Találatok a következő kifejezésre: Miért fáj vizelés (6 db)

Miért fáj vizelés végén?

Vizelés elején minden oké, de a vége felé, amikor már csak kicsi van hátra, olyan érzés mintha valaki összenyomná a húgyhólyagom...

Legjobb válasz: nekem csípni szokott a makkomnál

nekem csípni szokott a makkomnál
húgyúti fertõzés - menj urológushoz
Jól írja az elõttem író! Ne halogasd. Az urológiára nem kell beutaló.
A kérdező hozzászólása: Valakinek volt már ilyen??? Mire számíthatok? mit fognak ott csinálni??? Most antibiotikumot szedek...
A kérdező hozzászólása: vesekõ volt. Tegnap hugyoztam ki egy 1 cm-est. kezdem tisztelni a nõket a szülés miatt.... :-) big thenks, de mindenki szar választ adott, és fölöslegesen elmentem volna az urológiára! na csáááá
Húgyuti fertõzésed lehet. Menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.
kicsípte a sós víz

Miért fáj a hasam legalja, ha megnyomom? Magától nem fáj és vizeléskor sem.

Legjobb válasz: nõgyógyászati dolog lesz..... petefészekgyulladás, méhen kívüli terhesség(nekem volt és így kezdõdött), esetleg szimplán terhes vagy.....vagy meg fog jönni még az is lehet, de azt gondolom nem kérdeznéd Nõdoki! ezzel nem szabad viccelni.....én majdnem belehaltam....nem akarlak megijeszteni, csak vedd komolyan kérlek!!!

nõgyógyászati dolog lesz..... petefészekgyulladás, méhen kívüli terhesség(nekem volt és így kezdõdött), esetleg szimplán terhes vagy.....vagy meg fog jönni még az is lehet, de azt gondolom nem kérdeznéd Nõdoki! ezzel nem szabad viccelni.....én majdnem belehaltam....nem akarlak megijeszteni, csak vedd komolyan kérlek!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Elmúlt pár nap múlva, terhes nem vagyok, az biztos. Nem tudom, mi lehetett..
ne nyomkodd :D:D

Miért fáj a vizelés?

ma reggel óta nagyon éles fájdalmat érzek vizeléskor..egy kicsit narancssárgás-pirosas a papír is utána..mi lehet a probléma? nemsokára megyek nõgyógyászhoz..de azért valami tipp? (15)lány

Legjobb válasz: Inkább urológiai problémád lehet,esetleg húgyúti gyulladás.

Inkább urológiai problémád lehet, esetleg húgyúti gyulladás.
Ez tényleg urológusra tartozik, mint ahogy az elsõ válaszoló is írta.

Miért fáj a vizelés?

Azóta van ez a problémám, mióta nem vagyok sz?z.Szóval kisdolog közben nagyon fáj. Olyan érzésem van a hasam aljában, mint amikor tele van a húgyhólyag és megnyomódik.Elég kellemetlen, kínszenvedés a wc-re menni.Valaki segítsen.

Legjobb válasz: osszeszedtel valami kis ajandekot.orvos azonnal!

osszeszedtel valami kis ajandekot.orvos azonnal!
amúgy hány éves vagy?
Meg minek mondanad el ha nem akarod.Fogod magad es elmesz a dokidhoz.Ha mondod neki (de szerintem anelkul is) nem szol a szuleidnek.Csak talalj ki valamit, hogy hol voltal.De orvos mindenkepp!!
Ha elveszíteni el tudtad gondolkodás nélkül, akkor el mondani is elfogod tudni míg nem jársz rosszabbul.. Nem védekeztél az meg rá tesz egy lapáttal.Szóval ügyes vagy. Menj orvoshoz akkor.
A kérdező hozzászólása: kétségbe estem, de nagyon ezt hogy adagoljam be anyámnak, hogy nem vagyok szûz és ráadásul össze is szedtem valamit rögtön az elsõnél-->ebbõl meg következik az hogy gumi nélkül...
Muszáj orvoshoz menned. Csak rosszabbodni fog orvos nélkül.
Próbálj meg vörös áfonya kapszulát szedni, lehet, hogy független a szextõl
A kérdező hozzászólása: hogy menjek orvoshoz, anyu azt hiszi szûz vagyok még
A kérdező hozzászólása: most mit tegyek?:S
Futás az orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: 18

Miért fáj a vizelés szex után?

Ha szex után (pontosabban élvezés, azaz mindegy, hogy lánnyal vagy egyedül) rövid id?n belül (10-15 perc) kisdolgomat végzem, akkor egyrészt alig akar sikerülni (csak csordogál), másrészt meg éget?-maró érzést okoz a hugycs?ben. Ráadásul utána folyamatos vizelési ingerem van, de jönni semmi nem akar.

Legjobb válasz: Szex után természetes, hogy nem csorog rendesen a vizelet.Az égetõ érzésrõl meg lehet hogy szárazabb volt a közösülés,ami téged is megviselt,egyébként nem kellene hogy ez az érzeted legyen, de mivel csak szex után van,nem hinném hogy nagy probléma van.Ha a húgycsóvel ,hólyaggal lenne gond akkor máskor is jelentkezne.Sztem nézesd meg az a biztos, de lehet egy korábbi kis sérülés is az oka.

Szex után természetes, hogy nem csorog rendesen a vizelet.Az égetõ érzésrõl meg lehet hogy szárazabb volt a közösülés, ami téged is megviselt, egyébként nem kellene hogy ez az érzeted legyen, de mivel csak szex után van, nem hinném hogy nagy probléma van.Ha a húgycsóvel , hólyaggal lenne gond akkor máskor is jelentkezne.Sztem nézesd meg az a biztos, de lehet egy korábbi kis sérülés is az oka.
Szex után tényleg teljesen természetes, hogy nem jön rögtön a vizelet, ugyanis a merev péniszben a barlangos testestek megduzzadnak, ugyanis a vér ide koncentrálódik - ezek hozzák létre a merevedést, de ebbe most nem megyek bele bõvebben - és azok a húgycsövet "elszorítják", így nem jön a vizelet. A csúcs után ugye ezért van, hogy nem lankad le a pénisz azonnal, hanem szépen fokozatosan megy össze. Tehát, míg nem "dolgzzal" el a felgyülemlett dolgokat, addig ilyena vizelés.
A kérdező hozzászólása: Az, hogy merev állapotban "átvált egy szelep" és a vizelt nem tud távozni azt tudom. Ez rendben is van. De 10-15 perccel késöbb már egyáltalán nem merev és ez az égetõ érzést egyáltalán nem magyarázza. Igazából nem probléma, csak tudni kell együtt élni vele, egyszerûen kiváncsi vagyok...
Elsõ válaszoló vagyok.Volt ismerõsöm hasonló gondokkal, és végigjárta amit lehetett(urológia), de semmi gondot nem találtak.Igen azért írtam említsd meg orvosnak, mert nem kellene így legyen, mármint égetõ érzés.Nõknél ez már bacit jelent, de mivel neked csak akkor...sztem orvos tudna megnyugtatni, nem kell ezzel együtt élned.
én olyankor gyors kiverem és jobbanlesz utána :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!