Találatok a következő kifejezésre: Miért félek srácoktól (1 db)

Miért félek a srácoktól?

Tetszik egy srác, én is tetszem neki...de mégsem merek járni vele...senkivel sem merek...mindent?l és mindenkit?l félek. (a csalódástól?) 14 múltam...ilyenkor azért már ez nem normális dolog nem? vagy csak kés?n ér? típus vagyok? félek valami baj van velem...

Legjobb válasz: Nem baj,vágysz rá csak nem mered megtenni,sztem késõn érõ típus vagy,van még idõd.A legfontosabb ne sürgesd magad, ha eljön a Te idõd megy minden magától.Nem kell hogy minden 15 évesnek barátja legyen.

Nem baj, vágysz rá csak nem mered megtenni, sztem késõn érõ típus vagy, van még idõd.A legfontosabb ne sürgesd magad, ha eljön a Te idõd megy minden magától.Nem kell hogy minden 15 évesnek barátja legyen.
szia szerinte nincs semmi bajod ha nem volt még tapasztalatod a "szerelemben" akkor szte ez természetes mindenki fél ki joban ki kevésbé sztem nagylevegõ és probáld meg nincs vesziteni valod ha meg tecik akkor pláne nincs . ha meg nem akkor meg majd jon más . bátorság hali :)
A kérdező hozzászólása: hát...de nem tudom elképzelni hogy fogom a kezét, azt meg hogy smárolunk....egyáltalán nem....igy meg nemtudom milegyen igy nem is merek belevágni... (megértem amit mondasz és tudom hogy igazad van:D csak nem merem :D)
*ki hal* nem azért de "nincs veszteni valód" hehe ha specko közeli ismi akk elég hüén jön ki ha passzolja a dolgot XD (mellesleg mért lenne baj veled) legalább nem kurvulsz el :D inkább ezm inthogy minden ISMÉTLEM MINDEN szembe jövõ egyénnel akinek farka van le álj egy menetre XD nemtudod elképzelni hogy.... :D (jah me én azé mentem táborba hogy nah akk most rá hajtunk brigire? XD a csaj stilusátol hánytam XD) enyit erröl hogy nem tod elképzelni XD (most mondanám hogy már már "aranyos" :D de hát a para és a szemérmesség az két külön fogalom :D) m1 [még egyszer hangsulyozom nem baj :D jobb mnit: (egym ásik kérdést idéznék: az baj ha msnen mutogatom magam? [lábjegyzetbe ezt csak finnül írom le: rinta] :D magyarul nem vok hajlandó :D) nah szal érted :D õ specko egy ribanc :D ez baj :D
Vegyél fel MSN-re és beszélgessünk (hogy ne félj annyira a srácoktól) amugy hasonló képpen vagyok én is [email protected]
Ha kölcsönösen tetszetek egymásnak, akkor szervezzetek valami közös programot, nagyobb társaságban. Kirándulás, buli... Nem kell rögtön járni vele. Beszélgessetek: mesélj magadról, kérdezd õt is és hagyd beszélni. A vége felé mondd el ezt is, hogy érdekel, de te még korainak találod a közeli kapcsolatot. Ha összeilletek, elõbb-utóbb közelebb is fogtok kerülni. 14 (de még 16) évesen is teljesen természetes, ha ilyen vagy.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan mondjam el egy lánynak hogy szeretem, akit már 8 éve ismerek?

Van egy lány akivel 8 évig osztálytársak voltunk, de gimiben már nem vagyunk azok és nem rég lettem belé szerelmes. Holnapra elhívtam egy találkára, de nem tudom hogy tisztában van-e vele hogy ez igazából egy randi lenne. A kérdésem az, hogy hogyan kéne neki elmondani hogy szeretem, mert ugye ez csak nem mindennapos hogy már több mint 8 éve ismerjük egymást, ezért úgy gondolom, hogy meg kell adni a módját.

6

Szeretnék összejönni egy fiúval, de nemtudom mit tegyek. Hogy sikerülhetne mégis? Többi lent!

Van egy 23 éves fiú, akivel kb másfél éve jóba voltunk és szerette volna ha alakult volna valami köztünk, de én akkor még féltem egy kapcsolattól, mert még nem volt barátom, és nemet mondtam neki. akkor meg is bántam. namost nyáron volt barátnője de szakítottak... én meg még mindig szeretem őt, és mondtam is neki hogy megbántam h nemet mondtam neki, úgyhogy úgy határoztunk hogy tovább ismerkedünk, ahol x éve abbahagytuk, de leszögezte, hogy nem akar most párkapcsolatot, és amikor facen beszélgetünk akkoris már majdhogynem közömbösen beszélget velem :( ... hogy kelthetném fel a figyelmét, vagy mit tegyek, hogy utaljak rá hogy nekem ő kell?? nagyon elbaltáztam, és bánom az egészet, de érzem h nekem ő kell!! 18/L

5

Lányok nektek egy jóképű erős testalkatú magas pasi jön be vagy inkább egy átlagos nem túl izmos 175-180 cm magas viszont vicces és jó fej + kedves?

kort ha lehet nem muszáj :)

14

Hogy keltsem fel a nekem tetsző fiúk figyelmét?

4

Ki hogy ismerkedik a nőkkel? Szerintem ez személyiség függő, illetve alkatfüggő.

Van aki nagyon magabiztos, jól tud nyomulni és nyomni valami sódert. De van aki, mint én inkább az adódó helyzetben beszélgetek és ismerkedem a nőkkel, illetve én azt szeretem a legjobban mikor a nő kifejezi az érdeklődését, illetve ha kikezd velem, mert ez a legkényelmesebb és valószínűleg kevésbé kap az ember kosarat.

8

Első randin miket kérdezzek a másik féltől, hogy ne tűnjek nyomulósnak? 17/L

még nem láttam a srácot élőben, és félek, hogy leblokkolok, ha kettesben leszünk. Mit tegyek a kínos csend elkerülése érdekében?

5

Hogyan kérdezzem meg "viccesen", hogy a lány jelenleg egyedülálló-e?

Tehát nem akarom, hogy ilyen puhatolózósan jöjjön le neki, mégis meg szeretném tudni :D
Valami trükkös kérdés esetleg?

Köszi :)

16

Mehet a csók ilyen esetben?

Ha utolsó találkozáskor csókkal váltunk el egymástól(ez volt az első csók),akkor következő találkozáskor csókkal indítsak!?

3

Társkereső oldalon választottam magamnak partnert. Megbeszéltünk egy randit. Amire nem számítottam, az illata az ölelése, minden rögtön első látásra bejött. Lehet szerelem első látásra, vagy csak a hormonok játszanak velem?

Még csók sem volt hiszen igazán nem tudtam hogyan viselkedjem.A partnerem nem volt tolakodó,így én irányítottam mindent.Most lesz a második randi .Bizonytalan vagyok.Meg endedhetem-e azt amit az érzésem diktál,vagy korai a csók?

7

Első randi mit csináljak amikor át adom a virágot és megfoghatom rögtön a kezét vagy honnan fogom tudni hogy mikor? Fiú vagyok lányok válaszát is várom.

És amikor elindultunk mikor vagy honnan fogom tudni hogy meg csókolhatom és a randi végén is honnan fogom tudni?Kérlek segítsetek nagyon Sűrgős.

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!