Találatok a következő kifejezésre: Miért félek srácoktól (1 db)

Miért félek a srácoktól?

Tetszik egy srác, én is tetszem neki...de mégsem merek járni vele...senkivel sem merek...mindent?l és mindenkit?l félek. (a csalódástól?) 14 múltam...ilyenkor azért már ez nem normális dolog nem? vagy csak kés?n ér? típus vagyok? félek valami baj van velem...

Legjobb válasz: Nem baj,vágysz rá csak nem mered megtenni,sztem késõn érõ típus vagy,van még idõd.A legfontosabb ne sürgesd magad, ha eljön a Te idõd megy minden magától.Nem kell hogy minden 15 évesnek barátja legyen.

Nem baj, vágysz rá csak nem mered megtenni, sztem késõn érõ típus vagy, van még idõd.A legfontosabb ne sürgesd magad, ha eljön a Te idõd megy minden magától.Nem kell hogy minden 15 évesnek barátja legyen.
szia szerinte nincs semmi bajod ha nem volt még tapasztalatod a "szerelemben" akkor szte ez természetes mindenki fél ki joban ki kevésbé sztem nagylevegõ és probáld meg nincs vesziteni valod ha meg tecik akkor pláne nincs . ha meg nem akkor meg majd jon más . bátorság hali :)
A kérdező hozzászólása: hát...de nem tudom elképzelni hogy fogom a kezét, azt meg hogy smárolunk....egyáltalán nem....igy meg nemtudom milegyen igy nem is merek belevágni... (megértem amit mondasz és tudom hogy igazad van:D csak nem merem :D)
*ki hal* nem azért de "nincs veszteni valód" hehe ha specko közeli ismi akk elég hüén jön ki ha passzolja a dolgot XD (mellesleg mért lenne baj veled) legalább nem kurvulsz el :D inkább ezm inthogy minden ISMÉTLEM MINDEN szembe jövõ egyénnel akinek farka van le álj egy menetre XD nemtudod elképzelni hogy.... :D (jah me én azé mentem táborba hogy nah akk most rá hajtunk brigire? XD a csaj stilusátol hánytam XD) enyit erröl hogy nem tod elképzelni XD (most mondanám hogy már már "aranyos" :D de hát a para és a szemérmesség az két külön fogalom :D) m1 [még egyszer hangsulyozom nem baj :D jobb mnit: (egym ásik kérdést idéznék: az baj ha msnen mutogatom magam? [lábjegyzetbe ezt csak finnül írom le: rinta] :D magyarul nem vok hajlandó :D) nah szal érted :D õ specko egy ribanc :D ez baj :D
Vegyél fel MSN-re és beszélgessünk (hogy ne félj annyira a srácoktól) amugy hasonló képpen vagyok én is [email protected]
Ha kölcsönösen tetszetek egymásnak, akkor szervezzetek valami közös programot, nagyobb társaságban. Kirándulás, buli... Nem kell rögtön járni vele. Beszélgessetek: mesélj magadról, kérdezd õt is és hagyd beszélni. A vége felé mondd el ezt is, hogy érdekel, de te még korainak találod a közeli kapcsolatot. Ha összeilletek, elõbb-utóbb közelebb is fogtok kerülni. 14 (de még 16) évesen is teljesen természetes, ha ilyen vagy.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ciki ha a lány kezdeményezi a csókot? (nyelves)

A barátom és én még nem csókoloztunk vagyis még nyelveset . De nem tudom hogy akarja-e és hogy az ciki-e lenne ha én kezdeményezném?

9

Pasik! Szerintetek gáz, hogy olyan típusú lány vagyok, aki kissé hűvös és rideg kívülről, de ha már bízik valakiben akkor bájos és közvetlen? Szerintetek nagyon nehezen fogok így párt találni? Ez nagyon taszító típusú nőre vall?

23

Nem csak a húsz éveseké a világ? Hogy lehet őket meghódítani?

A fősulin nagyon tetszik az egyik évfolyamtársam. Õ (lány) 20 éves, én 25 vagyok. Nagyon aranyos, beszédes és kedves velem, mosolyog... De annyira nem ismerem, hogy tudjam, csak velem ilyen-e (=én is bejövök neki), vagy alapból mindig ilyen a természete. Elkezdtünk levelezni, ő is kérdez, érdeklődik, nem csak a kérdésemre válaszolva ír magáról, de múlt héten pl. nem mellém ült az előadáson, hanem a barátnője mellé, óra után meg épphogy csak egymásra néztünk, köszöntünk, majd hirtelen elsiettek...
Az a gondom, hogy kicsit "kínos" lenne félreértelmezni bármit is vele kapcsolatban, értsd: randira hívni.... mert ha nem jövök be neki úgy, ha csak barátként/évfolyamtársként tekint rám és nemet mond, utána valahogy megtörik a mostani "varázs" és megszakad vele ez a kis kapcsolatom.

6

Fiúk, ti azt szeretitek h a lány ki van festve vagy azt h nem?

Úgy értem h randihoz ugye lehet h kifesti magát a lány, és ugye, lehet h használ(ok) rúzst/szájfényt...az oké vagy jobb száj dolgok nélkül (csóknaál szeretitek h van vmi a csaj száján v nem?) Csak kiváncsi lennék.

14

Ha jelentkeznék egy rapid randira és csúfosan felsülnék az összes lánynál, akkor lehetséges, hogy végre örökre elmenne a kedvem a lányoktól?

Mert az biztos, hogy jó nagy beégés lenne részemről az egész. Akkor legalább már "papírom" is lenne róla, hogy nem értek semmit az udvarláshoz, a lányokhoz/nőkhöz.

30/f

4

Mit tegyek, hogy legyen önbizalmam? (többi lent)

Van az osztályban egy lány aki nagyon tetszik és kedvelem is szoktunk beszélgetni meg minden, de félek elmondani neki, hogy mit is érzek iránta... Félek, hogy kinevet vagy esetleg nem tetszek neki, meg ilyenek :/ Mit csináljak??
17/F

7

Gáz, ha egy lány kezdeményez?

Úgy, hogy a srác előtt már megkereste, csak a beszélgetés abbamaradt (személyesen szerette volna tovább folytatni, de nem jelentkezett), viszont a családja szerint kissé visszahúzódó a srác. Szóval gáz lenne ha én lépnék?
Én 21 vagyok ő majdnem hogy 25.

5

Tetszik egy 26 éves fiú. Én 18 vagyok. Anyukámmal dolgozik együtt. Hogyan tudnám megkedveltetni magam vele úgy hogy ne legyek rámenős és talán azért nem mer közeledni mert anyummal dolgozik?

3

Van ennél reménytelenebb eset?

Még sohasem volt senkink, csak ovis szerelem.
4 éve odavagyok érte, de sajnos messze lakunk, havonta sem tudtunk volna találkozni - most, hogy fősulira/egyetemre mennék, ez nagyon sokat változna, persze előnyére.
Higgyétek el, 4 év alatt volt millió jó program, barátkozás, beszélgettem is fiúkkal, mindent tettem, amit akkor szokás, amikor feledni akarjuk a másikat. Mégsem sikerült.
Õ persze nem szeret engem, és már jó ideje nem is beszélünk egymással, csak időnként FB komment meg szülinapi köszöntés. Pedig még össze is illenénk: hasonló érdeklődési kör, hasonló gondolkodás.
Nem tudom, hogy kellene elérni, hogy újra napi szinten beszéljünk. Én már a barátságával is megelégednék, csak legyen már valami. Egyébként nem egész nap tudna visszaírni szerintem, mert sokat játszik a gépen, de nekem az se lenne gond, ha játszhatnék vele, mert én is szeretek.

~ Õ a fiú, én pedig a lány.

9

Hogy bízzak meg így egy lányban is?

Voltam "randizni" egy lánnyal, később kiderül, miért van a randi szó idézőjelben. Már tisztára úgy festett a dolog, hogy össze fogunk jönni, teljesen pozitív volt velem kapcsolatban a véleménye. A randi végén, búcsúzásnál megkérdeztem a csajt, hogy na legközelebb hol találkozzunk, amire a következő megdöbbentő választ kaptam: Bármikor találkozhatunk a lakásán, alkalmanként 20 ezer ft-ért... Megjegyzem, ezelőtt semmilyen arra utaló jel nem volt, hogy esetleg prosti lenne a lány... Most ezek után hogyan bízzak meg a nőkben? Nem először vertek át amúgy...

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!