Találatok a következő kifejezésre: Miért fájdul estére (37 db)

Még nem történhetett meg az ovuláció (korai lenne), de akkor miért fájt este a szex?

Jött a sírós hangulat, jöttek a pattanások, ovus fájdalmak, b? krémes folyás, de még csak a 9. napon vagyok. Nekem kb. 15. nap körül szokott lenni az ovum. De akkor belül miért voltam érzékeny szex közben? A görbén azért nem jelöltem a tegnapi szexet, mert nem csináltuk végig.

Legjobb válasz: Nekem életemben nem fájt peteéréskor a szex. Szerintem az nem normális. A tünetek viszont nekem is már jönnek kb. a 10-11. nap körül és csak a 14.-en van peteérésem. De lehet,hogy most hamarabb lesz pé-d! Elõfordul! Illetve volt, most egy darabig nem lesz!:)

Nekem életemben nem fájt peteéréskor a szex. Szerintem az nem normális. A tünetek viszont nekem is már jönnek kb. a 10-11. nap körül és csak a 14.-en van peteérésem. De lehet, hogy most hamarabb lesz pé-d! Elõfordul! Illetve volt, most egy darabig nem lesz!:)
A kérdező hozzászólása: Nekem szokott fájni olyankor kicsit az együttlét. Épp ezért csodálkoztam, hogy miért éreztem ilyen korán... És olyankor amúgy miért vagyok érzékenyebb belül amikor szex van?

Miért csak este dagad be és fáj a mandulám?

egy hete már hogy náthás vagyok,nem kapok levegőt,patakokban folynak a könnyeim... estére folyton bedagad és fáj a mandulám. Ma megyek dokihoz... de fogadjunk hogy azt mondja nem vészes. Mandulámon tüsző van ( genny csomó) mert láttam. Ez a kis " szörny" okozza ezt? 18/L

Legjobb válasz: Nem tudom miért, de este mindig betegebb az ember, a tüszõ okozhat sokféle bajt, gondolom kapsz majd rá antibiotikumot. Hétfõ óta én is iszonyúan vagyok, már vérvörös és fáj az orrom a sok fújástól, nekem a mandulám csak kicsit fájt, de amúgy szinte mindenem és állandóan ráz a hideg.

Nem tudom miért, de este mindig betegebb az ember, a tüszõ okozhat sokféle bajt, gondolom kapsz majd rá antibiotikumot. Hétfõ óta én is iszonyúan vagyok, már vérvörös és fáj az orrom a sok fújástól, nekem a mandulám csak kicsit fájt, de amúgy szinte mindenem és állandóan ráz a hideg.
A kérdező hozzászólása: menj te is dokihoz, nekem is erõs gyógyszert írt fel:)
Még próbálom legyûrni, remélem rendbe jövök gyógyszer nélkül is, nekem nem tüszõs a mandulám szerencsére.
A kérdező hozzászólása: jobbulást:) )
Köszi, neked is.

Miert faj minden reggel es este a torkom?

majd kis ido mulva elmulik,de minden este ezvan..mitol lehet? 17/F

Legjobb válasz: Szia!Hát én azt nem tudom de nekem is volt mikor iszonyatosan fájt reggel sztem reggel ki vagy száradva és este nem tudom miért.

Szia!Hát én azt nem tudom de nekem is volt mikor iszonyatosan fájt reggel sztem reggel ki vagy száradva és este nem tudom miért.
menj orvoshoz .
Aha, íme a legegyszerûbb: menj el orvoshoz... Nem hiszem, hogy szükséges lenne.Nekem is szokott fájni a torkom, valoszinüleg száraz a levegõ.

Miert fajt? Az este elkezdtem megujjazni egy fiu es annyira fajt, pedig be voltam nedvesedve elegge es mégis.

UGy erezdtem mintha karmolt volna.

Legjobb válasz: Vagy durva volt a fiú, és megsértett, vagy valami gyulladásod van és azért fájt.

Vagy durva volt a fiú, és megsértett, vagy valami gyulladásod van és azért fájt.
Lehet, hogy nagy volt a korme(valjuk be nem kellmes)vagy lehet, hogy szuz vagy es amiatt nem vagy elege kitagulva es azert fajt annyira.(bar inabb az elso)
A kérdező hozzászólása: a korme se volt nagy es nem vagyok mar szuz se....
Akkor valószínû a gyulladás. Ha legközelebb is érzed a fájdalmat, menj el nõgyógyászhoz.
Akkor valami fertozesrol lehet szo!Mindenkepp latogass meg egy nogyogyaszt!Sok sikert!:)
Ez nagy voltxD
A kérdező hozzászólása: koszii szepen a valaszokat:DxD

Miért fáj a fejem este?

Szinte majdnem minden este elkezd fájni a fejem, napközben nem mindig csak néha, de mikor este lesz és alvás lesz hamarosan elkezd fájni a fejem (féloldalt) és néha nehezen alszom el t?le.

Legjobb válasz: A rendszeres esti fejfájást (általában a homlok környékén) lelki problémák is okozhatják. A gyakori, azonos fél oldalon mutatkozó erõs fájdalom pedig a migrén.

A rendszeres esti fejfájást (általában a homlok környékén) lelki problémák is okozhatják. A gyakori, azonos fél oldalon mutatkozó erõs fájdalom pedig a migrén.
A kérdező hozzászólása: Van amikor a halántékomnál is fáj, meg felette.
Én is azt gondolom hogy pszichés alapokon nyugszik a fájdalom, gondolom már elõre tartasz az estéktõl, mert tudod, hogy úgyis fájni fog a fejed, ezzel még jobban generálod ezt a körforgást. Amennyiben nem ez, lehet hogy megerölteted a szemed, menj el egy szemész orvoshoz az sztk-ba. Nem feltétlenül kell szemüveg, de valami miatt megeröltethetõ lehet helytállniuk egész nap a szemeidnek. Lehet migrén is, erre különösen jó - enyhe migrénnél - a quarelin ha a fájdalom kezdeténél veszed be, bár ez csak eseti megoldás, a gyógyszerszedést amúgy nem támogatom ha nem szükséges. Összegezve, orvoshoz kellene fordulni, talán kezd a háziorvosnál és a szemésznél, a háziorvos lehet beutal 1-2 vizsgálatra.
Ajánlom hogy menj el orvoshoz, rengeteg oka lehet, tényleg, számtalan, ennyi információból még egy orvos sem tudná leszûrni, bõvebb beszámolóra és tesztekre lesz szükség. Az egyik ismerõsöm addig halogatta a dokit amíg többször is elájult, te legyél okosabb.

3 hetes babámnak nagyon sokat fáj a hasa. Adok neki infacol cseppet 2 napja, de még semmi változás. Én iszom a lactoherb teát, lehet, hogy attól is fájhat neki? És miért csak este sír sokat inkább?

Legjobb válasz: Minden babánál másképpen hatnak a különbözõ szerek, ételek. Lehet, hogy a te esetedben meg kellene próbálni mást is. Pl- . Gripe Water, Espumisan. A lactoherb helyett is kipróbálnék pl. rántott levest, vahy Humana szoptatós tejnövelõ granulátumot, vagy a More Milk kapszula is nagyon jó! A betegség, fájdalom, láz pedig mindig este jön.Állítólag a holdhatással van összefüggésben. Remélem tudtam segíteni. Boldog babázást!

Minden babánál másképpen hatnak a különbözõ szerek, ételek. Lehet, hogy a te esetedben meg kellene próbálni mást is. Pl- . Gripe Water, Espumisan. A lactoherb helyett is kipróbálnék pl. rántott levest, vahy Humana szoptatós tejnövelõ granulátumot, vagy a More Milk kapszula is nagyon jó! A betegség, fájdalom, láz pedig mindig este jön.Állítólag a holdhatással van összefüggésben. Remélem tudtam segíteni. Boldog babázást!
Nem akarok butaságot tanácsolni, de nekem anyukám annak idején édeskömény teát adott.( néhány kiskanálnyit) Kérdezd meg a védõnõt errõl, de állítólag az bevált nálam.
Szia! Az én védõnõm is az Infacolt javasolta, amit használunk azóta is. 3-4 nap van írva a tájékoztatójában, hogy annyi idõ alatt hat. Mikor nem láttunk javulást, felhívtam a védõnõt, aki azt mondta, majd 1-2 hét múlva látszik az eredmény. Igaza volt! Most 6, 5 hetesek vagyunk, és az én édes hasfájós babám már képes mosolyogva is nyomni a kakit. :-) Ha nem válik be, próbálj ki mást, de mindenképpen a védõnõt és a gyermekorvost kérdezd meg. (Nekem pl. nem javasolta az édesköményes teát, mert sok anyuka azt panaszolta neki, hogy jobban fájt tõle a baba hasa.) Minden baba egyedi, mindenkinél más válik be. Az én kisfiam reggel 1/2 7-kor és este 1/2 7-kor szenvedett leginkább a hasfájástól. A Te babád valószínûleg este szenved jobban tõle. Kitartás, el fog múlni! Sok sikert és sok boldogságot! :-)
A hasfájás este kínozza a kicsiket, lefekvés elõtt. Nekem bevált az FLP-s Aloe Vera Activator:-)
Én is ezt a teát iszom pár napja, és egy ideje nagyon szeles a babám, és nyûgös is. Lehet hogy a tea okozza. Holnap kihagyom, meglátjuk mi lesz.

Jóga utáni este miért fáj borzalmasan az alhasam? (PCOS)

Már többször megfigyeltem, jóga után olyan hasi fájdalmam van, hogy szinte aludni sem tudok. Egyébként tele vagyok cisztákkal, rossz hormonok, stb. Lehet, hogy a tisztító hatása így jön ki? Vagy éppen káros és abba kellene hagynom?

Miért fáj a fejem az utóbbi 4-5 napban délutántól egész este?

Megnéztem egy humán-meteorológiai oldalt, ott pl. azt írták ma nincs front.

Legjobb válasz: kevés folyadékot iszol, vagy elfáradsz e nap során és így jön ki rajtad

kevés folyadékot iszol, vagy elfáradsz e nap során és így jön ki rajtad
A kérdező hozzászólása: most éppen 3 hetes szabin vagyok itthon, amibõl most telik el az elsõ hét. Az ivás nem rossz ötlet.
Szerintem is folyadékhiány.
Én is elég szarul vagyok mostanában, de ma tetõzött. Annyira szédültem, hogy nem bírtam felkelni, több órán keresztül, csak a wcig, mert folyamatosan ittam. Én is meglepõdtem, hogy ma nincs front.

Miért fájdul meg estére mindig a hasam? 16hetes

Legjobb válasz: Hát egyrészt rendezõdnek át a dolgok ott benn és mindenki máshogyan éli ezt meg, nekem az elején fájdogált sokáig, aztán középidõsen azt hittem, leszakad a combtövem, még a nagyajkaim is fájtak, a doki azt mondta, hogy a tartószalagok csinálják a dolgot, nõ a méhem, aztán el is múlt pár hét múlva. Mindenesetre mindent említs meg a dokidnak, de vélhetõen errõl van szó. Boldog babavárást, 39 hetes kismama

Hát egyrészt rendezõdnek át a dolgok ott benn és mindenki máshogyan éli ezt meg, nekem az elején fájdogált sokáig, aztán középidõsen azt hittem, leszakad a combtövem, még a nagyajkaim is fájtak, a doki azt mondta, hogy a tartószalagok csinálják a dolgot, nõ a méhem, aztán el is múlt pár hét múlva. Mindenesetre mindent említs meg a dokidnak, de vélhetõen errõl van szó. Boldog babavárást, 39 hetes kismama

Epidurális érzéstelenítést kaptam térdműtét miatt. A hátam alsó része/derekam ahová adták és a körül fáj minden este. Miért? És meddig tart?

Múlthét csütörtökön volt a műtétem azóta minden nap esténként fáj a derekam pedig nem nagyon erőltettem meg.

Legjobb válasz: Vagy esetleg a minden este beadandó trombózis elleni injekció miatt fáj? (Hasba kell beadnom)

A kérdező hozzászólása: Vagy esetleg a minden este beadandó trombózis elleni injekció miatt fáj? (Hasba kell beadnom)
Én a menstruációmra kaptam a fenekembe szurit (NO-SPA) az nekem kb 4 hétig fájt. menj el a körzetihez biztos megmondja, hogy ez normális-e vagy sem.
A kérdező hozzászólása: Már elmúlott, de köszönöm a választ kb 3-4 napig tartott :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!