Találatok a következő kifejezésre: Miért félek a terhességtől (2 db)

Miért fél mindenki a terhességtől?

Konkrétan arra gondolok, hogy ezen az oldalon minden ötödik kérdés ilyen színvonalú pl "a pasm ráélvezett a takaróra és én azzal aludtam terhes lehetek?" meg az egyéb baromságok. Arra lennék kíváncsi miért hiszi mindenki, hogy ilyen könny? teherbe esni ha annyi elég lenne, akkor már rég lennén 20 milliárdan is nem csak 10en. s?t ezzel az er?vel minden szexnél teherbe kéne, hogy essen a csaj.

Legjobb válasz: Azért mert tudatlanok és nemtörõdömök. Én el nem tudnám magam képzelni még 12 évesen se, hogy ilyen alapvetõ dolgokat ne tudjak.. Iszonyat hülyék a mai fiatalok többsége.. Olyanokat is szoktam hallani, hogy "az elsõ alkalommal nem kell védekezni, ez igaz?" stb.. Én komolyan tök szívesen eltüntetném az ilyen hülyéket.. ^^ Szóval õk nem a terhességtõl félnek, hanem nem tudnak szexelni.. Jóformán csak annyi jut el az agyukba, hogy valamit valahova be kell dugdosni. És itt meg is állt a "tudomány". Idegesítõ..

Azért mert tudatlanok és nemtörõdömök. Én el nem tudnám magam képzelni még 12 évesen se, hogy ilyen alapvetõ dolgokat ne tudjak.. Iszonyat hülyék a mai fiatalok többsége.. Olyanokat is szoktam hallani, hogy "az elsõ alkalommal nem kell védekezni, ez igaz?" stb.. Én komolyan tök szívesen eltüntetném az ilyen hülyéket.. ^^ Szóval õk nem a terhességtõl félnek, hanem nem tudnak szexelni.. Jóformán csak annyi jut el az agyukba, hogy valamit valahova be kell dugdosni. És itt meg is állt a "tudomány". Idegesítõ..
A kérdező hozzászólása: az egy két hibát nézzétek el, reggel van:)
mert 14-15 évesek, és félnek a terhességtõl..
Mert félnek, nem tudom, én is félek és nem is élek szexuális életet, de ha élnék biztos mindig ez járna a fejemben. Lehet nem olyan könnyû teherbe esni, de mégis milyen sokaknak sikerül teljesen véletlenül... Aztán persze más kérdés hogy egy eseményutáni tabletta megoldja a dolgot. De én egy napig sem akarok terhes lenni. 19L
ha beveszel esemény utánit, egy napig se vagy terhes, mert a beágyazódással együtt kb 10 nap szükséges a terhesség létrejöttéhez. ezért tudja a teszt csak minimum 10 nap után kimutatni a terhességet.
Az ilyen kérdéseknekm minimum a fel csak kamu, azért írják ki az emberek, hogy felkerüljön a fuckyeah-ra, meg hogy a sok tinigyûlölõ elkezdjen puffogni, hogy úúúr isten milyen hülye a felnövekvõ generáció satöbbi satöbbi, és a kérdés feltevõi ezt nagyon humorosnak és érdekesnek találják. 20/L
Mai fiatalok annyit tudnak hogy: Tuc-tuc zene, bandázás, megverjük ezt-azt, kemények vagyunk, ital, drog, szex. Aztán ha valaki terhes lesz akkor: jajj Istenem most mi lesz? Az anyám meg fog ölni... Utálom az ilyet... Én ha 16 évesen azt mertem volna mondani hogy terhes vagyok akkora pofont kaptam volna anyámtól, hogy a fal adja a másikat....
Azért, mert hihetetlenül felvilágosulatlanok tudnak lenni a lányok. Meg ostobák. Ez nagyon szomorú, szerintem a szülõk dolga lenne errõl beszélni velük, vagy legalább az iskolában kéne normális felvilágosító órát tartani.

Miért félek úgy a terhességtől?

Már régóta arra vártunk,hogy próbálkozhassunk a babával,de most amikor végre lehetett bizonytalanságot érzek.Eddig egyébként azért nem lehetett,mert beteg voltam és gyógyszert kellett szednem.Most annyira izgulok,hogy mi lesz akkor ha terhes leszek!Félek,hogy rossz anya leszek stb.!

Legjobb válasz: Én is ugyanígy voltam.Vártuk a babát (persze nem fanatikusan), és amikor már beigazolódott hogy terhes vagyok baromira megijedtem, és már nem akartam.Persze ez az érzés rövid idõ alatt elmúlt és most már nagyon várom, hidd el lesz 9 hónapod hogy hozzászokj, csak ne parázz rajta mert az nem jó. Boldog babavárást:20 hetes kismami:)

Én is ugyanígy voltam.Vártuk a babát (persze nem fanatikusan), és amikor már beigazolódott hogy terhes vagyok baromira megijedtem, és már nem akartam.Persze ez az érzés rövid idõ alatt elmúlt és most már nagyon várom, hidd el lesz 9 hónapod hogy hozzászokj, csak ne parázz rajta mert az nem jó. Boldog babavárást:20 hetes kismami:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtál, aranyos vagy.Remélem, hogy velem is így lesz!Egyébként én ilyen aggódós vagyok, mindent túlizgulok.Általában az egész világ fájdalmát magamra veszem!
Az pedig nem jó dolog, fõleg a terhességgel kapcsolatban nem. Egy természetes szintü aggódás mindnekiben van, ez normális. Én is mikor megtudtam hogy terhes vagyok, sírtam órákig, el sem hittem, és megilyedtem, hogy most mi lesz? tényleg babám lesz? ezt már nem lehet visszacsinálni? De igen, hamar letisztul , és napok mulva már csak örül az ember. De persze végig van aggódás, de nem szabad túlrdramatizálni, mert az árt neked és a babának is. Ez az élet természetes része, és engem is mindig az bíztat hogy sok tizenéves szül, és boldogul, akkor nekem miért ne menne 30 évesen rendezett háttérrel? Szóval ne félj, inkább örülj:-)
A kérdező hozzászólása: Én sem értem igazán, hogy miért izgulok? 27 éves vagyok a férjem 36 éves és 7 éve vagyunk házasok.Van lakásunk és autónk is.Szeretjük egymást nagyon!Lehet, hogy az a baj, hogy túl régóta élünk ketten és félek, hogy mi lesz akkor, ha hárman leszünk!
Szia! Természetes ez az érzés, fél az ember az ismeretlentõl, a felelõsségtõl, hiszen egy baba, egy gyerek nagy boldogsággal, ugyanakkor aggodalmmal, alkalmazkodással jár! Jó anya leszel, ha nem így lenne, eszedbe sem jutna egy ilyen kérdés! Kívánom, hogy hamar sikerüljön a baba, és meglásd csak az öröm és a természetes féltés marad! 33 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!