Találatok a következő kifejezésre: Miért fájdalmas méhszáj (1 db)

Miért fájdalmas a méhszáj vizsgálat?

Olvastam el?z? hozzászólóknak a leírását, miszerint nagyon kellemetlen amikor megvizsgáláják a méhszáj zárva van-e.Nekem 19 hetesen történt meg az els? ilyen vizsgálatom, és nem érztem semmit.Hogyan lehetnek ilyen különbségek...

Legjobb válasz: Nekem sem fájt,sok oka lehet amúgy.Egyrészt lehet az orvos is olyan(kicsit durvább),másrészt ha a kismama érzékenyebb,esetleg el van tíltva a szextõl veszélyeztetett terhesség miatt.Ilyenkor ugye eleve kicsit szûkebb is,és az orvos nem finomkodik .S ha még a kismama rá is feszít,akkor ez nem túl kellemes.De amúgy más oka nincs,nem lehet fájdalmas,vagy elviselhetetlen.Az is lehet hogy akinek annyira kellemetlen épp valamilyen gyulladása van.

Nekem sem fájt, sok oka lehet amúgy.Egyrészt lehet az orvos is olyan(kicsit durvább), másrészt ha a kismama érzékenyebb, esetleg el van tíltva a szextõl veszélyeztetett terhesség miatt.Ilyenkor ugye eleve kicsit szûkebb is, és az orvos nem finomkodik .S ha még a kismama rá is feszít, akkor ez nem túl kellemes.De amúgy más oka nincs, nem lehet fájdalmas, vagy elviselhetetlen.Az is lehet hogy akinek annyira kellemetlen épp valamilyen gyulladása van.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit csináljak? Menjek el az endokrin dokihoz?

Pajzsmirígy műtétem volt 3 éve,eltávolították az egészet,azóta gyógyszert szedek rá,l-thiroxint. Pár napja végeztem egy tesztet,ami + lett. Kb. 4-5 hetes lehetek. Még nem döntöttük el,hogy mi legyen a párommal(még nem éltünk együtt,8 hónapja ismerjük egymást).... Ám,ha megtartjuk a babát,túl későn sem szeretnék menni .

2

Akinek volt beágyazódáskor barnafolyása/vérzése, mit tapasztalt, milyen volt?

nem biztos h az van nekem, csak azért gondolok erre, mert 10 nappal hamarabb "megjött", ami sose volt még és ragacsos nyálkás rózsaszines folyásom van és görcsölök.. volt már valakinek ilyen?

6

Több helyről kölcsön kapott babaruhát mikor vissza kell adni, hogyan különböztetsz meg?

Kaptam fiu babaruhákat 2 helyről, kölcsönbe.
Mikor majd eljön az ideje, hogy vissza kell adni, honnan fogom tudni mit kitől kaptam? Hogy szokták az ilyet csinálni?

Most még külön vannak téve de használat közben, mosás meg stb, összekeverdik,és nem is hiszem, hogy lesz időm két baba mellett nézegetni melyik kié volt.

Hogy csináljam?

6

Akinek kisfia és kislánya is van, elmondaná miben volt más a két terhessége? Mik voltak a tünetei és mikor?

7

Milyen gyakori a Missed Ab jelenség a terhesség során?

A terhesség 9. hetében járok. Az érdekelne, hogy vannak-e jelei az ilyen jellegű vetélésnek?

4

Van valaki akinek a 12. heti ultrahangon határérték feletti (3 mm) nyaki redőt mértek és el kellett menni Debrecenbe genetikai vizsgálatra?

Egyik helyen ma reggel ennyit írtak a papíromra: NT>3 mm. szonográfus végezte a vizsgálatot.Az orvosom írt egy beutalót a debreceni klinikára, genetikai vizsgálatra. Megnézettem egy másik orvossal is ultrahangon a babát, ott 2,2 mm-t mért, de attól függetlenül azt mondta, holnap lásson Debrecen genetika. rá is írta ezt a papírra. Lehet odamenni időpont nélkül?

2

Honnan tudom, hogy magzatvíz e?

Tudom orvos stb. De tettem be betétet es nem nedves, viszont folyamat olyan érzésem van hogy nedves ott lent.3 napja voltam vizsgálaton akkor minden ok volt.
Mit figyeljek?

5

Januárra kiírt kismamák, hogy vagytok?

Mesèljetek :)

5

Nagyon szerettem volna már babát, most végre összejött, és kicsit megilyedtem ettöl az egésztöl. Ez az ilyedtség elmúlik majd?

10

Terhesség alatt vagy szülés előtt volt rektális vizsgálatod?

Nézik ilyenkor, hogy van-e aranyér, vagy nem fontos?
Számítsak ilyen vizsgálatra valamikor?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!