Találatok a következő kifejezésre: Miért féltékeny barátom (38 db)

Miért van az hogy féltékeny vagyok ha a barátomat átöleli egy másik lány, vagy csak hozzáér, de ha velem csinálják ezt akkor meg nem értem hogy miért féltékeny emiatt a barátom? :D

Mármint vannak fiú barátaim akik csak úgy spontán megölelnek néha, meg elég közvetlenek. Nem szeretem ha a barátom emiatt problémázik, de ha vele csinálják ugyanezt a lány ismer?sei, akkor meg én meg rögtön problémázok rajta?

Legjobb válasz: hány éves is vagy?

hány éves is vagy?
A kérdező hozzászólása: A kérdés alapján joggal nézhettek 13-14 éves kis libának, de 19 vagyok. :P Elég hülyén tettem fel a kérdést, most megpróbálom máshogy megfogalmazni. Akár általánosságban is kérdezhettem volna hogy miért van az hogy ha másik csinálja akkor baj, ha mi csináljuk akkor nem? Vagyis miért vagyunk ilyen önzõek? Például, ha sétálunk az utcán és a barátom megnéz egy lány, akkor sétrõdve kérdezem meg hogy minek nézte, és tisztára féltékeny vagyok, de ha én nézek meg egy fiút, és õ von kérdõre akkor meg értetlenkedek hogy mi baja van.
hát ezek alapján azt mondanám, hogy elég érettlen vagy még, hiányzik az empátia belõled. nem rosszból és nem oltásból írom, de szerintem még érned kell =) én is 19 vagyok, 1 éve van párom, eleinte énis ferde szemmel néztem az ilyesmit, de szerencsére pont elõtte volt egy betegesen féltékeny párom, így hamar megértettem, hogy ha 1 lányra azt mondja h barát és áthívja, vagy átmegy hozzá a lány, mert szarul van, akkor az úgy is van, hisz én is így viselkedek fiú barátaimmal. a jó nõket meg pasikat közösen szoktuk osztályozni, h "ki jöhetne harmadiknak":D
háát szerintem ez csak a férfiak egoizmusa , ezzel eljátszák és azt probálják mutatni , hoyg mident megtehetnek te viszont nem és ha te cisnálod ezt megõrülnek...valahogy értesd emg vele hoyg enm csak õ létezik
nekem az a bajom, hogy õ nem féltékeny, vagy legalábbis nem mutatja ki, ezért gondolom azt sokszor, h nem is szeret, közömbös, mer ha szeretne, biztos éfltékeny lenne. Közbe meg csak nem meri beismerni hogy az, mer nem akar hisztizni, hátha amiatt akadok ki. Meg mivel én féltékeny tipus vagyok, látszik rajtam, hogy szeretem, szeirntem be van biztosítva nálam, és ezért bízik bennem, nála alapból van bzalom, és ha elrontom, akkor kételkedik, és ezért nem hisztizik, nem akarja veszekedéssel elrontani a kapcsinkat, csak élvezni, alaptalanul elõre sose idegeskedik, inkább a kételkedésem miatt ideges, h besokallok és azér hagyom ott, méghozzá alaptalanul, nem azért, hogy én lépek le mással. Ezért szeretném féltékennyé tenni, de csak annyira amennyire kell :) minden ember más, a pasik is mások mint mi :) lehet büszkeség, rossz tapasztalat

Miért féltékeny a barátom teljesen alaptalanul?

Legjobb válasz: Lehet, hogy egyszerûen csak ilyen típus.Nekem is volt egy ilyen barátom de a legrosszabb fajtából.Még a barátnõimre is féltékeny volt... Nem is tartott sokáig. Abban biztos lehetsz, hogy szeret, de tutira nem bízik benned.Ez persze nem biztos, hogy a te hibád.Azért nem ártana egy kicsit elbeszélgetni vele, hogy mitõl lehet.

Lehet, hogy egyszerûen csak ilyen típus.Nekem is volt egy ilyen barátom de a legrosszabb fajtából.Még a barátnõimre is féltékeny volt... Nem is tartott sokáig. Abban biztos lehetsz, hogy szeret, de tutira nem bízik benned.Ez persze nem biztos, hogy a te hibád.Azért nem ártana egy kicsit elbeszélgetni vele, hogy mitõl lehet.
E mögött lelki okok lehetnek. Rossz tapasztalat, csalódás a múltban. Kisebbségiérzés. Bírtoklási vágy. Egy egészséges féltékenység még belefér egy kapcsolatba, de ha ez már túlmegy az ésszerûség határain, az már inkább aláássa a kapcsolatot. Mindenképpen beszéld meg vele. Akár kereshettek se4gítséget is. Családterápiát, pszichológust.

Fiú lány barátáság, miért féltékenyek a nők a lány barátra?

A történet röviden, egy kérdésre adót válaszomban szerepelt és gondolkodtam el rajta hogy vajon err?l a szituációról ki mit gondol, és hogy lányok ti miképpen kezelnétek ha a párotoknak lenne egy ilyen barátja:

Legjobb válasz: Nekem is van fiú barátom,de mi nem csüngünk egymás nyakán,és ha van kapcsolatom,akkor nekem õ az elsõ az életemben,és a fiú barátommal nem csikizzük egymást meg ilyen hülyeségek,és nem írkálunk egymásnak ilyen sms-eket.Nekem se tetszene ha a páromnak ilyen nõi barátja lenne.Az hogy hazudsz a barátnõdnek ezzel kapcsolatban,elég érdekes...Ezek szerint a lánybarátod annyira fontos,hogy még a hazugságot is bevállalod..Ennyi erõvel jobb lett volna,ha vele jössz össze..

Nekem is van fiú barátom, de mi nem csüngünk egymás nyakán, és ha van kapcsolatom, akkor nekem õ az elsõ az életemben, és a fiú barátommal nem csikizzük egymást meg ilyen hülyeségek, és nem írkálunk egymásnak ilyen sms-eket.Nekem se tetszene ha a páromnak ilyen nõi barátja lenne.Az hogy hazudsz a barátnõdnek ezzel kapcsolatban, elég érdekes...Ezek szerint a lánybarátod annyira fontos, hogy még a hazugságot is bevállalod..Ennyi erõvel jobb lett volna, ha vele jössz össze..
nagyon egyszerû, mert sokan úgy hiszik, hogy fiú-lány barátság hosszútávon mindkét féltõl nincs. valaki elõbb-utóbb mindig többet akar. így gondolják rengetegen. ráadásul az a szó hogy -szeretlek- mély érzelmeket takar, érthetõ hogy nem esik jól barátnõnek ha egy lány barátnak ugyanezt mondogatod.
Nekem is volt ilyen legjobb barátom. Azt képzeld el, hogy én 6évig nem találkoztam vele, mert a szerelmem mindenkire féltékeny. Most nemrég taliztunk, nem csikiztük egymást tehát testi kontaktus nem volt :) csak sörözés, meg sétálgatás, de ezt is alig mertem elmondani a pasimnak. Xar az élet. Választani kell, aztán kinlódni egész életedben, hogy a párod boldog lehessen. Aztán ha jó ritkán találkoztok, akkor kevesebb a balhé. Az ilyen féltékeny emberekkel nem lehet mit kezdeni, sosem fogják megérteni hogy te csak jól akarod érezni magad. Addig terjed az agyuk, hogy nekik ez rossz és meg kell szüntetni. Ez van, törõdj bele :)
Nem tudom, ha az jó neked, hogy hazugságban éled az életed, hát rajta! Én elgondolkodnék a helyedben, hogy ha igazán szeretsz valakit, megéri hazudni neki? Annak, akivel mondjuk együtt élsz? Hogy tudod neki ezek után õszintén azt mondani, hogy szeretlek? Ezek alapján úgy látom, hogy neked a nõnemû barátnõ a legfontosabb az életedben, és utána jön csak a szerelmed. Nem helyes az értékrended, de ez a te dolgod, csak ne csodálkozz, ha sokszor fogsz a hazugságok miatt pofára esni.
Lassan 26 éves nõ vagyok, és nem vagyok féltékeny a lány barátra, feltéve, ha tényleg csak barát, ugyanis nem vagyok híve az édes hármasnak, apám is megcsalta anyámat, de ettõl függetlenül nyugodtan lehet a páromnak nõnemû barátja is, nekem is van pasi haverom, de az tényleg csak barát legyen és ne én-pótló...
Azért, mert 10 esetbõl 9-ben a fiúk a lány barátjukat megdugják. Nem?
És szerintem igenis van fiú -lány barátság, akárki akármit mond. eszembe se jut hogy lefeküdjek vele. Vagy ha eszembe is jut, akkor is inkább elhesegetem a gondolatot, mert érzem és tudom, mert ismerem annyira, hogy tudjam, hogy pl a jó barátommal nem lenne jó az életünk, ha együtt élnénk. és valószínûleg ezért nem élek vele. Nekem is ez a barát már ezeréve megvan, és akármikor találkozunk, még ha 6 év maradt ki, akkor is ugyanolyan jól érzem magam vele, mint elõtte. Vannak akik ezt nem fogják fel. Ezért van sok pár, akiknek nincs egy barátjuk sem, csak úgy elvannak a családdal, aztán élik a szürke kis életüket.
Van fiú-lány barátság és ebben biztos vagyok. Persze lehet, hogy csak felnõtt embereknél mûködik. Abból a szempontból meg, hogy túl sokat vagy a barát barátoddal, vagy éppen túl keveset a pasid vagy a családod miatt nincs különbség hogy azonos vagy ellentétes nemû az illetõ.
ÉN nem bizonygatom , hogy van, egyszerûen csak állítom, hogy van. Utolsó kettõ tehát fals dolgot állít. Van igazi barátság. Ennyi.
fiú-lány igaz barátság nincs, haverság lehet de olyan hogy megosztják egymásnak a gondjukat, közös programokat csinálnak mint a lány-lány vagy fiú-fiú barátok olyan nincs. az egyik elõbb-utóbb úgyis többet akar. a környezetemben is ez volt. a csaj váltig hangoztatta hogy nem lesz semmi közte meg egy fiú között, csak haverok stb. most együtt vannak...szóval errõl ennyit. én se viselném el ha a pasim mellett lenne egy másik csaj, aki "csak" barát.
Szia! Én álltam már a másik oldalon, a páromnak volt egy ilyen jó "barátja"...már fél éve voltunk együtt mikor a csajszi jött és megölelte az utcán, engem észre sem vett. Még utána haza is kísértük a lányt, egy szót nem szóltam. Tudtam, hogy a párom nem szerelmes a csajsziba, viszont azt is sejtettem, hogy a csajszi igen a páromba. Bármennyire is türelmes voltam, egy idõ után sok volt nekem, hogy a csajszitól lassan több üzenete van, ha összeveszünk, õ az elsõ aki mindent tud stb...de a döntõ dolog nem ez volt hanem egy sms, hogy "köszönöm, hogy vagy nekem, szeretlek!" Ez kicsit sok egy baráttól. Ekkor azt mondtam, hogy ha még egyszer meglátok egy sms-t vagy ha találkoznak vagy bármi akkor fel is út le is út...mondtam, hogy még meg sem haragszom, ha neki ez a "barátság" fontosabb akkor oké, de én nem leszek marionettbábú, akibõl hülyét csinálnak. Abban a percben átgondolta a dolgokat, belátta, hogy sok amit csinálnak és nem fair velem szemben. Azóta már eltelt több mint 3 év és nem beszélnek. Szó-szó nem hiányzik a páromnak, de a csaj se lett magányában depressziós... (Mondanom sem kell, hogy az én fiú barátaimra mindig féltékeny volt a párom, pedig nem írtak ilyeneket stb) Szerintem az ilyen "barátságok" (bocs, hogy idézõjelezek, de nem hiszek bennük) véget érnek amint a másiknak lesz egy komoly kapcsolata, mert abba igy nem fér bele, pláne ha kettesben töltötök sok idõt, sms-eztek, hogy szeretitek egymást és társai. Szerintem kevés lány van aki ezt megtûri, ha féltékeny, ha nem...
És nem szabad nem elmondani a barátnõknek, hogy a barátoddal találkozol, akkor érthetõ hogy féltékenykednek ha nem vagy õszinte. Te is féltékeny lennél, ha egy pasival találkozna és nem szólna róla, vagy hazudna.
A kérdező hozzászólása: Tényleg jó hallani hogy ez nem jelent mindennõnél problémát lehet hogy én voltam edig csak peches. Azt hiszem, hogy ennek a kapcsolatnak itt a vége, egész reggel végig vitatkoztuk, közölte hogy õ biztos nem számít semmit nekem, illetõleg hogy én mekkora hülye vagyok. Na mind1, így jártam. Kösszönöm a tanácsokat.
Azért féltékeny a barátnõd, mert érzik, hogy a barát lány "vonzóbb" számodra. Gondolom vagányabb, lazább stílusú. Én példám: hasonló kapcsolat mint neked ezzel a lány baráttal végeredménye: 7 éve a férjem, 2 gyermeket nevelünk (szeretnénk még egy bébit) és annyira egyre jár még mindig az agyunk, hogy az valami hihetetlen. Azóta tudom, hogy nincs igaz barátság a 2 nem között. Akik voltak fiú barátok azok nem voltak igazi barátságok és vége is szakadtak a kapcsolatoknak. A férjemmel meg 14 éves korunk óta ismerjük egymást és 22 voltam, mikor házasság lett a vége. 1 hét alatt összeköltöztünk... na ezért féltékenyek a barátnõid a csajra. 29/N
Hát én is az utolsó válaszoló véleményét osztom. Nekem is az ugyan ilyen jellegû barátságomból van mára 6 éves TÖKÉLETES párkapcsolatom. Pedig annyira küzdöttem az érzéseim ellen, hogy ezt a barátságot el ne rontsuk azzal, hogy járunk, aztán szakítunk (sosem voltam egy kitartó típus - elõtte max 1-2 hónapig tartottak a kapcsolataim). Ha valaki ilyet lát, mint a mi esetünk is, az nehezen fogja elhinni, hogy van fiú-lány/férfi-nõ között igazi CSAK barátság, mert hát a mienk is az volt . . .
A kérdező hozzászólása: Értem. Hát hogy ha az lesz a vége, hogy lesz egy TÕKÉLETES kapcsolatom, akkor azért mint probléma túl élhetõ lenne. De mint írtam ennek az esélye jeleneleg nulla, de ezzek útán kitudja mithozz a jövö. Az általatok írttak alapján a "legrosszabb" dolog egy TÕKÉLETES kapcsolat, akkor nincs mitõl tartsak. :)
29/N vagyok A legrosszabb ami történhet egy nagyon jó kapcsolat. Utánam is írta valaki hogy így járt mint mi. Nyugi én sem gondoltam volna soha életemben, hogy ez megtörténhet. Lehet a haver barátnõ is azt gondolja mint te, hogy tuti nem akarsz tõle semmit...stb. Ilyen esetben kell sodródni az árral :)
Férfi és Nõ között nincs barátság! Valamelyik többet akar, csak nem vallja be. Mondjuk barátnõmnek lenne ilyen fiú "barátja", szétverném a fejét úgy, hogy még azt is a mentõ vinné aki felsegíti. Így remélhetõleg megszakadna a "barátság".
nagyon egyszerû :D nõi szemmel az elsõ kérdésem ez: a fiu haverjaidat is csikized meg hasonlók? :D nem? mért, mert leb***znak? mért b***znának le, hisz csak barátok vagytok.. nem? :D ugyan ez.
a másik meg, ahhoz képest, hogy nem akarsz tõle semmit, már jó pár lányt "feláldoztál" érte. :D én lány vagyok, több as fiu barátom, de ez abban merül ki, hogy bármi van én ott vagyok. nem abban, hogy olyanokat beszélünk h szeretlek blabla.. :D
Utolsó vagyok. Még annyit, hogy szerintem a barátság többet ér. Sajnálom, hogy hisztériázik a párod, rossz ötlet volt a hazudozás de most már mindegy. Szerintem ne hagyd magad zsarolni, egy intelligens nõ tudja kezelni, hogy neked lány a legjobb barátod. De egyébként neked kell mérlegelni, hogy mennyire fontos neked a párod. Csak még egy aprócska gondolod. Ha most hisztizik a párod és érzelmileg zsarol, akkor máskor is fog, amikor egy másféle problémát kell megoldani. Biztos akarod ezt?
Az én legjobb barátom is fiú. Ha hiszitek ha nem soha nem dugott meg. Sõt. Meg sem próbálta. Sõt a maga hülye módján közölte, hogy csonti vagyok neki, nem az esete. Nagyon szeretjük egymást, én rá bármiben bármikor számíthatok. Ha van párkapcsolatom mindig közlöm, hogy ne kényszerítsen választásra , mert a barátomat fogom választani (Tehát a legjobb barát barátomat ) Ezt is szokta közölni az aktuális nõjeivel. A barátnõi közül eddig csak néhány volt veszettül féltékeny, a többi normálisan viselte. De egyébként azért féltékenyek , mert sejtik, hogy nem csak õk az elsõk az életedben, és félnek, hogy tuti csalod õket vele :) )) PEdig nem, de hát általába nem lehet õket meggyõzni :D
A kérdező hozzászólása: Nem tudom hogy megdugják-e:) Lehet! Én nem tervezzem, mert annál barátként sokkal többet ér, hogy ennyivel tönkre tegyük. Nagyon rossz helyezetben voltam (Lelkileg, de ez egy másik story :) ) amikor megismerkedtünk, nagyon sokat segített, hogy õ akkor melletem volt. Szeretlek, ez tény hogy komoly érzelmeket takar az esetek, nagy többséggében csak hülyeségrõl szól, de hogy ha bárki megkérdezi hogy fontos-e számomra akor arra is az a válaszom hogy igen szeretem õt, mint egy nagyon jó barátott. Mert õ akkor is ott volt mikor senki más.
A kérdező hozzászólása: Hogy tudok a szemébbe nézzni nehezen de mivel együt élek vele szerelmes vagyok belé, ezért nem akkarom elvesziteni õt semm, de hogy ha meg mondonom neki hogy kivel tallálkozok, akkor abbol oltári jelent van midnig hogy én õt biztos megcsalom stb. Így most két tûz között vagyok, hogy miéri meg jobban egy kapcsolat vagy egy barát elvesztése, vagy a barátság megromlássa.
A kérdező hozzászólása: Az utolsónak: Köszönöm azt hittem hogy én vagyok csak ilyen hülye. :) Mindenki másnak is: Valóban nem lesz megoldás hosszú távon hogy hazudozik az ember, de hogy mi lesz megoldás no azt nem tudom. Egy biztos hogy én nem szeretnék abba a helyezetbe bele esni hogy választani kelljen, mert abbol lehet hogy nem a barátnõ jõnne ki jól. :( Aki azt írta hogy miért nem õ vele vagyok: Alapvetõen két oka van: Elsõ: testileg nincs köztünk különösebb vonzalom egy szép aranyos lány, de nagyon nem az estem, és ez forditva is igaz hogy én se jövökbe mint férfi a számára. Enélkül pedig számomra semmilyen kapcsolat nem müködhet, hogy ha nincs vonzalom. Második hogy egy egyesetleg fél-1 éves kapcsolatért nem tenném tönkre a barátságot azt hogy tényleg mindig számíthatok rá, hogy ha bármi bajom van. Amit kihagytam, hogy kissé zárkozott tipús vagyok és igazán jó barátom rajta kivül nincsen, van néhány haverom ismerõsõm egyetemrõl, gimibõl stb, de õk csak haverok. Olyan akire számíthat az ember nincs nagyon más.
00:25 vagyok. Láttad, hogy én a hazugság miatt írtam amit írtam. Nekem is van fiú barátom (lány vagyok), de már a kapcsolat legelején "hozzászoktattam" a páromat ahhoz, hogy idõnként fiúkkal is találkozom. Természetesen nem ölelgetem õket, és nincs semmiféle testi kontaktus közöttünk, a köszönéskori 2 puszin kívül. Valamint nem egyszer felajánlom a páromnak, hogy jöjjön õ is velünk néha, pl. biliárdozni. Így nincs hazugság, és õ is természetesnek veszi ezt. Már a kapcsolat legelején okosan kell csinálni.
A kérdező hozzászólása: 00:54 aki a 00:25 is :) Hát okossan ahol lehet: ÉN is probálkoztam sokszor, hogy jöjjön ö is jõn a lány barátja is vagy többen jöjjön velünk ide oda. De ilyenkor eredménye, hogy csak azért mondom hgoy ne legyen féltékeny és nem is szeretném hogy jõjjõn. Pedig de szeretném mert hogy ha õ is megismerné rájõnne hogy nincs min aggodni. Testi kapcsolat lehet, nem tudom igazából ez úgy természetese lett, ezt allá írom hogy nem kénne hogy az legyen, alapvetõen vagy félre érthetõ lenne hogy ha tudna róla, mert hogy ellõte úgye nincs ilyen max hogy ha kettesben vagyunk akkor játék szinten.(Mint két 5éves gyerek kb. ilyenkor a viselkedési formánk :) )
Átérzem a helyzeted, mert velem is ugyanez történik. Nekem van egy barátom, akivel már vagy tíz éve ismerjük egymást és nagyon jóban vagyunk. Régebben szorosabb volt a kapcsolatunk, de a párom nagyon féltékeny lett rá, ezért mostanában már nem is sokat beszélünk - legalábbis így tudja. Én nagyon szeretném, ha elhinné, hogy nem csalom meg, csak már régóta közeli barátok vagyunk, de eddig még nem sikerült meggyõznöm az ellenkezõjérõl. Titokban, a tudta nélkül még mindig szoktunk találkozgatni, de félek, hogy egyszer rájön és akkor kiborul. Nem tudom mit tehetnél, mondanám, hogy akkor hagyd ott, ha nem képes megérteni, de én is nagyon szeretem a párom, úgyhogy nem tudom. Persze megértem az elõítéleteket, hogy nem létezik fiú-lány barátság, de ezt csak azt tudja igazán átérezni, aki került már hasonló helyzetbe. Nem tudom hogy oldhatnád meg, én elmondtam a saját tapasztalataimat, hát sok sikert azért. :)
Sokan nem tudják felfogni, hogy egy BARÁTNAK NINCS NEME - ami annyit jelent, hogy teljesen lényegtelen, hogy a jóbarát lány vagy fiú, mert az EMBER a lényeg, a lelki társ.
Elõzõ vagyok. És még annyit, hogy nekem is van fiú barátom, nincs ezzel probléma, de nem csapkod a fenekemre, meg csikizget, mert ha ilyen lenne, a barátom lehet, hogy joggal nem örülne.
a páromnak van nõ barátja, nem vagyok féltékeny + szívesen összejárok vele és a párjával én is ;)
Én nem vagyok féltékeny. Az féltékeny, akinek önértékelési problémája van, az meg nem a te hibád. Egyébként nekem is van fiú barátom, és nagyon rosszul tûrném, ha ebbe bárki, akár a párom bele próbálna szólni. Én a társa vagyok, nem a tulajona, és ha meg akarnám csalni bárkivel is, vállalnám a tetteim következményét. Nem mintha a barát kísértést jelentene, de számomra az a hûség, ahol nincs kísértés, nem nagy szám. Az, ahol van kísértés de a párok hûek tudnak maradni, annál inkább. A hûség ugyanis döntés kérdése, ha valaki azt mondja, hogy "elcsábítottak", az csak a felelõsséget akarja elhárítani. Aki pedig ezt elhiszi, mentséget keres. Pedig jobban tennék, ha beismernék, hogy mit rontottak el a kapcsolatban (ketten együtt, nem egyik, nem másik).
A kérdező hozzászólása: Azért jó olvasni olyan kommenteket is hogy nem biztos hogy én vagyok teljesen hülye. :) Nem tudom még hogy mi és hogyan lesz, de majd kiderül. :)
A kérdező hozzászólása: Na, közben elmondtam a barátnõmnek mindent, hogy nem vesztünk össze és hogy nem akkarok hazugságbban élni, ez van. Oriási balhé és hiszti, hogy én hazudok én biztos meg csalom és a tõbbi most itt tart a dolog. :-) Lehet hogy a következõ kérdésem az lesz hogy hol tallálok olcsó albérletet.
Nem biztos hogy minden barátnõddel így lenne. Én a másik oldalról voltam ugyanilyen szituban volt egy nagyon jó fiú barátom. (és nem azért nem vagyunk már olyan jó barátok mert különbozõ nemûek vagyunk) Neki volt olyan barátnõje aki féltékeny volt és szóba se állt velem, de olyan is akivel nagyon jóba voltunk, mert rögtön látta milyen jó barátok vagyunk és alapból ezért kedves volt meg volt elég önbizalma ahhoz, hogy ne féltékenykedjen. Kevés olyan barátja van az embernek akinek megmondja hogy szereti, és ez szerintem sokat ér. Ja és nyilván a szex nem, de szerintem az ölelgetés hülyéskedés simán belefér.
Nem olvastam el az összes választ ! De én is ilyen szituációban vagyok, csak én a barátnõ. Utálom a barátom havernõjét, mert rátelepszik, elveszi tõlem ès még köszönni se bír. A barátom titkolja ha suli után nekem még órám van, sétálgatnak csak úgy kettesben . A csaj meg ölelgeti mintha az õ pasija lenne meg puszikat ad... legszivesebben felrúgnám ..grr.. Csak ennyit tennék hozzá!


Miért féltékeny a barátaimra? és miért látja mindenben a vesztét?

1 éve együtt vagyunk barátn?mmel és voltak kis seb nagyobb gondod amik meg oldódtak ...de most olyan a gond hogy van egy barátom aki segítséget kért t?lem h adjak tanácsot 1 csajjal kapcs erre bártanom meg elkezdett kiakadni h majd addig segítek még belém szeret stb... és mindenben ilyen ... tilt midnkitöl mindenben a rosszat látja mit?l ? soha nem csaltam meg ...

Legjobb válasz: Nincs elég önbizalma.

Nincs elég önbizalma.
De az is lehet, hogy önbizalomhiányos.
Valszeg tényleg túlságosan fél más lányoktól és magától is, h. nem képes neked megfelelni.Gondolatban és féltem a páromat, de már felnõttem annyira h. inkább magamban tartom és úgy teszek, mintha nem izgatna, mert az õ érdekeit is nézem, na meg a kapcsolat is akkor lesz hosszú ha nem zárjuk be a másikat.Magyarázd meg neki, h. nem lennél vele ha nem szeretnéd és más kellene, na meg ne legyen ilyen, mert el fog ilyeszteni, mert ez neked rossz h. nem bízik benned, az tény ha.simán beleszerethetsz másba, mert a feromonokat és a kémiát nem tudod irányítani
Ez a lány simán a dobható kategória. Tilt mindenkitõl, grat. Ha meg maradsz vele, úgy kell neked!
Lehet, hogy elõzõ kapcsolatában csalódott egy nagyot vagy egyszerûen nem bízik önmagában, ahogyan fent is megfogalmazták. Ha fontos neked, akkor ne hagyd magad elijeszteni, ha hanem légy hozzá megértõ és hozd elõ belõle az igazi nõt:) Kell ehhez egy adag türelem, de megéri, ha úgy érzed, hogy õ számodra az igazi:)

Ha a "barátom" kihasznál csak, akkor miért féltékeny?

mondhatni ha másért nem, csak ezért lettem érdekes egy napra, mert épp olyan szitu volt, hogy feltételezhet? bel?le, hogy más is hajt rám, vagy mással lennék.

Legjobb válasz: A nap butája.

A nap butája.
ami nem lehet a tiéd... effektus. na meg pasiból van. ha eldobsz 1 játékot akkor az nem érdekes de ha vki más felkapja akkor egybõl érdekessé válik és vissza akarod szerezni. ugyan ez van itt is csak nem az ovis verziója.
Birtoklási vágy.
Elõzõ hozzászólóknak igazuk van! Vannak ilyen beteg fiúk akik ugy állnak hozzá hogy "nekem nem kellesz, de azt se engedem hogy másé legyél" Ezek tárgyakként tekintenek a lányokra és mentõl többet be akarnak belõlük gyûjteni. Nem kell velük szóba állni. 16/L
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, mégha lesújtóak is kár, hogy játszmákból áll minden kapcsolat

Miért féltékenyek a "barátaim"?

22 éves lány vagyok. Éltem majdnem 2 évet angliában (dolgoztam), amerikában 4 hónapot (szintén melóztam), és most itthon melózok.

Legjobb válasz: irigykednek...sok ember, ha meghallja a külföld, pláne a nyugat szót, egy csomó pénzre asszociál..azt hiszik, biztos jól megszedted magad...meg talán van bennük egy ilyen érzés is, h "na a hülye kis félénk luvnyának összejött, bezzeg nekem, aki meg sokkal menõbb voltam, nem".... nem foglalkozz velük, nevess rajtuk, amiért ilyen korlátoltak, és irigyek - mert ha igazán inteligensek lennének, nem éreztetnék veled ezt.

irigykednek...sok ember, ha meghallja a külföld, pláne a nyugat szót, egy csomó pénzre asszociál..azt hiszik, biztos jól megszedted magad...meg talán van bennük egy ilyen érzés is, h "na a hülye kis félénk luvnyának összejött, bezzeg nekem, aki meg sokkal menõbb voltam, nem".... nem foglalkozz velük, nevess rajtuk, amiért ilyen korlátoltak, és irigyek - mert ha igazán inteligensek lennének, nem éreztetnék veled ezt.
Te is tudod miért. Egyszerûen irigyek. Ne foglalkozz velük, csak járd a saját utadat. Én is éltem külföldön (több országban is) és az én ismerõseimnek sem tetszett... Folyton azt mondták ezzel szeretnék felvágni. Volt, hogy kiközösítettek, ahogy megtudták, pedig sosem kérkedtem ezzel. Gyakran évek múlva derült ki rólam.
Én is irigykedem rátok;) Nagyon szívesen szerencsét próbálnék máshol.. De az emberek többsége tényleg képes irigységbõl haragudni a másikra, ami elég primitív hozzáállás szerintem. Ne foglalkozz velük, mert nem érdemes, így legalább kiderül, ki érdemes arra, hogy barátodnak nevezd. Én is töltöttem hosszabb idõket külföldön (rokonság), szerencsére az én barátaim egyáltalán nem így reagáltak a dologra.
Ismerõs szitu... Pláne, hogy miután hazaértem vettem egy sportmotort... "Barátok" fele igen hamar lekopott. Bár mondjuk valamennyire meg értem õket, itthoni 70 rongyos fizutól, hogy legyen boldog valaki???
Ne csodálkozz, mindenre féltékenyek, az én ismeroseim nagy része még tanul, ha megemlítem véletlenul, hogy mi volt melóbán már vérben forgó szemekkel folytják belém a szót. Pedig nem kulfoldon dolgozom.
Nem Veled van bajuk szerintem, csak Te jelképezed azt számukra amit õk nem értek/érnek el az életben. Azt hiszik, hogy amit Te csináltál az habos torta, õk meg itt güriznek... Nem kell befognod a szád, ha valakit nem érdekel a véleményed, az ne kérdezzen... A választása pedig mindenkinek megvan, úgyhogy ha puffognak, akkor meg kell mondani, hogy nyugodtan kipróbálhatják õk is és akkor nekik is lesz mivel menõzni...

Az miért van, hogy a barátom máshogy féltékeny most, mint az előző barátnőjénél?

Mások szerint én komplikálom túl, de azért kiírom magamból, hátha tud valaki valami okosat.:D Tehát a volt nője találkozgatott más fiúkkal és a barátom olyanokat mondott neki, hogy soha senkit nem szeretett még annyira mint őt, stb. Nekem azt mondta ez a féltékenység miatt volt. Mostanában a 'szeretlek'et, öleléseket, puszikat felváltotta az, hogy én biztos megcsalom, más tetszik, másokkal beszélgetek, ami lehetetlen, mivel mindennap találkozunk és egy nap kb. 8 órát találkozunk, meg rengetegszer alszunk együtt. Szóval semmi oka nincsen rá, hogy féltékeny legyen, mikor rászóltam akkor is csak annyit mondott hogy viccel. Most kicsit betelt a pohár és mondtam neki, hogy ez olyan mintha el akarna taszítani magától ezekkel a dolgokkal, és annyit mondott hogy ez 2 különböző szitu és tényleg féltékeny, de nem tudja miért... Tényleg nem értem, hogy régen miért 'úgy' volt féltékeny, igazából még azt is jobban viselném ha egész nap nyálas dolgokat vágna a fejemhez.

Legjobb válasz: De maga a kérdésed teljesen fölösleges hülyeség. Ha magadba nézel és átgondolod megkapod a választ. Neked melyik jobb, ha hazudozik hogy téged örökké és soha nem akar elvesziteni, vagy ha megmondja a frankót, hogy igen bébi b*zdmeg féltékeny vagyok? Vannak ilyen emberek akik féltékenyek a semmire, és vannak olyanok akik akkor se féltékenyek ha egyébként okuk lenne rá, ez bizalom kérdése, kor kérdése, ember fajta kérdése, és még sorolhatnám, erre nincs jó válasz, max mindenki leírja a maga kis gondolatát, hogy biztos nagyon szeret meg blablabla.

De maga a kérdésed teljesen fölösleges hülyeség. Ha magadba nézel és átgondolod megkapod a választ. Neked melyik jobb, ha hazudozik hogy téged örökké és soha nem akar elvesziteni, vagy ha megmondja a frankót, hogy igen bébi b*zdmeg féltékeny vagyok? Vannak ilyen emberek akik féltékenyek a semmire, és vannak olyanok akik akkor se féltékenyek ha egyébként okuk lenne rá, ez bizalom kérdése, kor kérdése, ember fajta kérdése, és még sorolhatnám, erre nincs jó válasz, max mindenki leírja a maga kis gondolatát, hogy biztos nagyon szeret meg blablabla.
a féltékenység akár arról is tanúskodhat hogy nem akar elengedni még szeret az elsõ kommentelõ meg egy bunkóállat adjatok neki jó sok piros lefele kezecskét
buta vagy. és egyébként én is leszarom.
neked sincs értelmes kérdezni valód, minek kérdezel?
Be van kattanva.
A kérdező hozzászólása: nem leszarom hogy leszarjátok? ha nincsen értelmes hozzáfûznivalótok minek írtok? a 3.nak köszi :)
A kérdező hozzászólása: mi nem értelmes? ez engem bánt és gondoltam rákérdezek mert kiváncsi vagyok mások véleményére. és nem arra hogy leszarod :)
istenem mennyi marha van! szerintem ülj le a barátoddal, beszéljétek meg ezt a dolgot! kérdezz rá bátran, hiszen tudnod kell róla. bár szerintem azért csinálja ezt mert félt téged.
A kérdező hozzászólása: Ebben igazad van, de valószínû ott van a baj hogy azért a csajért rajongott, engem meg csak szeret. De amúgy köszi a választ :)
A kérdező hozzászólása: 9. köszi, az lesz, de ezt elmondtam neki ma, és annyit mondott hogy megbántottam, és két teljesen más szituról van szó. Megbeszélem vele mindenképp, csak nem hagyott nyugodni a dolog valahogy..
Nem lesz hosszú életû kapcsolat, mert a barátod nem bízik benned. Ez alap lenne egy érett, normális kapcsolatban. Gondolom tinik vagytok.
A kérdező hozzászólása: pedig azt mondja bízik bennem, de fél a csalódástól. amúgy 16-17 évesek vagyunk és fél éve vagyunk együtt

A barátom nagyon féltékeny és furcsa. Miért van ez?

A féltékeny részét biztosan értitek, de a furcsát már kétlem....

Legjobb válasz: Hát, nehéz helyzetben vagy... Nem tudom, miért gondolja azt, hogy megcsalod, ha még okot sem adsz rá, de az még hagyján, õ sem hagy rá "teret"... A kisujjadból meg nem tudsz kiszopni egy fickót, akivel megcsald... Nem lehet, hogy a párodnak valami pszichés baja van? Ez kicsit beteges, amit elmondtál róla. A féltékenység alapvetõen a szeretet jele, de azért ez már kicsit túlzás... Hogy mit tehetsz még ezen kívül? Nem tudod elhívni magaddal bulizni? Vagy nem tudsz közös bulit szervezni, mondjuk nem elmenni valahova, hanem csapni egy kis házi összejövetelt, ahova meghívod a barátaidat, és õ is ott lesz, és mindenki viszi a párját is? Még azt is mondhatod neki, hogy "akkor légy féltékeny, ha van is okod rá, hogy félj". Az megöli a kapcsolatot, ha sehova nem mehetsz el egyedül, vagy ha nem bízik benned. Egy kapcsolat alapja a bizalom, és bizony a szabadság is. "Nem vagyok én apáca, nem élhetek bezárva! Te sem vagy kedvesem, börtönõr. Engedj ki hát a hûvösbõl!" - nagy igazság... :S

És az a véleményem, hogy az ilyen srácokat csalják meg a leghamarabb. Arany János versének egyik versszaka jut eszembe: "Siránkozik a kisded árva, Amott sír öntudatlanul; Ha nõ szegény, az életkönyvbõl Nehéz elsõ betût tanul! Ölében rázza egy cselédlyány, Duzzogva fel s alá megyen: "Sírj no, igazán sírj!" kiált rá, S megveri, hogy oka legyen." /A.J.: Kertben/ Szóval megcsalják, hogy jogos legyen a félelme, vagy épp azért mert nem hagy semmi szabadságot a párjuknak... :S
Hát, nehéz helyzetben vagy... Nem tudom, miért gondolja azt, hogy megcsalod, ha még okot sem adsz rá, de az még hagyján, õ sem hagy rá "teret"... A kisujjadból meg nem tudsz kiszopni egy fickót, akivel megcsald... Nem lehet, hogy a párodnak valami pszichés baja van? Ez kicsit beteges, amit elmondtál róla. A féltékenység alapvetõen a szeretet jele, de azért ez már kicsit túlzás... Hogy mit tehetsz még ezen kívül? Nem tudod elhívni magaddal bulizni? Vagy nem tudsz közös bulit szervezni, mondjuk nem elmenni valahova, hanem csapni egy kis házi összejövetelt, ahova meghívod a barátaidat, és õ is ott lesz, és mindenki viszi a párját is? Még azt is mondhatod neki, hogy "akkor légy féltékeny, ha van is okod rá, hogy félj". Az megöli a kapcsolatot, ha sehova nem mehetsz el egyedül, vagy ha nem bízik benned. Egy kapcsolat alapja a bizalom, és bizony a szabadság is. "Nem vagyok én apáca, nem élhetek bezárva! Te sem vagy kedvesem, börtönõr. Engedj ki hát a hûvösbõl!" - nagy igazság... :S
"Szinte sehova sem enged el, mert fél, hogy megcsalom. 2 éve vagyunk együtt és a régi barátaimat azóta hanyagolnom kell" Nagyon problémásnak tûnik a barátod, még elmebeteg is lehet. A te reagálásod is furcsa. "Nem enged", ezt hogy is értsük? Õ a felettesed? Parancsol neked? Furcsa, furcsa. "A barátnõimet qrváknak nézi" Persze, mert a legjobb lenne neki, ha elválaszthatna tõlük, ugyanis teljesen kontrollálni akarja az egész életedet. Az érzelmi zsaroló jelmondatai: "Mindenki mocskos, csak te vagy tiszta", "Én megvédelek a világról", "Nekem csak te kellesz, a világ többi része nem érdemes ránk" stb. "Emiatt sorra veszítem el a barátnõimet és már csak egy maradt akire nem mond semmi rosszat." Arra törekszik, hogy izoláljon. Látom, sikerrel. A kérdés csak az, hogy miért vagy hajlandó az õ kívánságaihoz igazítani a baráti kapcsolataidat? Mindig kettõn állnak ezek a beteges viszonyok. "besértõdik és azzal jön, hogy nekem biztos más kell vagy van is más és hogy legyen vége, keressek mást, õ is keres magának mást" Szóval érzelmileg zsarolni próbál. Egyébként dehogy is keres magának mást. Õrülten fél attól, hogy elhagyod. "aki normálisabb és nem jár bulizni stb" A "normálisabb"-on õ azt a nemlétezõ vagy abnormális nõt érti, akinek nincs saját élete hanem az õ függelékeként él. Ha mégis vele akarsz maradni (amit nem javaslok, mert valószínûleg nem tesz jót a lelki egészségednek hosszú távon), akkor ne felejtsd el, hogy a kettõtök közül bizonyos értelemben te vagy az erõsebb (õ retteg attól, hogy elhagyod, tehát valójában te vagy zsarolási pozícióban, amit õ azzal ellensúlyoz, hogy félelmetesnek próbál látszani és bûntudatot próbál kelteni benned). Egészen addig megvédheted az önállóságodat és diktálhatod a feltételeket, amíg arra nem kerül a sor (és az efféle embereknél sajnos ez nem ritka), hogy fizikailag bántalmaz vagy fenyeget. (Ha ez bekövetkezne, az rendõrségi ügy, tehát szintén kezelhetõ.)
Érdekes eset a palid, de semmin nem lepõdöm meg. Lehetséges, hogy egy elõzõ rossz kapcsolat miatt ilyen. Talán megcsalták, és attól fél, hogy újra elõ fog vele fordulni (ezt persze csak õ/ti tudjátok, mert elõzõ kapcsolatról nem írtál) Ez csak egy lehetõség. Számára elfogadhatatlan, hogy nélküle, más csajokkal jársz bulizni, és fél, hogy akár alkohol hatására, akár a csajok benyomására "rosszat" fogsz csinálni. A féltékenység leküzdhetõ. Tapasztalat. Bizalom játék az egész. De míg azt nem képes felfogni, illetve eleve meghallgatni, hogy neked õ a mindened, addig változásra nincs remény. Bizonyítsd neki nap mint nap, hogy csak õ kell neked. (Már ha nem tetted eddig) Miért qrvázza a barátnõidet? Látott valamit, ami alapján így vélekedhet róluk? Ha igen, akkor valamilyen szinten jogos a félelme a bulizások miatt. Ezt gondolom te is érted. DE HA NEM, akkor semmi joga nincs- még ahhoz sem, hogy neked ilyet mondjon- hogy a barátnõid qurvák, ez nagyon ocsmány dolog. És ezt mondd el neki is, nincs joga megítélni másokat... Egyáltalán. Éreztesd vele, (de nem kiabálva) hogy neked ez nagyon rossz, és tönkretesz vele, hogy mindig csak gyanusítgat. Kérdezd meg tõle, hogy mit vár még? Ülj be a szobád sarkába, és ne menj sehová? Szakítsd meg rajta kívül a kapcsolatot mindenkivel? (ami ugyebár folyamatban van, mert azt mondod, a barátnõidet veszíted elfelé...) hát szép mondhatom. Komolyan kérdezd meg, és mondd neki, hogy te megteszed ezt is (na persze nem kell komolyan gondolni) csak végre fogja fel, hogy annyira fontos neked, hogy amit csak mond, megteszed érte. Használj nagy szavakat, elõbb-utóbb magába kell nézzen! Sok szerencsét és kitartást! Egy szintén 20 éves lány.
NÁLUNK IS HASONLÓ A HELYZET! nem járok bulizni , mondjuk nem is akarok nélküle menni, , de ha elmegyek csajokkal akkkor nem bírja ki h.ne hívogasson meg akkor õ is elmegy direkt a haverokkal. sajnos átveszem tõle ezt a féltékenységi hisztériát mert már én is furákat gondolok meg rosszul esnek apró dolgok amiket mond.pedig régen nem is volt így, más fiúktól tartozkodom nem is nézek rájuk, pedig régen sok fiú haverom volt. Olyan gyerekesnek szoktam tartani amiket feltételez rólam, nagyon féltékeny..nem bízik bennem , mondta is nekem, ahol felnõtt ott is látott sok megcsalást, és ezért félt annyira engem is. Igen mindenféleképpen a bizalom van a háttérben...Tarts egy kis önismeretet vajon miért olyan féltékeny a barátod? mi váltja ki nála ezt a hisztériát? MInidg legyél vele kedves és elõzékeny .Mutasd ki azt, hogy fontos számodra, Ne feledkezzen meg pl születés- és névnapjáról egyszer sem, és figyelmes ajándékkal lepd meg. Ha szükséges, akkor ünnepeken kívül is ajándékozz, csak úgy. Ez a figyelmesség nagyon sokat fog jelenteni.Ha esetleg te flörötltél vki mással vagy volt egy kis kalandban részed akkor eszed ágában se legyen neki elmondani..Nagyon ÖSSZetörnéd a szívét, inkább furdaljon a lelkiismeret.Építsd az önbecsülését. Mondd el neki, mennyire szereted és értékeled õt és nem „cserélnéd le”, senki másra.JAH és ne provokáld , ne tedd még féltékenyebbé.!
"Õ mintha szeretné a szûz lányokat és mikor mi összejöttünk és már nem voltam az és az is a problémája volt, hogy már biztos csomóan "átmentek" rajtam" Persze, mert kizárólagos, különleges szeretne lenni. Súlyosan sérti a különlegességét, hogy csak "egy több közül". Minden emberben megvan a különlegesség, egyediség vágya, igaz, a neurotikusoknál és személyiségzavarban szenvedõknél nagyon erõsen és mereven jelentkezik ez az igény. Mint mindig, a bizonytalanságát ezúttal is úgy próbálja leküzdeni, hogy megpróbál benned bûntudatot ébreszteni, szerencsére, mint látom, nem sikeresen. "Én vagyok az erõsebb, de ha én próbálnám õt zsarolni kkor elmenne, és nem tudom, hogy visszajönne-e, pont ezért nem teszem." Azt kell megfontolnod, hogy mennyi áldozatot ér meg a kapcsolat fenntartása. Engedményeket kell tenned a normális, egészséges kapcsolathoz képest, mert a barátod egy kicsit... problémás eset? "Tudom, hogy lelkileg ez kikészít, a családom is mondja és én is érzem, mert sokkal erõszakosabb ingerültebb vagyok, mint régen." Ha rossz hatással van rád, de mégis vele maradsz, akkor meg kell vizsgálnod, hogy pontosan mi a jó neked ebben a kapcsolatban. (Az nem jó válasz, hogy "mert szeretem", pontosabban: az ilyen válasz egyszerûen a válasz elkerülése). Szerintem pszichológussal kellene konzultálnod, õ pontosabban megértené ennek a viszonynak a szerkezetét. Ugyanis a kapcsolatotok ellentmondásos: sok rosszat elmondasz róla, de ragaszkodsz is hozzá. Szakember segítségével tudod feltárni, hogy mik azok a talán nem is tudatos, önmagadnak nem bevallott nyereségek, amiket ebbõl a kapcsolatból nyersz.
Nézd, ez akkor sem járja. Szerintem élvezi, hogy uraskodhat fölötted... Mert kilépni az árnyékából! Komolyan mondom, légy drasztikus! Ha ezek után elhagy, nem mondhatja, hogy folyton átejtették a csajok, és õt mindenki megcsalta, meg hasonlók. Komolyan más megoldást már nem látok... Ez nagyon borzalmas. Mi vagy te, a tulajdona? Úgy bánik veled, mint egy kis rágcsálóval... :S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, fontolóra veszem.
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem odaírni, hogy 20 éves vagyok, már ha számít ez valamit.
A kérdező hozzászólása: Igen épp az elõbb írtam, hogy lehet, emiatt lett vége a korábbi kapcsolatainak. Köszönöm a segítségeteket!! :)
A kérdező hozzászólása: 4. válaszoló: Nálunk is pont ez van. Ha bulizok akkor jönnek az smsek, a hívások és ezzel telik a bulira szánt idõm, meg ha én megyek bulizni, akkor neki is kötelezõ elmennie a haverokkal, de ha õ megy, akkor nekem itthon kell ülnöm, nagy néha elmehetek barátnõmhöz.... És nekem is sok fiú ismerõsöm volt.... Sosem felejtek el semmilyen alkalmat, inkább õ az aki elfelejti...sosem provokálom, ha megyünk valahova olyan vagyok mint a lovak, csak elõre nézek, pasik felé még véletlen sem fordulok, nehogy oka legyen féltékenykedni. Midig mondom neki, hogy nem kell más, de úgy tûnik 2 év alatt nem segített ez túl sokat....néha már úgy érzem, hogy ez reménytelen. Meg már azon is gondolkodtam, hogy lehet, hogy a volt kapcsolatainak pont ezek miatt lett vége. Köszi
A kérdező hozzászólása: 3. válaszolónak: Én már nem tudom, hogy milyenek voltak az elõzõ kapcsolatai mert egyszer ezt mond, máskor azt.....nem rég derült ki, hogy amit eddig tudtam az elõzõ kapcsolatának a befejezõdésérõl, az nem is úgy van....szóval....De elvileg eddig mindig megcsalták és kihasználták. De mondtam neki, hogy nem mindenki ugyanolyan, nem kell mindenkirõl ugyanazt gondolni, feltételezni. Igen, õ is mindent az alkoholra fog, de sosem szoktam berúgni, mert nem is szép és nincs is rá szükségem, nagyon kevés alkohol is elég nekem ahhoz hogy jól érezzem magam (ezt nem úgy értem, hogy kevés is megárt, hanem nem kell sok alkohol nekem egy buliban). Nekem nem lenne pofám megcsalni senkit sem. Csak az egyikrõl hallott dolgokat, de az a csaj saját dolga, és azért nem fogom vele megszakítani a barátságot. Mindegyik tudja hogy milyen a barátom ezért még véletlen sem mutatnak be senkinek sem, nehogy úgy tûnjön, hogy össze akarnak hozni valakivel, szóval szerintem nincs oka ilyen megjegyzéseket tenni. Én is mondhatnék szépeket a haverjaira, akik majdnem minden este mással vannak, most akkor én se engedjem el velük? (Ugyan már....ha meg akar csalni, akkor megteszi haverok nélkül is.) Már mondtam neki, hogy ne ítélkezzen mások felett, mindenki olyan amilyen, nincs joga senkit sem sértegetni. Ha megpróbálok vele beszélgetni ezekrõl, akkor megsértõdik és azzal jön, hogy akkor menjek bulizni (pedig nem is a buliról szoktam vele beszélni, de õ mégis ezzel ön mindig) Már sokszor próbáltam célozgatni, de csak a sértõdés jön. Már azzal is próbálkoztam, hogy én sem engedtem el egyszer kétszer, hátha rájön, hogy milyen érzés, ha nem mehet oda ahova akar és amikor akar és fel volt háborodva hogy mi az hogy nem engedem el, de nem esett le neki az hogy õ ezt csinálja már mióta...:S Köszönöm a segítséged.
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak: Nem, nem a felettesem, de mivel szeretem, nem akarok vitát...de tudom én is hogy ez így nem jó :( Arra már én is rájöttem egy jó ideje, hogy azért van problémája minden barátnõmmel, mert ha õk nem lennének, akkor nem is tudnék hova elmenni, mert nem lenne kivel, de már elegem lett és szerzem vissza õket. Azzal tisztában vagyok, hogy nem keresne magának mást és hogy ezzel csak zsarolni akar, de akkor is már unalmas és idegesítõ folyton ezt hallani. Már mondtam neki, hogy ilyeneket csak akkor mondjon, ha valóban komolyan is gondolja. Már volt 1-2 olyan vitánk is amikor úgy volt, hogy szakítunk és ugyanezekkel a szövegekkel jött, meg hogy komolyan mondja......ha folyton ezt hajtogatja, akkor nem is tudom komolyan venni.... Õ mintha szeretné a szûz lányokat és mikor mi összejöttünk és már nem voltam az és az is a problémája volt, hogy már biztos csomóan "átmentek" rajtam és egyszer megmondtam a szemébe, hogy sejtem, hogy mi az õ baja. Szerintem is ez a uralkodási vágy a másik felett. Én úgy vettem észre másokon, hogy ha egy lány elveszíti a szüzességét, akkor akivel elveszítette, arra egy kicsit felnéz és lehet õket "tanítgatni" a "helyes" dolgokra és lehet hogy a barátom eddigi kapcsolataiban is ez volt és ezt a mi kapcsolatunkban hiányolta és ezért ilyen velem, vagy nem tudom....másra nem tudok gondolni. Én vagyok az erõsebb, de ha én próbálnám õt zsarolni kkor elmenne, és nem tudom, hogy visszajönne-e, pont ezért nem teszem. Tudom, hogy lelkileg ez kikészít, a családom is mondja és én is érzem, mert sokkal erõszakosabb ingerültebb vagyok, mint régen. Nem járna jól ha megütne...én is nekimennék sõt ha apám és a bátyám megtudná, neki annyi lenne, mert õk amúgy sem kedvelik ezek miatt, amikrõl beszélünk. Köszönöm a segítséged.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak: Már próbálkoztam a közös bulizással, de nem hajlandó, mert neki nem jönnek be a mai clubzenék, mert õ inkább régebbieket hallgat. Egyszer szilveszterkor mégis együtt buliztunk és táncolni akartam vele, de õ mindig elment leülni és mikor megkérdeztem tõle, hogy miért ment el, azt válaszolta, hogy nem tudta, hogy táncolni akarok vele....pedig eléggé egyértelmû volt.... A baráti összejövetel sem jönne össze, mert nem túl nyílt és nem akar megismerkedni senkivel sem, csak a saját haveri társasága létezik, más nem. Azt én is mondtam neki, hogy ha nem is járok el itthonról, akkor lehetõségem sincs megcsalni, de nem fogja fel. "akkor légy féltékeny, ha van is okod rá, hogy félj" Õ azt hiszi, hogy van is rá oka, de nincs.
Mégiscsak õ az erõsebb. Hiába tudnál bármit tenni vele, ha nem mersz, nehogy elhagyjon...

Miért ennyire féltékeny a barátnõm?

Én vagyok az elsõ komoly kapcsolata, 2-3 hónapja vagyunk együtt. Lementem a terembe a haverokkal, de nem értem haza idõben, mert még beültünk egy kocsmába, és a haja égnek áll ha késõn mászkálok a városban. Azt hittem annyira megsértõdik és hisztizik hogy szakít velem, mert azt hitte h megcsalom... Pedig szeretem õt és nem történt semmi, csak a haverjaimmal voltam, jó volt végre egy kicsit kimozdulni. Nem akarok veszekedni vele, mert az csak ront a helyzeten, meg szeretném értetni vele, hogy attól, mert éjszaka hazavittem egy lány barátomat, meg több órára "eltûntem" kondi címszó alatt, még nem kötelezõ megcsalnom és sose jutna eszembe hogy ilyet tegyek.

Legjobb válasz: Azért féltékeny mert nagyon szeret!

Azért féltékeny mert nagyon szeret!
Igen szerintem is azért féltékeny mert nagyon szeret. Én is kb enni ideje vagyok együtt a barátommal. Van hogy engem is majd meg esz a féltékenység, de csak mert szeretem és nem akarom elveszíteni. Én sose lennék képes megcsalni hisz szeretem. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom hogy szeret, és én is szeretem, de a hétfõi veszekedésünk... olyanokat írt, azt hittem szakítani akar velem :/ mert nem akar állandóan aggódni értem. most is péntekre meglepetésként csináltam magunknak programot, már elmondtam neki, és azt mondta hogy tök szuper, meg alig várja, satöbbi, de most írta, h pénteken haza kell mennie szegedre, és hogy nincs-e kedvem elmenni hozzá? így úszott a programunk, amit már lefoglaltam, ledumáltam otthon is :/

Miért kell "féltékenynek" lenni? Hogy esne ha olyan lenne féltékeny Rád, aki nem a barátnőd/barátod?

Kedves King K. és Többiek! A véleményed/véleményetek érdekelne:)

Legjobb válasz: Ügyes :D

A kérdező hozzászólása: ;*
na, eddig minden a terv szerint halad
Gabriella... hozzám jösz feleségûl? *.* :D
A kérdező hozzászólása: Hm. Ezt milyen meggondolásból mondtad?:) Kérlek, részletezd:)
nem, véleményem szerint házasodjatok össze
A kérdező hozzászólása: 81%os, Te mit gondolsz, szerinted is kell valaki akire féltékeny lehet?:D
#31 Én igen ;)
King Kong, csinálj már valamit, nem tudom sokáig ébren tartani
A kérdező hozzászólása: Szóval igen!? :o
NE!
A kérdező hozzászólása: Szerezzek 2-3 pasit akire lehetsz?;)
A kérdező hozzászólása: Igen *-* <3 :D
Énis szeretlek <3 :D
A kérdező hozzászólása: Sokkal-sokkal jobban :P
:3 ^_^ <3
A kérdező hozzászólása: Tudod h a szívem csak a Tiéd *-* :D
Gabi :O :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm Neked is ment egy szívecske: <3
rendben van, ez az egy dolog még talán belefér
A kérdező hozzászólása: 81%os Jajmár, nem is :D Kiegyezünk egyenlõbe? *_*
én nyertem
De, pedíg így van :* <3 :D
A kérdező hozzászólása: Nemiiis *-* <3
Én jobban :3 <3 :D
Kire lennék féltékeny? :D
A kérdező hozzászólása: #24 köszönöm, tényleg boldogabb vagyok ettõl így 4:54kor. :D Féltékeeeny :$
Igen? :$ :D
féltékeny vagy?
#9 Te meg ki a tököm vagy?
gyanús vagy te nekem King Kong, rajtad tartom a szemem
Véletlenûl sem én vagyok :D :P
A kérdező hozzászólása: Biztos nem tudod ki Õ?:o
Hát nemtudom ki az a King K. de szerintem tuti, hogy többet :)
A kérdező hozzászólása: És többet érez? biztooos?:P
#3 mond valamit ;)
Szerintem akkor õ többet érez valahol és azért.
figyelmen kívül hagynám
Miattad tuti nem :D
most ezzel megbántottál
Majd szólj ha érdekel :D
a kérdezõnek nem kerül semmibe, az oldal üzemeltetõje fizet a munkámért
A kérdező hozzászólása: Jajj, Teee :D
A másik kérdésénél 2x ennyi van :P
A kérdező hozzászólása: Hurrá! Most boldogabb a Világ. Köszönöm :) Mivel is tartozom?
de nézd milyen sok válaszod lett hirtelen!
A kérdező hozzászólása: Hát, szerintem mi teljesen nyugodtak maradtunk... :D Legalábbis én. De igazán kedves tõled hogy figyelsz másokra.
igazából csak a nyugalmat próbáltam megzavarni, ami részleges sikerrel zárult
A kérdező hozzászólása: King. Miattatok fogják törölni ezt a retek kérdést szóval nem vesztettem. :P 81%os Tényleg, Te ki vagy?:D Priv?:P
Király mert engem se :) Sõt tulajdonképpen Te nemérdekelsz ;)
engem? engem érdekel, úgyhogy most szólok
Ügyes :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!