Találatok a következő kifejezésre: Miért fájdalmas méhszáj vizsgálat (1 db)

Miért fájdalmas a méhszáj vizsgálat?

Olvastam el?z? hozzászólóknak a leírását, miszerint nagyon kellemetlen amikor megvizsgáláják a méhszáj zárva van-e.Nekem 19 hetesen történt meg az els? ilyen vizsgálatom, és nem érztem semmit.Hogyan lehetnek ilyen különbségek...

Legjobb válasz: Nekem sem fájt,sok oka lehet amúgy.Egyrészt lehet az orvos is olyan(kicsit durvább),másrészt ha a kismama érzékenyebb,esetleg el van tíltva a szextõl veszélyeztetett terhesség miatt.Ilyenkor ugye eleve kicsit szûkebb is,és az orvos nem finomkodik .S ha még a kismama rá is feszít,akkor ez nem túl kellemes.De amúgy más oka nincs,nem lehet fájdalmas,vagy elviselhetetlen.Az is lehet hogy akinek annyira kellemetlen épp valamilyen gyulladása van.

Nekem sem fájt, sok oka lehet amúgy.Egyrészt lehet az orvos is olyan(kicsit durvább), másrészt ha a kismama érzékenyebb, esetleg el van tíltva a szextõl veszélyeztetett terhesség miatt.Ilyenkor ugye eleve kicsit szûkebb is, és az orvos nem finomkodik .S ha még a kismama rá is feszít, akkor ez nem túl kellemes.De amúgy más oka nincs, nem lehet fájdalmas, vagy elviselhetetlen.Az is lehet hogy akinek annyira kellemetlen épp valamilyen gyulladása van.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ket het menstruacio keses utan, lehet menni a nogyogyaszhoz, fogja latni a terhesseget?

7

Valaki légyszi elárulná, hogy kell?

Szeretnék én is pocak tippelőset, de fogalmam sincs, hogy megy ez a képfeltöltés... Megírná Vki? Köszi!

4

Mit jelent az alábbi orvosi szöveg?

Kp. tág hüvely, zárt méhszáj folytatásában tojásnyi gravid uterus. Jobb oldalon tömegesebb nyomásérzékeny adnexum szabad környezetben. Tkp portio hátsó ajkán kis erozio.

13

Szerintetek a Laura és a Konrád nevek, hogy hangzanak?

9

Szulés elott pár héttel volt valakinek valami elojele?

5

Miért gond, ha 30 hetesen még farfekvéses a baba?

30 hetes vagyok, hétfőn megyek ultrahangra. A dokim azt mondta, ha ott kiderül, hogy még faros, akkor az ultrahang után menjek vissza hozzá minèl hamarabb és tárgyalunk a lehetőségekről. Első baba, fogalmam sincs, hogy mit akart ezzel a doki, de nem tudtam megkérdezni, mert már benn volt nála egy másik kismama.

7

Másnak is irták fel köhögésre az Infusum ipecacuanhae gyógyszertári köptetőt terhesség alatt?

A háziorvosom irta fel váladékos köhögésre de mindenhol azt olvasom hogy kismamáknak nem szabad szedni.

3

34+1 hetes terhes vagyok és ha este fekszek vagy délután nagyon fáj alul valami. Nem tudom megmondani pontosan, hogy hol de nagyon fáj. Mitol lehet ez?

3

Lányok, akik 15-6-7 évesen szültek, mesélnétek?

Az apuka mit szólt? Mi vett rá, hogy megtartsátok a babát? A szüleitek hogy álltak hozzá? Az iskolát hogy fejeztétek be? Sokan bántottak miatta? Nem bántátok meg?

5

Leírnátok hogy ti mit csomagoltatok be a babának ill. magatoknak a kórházi csomagba?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!