Találatok a következő kifejezésre: Miért fagy állandóan (67 db)

Miért fagy állandóan a facebook?

akármilyen böngészővel nyitom meg, úgy elkezd tölteni, hogy nemigaz.... Máskor egyszerre játszok 5-6 netes játékkal, semi gond, a hálózat kihasználtsága is max 10% (ez már rekord) Aztán megnyitom a fészbukot, és felmegy 80% fölé, plusz a böngésző RAM és CPU használata is drasztikusan megemelkedik....

Legjobb válasz: Mert minden valamire való programozó is tudja, h a fb sz**ul van leprogramozva.. Persze nem csoda, hogy nem megy nekik, a web és a http nem erre a felhasználási területre volt anno kitalálva. Magam részérõl azt is bravúros csodának tartom az ottani programozóktól hogy az egész nem fo**a még össze magát :DDD

Mert minden valamire való programozó is tudja, h a fb sz**ul van leprogramozva.. Persze nem csoda, hogy nem megy nekik, a web és a http nem erre a felhasználási területre volt anno kitalálva. Magam részérõl azt is bravúros csodának tartom az ottani programozóktól hogy az egész nem fo**a még össze magát :DDD
A kérdező hozzászólása: Az az érdekes az egészben, hogy megannyi, a FB - hez hasonló oldal is létezik, de ezek közül is (és az összes egyéb oldal közül is) csak és kizárólag a fészbúk fagyasztja a gépet Ja, meg nálam még az ipon.hu fagyogat néha....

A google chrome videólejátszás közben miért fagy állandóan?

7 megás netem van, és tudni illik hogy hozzá elég gyenge videókártya, amivel a cod4 és a hitman nagy nehezen laggolva fut. (Ha jól tudom ennek is van valamennyi köze a neten kívűl hogy hogy játsza le a gép a videókat) Láttam már hasonló kérdéseket de az enyém szerintem más tészta. A "chrome:plugins"-nél ezek futnak: Silverlight - Verzió: 5.1.20125.0 Adobe Flash Player (2 files) - Verzió: 11.6.602.180 Shockwave Flash 11.6 r602 Adobe Reader - Verzió: 11.0.02.0 Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 11.0.02 Java(TM) (2 files) - Verzió: 10.17.2.02 Next Generation Java Plug-in 10.17.2 for Mozilla browsers Adobe Shockwave Player - Verzió: 12.0r112 Adobe Shockwave for Director Netscape plug-in, version 12.0 (A többi kikapcsolva) És annyi a gond hogyha youtubeon lejátszok mondjuk egy 5 perces vidit, picit tölt, és ha leteszem az asztalra az ablakot a futó vidivel akkor már le is fagy az egész és csak ctrlaltdel-lel lehet véget vetni neki. Két videót pl még sose tudtam lejátszani, és egy hosszabb videó meg folyamatosan laggol a chromemal, érdekes hogy firefoxal nem. De mivel nekem a chrome az alap, tudnátok valamit tanácsolni hogy a fentieken kívűl mit kéne letöltenem vagy frissítenem? Esetleg azok közül még valamit ki kéne kapcsolni mert felesleges?

Legjobb válasz: Nem tudom mennyit segitene,de en alapbol chrome sajat flash-et ki szoktam kapcsolni ha raktam fel rendesen mar flash playert.

Nem tudom mennyit segitene, de en alapbol chrome sajat flash-et ki szoktam kapcsolni ha raktam fel rendesen mar flash playert.
De fugghet geped erossegetol is, mert nekem gyenge gepen csinalta ezt a chrome.

Apple iphone 3g 8gb itunes ki fagy állandóan de csak ez a program win7 miért? (lent)

helló az lenne a kérdésem hogy az itunes a gépen miért fagy le? csak ez a program mi lehet a baj?

Legjobb válasz: pl:teszek rá 1 játékot akkor fagy ki!miért mi lehet a probléma?

A kérdező hozzászólása: pl:teszek rá 1 játékot akkor fagy ki!miért mi lehet a probléma?


Hogy fagy le?? Megáll a kép?
Szellõzik rendesen?
A kérdező hozzászólása: Igen úgy fagy le, hogy egyszerûen megáll a kép. Nincs kékhalál vagy ilyesmi, csak nem reagál semmire sem.Egér sem mozdul és a kép is megakad. Szerintem szellõzik rendesen, legalábbis nem tûnik túl melegnek a gép. Figyeltem a proci teljesítmény terhelését is és volt, hogy 10%-os terheltségnél is kifagyott. Tehát nem akkor amikor 80-100%-ig terhelt volt.

Miért fagy le állandóan a Samsung Galaxy Core telefon ( leginkább játék közben)?

Ez az elsõ okostelefonom, kb 2 hete kaptam, nem értek hozzá, nincs még benne simkártya, és nem vettem hozzá memóriakártyát sem, 4 gigás a memóriája. Letöltöttem hozzá a Family Guy játékot, elsõ nap még minden oké volt aztán elkezdett kilépegetni egyre sûrûbben, aztán már be sem lépett hanem egybõl a weboldalra irányít. Ma letöröltem a játékot, de csak több lett a ram, minden nap ürítem de nem csökken. Ha veszek bele memóriakártyát akkor mindez megoldódik? Különben is döglassú a telefon, sokszor nem reagál az érintésre, csak mondjuk a 3.ra. A telefon a gagyi vagy állítgassak rajta valamit, vagy a memóriakártya mindent megold?

Legjobb válasz: Memória kártya. Sim kártya. Clean master alkalmazást töltsd le!

Memória kártya. Sim kártya. Clean master alkalmazást töltsd le!

Miért fagy le állandóan a gépem?

Nem tudom, mekkora hülyeség amit írok, de már minden megfordul a fejemben.

Legjobb válasz: Pontos konfig? Víruskeresés? Túlmelegedés?

Pontos konfig? Víruskeresés? Túlmelegedés?
A kérdező hozzászólása: Túlmelegedés nincs, vírusírtást csináltam.. Nem igazán értek hozzá... 4 GB DDR3 memory, 500 GB HDD

Miért fagy le állandóan a gépem?

Újratelepítettem sokszor. Windows XP-nél menet közben nem annyira fagyadozott, de indulásnál várnom kellett 7 percet amire tudtam kezdeni valamit a géppel(megsúgom a nagyim gépe hamarabb feláll, aztán egy celeron van benne)

Legjobb válasz: HDSentinel mit mutat a winyó kondíciójára?

HDSentinel mit mutat a winyó kondíciójára?
Én a tápra gyanakodnék.... milyen is az?
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs miylen a táp, és nagyon bele nézni se tudok sajnos, de tudom hogy nem valami nagy márka. A HDDsentiel 100%-osnak ítéli a winyót
Futtass rajta pár óráig memtest86+-ot és figyeld a hibákat!

Miért fagy le állandóan a battlefield 4 ps3-on? Másnak is van ilyen problémája? Esetleg játékhiba vagy a ps-mel van baj?

de a china rising meg nem fagy le

Legjobb válasz: Nekem is van ilyen problémám. Valószínû már azért mert a Ps3-nak öreg a hardvere

Nekem is van ilyen problémám. Valószínû már azért mert a Ps3-nak öreg a hardvere
A kérdező hozzászólása: :/ és nem tudod esetleg hogy honnan rendelhetném meg a second assault meg a többi DLC-t?
Ps store-ból csak ott van
A kérdező hozzászólása: :/ nem nagyon bízom a netes "vásárolásban" de kössz az infót
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdésem lenne hogyan tudom használni a légvédelmi fegyvert ami ott van ahonnan indulnak a játék elején a csapatok?

Miért fagy le állandóan az s3 minim?

tegnap kezdte el ezt csinálni , hogy pl. galériát be se hozza , és akkor ott lefagy..mindig újra kell ilyenkor indítani. messenger , facebook , instagram ezek mennek , de ha lezárom , és fel akarom oldani , akkor semmi , csak sötétség megint , nem reagál... ha hívnak akkor is csak rezeg , de feketeség , nem tudom felvenni. játék nincs is rajta , ami lassítaná , csak ezek az alap alkalmazások. (facebook , yt , viber , insta , messenger , snapchat)

Legjobb válasz: a snapchat eléggé lassítja:/ amugy várd meg, míg nullára lemerül és töltsd fel teljesen:)

a snapchat eléggé lassítja:/ amugy várd meg, míg nullára lemerül és töltsd fel teljesen:)
A kérdező hozzászólása: hát ma reggel is már kikapcsolt magától mert lemerült , de még mindig nem jó, már feltöltöttem...:(
Ne várd meg, míg lemerül, Li-ion (és Li-pol) aksiknak nagyon nem tesz jót, ha lemerülnek. Meg amúgy sem értem #1 mire gondolt, csak azért, mert lemerül a telefon és aztán feltöltöd mégis mi változna? Csinálj egy factory resetet (gyári adatok visszaállítása), az a szoftveres problémákat szinte mindig megoldja, ha az sem jó akkor vagy egy custom romot kéne feltelepíteni, ha utána is rossz akkor hardveres probléma lesz.
A kérdező hozzászólása: ha visszaállítom gyárira , akkor amik a memo-n vannak (pl. képek) megmaradnak, ugye?
A kérdező hozzászólása: és a custom rom mire jó? bocsi , nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz.:D
#4 Igen, azok megmaradnak, viszont szinte minden elveszik, névjegyek (de ha Google fiókoddal szinkronizálva vannak akkor ezeket egy gombnyomás visszaállítani), játékokban a mentések, stb. Lehet backup-ot csinálni, pl. Titanium Backup-pal. Ha nem tudod mi az a custom rom akkor azt inkább felejtsd el, egyébként magyarul fõzött romnak hívják, mondhatni alternatív szoftver (ugyanúgy Android, csak másabb a kinézete, másabb funkciók, sokszor jobb teljesítmény, stb).
Mert Androidos f*s. Vegyel iPhonet, nm fog lefagyni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!