Találatok a következő kifejezésre: Miért félnek férfiak az (24 db)

Miért félnek a férfiak az igényes, csinos, dekoratív hölgyektől? Miért nem mernek közeledni? Előítéletek miatt, vagy önértékelési problémák miatt?

30 éves vagyok,és hiába tetszem messzir?l sokaknak. Nem közelednek. Akik igem,azok nekem nem tetszenek. Nem szeretnék szerelem nélkül belemenni egy kapcsolatba,de már egyedül sem jó lenni. Igazán nem érdekel,hogy néz ki a másik,csak a bels? értékek fontosak. De a lehet?ség sincs meg arra,hogy megismerjenek a fickók,hiszen csak messzir?l álmodoznak rólam. (Ezt onnan tudom,hogy több is közölte közvetett módon) Kezdeményezni én nem szeretnék,elvárom,hogy a férfi udvaroljon. De hiába várom...:)

Legjobb válasz: Nincs gyereked? Az nyomósok lenne sokaknak...Szóval, ha jól értem azt elárulják neked, h álmodoznak rólad, de nem lépnek semmit? Próbálj nyitottabb lenni, flörtölj, legyél lazább. Ezzel feloldod a feszültséget. Biztos azt a benyomást kelted, hogy az ilyen nõ elérhetetlen számukra, azt hiszik, õk nem elég jók neked. Azért nem hinném, hogy minden pasi ilyen félénk és önbizalom hiányos az ismerettségi körödben. De ha így van, miért nem mész el klubbokba ismerkedni? Szerelmes úgysem leszel egybõl, de ha meg sem próbálod, akkor hiába nyafogsz...

Nincs gyereked? Az nyomósok lenne sokaknak...Szóval, ha jól értem azt elárulják neked, h álmodoznak rólad, de nem lépnek semmit? Próbálj nyitottabb lenni, flörtölj, legyél lazább. Ezzel feloldod a feszültséget. Biztos azt a benyomást kelted, hogy az ilyen nõ elérhetetlen számukra, azt hiszik, õk nem elég jók neked. Azért nem hinném, hogy minden pasi ilyen félénk és önbizalom hiányos az ismerettségi körödben. De ha így van, miért nem mész el klubbokba ismerkedni? Szerelmes úgysem leszel egybõl, de ha meg sem próbálod, akkor hiába nyafogsz...
Talán azért nem közelednek, mert az azt a benyomást kelted, hogy "túl sokba kerülsz" ! Fodrász, kozmetikus, mûkörmös, fittness-bérlet, ruhák, stb... A legtöbb férfi nem szeretni finanszírozni a barátnõje "hobbijait"! Persze akad egy-két kivétel is, de azok a pasik meg olyanok is!
a csinosság nem minden, azért egy társra vágyó férfinak ennél kicsivel több kell fura mert én ismerek egy pasast, aki jóképû, sportos, okos és vicces, mégsincs barátnõje, és nekem is a lökött haverja jön be nem õ..pedig nem hiszem hogy nem vok neki elég jó. lehet, hogy össze kéne hoznom neked vele egy randit:D talán az a gond, hogy látom, mennyire el van foglalva magával, és úgy érzem, saját magát mindig jobban fogja szeretni és jobban fog magával törõdni, mint velem... de nem tudom. jah meg, az sincs gondolom a homlokodra tetoválva, hogy szingli vagy. vagy pont hogy nagyon látszik rajtad hogy görcsösen akarsz valakit magadnak. meg ha visszautasítasz mindenkit akinek tetszel ne csodálkozz hogy megijednek a pasik:) ezekre tudok gondolni remélem segítettem és találsz majd valakit! (tudom, hogy nem a legjobb, de a net, társkeresés is segítségedre lehet...)
Írod: "Nem közelednek. Akik igem, azok nekem nem tetszenek." Tehát nem csak bennük a hiba. Nem õk félnek, hanem te nem akarsz azoktól semmit. Fura. Emellett talán nem a férfiaknak van elõítélete és önértékelési problémája veled szeben (bár elõfordulhat). Nézz inkább magadba. Ha simán leírod, hogy "igényes, csinos, dekoratív" vagy, az némileg önértékelési problémát jelenthet. Persze nem ismerlek, de azért nézz magadba is. És szerintem próbálkozz még.
Ha már csak az is gond, hogy nem tudja, milyen "jé" a gólya, akkor nem is kicsik az elvárásaid...Egyébként ha nem tudsz nyitottabb lenni, akkor csak simán bele kell törõdnöd, hogy ez már csak így marad. Úgy értem, nem várhatod el, hogy mindenki a te ideálodnak megfelelõen viselkedjen, miközben te egyáltalán nem változol.
Sztem neked is kélne kezdeményezned vmilyen szinten (a mai világban egyre több az olyan pasi aki elvárja a közeledést), aztán ha ez megvolt jöhet az udvarlás..meg lehet nem vagy elég közvetlen velük. Aztán lehet még probléma az is, mint írtad hogy önértékelési zavarok (jó csaj á biztos könnyebben elveszik a jobbak ..)és az elõítélet ( jó csaj biztos kényes stb.) de ez már pasi függõ!! Szóval én ezt gondolom..
A pasik azt gondolják ha a nõ jól néz ki hogy már biztos van párja és õk szóba sem jöhetnek ezért "gyávábbak" meg sem próbálnak közelíteni feléd sajnos!!!!!!
Szerintem tök egyszerû az ok.A pasik szerint ha egy nõ 30 évesen szingli azzal gond van.ha nem akkor pedig az, hogy túl jól nézel ki és gondolják, hogy van valakid, ha ez sem akkor attól tartanak, hogy ha jobbat találsz arrébbálsz.
Mert félnek attól, hogy elküldöd õket melegebb éghajlatra!
Na, szóval mi is az az ok, mert már mindent kiveséztünk, csak a lényeget nem! Mi az az ok?
A kérdező hozzászólása: Húha.. Miért okoz gondot valakinek, ha felteszem a kérdést azért, mert érdekel kívülálló emberek véleménye?!Nem egyedül vagyok ezzel a problémával.Nem kell úgy reagálni, mintha egy marslakó kérdezett volna.:) Köszönöm azoknak, akik értelmes választ adtak!
ha a férfiak akik ismernek megmondják az okokat, miért tõlünk kérdezed?
Akkor vajon milyen okot mondanak azok a pasik? Már kíváncsi vagyok!
Nem sportolsz? Meg is van a probléma :P
Osztom az elõttem hozzászoló véleményét.Nem azt mondom, hogy ne adj magadra öltözködés terén, csak ne tûnjön úgy, mintha milliomosokat falnál reggelire. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: :) )) Nincs mûkörmöm, szép a sajátom. Nem járok sportolni, szépségszalonokba sem, a fodrászomat ki tudom fizetni mert keményen dolgozom, a ruháimat nem plázákban vásárolom...:) Nem ez az ok. Azok a férfiak akik ismernek, más okokat mondanak.
A kérdező hozzászólása: Nem az én elvárásaim képezik a kérdés tárgyát. Teljesen másról van szó. Elvárásai mindenkinek vannak, de azokat minden esetben lejjebbadjuk amint megérkezik a szerelem, vagy csak a szikra...
A kérdező hozzászólása: Mintha félreérthetõ lenne a kérdésem és úgy tûnik, mintha egy magától elszállt liba kérdezne.:) Pedig nem így van! Nem keresek görcsösen, a társkeresõ oldalon a fényképemet meglátva csak olyan leveleket kapok, melyekben bókolnak, aki többet szeretne, az nekem nem szimpi, mert helyesen írni sem tud... Igen, vannak elvárások. Na de gondolom mások sem állnak össze az elsõ akárkivel.:)
én voltam a második... még annyi hogy annak az ismerõsömnek irreálisan magas elvárásai vannak a nõkkel szemben... szóval legfeljebb egy laborban lehetne kikísérletezni olyan párt amilyenre vágyik... nem lehet hogy veled is ez a gond?
A kérdező hozzászólása: Pff.. Nincs gyermekem. Nyitott nem lehetek mindenki felé. Elég nehéz sokszor megmagyaráznom a "barátoknak", hogy nem lehet köztünk több, mint barátság. Aztán meg névtelenül zaklatnak. Abszolut nem nyafogok, és természetesen próbálok ismerkedni, de így nagyon nehéz.
Már elég régen írtad a kérdésed, talán visszajössz. Velem is így van hidd el. Egyrészt ha igényes vagy magadra, akkor az valamiféle magabiztosságot jelent. Nekem a férfiak idõvel azt mondják, hogy túl magabiztos vagyok és félnek, hogy elküldöm õket és az az õ egójuknak fájna. Így inkább távolról néznek. De engem már nem zavar. Aki ilyen gyáva, ne is közeledjen. A párommal egy jó ideje együtt vagyunk és mondhatni mindenki minket néz, bárhova betoppanunk. És az igényesség nem a mûkörömrõl meg errõl szól, ezek kifejezetten taszítják a férfiakat.. Meg a mû mosoly, póthaj... Szóval várj, majd úgyis összehoz a sors egy idegennel, aki maximálisan hpozzád fog passzolni. A többi irigykedõt (mert sajnos rengeteg ilyen van) nem kell figylembe venni. :)
Talán nem is szeretik annyira. De az is lehet, hogy csak nem bíznak bennük. Én ilyet sose csináltam.
Mert a kisnyúl szõrõs, és nem borotválkozik, és két füle van, e mégsem szatyor! Honnan tudjuk?
Bárcsak lenne egy lány, akit szerethetek... 19/F
Mégis honnan tudjuk? Talán nem veszi komolyan a kapcsolatot.....
Ugyan azért, amiért felmennek a párkapcsolatban lévõ lányok pasizni. Erre van igény, hogy más is kikormolja õket néha, vagy másba mártogathassák meg a falloszukat.
Önbizalom növelés.Hogy érezzék jó nõk, és jó pasik, annak ellenére, hogy kapcsolatban vannak.Vagy unalomból.Vagy tényleg mást keresnek.

Hölgyeim! Miért félnek illetve miért taszítják az érettebb nők a fiatal, férfiak, szexuális, illetve tartós kapcsolatot kialakítani?

Legjobb válasz: Mert azon a szellemi szinten vagy, hogy még egy kérdést sem tudsz feltenni.

Mert azon a szellemi szinten vagy, hogy még egy kérdést sem tudsz feltenni.
Szexkapcsolattól azért nem mennek bele, mert minek kavarnának valami hülye gyerekkel? Komoly kapcsolattól pedig azért tartanak, mert úgyis tudják mi lesz a vége. Feleslegesen pedig nem keresik a keserûséget.
Fogalmazd át a kérdésed, mert így nem lehet érteni, hogy mit szeretnél:)
Ne haragudj, de értelmetlen a kérdésed, nem tudom kihámozni, hogy mire akarsz kilyukadni!
A kérdező hozzászólása: Lehet nem volt jól megfogalmazva, elnézést. Próbáltam alkalmi kapcsolatot létesíteni , érettebb hölgyel, és sajnos nem jön össze, én azt hittem egy idõsebb nõ pozitívan áll a dolgokhoz és szívesen együtt lenne egy fiatalabb sráccal.
Logika... Minek lenne együtt egy fiatalabbal? Keres egy tapasztaltat, aki már oda vissza ismeri a nõket és nem kell vele bajlódni, a kezdetektõl profi a dologban. Tartós kapcsolatnál meg semmi értelme, nem egyeznek az élettel kapcsolatos igények, elvárások, másészrõl rohadtul megszólják õket. Én se örülnék, ha valami vén cocó rámozdulna a fiamra.
5 Örülj, hogy annak a másik embernek több esze volt nálad.. Mit érsz egy tõled idõsebb partnernõvel?
Nekem szinte csak idõsebb nõkkel volt kapcsolatom és semmi problémám nem volt belõle ... és nekik sem :-P

Férfiaknak: ha a feleségetek elköltözne a fél éves kislányotokkal, ti visszahívnátok a családotokat? Ha igen miért, ha nem azt is indokoljátok meg!

Legjobb válasz: Ez nem is kérdés még szép, hogy IGEN, miért? Mert talán fontosak számára mindenkinél jobban.

Ez nem is kérdés még szép, hogy IGEN, miért? Mert talán fontosak számára mindenkinél jobban.
Naná! Én azért, mert családszeretõ vagyok...Mondjuk nálam nem fordulna elõ, h a nõ úgy érezné, h el kéne költöznie. De ha mégis, akkor én mindenképpen vissza akarnám szerezni a családomat. De ez egy hülye kérdés. Olyanok kevesen fognak ide írni, akik miatt egy nõ hajlandó lenne elköltözni.
ha elköltözött egy ilyen kisgyerekkel, akkor te ott nagyon elkúrtál valamit. hiába hivnád
de ha vissza is hivna, nem biztos, hogy érdemes lenne vissza menni, mert ha kitudott szeretni és nemis érdekili a családja, akkor az ilyen ember nemis érdemli, hogy visszakapja. szerintem. 21L.
valszeg nem akarta a gyereket. Azért lett agressziv, hogy lelépj vele.
Mitõl lehetett agresszív? Nem te váltottál ki valamit? Mert akkor meg van a válasz! Nekem mindig gyanús, ha valaki a boldogsága elején - azaz megszületik az elsõ gyermeke, amit szerintem mindenki szeretne maximálisan "kiélvezni", apja lenni a gyermekének stb. -, és már fél év után olyan agresszív lesz, hogy nem lehet elviselni...hááát nekem ez mindig gyanús már bocs...Valami nagy dolog történhetett, ha már fél évesen sem kíváncsi a lányára, mivel általában elköltözések/szakítások után is fontos mindkét fél számára a gyerek, fõleg félévesen, amikor a legnagyobb törõdést igényli!Valamiben te is nagyot hibáztál! ha nem így van, akkor már az elköltözésetek elejétõl hívogatna a saját lánya miatt!
Bár én lány vagyok...De tuti hogy nem mennék vissza. Fõleg ha nem is próbálkozik. Lehet hogy mióta elmentetek mindennap a sárgaföldig issza magát. Nem tudom. Igaza volt az egyik elõttem szólónak, hogy nagyon elk.ú.r.h.a.t.o.tt. valamit! Sajnállak titeket :(
ha agresszív ne maradj vele, nem kell hogy a gyerek annak legyen kitéve, ha olyan légkörben nevelkedik nagyon árthat neki.
A kérdező hozzászólása: Mert a nõ vagyok és elköltöztünk... Agresszív volt a kedves férjuram... A gyerek érdekében láttam jobbnak. A kisujját sem mozdítja értünk. Ha belõlem kiszeretett, ám legyen. De a lánya sem érdekli?!!? :(
Szeretem a feltételezésekre alapuló szcenáriókat.
A kérdező hozzászólása: Terhességem alatt lett agresszív. Bepánikolt. A gyereket nagyjából látogatja. Csak nem képes családban élni. Sajnos nem az elsõ próbálkozása. Azt hittem ezt talán nem szúrja el u.úgy mint az elõzõt. De tévedtem. Na és ez az én hibám, valóban.

Miért félnek sokszor a férfiak az összeköltözéstől?

Legjobb válasz: Jó kérdés. Nálunk pont, hogy õ akarta, hogy hozzá költözzek, már 3 hónap után nyaggatott vele. Mikor összekerültünk, akkor meg leszarta a fejemet. A barátnõbõl visszaminõsültem szimpla lakótárssá, akárhogy próbálkoztam mindennel, amivel csak lehetett. Vége is lett.

Jó kérdés. Nálunk pont, hogy õ akarta, hogy hozzá költözzek, már 3 hónap után nyaggatott vele. Mikor összekerültünk, akkor meg leszarta a fejemet. A barátnõbõl visszaminõsültem szimpla lakótárssá, akárhogy próbálkoztam mindennel, amivel csak lehetett. Vége is lett.
Attól félek hogy lekötelezem magam, ezért tartok a közös fedéltõl
Nem tudom, nem nagyon tapasztaltam ilyet. Pont a férjem akarta már a kapcsolatunk elején az összeköltözést, amikor én még bõven korainak találtam.
Mert akkor nem fingorászhatnak este nyugiban.
Eddig még engem sem hozott össze a sors ilyen pasival. Két pasival laktam együtt eddig. Mindegyik természetesnek tartotta az összeköltözést rövid idõn belül. Remélem a másodikkal már nem is fogunk különköltözni soha :)
Nálunk is a barátom akart összeköltözni, én még húztam volna.
Mi egy év után költöztünk össze, és a férjem említette meg elõször a dolgot! Szóval szerencsére én ezzel a problémával nem találkoztam. De gondolom az elkötelezõdéstõl félnek... 27/N

Miért félnek egyes férfiak az összeköltözéstől?

Volt párommal pár hónap után összeköltözünk, igaz annak csúnya vége lett. Mostani párommal viszont nagyon jól megvagyunk, sohasem veszekszünk, tényleg mondhatni, hogy ideális pár vagyunk, mégsem akar összeköltözni velem. Nem értem, miért. Több mint 1 éve együtt vagyunk, de már korábban is ismertük egymást, barátok voltunk. Nem vagyunk tizenévesen sem, így közel a 3. x-kez.

Legjobb válasz: Egyszer tegyél "rendet" az õ átlátható káoszában és rájössz! :D

Egyszer tegyél "rendet" az õ átlátható káoszában és rájössz! :D
Kérdez rá. Szerintem sokkal egyszerûbb, hogy tud mitõl tart.
A kérdező hozzászólása: Nem dõl össze a világ, csak kicsit rosszul esik, hogy mással 1 hónap után összeköltözött, velem meg még most sem akar... A másik, hogy csak akkor találkozunk, ha én megyek hozzá, merthogy õ fáradt én meg messze lakok a melóhelyétõl. Õ az irodájában ül napi 8 órát, én meg fizikai munkát végzek napi 8-10 órában. Nagyon szeretem, de kezdek elfáradni. A meló mellett ez az ingázás már majd 1, 5 éve felemésztette az energiáimat. Nem azért, szívesen megyek hozzá, de pihennem is kellene, ami így nem megy.
Nem azért mond ilyet, mert még mindig az exét szereti, hanem azért, mert szinte belé sültek a rossz emlékek és attól fél, hogy ez meg fog ismétlõdni. Ez nem más lányhoz való hasonlítgatás, hanem félelem attól, hogy a rossz ismét megtörténik. Olyat pedig ne írjál, hogy "én igyekszem mindent megtenni érte... de hiába.", mert azért mégis együtt vagytok, most azt ne mondd, hogy neked összedõl a világ attól, hogy nem költöztök össze!
A kérdező hozzászólása: Mint mondtam, korábban barátok voltunk, így tudom, hogy az elõzõ barátnõjével 1 hónap után költözött össze, igaz a leányzó eléggé kihasználta, így hamarosan szakítottak is. Nekem mindig azt mondja, hogy neki szabadság kell és hogy rosszul viselte az elõzõ összeköltözés utáni szakítását. Nekem nagyon rosszul esik, hogy ahhoz a lányhoz hasonlít, mivel abszolúte nem vagyok olyan. Õ csak kihasználta, én igyekszem mindent megtenni érte... de hiába. Néha úgy érzem, hogy az exét jobban szerette, mint engem, pedig a lány nem szerette õt.
Van, akinek az együttélés többet jelent annál, hogy több idõt tölt a párjával; ez egyfajta lépés a végleges felé, amit korainak érez, szeretne még randevúzni, ismerkedni veled. Másrészt van, akinek nagyobb szüksége van a magányra, mint másoknak, az ilyen emberek nehezen engednek be valakit az életterükbe.
Beszelgessetek, probald meg trukkosen kihuzni belole h mit gondol a kozos jovotokrol es h miert is nem tudja elkepzelni h osszekoltozzetek, lehet h csak fel, h-ha minden napot 1utt toltotok es mindent megtudsz rola talan kiabrandulsz belole
Talán, mert van egy saját maga által kialakított kis életvitele, amit Te mindenképpen "feldúlnál". Hiába ígéred meg, hogy nem korlátozod, az akkor sem lesz ugyanaz. Aki sokat él egyedül, az nagyon nehezen veszi rá magát az összeköltözésre. Nálunk is ugyanez a probléma. A barátnõm már közel fél éve fáraszt az összeköltözés gondolatával és tudom, hogy nagyon is felrúgná az én életemet azzal, hogy minden nap ott lenne velem. Szeretem és nagyon szeretek vele együtt lenni, de egyenlõre soknak tartom azt, hogy minden nap vele feküdjek és keljek. Persze ezt így face to face-ba nem mondom neki, mert biztos, hogy rumlizna miatta, inkább húzom ameddig csak lehet, mert egy napon tuti, hogy összeköltözünk.
Ezt tõle kéne megkérdezni.
Talán azért, mert úgy érzi, hogy az alig több mint 1 év együtt járás még kevés ehhez, neki több idõ kell hozzá, hogy úgy érezze, ez már egy biztos kapcsolat.
Szellemi munkában is nagyon el lehet fáradni. De ez nem mentség az egyoldalúságra. Én is bosszankodhatnék azon, hogy a páromnak én udvaroltam a leghosszabb ideig. Más könnyebben ágyba vitte. De ez nem azt jelenti, hogy mást jobban szeretett vagy jobban kívánt volna. Minden kapcsolat más és más. Valaki évekig nem akar összeköltözni egy szakítás után. De valaki pár hónap után már együtt élne az új párjával. Az sem kizárt, hogy van B variáns is az életében, de ez itt senki sem tudhatja.

Miért izgatja fel a férfiakat az ha pornómagazinokat nézhetnek?

Miért van az hogy annyi férfi veszi meg a playboyt-ha rendes szexuális kapcsolatban is élnek?!:S Mi izgató van ezekben a képekben és miért van az h n?knek nem igazán gyártanak ilyen magazinokat??!-szerintem ez annyira igazságtalan..:@ Én néztem már meztelen férfi képeket és nem mondható h felizgultam volna,mint egy pornófilmnél pl..És mennyire megalázó ez egy kapcsolatban egy n?re nézve!:S Ha a barátomról kiderülne,h ilyeneket vesz-biztos rosszul érezném magam mert én nem nézek ki így...:( Akkor még is mi ez a nimfománia?!:O Lehet h szexuálisan el vannak fojtva és itt élik ki magukat? xp más ötletem tényleg nincs,pedig gondolkoztam sokat rajta..Pontosan mire kell?!És lécci ne gyertek azzal h minden férfi ugyanolyan meg h mások mint mi n?k-más az agyuk stb...Nektek mi a véleményetek?(:

Legjobb válasz: Mennyi idõs vagy ha nem haragszol meg?Érdekesen gondolkodsz..Mindegy,én csak a véleményemet irtam,nem hiszem hogy közönséges lenne akármiylen módon.Te viszont kifejthetnéd kicsit jobban,tehát örülnél neki ha a párod lemondaná az ujságelõfizetését,és félrekefélne?(Egyébként is ez egy nagy hülyeség,nem azért nézegetei az ujságot meg a filmeket,mert különben megcsalna).

Hogy miért?Amiért te is megnézel egy szemrevaló férfit az utcán, egy tájképet, egy jó filmet, vagy magadhoznyulsz.Jól esik egyszerûen, nincs mit ezen magyarázni, egészséges kereteken belül ez nem jelenti azt, hogy nem kap meg tõled valamit.Inkább az a kérdés, téged miért zavar ennyire ez?Úgy érzed nem tudsz annyit nyujtani mint egy megjátszott filmes ágyjelenet?Akkor neked vannak komplexusaid.
Mennyi idõs vagy ha nem haragszol meg?Érdekesen gondolkodsz..Mindegy, én csak a véleményemet irtam, nem hiszem hogy közönséges lenne akármiylen módon.Te viszont kifejthetnéd kicsit jobban, tehát örülnél neki ha a párod lemondaná az ujságelõfizetését, és félrekefélne?(Egyébként is ez egy nagy hülyeség, nem azért nézegetei az ujságot meg a filmeket, mert különben megcsalna).
Álljunk meg egy szóra...A PLAYBOY NEM PORNÓMAZAZIN!!! A playboy férfimagazin, vannak benne autók, telefonok, egyéb hasznos dolgok...8 éve vagyok elõfizetõ rá, 4 éve tartós kapcsolatom van. A páromnak semmi baja vele...
Így van, más az agyuk, dolgozik a vadászösztön, és inkább újságot nézegessen, mint egy élõ puncit. Hát nem? Hát de!
A férfiak teljesen másképp müködnek, a vizuális ingerek vannak a legnagyobb hatással rájuk.Ha ezt elhiszed, ha nem, a tudomány jelenlegi állása szerint ez igy van:-)Én nõ vagyok, mégsincs semmi bajom ezekklel az ujságokkal, szerintem izlésesebbek mint a pornófilmek, de hidd el teljesen természeetes hogy valaki önkielégit, pornót néz, ujságot, akkor is van párkapcoslata.Ha nem megy a szexuális élet rovására, teljesen normális..persze kivételek ez alól a beteges függõk, de feltételezem a párod nem ilyen.Egyszóval:ne gyerekeskedj, hisztizz neki emiatt ha eddig sem tetted, mert én a falra másznék ettõl.Ez cska az én véleményem, az a másik fele, hogy ha a barátodnak nem tetszenél ugy ahogy vagy, nem járna veled.A tökéletes nõkrõl meg annyit (akik nem is csoda, hogy annyira tökéletesek, annyi retusálás után:-)) hogy megmaradnak a papiron, te meg hús vér vagy:-)
A férfiak ösztönszerûen poligám lények, csak a tartós párkapcsolat intézménye a mai társadalmi berendezkedésben ezt elfojtja. Egyáltalán nem azért nézegetünk szexújságot/pornót, mert nem szeretjük a párunkat, csak áttételesen éljük ki az ösztönszintû késztetést a génállomány terjesztésére (bocs, ha kissé nyakatekert volt, remélem, érthetõ a lényeg. :) ). Én is sokat harcoltam a feleségemmel, amikor néha rajtakapott, az õ indokai pont ezek voltak (biztos nem vagyok boldog vele, nem jó a szex, nincs jó teste, stb.), de aztán nagyjából elfogadta a magyarázatot. Mellesleg inkább az újságok és filmek, mint a hús-vér nõk, nemde? :)
30-as pasi. Örülök, hogy tetszett a "hozd ki a legtöbbet" frázis. Nagy igazság, bizony. A playgirl-rõl annyit, hogy simán van akkora létjogosultsága, mint a playboynak, csak valamiért megszüntették annak idején. Legalábbis itt Magyarországon.
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán van/volt olyan férfi ismerõsöd aki nem néz/ett ilyneket?:-)
A kérdező hozzászólása: 13:jesszus!!:O sztem ez nagyon fiatal..és a lányok miért nem vesznek szted ilyen magazinokat?:S mármint férfiakról szólókat..
Eddig errõl beszéltünk: a gátlások... :) A magazinokat 13 éves koromtól veszem, egy kamasz fiúnak nagyjából ekkor bolondulnak meg a hormonjai és támad fel a szexuális étvágya. Eleinte ki se akartak szolgálni... :)
A kérdező hozzászólása: És hány éves korodtól veszed ezeket a magazinokat?Ne haragudj ha ilyen indiszkrét kérdéseket teszek.... de 24 éves korodig hogyhogy nem volt senkid?
30-as. Rengeteg idõm van (legalábbis 4-ig, aztán már csak hétfõn), de kissé eltérünk a témától. :) Egyébként 24 éves koromig nem volt barátnõm... A 18 éves fiú biztos, hogy meg lenne hatva, ha te kezdeményeznél (már ha te is tetszel neki, ez sajnos nem feltétlenül van így). Arra vigyázz, hogy ha te közeledsz, és erre rájön, akkor esetleg elbízza magát. :)
A kérdező hozzászólása: Egyébként nyilván meg lehet érteni, ha érzem hogy a másik is ugyanúgy emberbõl van félelmekkel és érzem hogy szeretnek akkor talán nincs is komolyabb jelentõsége...
A kérdező hozzászólása: Megszüntették magyarországon?!A dögök...:D:P
A kérdező hozzászólása: Igen??!:D:D Szerintem meg kéne nézned a Playgirlt..az eredeti kérdésemben az is szerepelt h az vajon miért nem ennyire populáris?:S
A kérdező hozzászólása: És 18 éves korodig nem is volt barátnõd? addig is néztél ilyen típusú magazinokat?LSzeretnék akkor tanácsot kérni-ha nem veszed tolakodásnak:nekem is egy hasonló fiú tetszik-18 és sztem még nem volt barátnõje..szted lehet h nagyon gátlásos és ha tetszene neki vki akk se merne közeledni?erre nagyon kíváncsi vagyok, ezért ha lenne még egy kis idõd szívesen elolvasnám a válaszod.-)
Én vennék ilyen nõi magazint amikben férfiak vannak:P
A lányokat talán nem érdekli annyira a téma. Az elején írta valaki, hogy a férfiaknak sokkal fontosabb a vizualitás. Ne jesszusozz, 13 évesen a férfi már kész férfi! :-PPP Sajna lassan mennem kell, ha esetleg tudok még jótanáccsal szolgálni, keress meg elektronikusan. :) Minden jót! :)
A férjes hölgynek: örülök, hogy vannak ilyen felvilágosult nõk, akik megértik ennek a lényegét. Az én feleségem szintén megértõ, bár néha kicsit nehezére esik. Nem mondja, de látom rajta.
Én férfi vagyok és nekem nem tetszik a keménypornó.
Hogy miért izgatja a férfiakat??.... én nö vagyok, van egy párom, normális szexuális életet élünk, ... és igen. Az én tündér, aranyos, kívánatos, jólnevelt, intelligens párom is nézi a pornót...és a magazinokat. Mert férfi. Hús-vér férfi. Ennek semmi köze hozzám.... egy férfi normális módon külön tudja választani a 2 világot. Én ÉN VAGYOK !!! A NAGY Ö!!! A hús-vér, igazi nö.... azok meg az ösztön-nök.... akik "csak" addig vannak jelen az életében.... DE KELLENEK BIOLÓGIAILAG! Nem tudom... lehet butaságokat zagyválok itt össze... végt´re is nó vagyok... de nekem semmi kifogásom ellene... nem látok vetélytársat egy magazinos nöben.... Egyébként hálát adok a sorsnak, hogy a 21. században élek. Régen nem volt pornó, meg magazin.... tehát a pasik "eljártak" máfelé kiélni ezen dolgaikat...... mert ez valljuk be, mindig is létezett.... Na, ezt lehet, nem nyelném be...... hogy a szeretett társamat más nö érintse... az sok lenne, mert érzelmileg nagyon top-on van a párom, s igenis szeretem. De hála ezeknek a dolgoknak, megvan a "megoldás", ... az arany-középút...... s ettöl kerek az élet. Mivel nö vagyok, igazán örülnék, ha egy férfi "gondolat-menetét" , hozzászólását meg tudnám hallgatni (olvasni!). De nö létemre én így fogom fel......
már meg ne haragudj de a playboy, ckm, fhm tényleg nem pornómagazin. érdekes cikkek vannak benne tudományokról, öltözködésrõl, elektronikai dolgokról, vannak benne viccek és persze nõk is. de most attól hogy valaki nem eszik az étlapot elolvashatja nem? :) meg gondolom ha látsz egy srácot aki bejön akkor te is megnézed
az en parom ha pornofilmet nez akkor nagyott tud aludni. Azt mondta h ha halja h valaki nyog es halja annal nyugtattob hang nincs amikor aluszik. Legjobban piheni ki magat. Ujsagot nem vesz es nem is nez ilyeneket
A kérdező hozzászólása: Igen az éremnek mindig két oldala van...ha én szenvedek komplexusokban akkor õ is érezze át hogy mit érzek.:S Ha nekem el kéne fogadnom ezt, akkor bírkózzon meg vele õ is..hmm?
A legeslegutolsó lábjegyzet a 30-as pasitól: nem betiltották, csak megszûnt. Szíved joga ilyeneket nézni, csak számíts rá, hogy ez esetleg kihozza a párodnál ugyanezeket a komplexusokat! Az éremnek mindig két oldala van. Viszlát, 15-ös. :)
Az utolsóra válaszolva: nincs ilyen férfi, aki tagadja, hazudik vagy meleg. Egészen komolyan. Persze melegként is nyilván nézhet pornót, legfeljebb más jellegût. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm minden eddigi tanácsodat:-)Lehet még kereslek, ha nem haragszol meg érte.:D:D pussz és köszi:D
A kérdező hozzászólása: Talán én is ..csak Mon betiltották, mint ahogy írták..xd márcsak azért is megvenném, mert ha a barátom is megveszi, akkor legyünk egálban és én is nézem.:P
Megint a 30-as pasi vok... Sok komplexus létezik, negyjából ugyanazok, mint a nõknek: nem vagyok jóképû, nincs kockás hasizmom, stb... Én például az elsõ barátnõmmel 24 éves koromban jöttem össze. Gondolhatod, mekkora stressz volt nekem 18 évesen, hogy körülöttem mindenki csajozik, nálam meg semmi. És késõbb ez csak rosszabb lett. Aztán túlléptem ezen, azóta megnõsültem és hidd el, nem az elsõ lányt vettem feleségül... ;-)
A kérdező hozzászólása: Tudom:) Tényleg nagy jóindulattal válaszoltatok , ezért lelkiismeretfurdalásom is van, hogy ilyen nyers kommenteket írtam, mert látni hogy tényleg a segítõszándék volt bennetek...és különösen ez h "hozz ki a kapcsolatodból a lehetõ legtöbbet" ez sok mindent megindított bennem..:-) kössz
Szia! 19 éves LÁNY vagyok és én még annyit írnék, hogy: látom a Playboyt egy lapon említetted a pornó magazinokkal. A Playboy az egy nagyon igényes újság és attól még, hogy mesztelen nõk vannak benne, semmi köze a pornóhoz. Kb 14 éves lehettem, amikor elõször a kezembe került a Pb egyik száma, és sokkal érdekesebbnek találtam a cikkeit, írásait, mint bármelyik nõi magazinnak. Azóta, ha egy ismerõsömnél látok bármilyen férfi magazint, mindig elolvasgatom, mert nagyon jó! Nehogy azt hidd, hogy a csajokat stírölöm benne, különben is egy ilyen magazinban csak néhány oldalnyi meztelen nõ van, a többi mind cikk. És úgy mellékesen megjegyezném, hogy szerintem sikeres lenne egy olyan nõi magazin, amikben meztelen férfiak vannak, és nem ugyanazt írják minden számban... A mostani nõi magazinok UNALMASAK és semmi újat nem tudnak írni...
A kérdező hozzászólása: Igen ez valahol érthetõ..ésszel meg tudom érteni de valahol nagyon fájó tud ez lenni és nem tudom elfogadni.születtem volna inkább férfinak!!!Azért mondtam h számomra a hûségnek nincs értéke, mert szerintem valójában nincs is.Én a megcsalás határait úgy szabnám meg h az ilyen magazinok már nem férnek bele..valszleg azért mert fáj az egómnak és komplexusom van nyilván..de ezzel nem tudok mit kezdeni.xd ezért nem is tudok rajta túllépni.számotokra miért bûn a megcsalás?és miért érték a hûség?
Kiegésziteném az elõzõt, olvasni is tanulj meg, épp hogy azt irtam Neked kedvesem, ha lemondaná az elõfizetést, abból sem az következne , hogy megcsalna.Tényleg fiatalaka lehetsz, picit éretlen érveket sorakoztatsz fel.
Ezt kétlem. A férfiaknak rendszeres kielégülésre van szükségük átlag 13 éves koruk után, és egy magazint kapni jelentõsen egyszerûbb (és olcsóbb), mint nõt. :) Egyébként ha nem adsz hûséget, ne is várj.
A kommentjeid alapján nagyon fiatal lehetsz, vagy pillanatnyilag nagyon alkalmatlan a tartós kapcsolatra. Vagy mindkettõ. Ha fiatal vagy, tanulj még sokat, szerezz tapasztalatot, aztán döntsd el, hogy kell-e az állandóság. Vannak ilyen emberek is, nincs vele semmi probléma, bár szerintem ha feltör az anyai ösztön, nagyon meg akarsz majd állapodni. :)
A kérdező hozzászólása: Pont ezért fojta el a mai társadalom, mert ez egy nagyon jó befektetés..ha szabad lehetnél nem vennéd meg a magazinokat és akk õk csõdbe mennének..ennyi
A kérdező hozzászólása: Inkábba húsvérnõk...mert akkor legalább kiéled magad és nem csak az álmaid között maradsz egy elmejátékban..és én is a poligámiában hiszek és a további kapcsolataim során le is fogom szögezni h ne várjanak hûséget!!!
A kérdező hozzászólása: Már hogy az istenbe ne lennének komplexusaim ezekhez a nõkhöz képest?xp Vajon õ hogy érezné magát ha én ilyeneket nézegetnék?:S
A kérdező hozzászólása: Szóval úgy gondolod hogyha lemondaná az újságot rögtön meg is csalna?:S És ha velem is együtt lehet annyit akkor miért ?változatosságra van szüksége?mert amikor ezeket a magazinokat nézi akkor mire gondol?akkor is megcsal csak gondolatban...-csak fokozatok kérdése.ezért mondom h semmi értelme hûséget fogadni, mert ez álszentség..h csak én járok az eszébe..hmm?
A kérdező hozzászólása: De akkor is miért van szüksége egy szexuálisan kielégített férfinak hogy pluszba még magazint is vegyen?! Sztem nem komplex a szexuális élete...
Jaa, hogy neked okés lenne, hogy inkább elõben nézegessen a Te puncidon kívül más puncikat is, inkább mint nyomtatott papírpuncikat? Hmmm... bátor vagy! Tudhatsz valamit ha még ezt is bevállalnád! Figyu, mondd meg neki, hogy inkább valós puncikra csorogjon a nyála....
A megcsalás határairól: van, akinek már a magazin is az (meg ne sértõdj, de szerintem ez marhaság), van, akinek még az orális szex sem. Egyébként kommunikálj a barátoddal a problémáidról, az egyenes beszéd mindennél fontosabb egy kapcsolatban. Fel kell vállalni az esetleges konfliktusokat is, bármennyire nehéz.
Ajjaj! És a bíróságon amikor azt mondod: azért akarok elválni, mert megcsalt az újsággal.... a Tisztlet Bíróság vinnyogva fog a pulpitus alá becsúszni... TE beteg vagy!
És bocs, ha akkora közhelyeket írtam, amekkorákat a szüleid szoktak mondani. :) )) Fel a fejjel. Remélem, az esküvõdön még emlékezni fogsz ezekre a tanácsokra, amiket maximális jóindulattal közöltünk páran. :)
A kérdező hozzászólása: és pl mik?:)
Igen, a nick automatikus feltüntetése nekem is hiányzik innen.... és igen, a pasiknak is vannak komplexusaik....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) a pasiknak is vannak komplexusai?:O
Örülök, hogy megnyugodtál. :) Egyébként én 30 éves pasi vagyok, nem olyan régen voltam 15 (:P), simán megértem a sok komplexust. :) A lényeg, hogy tanulj, tapasztalj, aztán ha elérkezettnek látod az idõt, állapodj meg. De 15 évesen eszedbe ne jusson örökre elkötelezõdni, neadjisten gyereket szülni... Nem azt mondom, hogy mindenképp rúgd ki a pasidat, csak azt, hogy hozd ki a lehetõ legtöbbet a kapcsolatból, aztán ha valamiért mégsem mûködik, lépj tovább. Ezt hívják ÉLET-nek. :)
ne aggódj, néhány év mulva biztosan rájösz majd, hogy egy nõt nem a tökéletes test tesz nõvé!:-) És ne hibáztasd magad, mindnekinek ugy változik a gondolkodása, ahogy telik az idõ, az elsõ válazsoló voltam (meg még egy párat irtam:-)
A kérdező hozzászólása: és igen nekem ez egyelõre komoly és nem elfogadható probléma..:( majd talán egy pár év múlva nevetni fogok magamon, de most még aligha...
A kérdező hozzászólása: igaz..., lehet hogy elsõ felindulásomból írtam vissza a kommenteket de most hogy visszaolvastam én is kicsit elszörnyedtem rajtuk:S Figyeljetek!!Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát és ne haragudjatok ha valami sértõt vagy ostobát írtam..A válaszok tényleg segítettek .Egyébként tényleg fiatalka vagyok (15) és még nem volt komoly kapcsolatom ..talán ennek is betudható hogy nincs rálátásom a dologra..majd még komolyodom és stb...És ténylge köszi hogy segíteni próbáltatok szerintem sokat sikerült!!!:) pussz
Kedves kérdezõ, írd már meg kérlek az életkorodat. kedves többiek, ti pedig ne piszkáljátok, lehet, hogy neki ez komoly probléma. De kár, hogy itt nincsenek nick-ek, összekeveredik, hogy ki mire válaszol...
A kérdező hozzászólása: Nem, nem értem a különbséget..most nem mindegy h élõben vagy pedig papíron nézi?!:S akkor is másról van szó..értem h a férfiakban túlteng a szexualis energia, de ez azért van egy cikk szerint amit olvastam mert õk nem kapnak minden hónapban egy levezetést(menstruáció) .Tehát õk megõrülnek a nõktõl.De a pornó PERVERZIÓ Én azt mondom h inkább a nyitott párkacsolatokban hiszek, mert ott egy valódi nõrõl van szó egyrészt másrészt mert akkor legalább megszabadul a fölös energiáitól..ez ugyaniilyen mint ha éhes vagy, akkor eszel és nem képeket nézegetsz egy kacsasültrõl:S-legfejjeb ha diétázol..De direkt mondtam h ne ezt a demagóg szöveget írjátok, mert sztem ez nagyon közönséges hozzáállás:S ha bennünk is túltengne a libidó.mi is így reagálnánk..sztem az a hûség ideájával van a baj!!Én a poligámiában hiszek, és a valódi emberekben , nem pedig filmekben, képekben hanem valódi életszagú helyzetekben.!!!

A férfiak miért lépnek félre és miért mondják azt, hogy változatosságra vágynak, ha rákérdez a párjuk, ráadásul otthon mindent megkapnak az ágyban?

Legjobb válasz: Lehetséges ok még az, amit én csak "trottyosodásnak" hívok. Nem kell ahhoz öregnek lenni, hogy az emberek trottyossá váljanak. Együtt élnek, felõrlik õket a hétköznapi gondok, már nem küzdenek egymásért, hogy tetsszenek egymásnak, csak elvannak, mint a befõtt. Rengeteg melegítõben járó panelkismamát látok nap mint nap - de mielõtt õket hibáztatjuk, vegyük figyelembe, hogy 1. ez esetben - vagy enélkül is! - a férfiak szintén gyakran eleresztik magukat külsõleg, és viselkedésben is 2. miért lesz gyakran lestrapált egy feleség, miért ad kevesebbet magára? Mert a mai Magyarországon az a begöpösödött szemlélet dívik, hogy az õ nyakába szakad a mosás-fõzés-takarítás-gyermeknevelés, a férfi meg éli világát. Nem kevés olyat látok, hogy a kisgyerekes pasi eljár bulizni a csaj nélkül, és fiatal, még független csajszikat hajt. Undorító. Viszont olyan is sok van,a hol egyenlõnek tekintik egymást, megosztják a házimunkát, és az így felszabadult idõben együtt eljárnak szórakozni. Az otthonülés öli a kapcsolatot, az biztos. Meg ha nincsenek közös élményeik, csk elvannak, mint a befõtt.

Lehetséges ok még az, amit én csak "trottyosodásnak" hívok. Nem kell ahhoz öregnek lenni, hogy az emberek trottyossá váljanak. Együtt élnek, felõrlik õket a hétköznapi gondok, már nem küzdenek egymásért, hogy tetsszenek egymásnak, csak elvannak, mint a befõtt. Rengeteg melegítõben járó panelkismamát látok nap mint nap - de mielõtt õket hibáztatjuk, vegyük figyelembe, hogy 1. ez esetben - vagy enélkül is! - a férfiak szintén gyakran eleresztik magukat külsõleg, és viselkedésben is 2. miért lesz gyakran lestrapált egy feleség, miért ad kevesebbet magára? Mert a mai Magyarországon az a begöpösödött szemlélet dívik, hogy az õ nyakába szakad a mosás-fõzés-takarítás-gyermeknevelés, a férfi meg éli világát. Nem kevés olyat látok, hogy a kisgyerekes pasi eljár bulizni a csaj nélkül, és fiatal, még független csajszikat hajt. Undorító. Viszont olyan is sok van, a hol egyenlõnek tekintik egymást, megosztják a házimunkát, és az így felszabadult idõben együtt eljárnak szórakozni. Az otthonülés öli a kapcsolatot, az biztos. Meg ha nincsenek közös élményeik, csk elvannak, mint a befõtt.
A 3. válasz szerintem nem helyes, mert sok férfi nem csalja meg a párját. A félrelépés nem általános "férfitulajdonság".
Pont ugyanazért, amiért a nõk is.
Legfõképpen azért, mert úgy érzi, megteheti. Ha az ilyen férfiak párja megtudja, sokszor úgysem hagyja õt ott, és ezt nagyon jól tudja. Ha a lebukás után a nõ nem is akarja ott hagyni - nálam ez és a testi bántalmazás mindenképpen szakítóok lenne, ha van 3 gyerekünk meg egy házunk, akkor is- , de nem fenyegeti meg komolyan, nem érezteti vele a tett súlyát; akkor nem az lesz, hogy a pasi majd behúzza fülét-farkát, hanem annál jobban félrelép, hiszen egyszer már megbocsátást nyert. Tévhit, hogy a férfiaknak a "génjeikben" van, hogy minél több helyre szórják a sperméikat (monogám nõ vs. a poligám férfi téves mítosza - az ember NEM állat!) - de sokan szeretnek erre a szociálpszichológia, ill evolúciós pszichológia által is megtámogatott szörnyedvényre hivatkozni. Szánalmas, ha valaki ettõl érzi férfinak magát. Szerintem sokkal tiszteletreméltóbb, ha valaki éveken, akár évtizedeken át szenvedélyesen tart egy kapcsolatot, egy emberrel; és nem hagyja, hogy a kapcsolat az unalomba fulladjon. Nem mindig kell a nõnek magában keresni a hibát. Látom, Te ezt próbálod. Tudom, ez nem valami szofisztikéált és tudoményos magyarázat, de egyes férfiak azért lépnek félre, mert patkányok. Ez ellen nincs mit tenni, mint otthagyni a picsába, és esetleg csak akkor visszaengedni, ha nem a következmények miatt bánta meg a félrelépést (tehát nem azért, mert balhéztál miatta, otthagytad, és ez neki milyen kellemetlen), hanem ha erkölcsi szempontból magát a félrelépést bánta meg, és rájött, hogy csak Téged akar!!!!
A válasz egyszerû: Mert FÉRFIAK!!!!!

Miért van az, hogy a nők sokkal szabadabban kezelik a "megcsalás" témát, mint a férfiak egy kapcsolatban? És miért van az, hogy mindig a férfia a bunkó, tuskó állatok, amikor a nők nagyjából ugyanolyan arányban lépnek félre, vagy fantáziálnak másról?

Legjobb válasz: Kifejtenéd, hogy miért kezelik szabadabban a megcsalás témát? Ritkán lehet a lányok szájából hallani azt, hogy a "csók nem megcsalás". Vagy ami pl itt volt a gyk-n (és nálam kicsapta a biztosítékot): az orál nem megcsalás, azt se lány mondta.

Kifejtenéd, hogy miért kezelik szabadabban a megcsalás témát? Ritkán lehet a lányok szájából hallani azt, hogy a "csók nem megcsalás". Vagy ami pl itt volt a gyk-n (és nálam kicsapta a biztosítékot): az orál nem megcsalás, azt se lány mondta.
a nõk váltani szoktak ha találnak jobb pasit. a férfiak meg kibõvíteni szeretik a "háremüket" tudat alatt. Szal több nõ szakít mint férfi, de több férfi csal meg mint nõ. Utána néztem nem marhaság... f19
szerintem ez egyáltalán nem igaz. Csak férfiak igenis nagyobb arányban lépnek félre, fõleg, ha már gyerek is van. Akkor a nõ átvált anyává, és a fõ célja - elvileg - a család összetartása. Genetikailag kódolva legalábbis ez van. Ebben benne van, hogy könnyebben bocsát meg, és az is, hogy bizony a férfi többször csal.
A kérdező hozzászólása: Megbántottál valamennyire ezzel a kijelentéssel, mert én egyáltalán nem így érzékelem ezt a helyzetet, hanem fordítva. Lehet azért mert még nem nõttem fel, aztán amikor majd meg leszek rontva én is ezt a sémát fogom követni.
Kèrdezõ, legalább ne sajàt vèleményed vedd tényül :D Szociológián eléh sokat foglalkoztunk ezzel és mknden, a témával kapcsolatos felmérés alapjám nagyobb részt férfiak a megcsalók, fõleg gyerekszületés után. Ha jól emlékszem, a 2 leggyakorobb indok a "nem foglalkozott velem" és az "a szex nem érzelmi megcsalás. De itt is sok kérdést tesznek fel errõl, rá lehet keresni, többnyore ugyanezt mondják a férfiak. és ezzel koránt sem azt állítom, hogy a nõk szentek, sõt! De a felmérések ès az én tapasztalataim alapján is a dérfiak kezelik ezt elnézõbben, azzal az indokkal, ami fent is volt, hogy ez nem érzelem, de õk férfiak, akiknek kell a változás...
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok kimondott szakértõje a témának, csak is a saját tapasztalataim szerint általánosítottam, így teszel te is és más is az élet bármely területén.
A kérdező hozzászólása: Hát de itt nem csak ösztönrõl van szó, én egy nõtõl is azt várom el, hogy ha éppen megcsalom, akkor õ dörgölje a pofámba amit kell, hagyjon faképnél, mivel megérdemlem, és ne bocsásson meg egyhamar. Ne az legyen, hogy annyira szeret, hogy még ezt is megbocsátja, mert azzal csak ront a helyzeten.
Hülyeség. Készítettél felmérést például.. hmm 200 000 emberrel? de tuuuti szakértõje vagy a témának hogy ezt így állítod....
Igen...ezek az állati ösztönök...minden férfi valamilyen szinten alfahím akar lenni, hogy mindenki az övé de a csajnak csak õ juthat
Talán az erõsebb érzelmek miatt. Annyira szeretik a férfit, hogy még ezt is képesek megbocsátani neki. Egy férfi viszont, ha a párja félrelép, könnyebben kiábrándul belõle. Talán a birtoklási vágy miatt, azt akarja, hogy csak az övé legyen, és senki másé. Ha már másé, neki sem kell.
A kérdező hozzászólása: Alapjában véve azt figyeltem meg, hogy amikor egy férfi félre lép, a nõt kevésbé rázza meg az eset, mint ha fordított esetben a nõ lépne félre és a férfi akadna ki. A nõk ilyeneken sokkal gyorsabban túl lépnek, de nem értem, hogy miért.
Akkor ne azt írd hogy a nõk ilyenek meg olyanok stb... áhh nem kell ekkorát általánosítani.

A felnõtt pasik, férfiak megnézik a fiatal tinilányokat az utcán? Ha igen, miért és mit néznek meg rajtuk?

A 18 alatti lányokra gondolok, de a válaszokban kicsit konkretizálhatnátok, hogy pontosan mire is gondoltok. Nem kisgyerekekrõl beszélek, így szerintem ez nem pedofília.

Legjobb válasz: A felnõtt pasik nagy része minden nõnemût megnéz, ha az az õ ízlésük szerint csinos.

A felnõtt pasik nagy része minden nõnemût megnéz, ha az az õ ízlésük szerint csinos.
Én általában megnézem, ha jól néz ki.Miért? ez milyen kérdés? azért, mert tetszik:) Arcát, testét, mindent megnézek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!