Találatok a következő kifejezésre: Miért fájnak izmaim, ha (3 db)

Miért fájnak az izmaim ráfeszítve, ha nyomkodom őket?

szerintem nem képzelem be.

Legjobb válasz: egyszerû: ha nem edzesz nem nagyon van izmod. így amikor ráfeszítesz is akkor se az erõs izmot nyomod meg hanem majdhogynem az alapfelületet. na de ha az alapfelületet és nem az izmot nyomod meg 'emberes' erõvel az mindenkinek fáj!;)

egyszerû: ha nem edzesz nem nagyon van izmod. így amikor ráfeszítesz is akkor se az erõs izmot nyomod meg hanem majdhogynem az alapfelületet. na de ha az alapfelületet és nem az izmot nyomod meg 'emberes' erõvel az mindenkinek fáj!;)

Miért fájnak az izmaim, ha tegnap becsíptem?

Egy üveg pezsg?t ittam, s ma nagyon fájnak az izmaim, fáj mozogni. Mi történik a sejtek szintjén, miért érzek fájdalmat 24 óra után is? ( Egyébként nagyon ritkán iszom (2-3/év), s kb. ennyit szoktam. )

Legjobb válasz: Az alkohollal sok magnézium ürül ki a szervezetbõl, ami izomfájdalmakhoz vezethet. Ha ivás elõtt beveszel 2 magnézium-tablettát, nem lesznek ilyen panaszaid. De utólag is orvosolhatod így a problémát, csak kissé tovább tart majd a helyreállás.

Az alkohollal sok magnézium ürül ki a szervezetbõl, ami izomfájdalmakhoz vezethet. Ha ivás elõtt beveszel 2 magnézium-tablettát, nem lesznek ilyen panaszaid. De utólag is orvosolhatod így a problémát, csak kissé tovább tart majd a helyreállás.
Emlékszel mindenre?
Nekem is izomlázam van, de mint kiderült rohangáltam meg táncoltam összevissza:DD

Miért fájnak az izmaim ha iszok?

Ma játszottunk ilyen "piás sakkot" egyik haverommal és elkezdett fájni az izmunk és ettünk utána elmult de miért volt ez? nem mindig van amikor iszok, de már volt rá máskor is példa(más itallal).

Legjobb válasz: Mert az alkohol vérbõséget okoz, azért. Tehát nem csak az ér, de az izomrostok is kitágulnak tõle.Feszítõ érzés, olyan mintha izomlázad lenne.

Mert az alkohol vérbõséget okoz, azért. Tehát nem csak az ér, de az izomrostok is kitágulnak tõle.Feszítõ érzés, olyan mintha izomlázad lenne.
Akkor nem nekem van bajom...Mert nekem multkor ugyanez volt, azt hittem leszakad a karom, baromi módon fájt, vodka után :S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!