Találatok a következő kifejezésre: Miért fájhatnak melleim (5 db)

Miért fájhatnak a melleim?

Pár órája amikor lefeküdtem az ágyamra fájtak a melleim. Akárhogyan fordultam csak fájtak. (11 éves vagyok, csak azért írom mert mindenhol megkérdezik)Ez miért lehet?

Legjobb válasz: 11 éves korban növésben van az egész szervezeted. Ilyenkor nemcsak a mellek, hanem a láb, hát is szokott fájni. Lassan azt fogod észrevenni, hogy tested kezd formálódni. Melleid meg nõnek, megnyúlsz. Ez természetes dolog. Ennyi idõsen nekem is fájt, meg másoknak is.

11 éves korban növésben van az egész szervezeted. Ilyenkor nemcsak a mellek, hanem a láb, hát is szokott fájni. Lassan azt fogod észrevenni, hogy tested kezd formálódni. Melleid meg nõnek, megnyúlsz. Ez természetes dolog. Ennyi idõsen nekem is fájt, meg másoknak is.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Bár én úgy tudtam a menstruációnál kezdek megnyúlni.
Dehogy! Jóval elõtte elkezdõdik a fejlõdés. Lehet, hogy érdemes lenne olyan irodalmat elolvasnod ami ehhez kapcsolódik!
A kérdező hozzászólása: Igen lehet. Keresek valamit ami a mellfejlódés meg ilyen dolgokról szól. Errõl csak egy könyvem van amit anyukám adott.
Szerintem is azért fáj a melled, mert most nõ.

Miért fájhatnak ennyire a melleim?

Mintha valaki húzná széjjel, hogy táguljon és néha viszketnek is a mellbimbóim. Nem birok ma melltartót felvenni, idegesit, hogy rajtam van.

Legjobb válasz: hány éves vagy és hol tartasz a ciklusban?

hány éves vagy és hol tartasz a ciklusban?
A kérdező hozzászólása: 25 múlottam és a ciklusom 33. napján tartok

Miért fájhatnak a melleim, ha hozzájuk érek?

Legjobb válasz: Peteérés? Közelgõ mensi?

Peteérés? Közelgõ mensi?
Nekem akkor volt ilyen amikor terhes lettem, de számtalan más oka is lehet. Vegyél egy terhességi tesztet, ha pozitív akkor tudni fogod az okát, ha meg negatív, keresd fel a háziorvosod!
A kérdező hozzászólása: Hát a mensi még arébb van, ez már így megy vagy 2 hete. Köszönöm a válaszokat! Lehet, hogy akkor veszek egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Milyen okai lehetnek még a terhességen kívül? Leírnád?
Daganatok, hormonszint változása (terhesség, közelgõ menstruáció), hideg idõre is lehet érzékenyebb. Amúgy nekem is két hete fájt már mire eszembe jutott, hogy terhes lehetek :) Majd írj, hogy mi lett a megfejtés! Üdv, 2. válaszoló
A kérdező hozzászólása: Rendben írok, köszi a választ! :)
A kérdező hozzászólása: Miért mondod, hogy nagyon rágörcsölök?

Miért fájhatnak a melleim?

Legjobb válasz: nagyon sok mindentõl fájhat, nem írtad h hány éves vagy, élsz e nemi életet, szedsz e fogamzásgátlót, vagy egyéb gyógyszert... így nem nagyon lehet rá válaszolni nekem pl azért fáj mert babát várok.

nagyon sok mindentõl fájhat, nem írtad h hány éves vagy, élsz e nemi életet, szedsz e fogamzásgátlót, vagy egyéb gyógyszert... így nem nagyon lehet rá válaszolni nekem pl azért fáj mert babát várok.
Fájhat a közelgõ menszesz miatt is!
De azért is, mert nõnek. De leginkább menzesz idején szerintem. Nálam is így van, ilyenkor csak extra szivacsos melltartóval birom ki...
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok.most nincs meg, szal az miatt nem fájhat most, nem vagyok terhes. Nem szedek se gyógyszert , se fogamzásgátlót, akkor mitõl fáj?? Fájdalmas ha nõ??
Igen, elõfordulhat. Valami feszül ilyenkor benne. Majd helyrejön, ne félj, ha hozzánõ a többi része is.
De nem csak a menzesz alatt fájhat, hanem sokkal elötte ill. utána is... :(
nekem is fáj én 16 vagyok és hát... ilyenkor még nõ?::O..rem.nem me má igyisizé xD..elégna:D

Miért vagy mitől fájhatnak a melleim?

Nyomásra elég érzékenyek, de nem feszülnek meg ilyenek.

Legjobb válasz: lehet azért mert fejlodnek, nonek. ha még sokáig fáj 3-4 nap menj orvoshoz

lehet azért mert fejlodnek, nonek. ha még sokáig fáj 3-4 nap menj orvoshoz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!