... Máskor egyszerre játszok 5-6 netes játékkal, semi gond, a hálózat kihasználtsága is max 10% (ez már rekord) Aztán megnyitom a fészbukot, és felmegy 80% fölé, plusz a böngésző RAM és CPU használata is drasztikusan megemelkedik....

Legjobb válasz: Mert minden valamire való programozó is tudja, h a fb sz**ul van leprogramozva.. Persze nem csoda, hogy nem megy nekik, a web és a http nem erre a felhasználási területre volt anno kitalálva. Magam részérõl azt is bravúros csodának tartom az ottani programozóktól hogy az egész nem fo**a még össze magát :DDD

Mert minden valamire való programozó is tudja, h a fb sz**ul van leprogramozva.. Persze nem csoda, hogy nem megy nekik, a web és a http nem erre a felhasználási területre volt anno kitalálva. Magam részérõl azt is bravúros csodának tartom az ottani programozóktól hogy az egész nem fo**a még össze magát :DDD
A kérdező hozzászólása: Az az érdekes az egészben, hogy megannyi, a FB - hez hasonló oldal is létezik, de ezek közül is (és az összes egyéb oldal közül is) csak és kizárólag a fészbúk fagyasztja a gépet Ja, meg nálam még az ipon.hu fagyogat néha....

Miért fagy le a gép állandóan?

Nemrég vettem egy elég erős gépet, de 10 percenként befagy, pedig csak internetezek és zenét hallgatok rajta. A játékokat pedig fullon viszi. AMD Radeon HD 7870 2GB GDDR5 Saphire AMD Fx(tm)-8120 Eight Core Processor (8 CPUs) 3.1GHz 8,1 GB RAM Windows 7 ultimate 64bit van rajta Egyébként elég rossz a hűtése. Gyári ventilátor van benne és gyakran túlmelegszik, ez lehetne a gond?

Legjobb válasz: explorer?

explorer?
Processzor hiba is lehet.Ha pedig explorer böngészõt használsz az meg ront a helyzeten.Rossz tápellátás, illetve RAM hiba is lehet még.
A rossz hûtés éppen okozhatja. A processzorokat úgy védik gyárilag, hogy ha túlmelegszik, akkor üresjáratot iktat be 'magának'. De, hogy le is fagyjon? Van hibaüzenet is, vagy csak nem csinál semmit? Cpu hõmérséklet méréseid vannak? Aztán a táp típusa is mérvadó lehet - ettõl független.
A kérdező hozzászólása: Mozzilát használok. Nincs hibaüzenet, csak leáll, és 2-3 perc múlva újra megy. Igen használok SpeedFan-t üres állapotban olyan 40 fokos minden. Játéknál már felmegy 70-re. Akkor vegyek bele egy jobb hûtést és tegyem újra?
A 70 fok nem olyan vészes, majd' üzemi hõfok, ezt bírnia kell. Újrarakni sem kell egy ventillátor miatt. Mióta csinálja ezt? Más alkattrész is okozhatja a processzoron kívül.
Milyen márkájú és hány wattos a tápegységed?Ha gyári hûtsed van még akkor sem lenne szabad ezt csinálnia.A memóriát viszont ellenõrizni kellene és a procit is.Én ezekre gyanakszom.
Memória-teszt:Memtest86+ Rákeresel a neten, letöltöd majd kiírod CD-re.Átállítod a boot sorrendet adathordozóra a biosban.Aztán kb. egy éjszakán keresztül hayod futni. Processzor teszt:Prime95 Leszeded valahonnan és kiválasztasz egy módot ahogy fusson.Lehetõség szerint számoltasd meg a processzort.Ezt olyan fél napig érdemes futtatni.Ha gond van a zöld kis ikon pirosra vált.Annyi ikon lesz ahány magos a processzorod.

A google chrome videólejátszás közben miért fagy állandóan?

7 megás netem van, és tudni illik hogy hozzá elég gyenge videókártya, amivel a cod4 és a hitman nagy nehezen laggolva fut. (Ha jól tudom ennek is van valamennyi köze a neten kívűl hogy hogy játsza le a gép a videókat) Láttam már hasonló kérdéseket de az enyém szerintem más tészta. A "chrome:plugins"-nél ezek futnak: Silverlight - Verzió: 5.1.20125.0 Adobe Flash Player (2 files) - Verzió: 11.6.602.180 Shockwave Flash 11.6 r602 Adobe Reader - Verzió: 11.0.02.0 Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 11.0.02 Java(TM) (2 files) - Verzió: 10.17.2.02 Next Generation Java Plug-in 10.17.2 for Mozilla browsers Adobe Shockwave Player - Verzió: 12.0r112 Adobe Shockwave for Director Netscape plug-in, version 12.0 (A többi kikapcsolva) És annyi a gond hogyha youtubeon lejátszok mondjuk egy 5 perces vidit, picit tölt, és ha leteszem az asztalra az ablakot a futó vidivel akkor már le is fagy az egész és csak ctrlaltdel-lel lehet véget vetni neki. Két videót pl még sose tudtam lejátszani, és egy hosszabb videó meg folyamatosan laggol a chromemal, érdekes hogy firefoxal nem. De mivel nekem a chrome az alap, tudnátok valamit tanácsolni hogy a fentieken kívűl mit kéne letöltenem vagy frissítenem? Esetleg azok közül még valamit ki kéne kapcsolni mert felesleges?

Legjobb válasz: Nem tudom mennyit segitene,de en alapbol chrome sajat flash-et ki szoktam kapcsolni ha raktam fel rendesen mar flash playert.

Nem tudom mennyit segitene, de en alapbol chrome sajat flash-et ki szoktam kapcsolni ha raktam fel rendesen mar flash playert.
De fugghet geped erossegetol is, mert nekem gyenge gepen csinalta ezt a chrome.


Miért fagy le a játék állandóan?

Megvan az nbak12 és saját játékos módban egyszer?en nem tudom megnyerni a dönt?t mert ha megnyerem akkor lefagy a játék. mi lehet a gond?

Miert fagy le a gepem allandoan?

pedig nem virusos es virus irtom is van! altalaba akk szokta ha megy kozbe az utorrent

Legjobb válasz: kevés memória,rendszer hibák..ha régi a géped akkor meg tele van okkal hogy lefagyjon!

kevés memória, rendszer hibák..ha régi a géped akkor meg tele van okkal hogy lefagyjon!
winchester problémák is lehetnek, egy gépnek lelke van
A kérdező hozzászólása: hát, 2002es gépem van azt hiszem, szal azota müködik a vinyója

Miért fagy le a gépem állandoan Vista alatt?

Vadotan uj ASUS X50 SL laptopt vettem(qurva drága volt), és felraktuk rá az xp-t, amikor kiderült, hogy a driverek vistásak.Leszedtük az xp-t és felraktuk rá a Vistát és állandoan lefagy!:( Van hogy bedugtam a hálozati kábelt és attól lefagyott az egész gép.Nem értem, most a gép a szar vagy a Vista ennyire rossz???

Legjobb válasz: Ha a Vistát is tõltötted mint az XP-t akkor ne csodálkozz! Vedd meg és nézd meg azzal! Legalább lesz egy normális buherált mentes Vistád!

Ha a Vistát is tõltötted mint az XP-t akkor ne csodálkozz! Vedd meg és nézd meg azzal! Legalább lesz egy normális buherált mentes Vistád!
Kérj XP drivereket a gyártótól.
Nem fagy a Vistatól, semmi baj nincs azzal az oprendszerrel. Ott valami más baj van. (Lehet, hogy tényleg rossz a "kalózlemez?) Vagy valami beállítási gond. De lehet hardver baj is, ezt ennyibõl nem lehet megállapítani.

Az lenne a progblémám hogy vajon miért fagy le a gép állandóan? Amikor játszok valamivel akkor csinálja ezt a jelenséget, újra raktam a gépet és ugyan úgy csinálja

már nagyon unom hogy nem tudok normálisan játszani egy online gameval mert mindig lefagy és újra indul amikor belép a gép akkor meg bluescreent ír,ötletet,tippet várnék hogy vajon mi csinálhatja és miért,és hogy lehetne elhárítani a dolgot!töredezést csináltam minden jó volt,vírus irtó nem talált semmit,vadonat új géprõl van szó.

Miért fagyik le a gépem állandóan, pedig ujra húztam?

Legjobb válasz: rendben !! de elõfordulhat hogy a processzor túl melegedése miatt van ?? letöltöttem az everest-tett és a CPU átlagban 50 c foks ,ha elkezdek játszani egy Pl:gta a san andreas-all akkor egybõl lefagyik.. lehet hogy a videó kártya nem birja és ezért is le fagyhat ? vagy mivel lehet ijenkor gond a legtöbbször?

A kérdező hozzászólása: rendben !! de elõfordulhat hogy a processzor túl melegedése miatt van ?? letöltöttem az everest-tett és a CPU átlagban 50 c foks , ha elkezdek játszani egy Pl:gta a san andreas-all akkor egybõl lefagyik.. lehet hogy a videó kártya nem birja és ezért is le fagyhat ? vagy mivel lehet ijenkor gond a legtöbbször?

Apple iphone 3g 8gb itunes ki fagy állandóan de csak ez a program win7 miért? (lent)

helló az lenne a kérdésem hogy az itunes a gépen miért fagy le? csak ez a program mi lehet a baj?

Legjobb válasz: pl:teszek rá 1 játékot akkor fagy ki!miért mi lehet a probléma?

A kérdező hozzászólása: pl:teszek rá 1 játékot akkor fagy ki!miért mi lehet a probléma?
Hogy fagy le?? Megáll a kép?
Szellõzik rendesen?
A kérdező hozzászólása: Igen úgy fagy le, hogy egyszerûen megáll a kép. Nincs kékhalál vagy ilyesmi, csak nem reagál semmire sem.Egér sem mozdul és a kép is megakad. Szerintem szellõzik rendesen, legalábbis nem tûnik túl melegnek a gép. Figyeltem a proci teljesítmény terhelését is és volt, hogy 10%-os terheltségnél is kifagyott. Tehát nem akkor amikor 80-100%-ig terhelt volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!