Találatok a következő kifejezésre: Miért fájhat lánynak a hasa (2 db)

Miért fájhat egy lánynak a hasa alatt (a petefészke)?

én erre gondolok! Mikor a barátommal elkezdünk szeretkezni akkor néha szokot szúródni! (szerintem a petefészkem fáj! Vagy nem? ) Miért? Köszönöm el?re a válaszokat!

Legjobb válasz: A válaszom roppant egyszerû: NÕGYÓGYÁSZ

A válaszom roppant egyszerû: NÕGYÓGYÁSZ
nekem is szokott fájni néha, de nem vészes. ha naon fáj, akkor télleg menj dokihoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

6 hetes a lányom, eddig minden szép volt, aludt evett.3 napja, főként délután és este sokat sír. Kérdésem, fájhat a hasa, vagy miért sír ennyire?

nem bir aludni, mindig szopizna, de már jön ki bel?le a tej, túrós állaggal. Hizni jól hizik. Sírás közben néha tekereg, de a lábait nem huzza fel, inkább megfeszíti.

Legjobb válasz: A hasa fáj, az biztos. Nekünk nem váltak be a csodaszerek, lehet, hogy csak 3 hónapos korában fog ez elmúlni.

A hasa fáj, az biztos. Nekünk nem váltak be a csodaszerek, lehet, hogy csak 3 hónapos korában fog ez elmúlni.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ mindenkinek.Nos ez az állapot 3 napig tartott. most megint jó baba.Nem tudom minek tudható be.
Szerintem hasfájós! Tornáztasd meg, hogy könnyen távozzon a puki.
Szerintem is hasfájás, az én fiam is 6 hetesen kezdte. Simogasd a pociját, és vegyétek a mellkasotokra hogy ott aludjon nekünk ez vált be. Sok sikert!
szia, szerintem is fáj a pocak! Az én fiam volt olyan, hogy hajnali egyig tekeregve ordított szegény. Mi sok mindent kipróbáltunk végül a gripe water vált be, azóta nyugodtabban alszik és kevesebbet fáj a pocakja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!