Találatok a következő kifejezésre: Miért fájdul estére mindig (13 db)

Miert faj minden reggel es este a torkom?

majd kis ido mulva elmulik,de minden este ezvan..mitol lehet? 17/F

Legjobb válasz: Szia!Hát én azt nem tudom de nekem is volt mikor iszonyatosan fájt reggel sztem reggel ki vagy száradva és este nem tudom miért.

Szia!Hát én azt nem tudom de nekem is volt mikor iszonyatosan fájt reggel sztem reggel ki vagy száradva és este nem tudom miért.
menj orvoshoz .
Aha, íme a legegyszerûbb: menj el orvoshoz... Nem hiszem, hogy szükséges lenne.Nekem is szokott fájni a torkom, valoszinüleg száraz a levegõ.

Miért csinálja ezt minden este? 14hetes kislányom már elég rég óta, minden áldott este 7-8óra körül kegyetlenül el kezd sírni. Nem fáj a hasa.

Annyira ordít és visít hogy az elviselhetetlen. Semmivel nem lehet megvigasztalni. Eddig ha mellé feküdtem vagy ha bekapcsoltam neki a hajszárítót egy id? után abbahagyta. Most már semmi nem jó,semmit nem tudunk vele csinálni. Ha már nagyon kimerült a sírásban,végül elalszik de az 1-1,5óra.

Legjobb válasz: Nagyon-nagyon fáradt valószínûleg a kislányod! Ha van rá lehetõség fürdesd meg és fektesd le!

Nagyon-nagyon fáradt valószínûleg a kislányod! Ha van rá lehetõség fürdesd meg és fektesd le!
Próbáltad már magadra kötni? Jó szorosan, esetleg közben cici? Ilyen késõn már nagy melegben is le tudod vinni sétálni egy kendõben. Szóval szerintem mindenképp vedd fel. A csecsemõk úgy vannak programozva, hogy csak akkor alszanak el, ha biztonságban érzik magukat, ergo anyjuk v. egy másik felnõtt testközelségében vannak. Szóval hajrá! Ha gondolod írj privit nyugodtan. ;)
szia, nekünk is volt ilyen, egyszerûen estére betelik az idegrendszere némely babának, és így tudja csak kiengedni a fáradtgõzt. délutánra próbáljatok meg vmi nyugalmas tevékyenséget végezni (nálunk mondjuk csak az idõ oldotta meg, olyan 4 hós kora körül már nem volt ilyen gond). addig meg, úgy aludt el, hogy kézben ringatva, ráztam akis fenekét, és énekeltem, sõt volt olyan is, hogy csutkára feltolva hangerõt hallgattunk R.E.M.-et, és azon aludt el. régi szép idõk. :) szóval ha amúgy napközben semmi baja, akkor sztem ez lehet mögötte, akkor meg kitartás, majd elmúlik nemsokára.
az ízületek közötti folyadékbuborék kidurran. kisebb lesz a nyomás
A kérdező hozzászólása: ez komoly?
az ujj ízületekben így van, szerintem a gerincben is. nekem is ropog xD
A francokat folyadékbuborék! Kisízületi blokk jön létre a csigolyák nyúlványai közötti kisízületekben a rossz tartás miatt, ami a "taposás" által visszaáll az eredeti helyzetbe, és a porcos felszín elcsúszása, és az ízületi felszínek eredeti helyre történõ visszailleszkedése adja ezt a hangot.

Miért fájdul meg estére mindig a hasam? 16hetes

Legjobb válasz: Hát egyrészt rendezõdnek át a dolgok ott benn és mindenki máshogyan éli ezt meg, nekem az elején fájdogált sokáig, aztán középidõsen azt hittem, leszakad a combtövem, még a nagyajkaim is fájtak, a doki azt mondta, hogy a tartószalagok csinálják a dolgot, nõ a méhem, aztán el is múlt pár hét múlva. Mindenesetre mindent említs meg a dokidnak, de vélhetõen errõl van szó. Boldog babavárást, 39 hetes kismama

Hát egyrészt rendezõdnek át a dolgok ott benn és mindenki máshogyan éli ezt meg, nekem az elején fájdogált sokáig, aztán középidõsen azt hittem, leszakad a combtövem, még a nagyajkaim is fájtak, a doki azt mondta, hogy a tartószalagok csinálják a dolgot, nõ a méhem, aztán el is múlt pár hét múlva. Mindenesetre mindent említs meg a dokidnak, de vélhetõen errõl van szó. Boldog babavárást, 39 hetes kismama

Epidurális érzéstelenítést kaptam térdműtét miatt. A hátam alsó része/derekam ahová adták és a körül fáj minden este. Miért? És meddig tart?

Múlthét csütörtökön volt a műtétem azóta minden nap esténként fáj a derekam pedig nem nagyon erőltettem meg.

Legjobb válasz: Vagy esetleg a minden este beadandó trombózis elleni injekció miatt fáj? (Hasba kell beadnom)

A kérdező hozzászólása: Vagy esetleg a minden este beadandó trombózis elleni injekció miatt fáj? (Hasba kell beadnom)
Én a menstruációmra kaptam a fenekembe szurit (NO-SPA) az nekem kb 4 hétig fájt. menj el a körzetihez biztos megmondja, hogy ez normális-e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Már elmúlott, de köszönöm a választ kb 3-4 napig tartott :)

A babám minden este fürcsi után vagy fél órát sir, de nem kicsit, nem éhes a pelus tiszta, sztem a hasa fáj, de miért mindig pont ekkor?

Legjobb válasz: A babáknál este jelentkezik a hasfájás, ilyentályban. Mennyi idõs a babád? Ha fáj a hasa tornáztasd, vagy adj neki FLP-s Activatort kilonként 2 cseppet . Vagy lehet, ha már nagyobb a baba, hogy csak sajnálja, hogy abbamaradt a fürcsi.-)

A babáknál este jelentkezik a hasfájás, ilyentályban. Mennyi idõs a babád? Ha fáj a hasa tornáztasd, vagy adj neki FLP-s Activatort kilonként 2 cseppet . Vagy lehet, ha már nagyobb a baba, hogy csak sajnálja, hogy abbamaradt a fürcsi.-)
A kérdező hozzászólása: 2, 5hós.Nem hinném hogy a fürcsit siratja.A pocija bizti, csak furi hogy minden nap pont fürcsi után zendit rá szegénykém
Az én babám is minden fürdés után sírt, nem tudtam felöltöztetni. Aztán a pelenkázó helyett, meg az addig megszokott rutin helyett bevittem mindent a hálószobába, a mi ágyunkra, és ott öltöztünk. Õ meg figyelt, hogy mi van. Elõtte meg sem tudtam vigasztalni. Ekkor kb 3 hós volt. Most 6 múlt, de azóta sem sírt. Az a pár alkalom kizökkentette. Te is megpróbálhatsz valami hasonlót, hátha. ha nem akkor más jellegû a gondotok. Lehet, mire rájössz, mi volt a gondja, elmúlik.
A kérdező hozzászólása: :) oké köszi

Ha tudom azt, hogy semmi baja nincs a gyermekemnek, megvolt az esti fürcsi, szopi, nem fázik, nincs melege, a pelus rendben van, és mégis sír. De mindig este csinálja, nappal nagyon szépen elvan. Ekkor miért sír? A hasa sem fáj neki.

Legjobb válasz: Ez jó kérdés! Nekem is hisztizik este. Néha csak egy pár korty tápszer kell neki hogy elaludjon. Nekem se volt még olyan hogy szépen elaludjon. Mintha félnének a hosszú alvástól. Szerintem már annyira fáradt hogy nem tud normálisan elaludni. Próbáltam én is a síratós módszert de az is ideig óráig volt jó. Remélem kinövik. 4 hós anyuka

Ez jó kérdés! Nekem is hisztizik este. Néha csak egy pár korty tápszer kell neki hogy elaludjon. Nekem se volt még olyan hogy szépen elaludjon. Mintha félnének a hosszú alvástól. Szerintem már annyira fáradt hogy nem tud normálisan elaludni. Próbáltam én is a síratós módszert de az is ideig óráig volt jó. Remélem kinövik. 4 hós anyuka
Fáradt, szomorú, nem akar egyedül lenni, és hideg a kiságy a fürdõ után.És ezen felidegesíti magát. Dúdolj neki, míg elalszik!Lehetõleg mielõtt sírni kezdene. Vagy masszírozd meg!
Mennyi idõs, ha már négy hónap körüli, lehet, hogy szívesen fogad valamit amivel elalhat, amit ölelhet, nálunk kicsim egy textilpelust használ erre a célra. Egyszer a kiságyban maradt egy-elõször csak megfogta a csücskét-aztán egyre jobban összebarátkoztak, most el sem tud aludni nélküle.
mennyi idos? nallunk is volt kb 3 het igy , en felvettem es setaltam vele egy pici majd letettem es oda tettem a kezem az arcahoz es halakan magyaraztam neki , aztan odahuztan szep lassan a pledet az arcahoz a kezem helyett, de meg fogtama pledet az arcanal oldalt . es tok jol megnyugodott, ma mar egyedul alszik el estenekt 6 honapos lesz 2 nap mulva. Nekunk a mehlepeny rajta volt az arcan bent a pociba ezert nyugszik meg tole mindig. probald ki hatha nektek is bejonn.
A kérdező hozzászólása: Õ most lesz 2 hónapos pénteken.De már amikor az öltöztetés végénél járok, akkor elkezdi a sírást, és addig amíg fel nem veszem a vállamra, ott szeret nagyon nézelõdni :) Akkor csendben van.De ha leteszem abba nem hagyja.Ez tart este 10-ig, utána szépen elalszik reggel 4-5-ig most már.Szoktam Neki énekelni, arra is megnyugszik, masszírozni azt fürdetés elõtt.Nagyon remélem, hogy kinövi mihamarabb, és átalussza az éjszakát, mert eleinte nagyon sokat megébredt, én meg majdnem leestem az ágyról az álmosságtól.Volt olyan, hogy este 11-tõl nem aludt, sírt, kisebb nagyobb megszakítással elaludt, ez tartott reggel negyed 5-ig.De volt olyan is, hogy 3-szor megébredt, megetettem(anyatejet kap, szerencsére van), utána nem akart aludni, éjjel 3-ig dajkálni kellett.Most már úgy néz ki, hogy kezd beállni a napirendje.Mindenesetre nagyon szépen fejlõdik hála Isten :) Szép napot anyukák!2 hós kisfiú anyukája.
Melegítsd elõ valamivel a kiságyat (vizespalack) mielõtt beleteszed, de ne engedd el, fogd még az ágyban is, beszélgess hozzá, hajolj fölé. Lehet, a fürdõ nagyon felfrissíti, ne akard rögtön utána elaltatni, játszatok még, hadd fáradjon el egy kicsit. Emelgesd magad fölé, nevess neki, hancúrozzon apával, aztán jöjjön valami megnyugtatós, simogatós a félhomályban, s melegben!
A kérdező hozzászólása: Aki utoljára válaszolt nagyon jó ötlet, kifogom próbálni!De természetesen mindenkinek köszönöm aki írt választ a kérdésemre!Valószínû a fürdés után élénkebb lesz.Nagyon szeret fürödni, élvezi már most :) Az öltözésnél kezdi el a hisztijét, és alig akarja abbahagyni.Most lesz 2 hónapos pénteken.Remélem , hogy már jobbak lesznek a napok, és szépen beáll neki, hogy éjszaka aludni kell, nappal többet ébren lenni, stb... Mindenkinek szép napot!Sziasztok.:)
Szerintem menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: és a mestruációmnak tegnap kellett volna megjönnie de álltalában mindig késik pár napot.
Egy ilyen weboldalon, ahol javarészt laikusok olvasgatják a kiírt kérdéseket, nem hiszem, hogy pontos diagnózist fogsz kapni a problémádról. A 38, 8 fokos láz már önmagában elég ok, hogy meglátogasd a háziorvosodat.

6-hónapos vagyok. Nekem nagyon fáj, hogy érzem minden nap a babám, de csak gyengéden! Van mikor egész nap nem mozdul csak este egy kicsit meg csikiz. Miért van ez?

Legjobb válasz: Már hogy érted hogy nagyon fáj? Rossz érzés vagy konkrétan fájdalmas? Az én fiacsom se volt méhen belül egy akrobata, kicsiket mozgott csak és ahogy egyre nagyobb lett akkor se rugdosódott, inkább csak forgott ide oda, meg helyezkedett. Nyugis, könnyû (nem súlyra értem) baba most is:) 2 éves:) Azt mondják a személyiség már méhen belül jelentkezik.

Már hogy érted hogy nagyon fáj? Rossz érzés vagy konkrétan fájdalmas? Az én fiacsom se volt méhen belül egy akrobata, kicsiket mozgott csak és ahogy egyre nagyobb lett akkor se rugdosódott, inkább csak forgott ide oda, meg helyezkedett. Nyugis, könnyû (nem súlyra értem) baba most is:) 2 éves:) Azt mondják a személyiség már méhen belül jelentkezik.
Én se értem, fáj hogy mozog, vagy az fájna, hogy csak gyengéden? Mert olyat még nem hallottam, hogy fáj ha mozog, csak olyat, hogy rossz helyen van, pl. nyomja a bordát, vagy valami ideget. Ha meg az fáj, hogy nem érzed annyira, hát azzal nem tudsz mit csinálni, de van ilyen, hogy valakinek alig mozog, ill. alig érzi. De még azért van idõd, hogy érezd, lehet a végén már azt fogod kívánni, hogy egy kicsit maradjon már nyugton.
A kérdező hozzászólása: igen az fáj, hogy nem érzem már azt szeretném ha szétrugna

3 hete minden este futok és pár napja rettentően fáj a lábam. Miért?

A sípcsontom környéki rész. Nem izomláz, hanem inkább ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor az embert jól sípcsonton rúgják és napokig fáj. Túler?ltettem? De más is fut minden nap ~ 3km-t és mégsem fáj neki.

Legjobb válasz: Az én véleményem az mivel velem is volt ilyen, hogy ezt kikell pihenni pár hét alatt, addig ne fuss szerintem. Aztán meg csináld azt hogy gyorsabban futsz, mondjuk sprintelsz és ha nem birod pihensz, és megin sprintelsz, a végén meg nyújtasz.

Az én véleményem az mivel velem is volt ilyen, hogy ezt kikell pihenni pár hét alatt, addig ne fuss szerintem. Aztán meg csináld azt hogy gyorsabban futsz, mondjuk sprintelsz és ha nem birod pihensz, és megin sprintelsz, a végén meg nyújtasz.
"De hát már 3 hete futok." Mint írtam, pont ezért fáj a lábad.
Meg kell erõsödnie a lábadnak.Elõször is még ne fuss, csak kocogj.Másodszor:nem kell minden nap, elég minden másnap.Harmadszor:ne km-ben mérd, hanem idõre.Kocogj szépen kényelmesen 20 percet, késõbb fél órát, 1 órát, stb.
A kérdező hozzászólása: Még ne fussak, csak kocogjak? De hát már 3 hete futok.
Valószinüleg kemény talajon futottál és begyulladt a csonthártyád igazán sok mindent nem tudsz vele kezdeni majd szokja. probáj "puhán" talajt fogni(ne trappolj) sokszor 1 jó futó cipõ is számít . Ne egybõl futással kezd kocogj pár száz métert utána egy kis gimnasztika szerû bemelegítés is belefér és csak utána kezdj igazán futni
Megfelelõ cipõd van? ne lapos talpú cipõben fuss, hanem futócipõben /ruganyos, magas talpú/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!