Találatok a következő kifejezésre: Miért félek srácoktól (1 db)

Miért félek a srácoktól?

Tetszik egy srác, én is tetszem neki...de mégsem merek járni vele...senkivel sem merek...mindent?l és mindenkit?l félek. (a csalódástól?) 14 múltam...ilyenkor azért már ez nem normális dolog nem? vagy csak kés?n ér? típus vagyok? félek valami baj van velem...

Legjobb válasz: Nem baj,vágysz rá csak nem mered megtenni,sztem késõn érõ típus vagy,van még idõd.A legfontosabb ne sürgesd magad, ha eljön a Te idõd megy minden magától.Nem kell hogy minden 15 évesnek barátja legyen.

Nem baj, vágysz rá csak nem mered megtenni, sztem késõn érõ típus vagy, van még idõd.A legfontosabb ne sürgesd magad, ha eljön a Te idõd megy minden magától.Nem kell hogy minden 15 évesnek barátja legyen.
szia szerinte nincs semmi bajod ha nem volt még tapasztalatod a "szerelemben" akkor szte ez természetes mindenki fél ki joban ki kevésbé sztem nagylevegõ és probáld meg nincs vesziteni valod ha meg tecik akkor pláne nincs . ha meg nem akkor meg majd jon más . bátorság hali :)
A kérdező hozzászólása: hát...de nem tudom elképzelni hogy fogom a kezét, azt meg hogy smárolunk....egyáltalán nem....igy meg nemtudom milegyen igy nem is merek belevágni... (megértem amit mondasz és tudom hogy igazad van:D csak nem merem :D)
*ki hal* nem azért de "nincs veszteni valód" hehe ha specko közeli ismi akk elég hüén jön ki ha passzolja a dolgot XD (mellesleg mért lenne baj veled) legalább nem kurvulsz el :D inkább ezm inthogy minden ISMÉTLEM MINDEN szembe jövõ egyénnel akinek farka van le álj egy menetre XD nemtudod elképzelni hogy.... :D (jah me én azé mentem táborba hogy nah akk most rá hajtunk brigire? XD a csaj stilusátol hánytam XD) enyit erröl hogy nem tod elképzelni XD (most mondanám hogy már már "aranyos" :D de hát a para és a szemérmesség az két külön fogalom :D) m1 [még egyszer hangsulyozom nem baj :D jobb mnit: (egym ásik kérdést idéznék: az baj ha msnen mutogatom magam? [lábjegyzetbe ezt csak finnül írom le: rinta] :D magyarul nem vok hajlandó :D) nah szal érted :D õ specko egy ribanc :D ez baj :D
Vegyél fel MSN-re és beszélgessünk (hogy ne félj annyira a srácoktól) amugy hasonló képpen vagyok én is [email protected]
Ha kölcsönösen tetszetek egymásnak, akkor szervezzetek valami közös programot, nagyobb társaságban. Kirándulás, buli... Nem kell rögtön járni vele. Beszélgessetek: mesélj magadról, kérdezd õt is és hagyd beszélni. A vége felé mondd el ezt is, hogy érdekel, de te még korainak találod a közeli kapcsolatot. Ha összeilletek, elõbb-utóbb közelebb is fogtok kerülni. 14 (de még 16) évesen is teljesen természetes, ha ilyen vagy.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy kerüljek közelebb hozzá?

Van egy osztálytársam, aki sokat változott a nyáron.. Mindig is megjegyeztem, hogy nem néz ki rosszul de most.. Nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Okos, legjobb tanuló, van esze, kedves és szép is. Mindig a barátnőivel van, ezért nem tudnék beszélni vele nagyon. Facebookon nincs képe hogy likeoljam, néha rám - rám néz és akkor ránézek és abban a pillanatban elfordul, de nem úgy feltűnően néz, hanem mint egy ártatlan kislány :D hogy közeledjek írjak neki pl. Valamivel sulival kapcsolatban és kezdjünk el beszélni? Az baj lehet ha 183-4 cm vagyok, ő meg 165 magassarkúban?

4

Megcsókoljam? Hogyan köszöntsem?

Szimpatikusak vagyunk egymás számára, legközelebb moziba megyünk.
Az utolsó találkozáskor szájra puszit adtam neki, most a következőn is így köszönjünk vagy az arcára adjak puszit?

6

Ha egy srác elhívna randizni, de konkrét napot, időpontot nem mondana (csak azt tudnád, hogy hétvége lenne), és csak szombat reggel mondaná meg, hogy aznap szeretne találkozni veletek, akkor elmennétek?

Tehát hétköznap felveti a randi témát. Megkérdezi ráérsz-e hétvégén. Te igent mondasz. De aznap közli veled a konkrét napot, időpontot, amikor a randi esedékes lenne. Mondjuk szombat reggel. Szombat délután így elmennétek randizni?

4

Mennyire működhet egy olyan barátság, ahol van vonzalom a két fél között?

Érezhető a levegőben a vonzalom közöttünk,de ez csak testi vonzalom. Nagyon jóban vagyunk,imádom a srácot,de szerelem nincs. Szerintem ezt mindketten így gondoljuk. Ez a fiú amúgy is olyan,hogy laza kapcsolatai vannak csak. Mióta szakítottam a pasimmal,azóta sokkal közelebb kerültünk egymáshoz. Kicsit puhatolózott,hogy mit gondolok kettőnk kapcsolatáról,és mondtam,hogy barátok vagyunk és ez így jó. Valami van köztünk,de nem hiszem hogy többet akarna,mint barátság,mert ha akart volna,már lépett volna,elég tökös srác! Viszont elhívott moziba holnap estére. Ez most randi?

7

Van esélyem azért a lánynál igaz?

Most ismerkedünk, egy suliba járunk. Ha beszélgetek vele jól elvagyunk. Facebookon is.(nem nagyon facbookozik ami tetszik. szóval ott nem annyira beszélünk nem ír rám stb.)
Picit úgy érzem nem keresi a társaságom ezért kételkedem...
suliban el megy mellettem ugyan széles mosollyal köszön :)
oda megyek hozzá akkor is ha a barátnőivel van akik totál idegenek számomra. ő nem igazán jön oda hozzám de ez szerintetek betudható annak hogy mindig fiúkkal lógok akiket ő egyáltalán nem ismer. 17/f. 15/l

6

Most mit tegyek?

Van egy srác akivel elkezdtem beszélgetni, képei alapján jómódúnak tűnik. Mi viszont egyáltalán nem vagyunk azok és félek attól, hogy e miatt lenézne esetleg. Mit tegyek? Tartok a találkozástól is :S

5

Miért viselkedik így? Bennem vagy önmagában nem bízik?

egy pár hete megismertem egy srácot,sokáig csak neten beszélgettünk, de jó volt mert sok közös témánk volt és könnyed volt az egész. aztán megbeszéltük h találkozunk és ott is minden jól alakult, beszéltük is hogy olyan mintha már ezer éve találkozgatnánk, minden simán ment a beszélgetéstől elkezdve a csókig. meg persze végig bókolt meg faggatott hogy mikor tali újra.másnap beszéltünk neten ahol nagy vidáman elmesélte h a szüleinek meg egyik havarjának is mesélt rólam, hogy milyen szerencséje van hogy megismert mert mennyivel másabb vagyok mint azok akikekkel eddig ismerkedett és hogy mindenki hogy örült ennek.aztán ahogy beszélgettünk előjött hogy aznap melóba két srác is bepróbálkozott nálam(akik engem nem érdekelnek és ezt neki is megmondtam), de innentől kezdve totál megváltozott és hamar közölte hogy most ő inkább megy aludni és majd másnap(holnap) beszélünk mert délután elvileg pizzázunk meg filmezünk.vélemények?

1

Hogyan ismerkedjek meg vele?

ő most 9.es én fölötte járok de mindketten 16 évesek vagyunk a lány egy gyönyörű, kedves, okos, értelmes, népszerű lány akit nem kap meg akárki nem olyan könnyűvérű ezért nem is volt még barátja, én viszont kicsit csendesebb nem olyan fullos, persze sok lány szerinte helyes vagyok de attól még nem vagyok olyan népszerű,

4

Most szerintetek bejövök neki vagy?

Van 1 srác aki bejön, és múltkor egy helyen voltunk, egyfolytában engem bámult, folyamat szemezütnk és ráírtam fb-on, ott meg csak én kérdezgettem tőle, azóta se ír.. szerintetek?

5

Hogy adjam tudtára, hogy tetszik nekem?

Sziasztok, 15 éves lány vagyok, Ezen a héten volt a suliban a szecska hét...és szerda délután a végzősöktől kaptunk feladatokat...és ez lent volt a tornateremben...az volt h lent voltak a 9-es osztályok és a végzősök és a végzősök választottak minden feladathoz 1 vagy 2 embert...és az utolsó előtti feladatnál az egyik végzős fiú nagyon, de nagyon nézett...már messziről ki szemelt magának, és el is fordítottam a fejemet és oda jött és engem hívott ki....még az nap felvettem a srácot fb-ra...vissza is jelölt egyből :) De vajon azért nézett annyira, mert tetszem neki?:O Hogy adjam tudtára, hogy bejön nekem? A barátaim azt mondják írjak rá fb-on...szerintetek? előre is köszi a tanácsokat!

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!