Találatok a következő kifejezésre: Miért fájdul estére (40 db)

Még nem történhetett meg az ovuláció (korai lenne), de akkor miért fájt este a szex?

Jött a sírós hangulat, jöttek a pattanások, ovus fájdalmak, b? krémes folyás, de még csak a 9. napon vagyok. Nekem kb. 15. nap körül szokott lenni az ovum. De akkor belül miért voltam érzékeny szex közben? A görbén azért nem jelöltem a tegnapi szexet, mert nem csináltuk végig.

Legjobb válasz: Nekem életemben nem fájt peteéréskor a szex. Szerintem az nem normális. A tünetek viszont nekem is már jönnek kb. a 10-11. nap körül és csak a 14.-en van peteérésem. De lehet,hogy most hamarabb lesz pé-d! Elõfordul! Illetve volt, most egy darabig nem lesz!:)

Nekem életemben nem fájt peteéréskor a szex. Szerintem az nem normális. A tünetek viszont nekem is már jönnek kb. a 10-11. nap körül és csak a 14.-en van peteérésem. De lehet, hogy most hamarabb lesz pé-d! Elõfordul! Illetve volt, most egy darabig nem lesz!:)
A kérdező hozzászólása: Nekem szokott fájni olyankor kicsit az együttlét. Épp ezért csodálkoztam, hogy miért éreztem ilyen korán... És olyankor amúgy miért vagyok érzékenyebb belül amikor szex van?

Miért csak este dagad be és fáj a mandulám?

egy hete már hogy náthás vagyok,nem kapok levegőt,patakokban folynak a könnyeim... estére folyton bedagad és fáj a mandulám. Ma megyek dokihoz... de fogadjunk hogy azt mondja nem vészes. Mandulámon tüsző van ( genny csomó) mert láttam. Ez a kis " szörny" okozza ezt? 18/L

Legjobb válasz: Nem tudom miért, de este mindig betegebb az ember, a tüszõ okozhat sokféle bajt, gondolom kapsz majd rá antibiotikumot. Hétfõ óta én is iszonyúan vagyok, már vérvörös és fáj az orrom a sok fújástól, nekem a mandulám csak kicsit fájt, de amúgy szinte mindenem és állandóan ráz a hideg.

Nem tudom miért, de este mindig betegebb az ember, a tüszõ okozhat sokféle bajt, gondolom kapsz majd rá antibiotikumot. Hétfõ óta én is iszonyúan vagyok, már vérvörös és fáj az orrom a sok fújástól, nekem a mandulám csak kicsit fájt, de amúgy szinte mindenem és állandóan ráz a hideg.
A kérdező hozzászólása: menj te is dokihoz, nekem is erõs gyógyszert írt fel:)
Még próbálom legyûrni, remélem rendbe jövök gyógyszer nélkül is, nekem nem tüszõs a mandulám szerencsére.
A kérdező hozzászólása: jobbulást:) )
Köszi, neked is.

Miert faj minden reggel es este a torkom?

majd kis ido mulva elmulik,de minden este ezvan..mitol lehet? 17/F

Legjobb válasz: Szia!Hát én azt nem tudom de nekem is volt mikor iszonyatosan fájt reggel sztem reggel ki vagy száradva és este nem tudom miért.

Szia!Hát én azt nem tudom de nekem is volt mikor iszonyatosan fájt reggel sztem reggel ki vagy száradva és este nem tudom miért.
menj orvoshoz .
Aha, íme a legegyszerûbb: menj el orvoshoz... Nem hiszem, hogy szükséges lenne.Nekem is szokott fájni a torkom, valoszinüleg száraz a levegõ.

Miért csak este fáj a fogam?

Kb 3. napja fáj a fogam, de nem is vagyok benne biztos hogy fogam fáj, mert szinte az egész baloldal. alul felül, inkább az ínyem. De csak este, nappal kicsit sem... ez miért lehet? és mi lehet ez?

Legjobb válasz: Valamelyik fogad gyulladásban lehet, ilyenkor úgy érzed, hogy szine mindegyik fáj, általában esténként fáj jobban a gyulladt fog. Nézesd meg fogorvossal, õ majd megröntgenezi és kopogtatással rájön, hogy melyik fog a ludas. Addig menj amíg nem fáj kibírhatatlanul, mert egy idõ után az lesz.

Valamelyik fogad gyulladásban lehet, ilyenkor úgy érzed, hogy szine mindegyik fáj, általában esténként fáj jobban a gyulladt fog. Nézesd meg fogorvossal, õ majd megröntgenezi és kopogtatással rájön, hogy melyik fog a ludas. Addig menj amíg nem fáj kibírhatatlanul, mert egy idõ után az lesz.
A kérdező hozzászólása: este így is eléggé nehezen tûrhetõ :( köszönöm.

Miert fajt? Az este elkezdtem megujjazni egy fiu es annyira fajt, pedig be voltam nedvesedve elegge es mégis.

UGy erezdtem mintha karmolt volna.

Legjobb válasz: Vagy durva volt a fiú, és megsértett, vagy valami gyulladásod van és azért fájt.

Vagy durva volt a fiú, és megsértett, vagy valami gyulladásod van és azért fájt.
Lehet, hogy nagy volt a korme(valjuk be nem kellmes)vagy lehet, hogy szuz vagy es amiatt nem vagy elege kitagulva es azert fajt annyira.(bar inabb az elso)
A kérdező hozzászólása: a korme se volt nagy es nem vagyok mar szuz se....
Akkor valószínû a gyulladás. Ha legközelebb is érzed a fájdalmat, menj el nõgyógyászhoz.
Akkor valami fertozesrol lehet szo!Mindenkepp latogass meg egy nogyogyaszt!Sok sikert!:)
Ez nagy voltxD
A kérdező hozzászólása: koszii szepen a valaszokat:DxD

Miért fáj a fejem este?

Szinte majdnem minden este elkezd fájni a fejem, napközben nem mindig csak néha, de mikor este lesz és alvás lesz hamarosan elkezd fájni a fejem (féloldalt) és néha nehezen alszom el t?le.

Legjobb válasz: A rendszeres esti fejfájást (általában a homlok környékén) lelki problémák is okozhatják. A gyakori, azonos fél oldalon mutatkozó erõs fájdalom pedig a migrén.

A rendszeres esti fejfájást (általában a homlok környékén) lelki problémák is okozhatják. A gyakori, azonos fél oldalon mutatkozó erõs fájdalom pedig a migrén.
A kérdező hozzászólása: Van amikor a halántékomnál is fáj, meg felette.
Én is azt gondolom hogy pszichés alapokon nyugszik a fájdalom, gondolom már elõre tartasz az estéktõl, mert tudod, hogy úgyis fájni fog a fejed, ezzel még jobban generálod ezt a körforgást. Amennyiben nem ez, lehet hogy megerölteted a szemed, menj el egy szemész orvoshoz az sztk-ba. Nem feltétlenül kell szemüveg, de valami miatt megeröltethetõ lehet helytállniuk egész nap a szemeidnek. Lehet migrén is, erre különösen jó - enyhe migrénnél - a quarelin ha a fájdalom kezdeténél veszed be, bár ez csak eseti megoldás, a gyógyszerszedést amúgy nem támogatom ha nem szükséges. Összegezve, orvoshoz kellene fordulni, talán kezd a háziorvosnál és a szemésznél, a háziorvos lehet beutal 1-2 vizsgálatra.
Ajánlom hogy menj el orvoshoz, rengeteg oka lehet, tényleg, számtalan, ennyi információból még egy orvos sem tudná leszûrni, bõvebb beszámolóra és tesztekre lesz szükség. Az egyik ismerõsöm addig halogatta a dokit amíg többször is elájult, te legyél okosabb.

3 hetes babámnak nagyon sokat fáj a hasa. Adok neki infacol cseppet 2 napja, de még semmi változás. Én iszom a lactoherb teát, lehet, hogy attól is fájhat neki? És miért csak este sír sokat inkább?

Legjobb válasz: Minden babánál másképpen hatnak a különbözõ szerek, ételek. Lehet, hogy a te esetedben meg kellene próbálni mást is. Pl- . Gripe Water, Espumisan. A lactoherb helyett is kipróbálnék pl. rántott levest, vahy Humana szoptatós tejnövelõ granulátumot, vagy a More Milk kapszula is nagyon jó! A betegség, fájdalom, láz pedig mindig este jön.Állítólag a holdhatással van összefüggésben. Remélem tudtam segíteni. Boldog babázást!

Minden babánál másképpen hatnak a különbözõ szerek, ételek. Lehet, hogy a te esetedben meg kellene próbálni mást is. Pl- . Gripe Water, Espumisan. A lactoherb helyett is kipróbálnék pl. rántott levest, vahy Humana szoptatós tejnövelõ granulátumot, vagy a More Milk kapszula is nagyon jó! A betegség, fájdalom, láz pedig mindig este jön.Állítólag a holdhatással van összefüggésben. Remélem tudtam segíteni. Boldog babázást!
Nem akarok butaságot tanácsolni, de nekem anyukám annak idején édeskömény teát adott.( néhány kiskanálnyit) Kérdezd meg a védõnõt errõl, de állítólag az bevált nálam.
Szia! Az én védõnõm is az Infacolt javasolta, amit használunk azóta is. 3-4 nap van írva a tájékoztatójában, hogy annyi idõ alatt hat. Mikor nem láttunk javulást, felhívtam a védõnõt, aki azt mondta, majd 1-2 hét múlva látszik az eredmény. Igaza volt! Most 6, 5 hetesek vagyunk, és az én édes hasfájós babám már képes mosolyogva is nyomni a kakit. :-) Ha nem válik be, próbálj ki mást, de mindenképpen a védõnõt és a gyermekorvost kérdezd meg. (Nekem pl. nem javasolta az édesköményes teát, mert sok anyuka azt panaszolta neki, hogy jobban fájt tõle a baba hasa.) Minden baba egyedi, mindenkinél más válik be. Az én kisfiam reggel 1/2 7-kor és este 1/2 7-kor szenvedett leginkább a hasfájástól. A Te babád valószínûleg este szenved jobban tõle. Kitartás, el fog múlni! Sok sikert és sok boldogságot! :-)
A hasfájás este kínozza a kicsiket, lefekvés elõtt. Nekem bevált az FLP-s Aloe Vera Activator:-)
Én is ezt a teát iszom pár napja, és egy ideje nagyon szeles a babám, és nyûgös is. Lehet hogy a tea okozza. Holnap kihagyom, meglátjuk mi lesz.

Teherbe estem de sajnos 10 hetesen spontán vetélésem volt. Mûtéti befejezés volt. Vetélés elõtt vérzésem volt alhasi fájdalmakkal. Miért fáj ahasam azóta is?

azóta miért nem estem még teherbe. másfél év telt el voltam dokinál azt mondta semmi bajom hátrahajlo méhem van

Legjobb válasz: Keress fel egy másik dokit....sosbe

Keress fel egy másik dokit....sosbe
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen megfogadom de remélem most értelmes választ kapok a dokinál mert egyszer már visszamentem azt mondta semmi vajom
Azóta is fáj a hasad? Jesszus. :( Egy doki, nem doki.
Hátrahajló a méhed? Nekem is. Volt vetélésem is, mûvi befejezéssel, a 2 babánk között, de senki nem mondta, hogy a hátrahajló méh lenne az oka. Én a missed ab után kb. 2 hétig görcsölgettem, de nem vészesen. Akárhogy nézzük ez csak egy kisebb mûtét, ami nem tûnik el, gyógyul meg tünetek nélkül. Mióta fáj a hasad? Tényleg idõszerû lesz egy másik orvost felkeresni.
A kérdező hozzászólása: hát amikor nem tudtam h terhes vagyok együtt voltam a barátommal és akkor éreztem vmit mert nagyon fájt azonnal abbahagytuk de reggelre meg vérzésem volt és nagyon erõs vérzésem volt nagyon erõs fájdalmakkal akkor mentem el orvoshoz kiderult h terhes vagyok de a vérzés okát uh-on nem látták haza is küldtek de annak hajnalban el is vitték a mentõ és kiderult h a bal petefészkemnél szivárog a vért és lehet h ezt nem.bírja ki a baba nagyon megijedtem de volt is miért mert megindult a vetélésem de mivel sokáig szenvedtem vele abortusz lett a vége és azóta eltelt másfél én de a bal oldali petefészkemnél azóta is fáj de nagyon de csak akkor ha szexelek

Jóga utáni este miért fáj borzalmasan az alhasam? (PCOS)

Már többször megfigyeltem, jóga után olyan hasi fájdalmam van, hogy szinte aludni sem tudok. Egyébként tele vagyok cisztákkal, rossz hormonok, stb. Lehet, hogy a tisztító hatása így jön ki? Vagy éppen káros és abba kellene hagynom?

Miért fáj a fejem az utóbbi 4-5 napban délutántól egész este?

Megnéztem egy humán-meteorológiai oldalt, ott pl. azt írták ma nincs front.

Legjobb válasz: kevés folyadékot iszol, vagy elfáradsz e nap során és így jön ki rajtad

kevés folyadékot iszol, vagy elfáradsz e nap során és így jön ki rajtad
A kérdező hozzászólása: most éppen 3 hetes szabin vagyok itthon, amibõl most telik el az elsõ hét. Az ivás nem rossz ötlet.
Szerintem is folyadékhiány.
Én is elég szarul vagyok mostanában, de ma tetõzött. Annyira szédültem, hogy nem bírtam felkelni, több órán keresztül, csak a wcig, mert folyamatosan ittam. Én is meglepõdtem, hogy ma nincs front.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!