Találatok a következő kifejezésre: Miért fagy állandóan (62 db)

Miért fagy állandóan a facebook?

akármilyen böngészővel nyitom meg, úgy elkezd tölteni, hogy nemigaz.... Máskor egyszerre játszok 5-6 netes játékkal, semi gond, a hálózat kihasználtsága is max 10% (ez már rekord) Aztán megnyitom a fészbukot, és felmegy 80% fölé, plusz a böngésző RAM és CPU használata is drasztikusan megemelkedik....

Legjobb válasz: Mert minden valamire való programozó is tudja, h a fb sz**ul van leprogramozva.. Persze nem csoda, hogy nem megy nekik, a web és a http nem erre a felhasználási területre volt anno kitalálva. Magam részérõl azt is bravúros csodának tartom az ottani programozóktól hogy az egész nem fo**a még össze magát :DDD

Mert minden valamire való programozó is tudja, h a fb sz**ul van leprogramozva.. Persze nem csoda, hogy nem megy nekik, a web és a http nem erre a felhasználási területre volt anno kitalálva. Magam részérõl azt is bravúros csodának tartom az ottani programozóktól hogy az egész nem fo**a még össze magát :DDD
A kérdező hozzászólása: Az az érdekes az egészben, hogy megannyi, a FB - hez hasonló oldal is létezik, de ezek közül is (és az összes egyéb oldal közül is) csak és kizárólag a fészbúk fagyasztja a gépet Ja, meg nálam még az ipon.hu fagyogat néha....

A google chrome videólejátszás közben miért fagy állandóan?

7 megás netem van, és tudni illik hogy hozzá elég gyenge videókártya, amivel a cod4 és a hitman nagy nehezen laggolva fut. (Ha jól tudom ennek is van valamennyi köze a neten kívűl hogy hogy játsza le a gép a videókat) Láttam már hasonló kérdéseket de az enyém szerintem más tészta. A "chrome:plugins"-nél ezek futnak: Silverlight - Verzió: 5.1.20125.0 Adobe Flash Player (2 files) - Verzió: 11.6.602.180 Shockwave Flash 11.6 r602 Adobe Reader - Verzió: 11.0.02.0 Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 11.0.02 Java(TM) (2 files) - Verzió: 10.17.2.02 Next Generation Java Plug-in 10.17.2 for Mozilla browsers Adobe Shockwave Player - Verzió: 12.0r112 Adobe Shockwave for Director Netscape plug-in, version 12.0 (A többi kikapcsolva) És annyi a gond hogyha youtubeon lejátszok mondjuk egy 5 perces vidit, picit tölt, és ha leteszem az asztalra az ablakot a futó vidivel akkor már le is fagy az egész és csak ctrlaltdel-lel lehet véget vetni neki. Két videót pl még sose tudtam lejátszani, és egy hosszabb videó meg folyamatosan laggol a chromemal, érdekes hogy firefoxal nem. De mivel nekem a chrome az alap, tudnátok valamit tanácsolni hogy a fentieken kívűl mit kéne letöltenem vagy frissítenem? Esetleg azok közül még valamit ki kéne kapcsolni mert felesleges?

Legjobb válasz: Nem tudom mennyit segitene,de en alapbol chrome sajat flash-et ki szoktam kapcsolni ha raktam fel rendesen mar flash playert.

Nem tudom mennyit segitene, de en alapbol chrome sajat flash-et ki szoktam kapcsolni ha raktam fel rendesen mar flash playert.
De fugghet geped erossegetol is, mert nekem gyenge gepen csinalta ezt a chrome.

Apple iphone 3g 8gb itunes ki fagy állandóan de csak ez a program win7 miért? (lent)

helló az lenne a kérdésem hogy az itunes a gépen miért fagy le? csak ez a program mi lehet a baj?

Legjobb válasz: pl:teszek rá 1 játékot akkor fagy ki!miért mi lehet a probléma?

A kérdező hozzászólása: pl:teszek rá 1 játékot akkor fagy ki!miért mi lehet a probléma?


Hogy fagy le?? Megáll a kép?
Szellõzik rendesen?
A kérdező hozzászólása: Igen úgy fagy le, hogy egyszerûen megáll a kép. Nincs kékhalál vagy ilyesmi, csak nem reagál semmire sem.Egér sem mozdul és a kép is megakad. Szerintem szellõzik rendesen, legalábbis nem tûnik túl melegnek a gép. Figyeltem a proci teljesítmény terhelését is és volt, hogy 10%-os terheltségnél is kifagyott. Tehát nem akkor amikor 80-100%-ig terhelt volt.

Miért fagy le állandóan az s3 minim?

tegnap kezdte el ezt csinálni , hogy pl. galériát be se hozza , és akkor ott lefagy..mindig újra kell ilyenkor indítani. messenger , facebook , instagram ezek mennek , de ha lezárom , és fel akarom oldani , akkor semmi , csak sötétség megint , nem reagál... ha hívnak akkor is csak rezeg , de feketeség , nem tudom felvenni. játék nincs is rajta , ami lassítaná , csak ezek az alap alkalmazások. (facebook , yt , viber , insta , messenger , snapchat)

Legjobb válasz: a snapchat eléggé lassítja:/ amugy várd meg, míg nullára lemerül és töltsd fel teljesen:)

a snapchat eléggé lassítja:/ amugy várd meg, míg nullára lemerül és töltsd fel teljesen:)
A kérdező hozzászólása: hát ma reggel is már kikapcsolt magától mert lemerült , de még mindig nem jó, már feltöltöttem...:(
Ne várd meg, míg lemerül, Li-ion (és Li-pol) aksiknak nagyon nem tesz jót, ha lemerülnek. Meg amúgy sem értem #1 mire gondolt, csak azért, mert lemerül a telefon és aztán feltöltöd mégis mi változna? Csinálj egy factory resetet (gyári adatok visszaállítása), az a szoftveres problémákat szinte mindig megoldja, ha az sem jó akkor vagy egy custom romot kéne feltelepíteni, ha utána is rossz akkor hardveres probléma lesz.
A kérdező hozzászólása: ha visszaállítom gyárira , akkor amik a memo-n vannak (pl. képek) megmaradnak, ugye?
A kérdező hozzászólása: és a custom rom mire jó? bocsi , nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz.:D
#4 Igen, azok megmaradnak, viszont szinte minden elveszik, névjegyek (de ha Google fiókoddal szinkronizálva vannak akkor ezeket egy gombnyomás visszaállítani), játékokban a mentések, stb. Lehet backup-ot csinálni, pl. Titanium Backup-pal. Ha nem tudod mi az a custom rom akkor azt inkább felejtsd el, egyébként magyarul fõzött romnak hívják, mondhatni alternatív szoftver (ugyanúgy Android, csak másabb a kinézete, másabb funkciók, sokszor jobb teljesítmény, stb).
Mert Androidos f*s. Vegyel iPhonet, nm fog lefagyni.

A RUST játékban miért fagyok ki állandóan?

Amikor játszok haverokkal állandóan kifagyok minden megáll körülöttem és nem tudom hogy mi lehet a baj? A hamachi vagy vlm más.

Legjobb válasz: eredeti? ha nem eredeti akkor azért fagysz ki mert egyszerûen [email protected] a tört

eredeti? ha nem eredeti akkor azért fagysz ki mert egyszerûen [email protected] a tört
A kérdező hozzászólása: Nem eredeti, mert azt csak venni lehet. Amugy a barátaimnak is ugyan az a fajta van de õk nem laggolnak.
Akkor a géped nem elég hozzá/ rossz a neted.
A kérdező hozzászólása: A gépem a legújabb verziós, csúcsmodern. A netem nagyon gyors.

Miért fagy le állandóan a gépem?

Már többször újra telepítettem. Régen simán futott rajta a windows 7 nem fagyott le. Most van olyan hogy 5 percen belül kétszer is. Raktam már rá linuxot is azzal is lefagy, mondjuk ott nem olyan sûrûn. Windows xp-nél ugyan ez a probléma. Ha tudnátok segíteni mi lehet a gond azt megköszönném!

Legjobb válasz: Hardverhibara gyanakszom.

Hardverhibara gyanakszom.
Kék halálba áll be, vagy csak hidegre fagy? elõbbi RAM hiba, utóbbi HDD.
A kérdező hozzászólása: Hidegbe fagy! Nincs kék halál semmi...

Az lenne a progblémám hogy vajon miért fagy le a gép állandóan? Amikor játszok valamivel akkor csinálja ezt a jelenséget, újra raktam a gépet és ugyan úgy csinálja

már nagyon unom hogy nem tudok normálisan játszani egy online gameval mert mindig lefagy és újra indul amikor belép a gép akkor meg bluescreent ír,ötletet,tippet várnék hogy vajon mi csinálhatja és miért,és hogy lehetne elhárítani a dolgot!töredezést csináltam minden jó volt,vírus irtó nem talált semmit,vadonat új géprõl van szó.

Sims 3 miért fagy le állandóan, ha belépek a családtervezőbe?

Legjobb válasz: Patcheled a játékot? Használsz egyedi tartalmakat, amik nem a Store-ból vannak?

Patcheled a játékot? Használsz egyedi tartalmakat, amik nem a Store-ból vannak?
A kérdező hozzászólása: igen, használok egyedi tartalmakat és már régebben is használtam de eddig sosem fagyott le
Akkor nem elképzelhetetlen, hogy az új patch valami ütközést okozott, nem Store-os egyedi tartalmaknál gyakran elõfordul. Tudod valamihez kötni a meghibásodást? Próbáld meg kivenni a Mods mappát, és nézd meg úgy. Ha anélkül jó, akkor valamelyik egyedi tartalom lesz a bûnös. Ha úgysem jó, akkor még megpróbálhatod kivenni a DCCache és a DCBackup mappát, és megnézni, hogy ezek nélkül elindul-e. Ezek tárolják a Sims3packos egyedi tartalmakat. Ha így mûködik, akkor értelem szerûen azok között van a bûnös. http://www.modthesims.info/d/387006 Ezzel a programmal kiszûrhetõek a hibás egyedi tartalmak például. Nálam fõleg modok (pl. sliderek) szoktak gondot okozni.
A kérdező hozzászólása: Megpróbáltam kitörölni a DCCache és a DCBackup mappákat de úgy meg kilépett a játékból, miközben terveztem a családot, ezért visszatettem ezt a két mappát és a programmal kitöröltem amit pirossal megjelölt, de így is kilépett a játékból. Az egyedi tartalmak miatt csinálja? Ha kitörölném nem lépne ki?
A DCCache és a DCBackup mappák tárolják (vagy csak az egyik, vagy mindkettõ) a Store-os egyedi tartalmakat, és az olyanokat, amik Sims3Packban jöttek. Ezek kisebb eséllyel okoznak problémát, mert nem szoktak játékmódosításokat tartalmazni. A Mods mappa, ha használsz packages egyedi tartalmakat, akkor azokat tartalmazza. De nem válaszoltál arra, hogy használsz-e ilyet is, hackeket, modokat, akár plusz slidereket. Ha például patch telepítése után jelentkezett ez a probléma, akkor nagyon valószínû, hogy valamelyik mod nem kompatibilis vele. Igaz, hogy nekem maga a játék sem hajlandó elindulni ilyen esetben, de egyedi tartalmak okozhatnak mindenféle hibát. De ha nem tudod megoldani, akkor a mysims.hu interaktívjában kérhetsz segítséget.

Miért fagy le állandóan a gépem? . A probléma az h gondol eggyet a gép és X-időn belül lefagy mármint a monitoron megjelenik a szöveg h no signal. A winchesterek nem álnak le pedig nem ez a gond.

Eddig a tápra gyanakodtam mert egy Codegen 350W-al hhajtottam. de lecseréltem egy HKC 5580 (580W). A gép adatai: Proci: DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2700 MHz (7 x 386) egyébként 2.33 as a proci csak felvan húzva. eredetileg 2.8 ra vlt de most visszább vettem hátha ez vlt a gond. De az Aida azt irja h 4Ghz-ig huzhatom, de 2.8 nál feljebb nem áll szándékomban. Alaplap: Gigabyte GA-G31M-ES2L v2. VGA: AMD Radeon HD 4850 512MB GDDR3. RAM: 2 GB DDR2 800Mhz. Eleinte mikor a Codegen Táppal hajtottam akkor mindig kivillant egy piros led a vga-n és szerbusz kép. már ritkán csinálja. mostanában csak simán elmegy a kép. segítsetek. HELP.

Legjobb válasz: Videokártya?

Videokártya?
Ne haragudj, de az a videókártya egy energiazabáló szörnyeteg, amivel nincs is gond, de sajnos a HKC is a Codegány szintjén van minõségben. Egy márkás táppal fogadok, hogy nem csinálná ezt. Ezekre ráírják, hogy ennyi meg annyi watt, azt közben jó, ha fele annyi. Codegen/HKC/Mercury kerülendõk, mint a méreg! Egy Chieftec/FSP/Corsair -bõl, amik márkásak, esetleg Enermax/Seasonic, egy 450W-os modell is elég lenne valószínûleg. Megjegyzem, a tuning durván dob a proci fogyasztásán, fõleg egy olyan modellnél, ami alacsonyabb órajelre van hitelesítve. Meg a ramokat is jobban nyúzza a hagyományos FSB-s tuning, úgy tudom. Szóval itt még csak ki sem számítható a fogyasztás, pláne, hogy hulladék táp van alatta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!