Találatok a következő kifejezésre: Miért fáj után (296 db)

Miért fáj dugás után a farkam? Általában a 2. menet után fáj a farkam. Mi lehet a gond? Izomláz? Pedig edzésben van.

Legjobb válasz: Izomláz a farkadban? Lol, tudtad, hogy nincs is benne izom? Gondolom a makkod fáj, de ez normális, nekem is szokott.

Izomláz a farkadban? Lol, tudtad, hogy nincs is benne izom? Gondolom a makkod fáj, de ez normális, nekem is szokott.
2-Igen, küld el dokihoz, ha annyira igénytelen, hogy nõként nem tudja, hogy ha valami baja van, akkor nem mást fertõzünk, hanem elvonulunk dokihoz, és kikezeltetjük magunkat, mielõtt egy pasival együtt vagyunk.
Esetleg a barátnõdnek valami baja?
A kérdező hozzászólása: ma 14:34 Úgy érted gomba vagy ilyesmi?Nem tudom nem tudok róla..
Sok izom van ám ott
Ha gomba lenne, akkor nem csak akkor fájna.

Miért fáj még a megcsalás fél év után is?

több mint fél évvel ezelőtt megcsalt és nem vagyunk együtt de még mindig fáj ha rágondolok.

Legjobb válasz: Nekem most már nem a megcsalás ténye fáj (valójában szívességet tett, mert így megismerhettem a jelenlegi páromat). De fáj, hogy tönkretette az önértékelésem, hogy megingatta az emberekbe vetett bizalmamat, gyanakvóvá és féltékennyé tett. Fáj, hogy megváltoztatott, és nem a jó irányba. Fáj, hogy más ember lettem. Naív voltam, és álomvilágban éltem. Ezt a világot viszont õ elvette tõlem, maradtak a realitások. Mindezt egy jó numeráért. Õszintén szólva gyûlölöm ezért.z

Nekem most már nem a megcsalás ténye fáj (valójában szívességet tett, mert így megismerhettem a jelenlegi páromat). De fáj, hogy tönkretette az önértékelésem, hogy megingatta az emberekbe vetett bizalmamat, gyanakvóvá és féltékennyé tett. Fáj, hogy megváltoztatott, és nem a jó irányba. Fáj, hogy más ember lettem. Naív voltam, és álomvilágban éltem. Ezt a világot viszont õ elvette tõlem, maradtak a realitások. Mindezt egy jó numeráért. Õszintén szólva gyûlölöm ezért.z
4-es. Igazad van, én is látom a pozitívumokat is, engem is felnõttebbé tett a dolog. De mégis, elvett tõlem valamit, amit már nem kaphatok vissza. Ez nekem kb olyan volt, mint amikor a gyerek rájön, hogy a mikulás nem létezik. :) Ettõl függetlenül fontos állomás volt a személyiségem fejlõdésében, és összességében többet használt, mint ártott, mégis haragszom még mindig. És ez a harag nem fog elmúlni. A fájdalom igen, de a harag soha.
Fél év még nem nagy idõ a gyászmunkához. Nekem 1.5 -2 év is kellett, hogy túltegyem magam rajta, és néha tompán még most is fáj 3 év után is... Aki hamar túlteszi magát, valószínûleg nem szerette az illetõt, valahol jól is jár, mert nem szenved... Harag, sértettség , fájdalom, ezeket mind meg kell élni ahhoz, hogy fel tudd dolgozni. Türelem, és kitartás, csak az idõ segít.De a tüske benned marad.Gyanakvóbb, bizalmatlanabb, és féltékenyebb leszel, sajnos.
Nekem 4 év után is fáj.
Szegénykém, elárulom, hogy öröké fájni fog. Aki azt mondják, hogy "nevetni fogsz rajta", azok hazudnak, vagy csak nagyon sekélyesek. Az igaz, hogy a késõbbiekben enyhülni fog a fájdalom, de egy ilyen szintû csalódást sosem fogsz jó poénként felfogni. Túl lehet élni, hidd el. :) Kitartás!
Mert ott okozott fájdalmat a másik fél, ami a legnehezebben a gyógyul, a lelkedben. Adj idõt magadnak, ne erõltesd, hogy múljon már el a fájdalom. Sajnos a továbblépéshez bármennyire is közhely, tényleg végig kell élni minden fájdalmat is amit kaptál. Máskülönben feldolgozatlanul cipelnéd magaddal hosszú idõn keresztül. Viszont a haragot az exed irán minél elõbb ûzd ki a szívedbõl. A harag nem jó. Sajnos mindig annak az életét keseríti meg aki érzi és nem azét aki iránt érezzük. Bocsájtsd meg neki a tettét és engedd el a haragot magadtól. Úgy egyébként a továbblépés is hamarabb fog menni.
Én is "pasi" vagyok!A nõ fogadja (be) el.A pasi csak szép szavakkal rakja (be)elhódítja!Ne kínlódj rajta, életbõl csak egy van, nõbõl van a több!
A kérdező hozzászólása: azt azért hozzá tenném hogy pasi vagyok, és nem nõ
A kérdező hozzászólása: 5nek. nálam ugyan ez csak annyi hogy fájdalom és harag egyaránt meg van még
3-as: Én is teljesen ezt érzem. De ha jobban belegondolsz, jó volt abban az álomvilágban élni? Mert nekem nem. Persze, én is "tisztább" ember voltam, mindenkirõl csak a jót gondoltam, és így sebezhetõbb is voltam. A lehetõsége is több volt annak, hogy nagyon csúnyán kihasználjanak. Így meg legalább felnõttem. :) Szerencsére én nem lettem se féltékeny, se gyanakvó. De mindig föl vagyok arra készülve, hogy bárhol, bármikor átcseszheti valaki a fejemet. Így talán nem fog olyan nagy arculcsapásként érni. Szóval az én szemszögembõl nézve van ennek jó oldala is. Persze embere válogatja. :) 1-es voltam.
Akad amit nem gyógyít meg az idõ sem, de kezeli mindennap!! :D Majd ha újra szerelmes leszel áldani fogod a napot, amikor elváltál :) Rajta!

Miért fáj az Achilles ín-em 30-40 perc foci után?

Tehát mikor feszül elkezd nagyon fájni foci, futás után, miért van ez? Pedig bemelegítem rendesen.

Legjobb válasz: Talán mégsem elég rendesen, vagy kapott egyszer egy terhelést, amit nem hevert ki. Ez nem vicc! Ha súlyosbodik, akár hónapokra, fél évre vagy még tovább is sportképtelenné válhatsz! Azonnal állj le a sporttal egy idõre (azt szokták mondani, hogy amíg fáj, és még egyszer annyi ideig). Utána óvatosan kezdd újra. Futni csak futócipõben szabad, a mindenféle sportcipõk nem alkalmasak rá! És persze 1000-1500 km után már új cipõ kell. Ha újrakezded, nyújtsál rendszeresen sport után. A lépcsõre állsz a talppárnával, megkapaszkodsz a korlátban, és fél lábra állva hátraengeded a teljes testsúlyodat az egyik sarkadra. Ezt váltva többször kell ismételni, 20-20 másodpercig kitartva.

Talán mégsem elég rendesen, vagy kapott egyszer egy terhelést, amit nem hevert ki. Ez nem vicc! Ha súlyosbodik, akár hónapokra, fél évre vagy még tovább is sportképtelenné válhatsz! Azonnal állj le a sporttal egy idõre (azt szokták mondani, hogy amíg fáj, és még egyszer annyi ideig). Utána óvatosan kezdd újra. Futni csak futócipõben szabad, a mindenféle sportcipõk nem alkalmasak rá! És persze 1000-1500 km után már új cipõ kell. Ha újrakezded, nyújtsál rendszeresen sport után. A lépcsõre állsz a talppárnával, megkapaszkodsz a korlátban, és fél lábra állva hátraengeded a teljes testsúlyodat az egyik sarkadra. Ezt váltva többször kell ismételni, 20-20 másodpercig kitartva.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ... ja és foci után ha pihentetem enyhül a fájdalom egyre jobban.

Miért fájdul meg a fejem hosszabb séták után?

Pár napja kb 4 órát kirándultam, és miután hazaértem, megfájdult a fejem, a szemem pedig érzékeny lett a fényre. Ilyen már többször el?fordult, mit?l lehet? Mással is el?fordul ilyesmi?

Legjobb válasz: Nekem a hidegben való sétálás után fáj a fejem, lásd Szilveszter éjjelén mikor kb 10 perces séta után elkezdett kongani a fejem. Sztem csak a hideg miatt..

Nekem a hidegben való sétálás után fáj a fejem, lásd Szilveszter éjjelén mikor kb 10 perces séta után elkezdett kongani a fejem. Sztem csak a hideg miatt..

Miért fáj hason aludni szülés után 11 héttel?

Eddig hason alvó voltam, most ha hasra fekszem el tudok aludni, de amikor átfordulnék, vagy felkelnék iszonyatosan fáj. Mitõl lehet ez?

Legjobb válasz: Én szülés után hónapokig nem tudtam hason aludni. Tompa nyomó érzést éreztem! Aztán idõvel visszaállt minden. Gondolom azért kell idõ, hogy a szerveid és a méhed is visszanyerje eredeti helyét és méretét! Nekem fájni nem fájt.

Én szülés után hónapokig nem tudtam hason aludni. Tompa nyomó érzést éreztem! Aztán idõvel visszaállt minden. Gondolom azért kell idõ, hogy a szerveid és a méhed is visszanyerje eredeti helyét és méretét! Nekem fájni nem fájt.

Miért fáj a mellem? Menzesz előtt és után is? Nőhetnek? 19/L

28 napra megjött, 5-6 napig tartott. Mielőtt megjött már két héttel előtte elkezdett fájni a mellem, és miután elmúlott sem múlik el a fájdalom is. Terhes nem lehetek, mert tegnap voltam nődokinál aki ultrahanggal megvizsgált és azt mondta nem vagyok az. Nőhetnek a melleim? 19 éves lány

Legjobb válasz: Persze nõhetnek.Érdekes,nekem mindig fáj menzesz elõtt és után is,sõt meg is nõnek olyankor,de utána elmúlik.Nem váltottál tablettát?

Persze nõhetnek.Érdekes, nekem mindig fáj menzesz elõtt és után is, sõt meg is nõnek olyankor, de utána elmúlik.Nem váltottál tablettát?
A kérdező hozzászólása: még nem szedek tabit. A barátommal mindig nagyon vigyázunk, nem emlékszem egy alkalomra sem amikor félnem kellett volna hogy sperma kerül belém. A nõdoki észrevette volna ha terhes lennék, igaz?
Észrevette volna, különben visszaadhatná a diplomáját.
Tuti nem vagy terhes, nyugi:) Azért tapogasd át õket, ha nem észlelsz elváltozást, akkor minden rendben van.

Miért fáj a szex császármetszés után?

4 héttel szülés után szeretkeztünk a párommal, de fájt egy kicsit. Miért fáj? Mert megértem, hogy természetes szülés után fáj a hüvelyi szülés, a varrat miatt, de császár után miért?

Legjobb válasz: Szülés után 6! hétig, nem lehet szeretkezni a fertõzésveszély miatt,és gondolom regenerálódásból is. Keresztbe vágták a méhedet,természetes, hogy fáj a sex. Várjatok legalább még addig, amikor már legálisan is lehet szeretkezni.

Szülés után 6! hétig, nem lehet szeretkezni a fertõzésveszély miatt, és gondolom regenerálódásból is. Keresztbe vágták a méhedet, természetes, hogy fáj a sex. Várjatok legalább még addig, amikor már legálisan is lehet szeretkezni.
Akár hüvelyi úton szültél, akár császármetszéssel, meg kell várni a 6 hetet a szeretkezéssel.Nem véletlenül mondja el az orvos.Mi is kibírtuk, nem volt könnyû, mert szülés elõtt se lehetett, utána se 6 hétig, de kibírtuk! Egyébként én is császáros voltam, de 6 hét elteltével nem fájt semmim, és hihetetlenül jó volt, talán a várakozás miatt is.Akárhogy szülsz, a méhlepény leválik a méh faláról így is, úgy is, marad ott egy jó nagy seb a helyén.Gondolj bele! A gyermekágyi vérzéssel távozik minden ami a terhesség alatt ott volt, a méhednek vissza kell térnie eredeti méretére, össze kell húzódnia, és ehhez idõ kell.Én a helyetekben várnék még ezzel.Ha begyulladsz, komoly bajokat okozhatsz ezzel saját magadnak.
7 héttel császár után szeretkeztünk elõször, és egyáltalán nem fájt semmi, sõt, nagyon jó volt! A 6 hetet meg fertõzésveszély miatt kell kivárni, akármilyen nehéz is.
hormonok

Miért fáj hónaljszőrzet borotválás után?

És hogy lehet ezt megsz?ntetni?

Legjobb válasz: A hónaljszõrzet nem fáj borotválás után, mert azt eltávolítod.

A hónaljszõrzet nem fáj borotválás után, mert azt eltávolítod.

Miért fáj a fejünk sírás után?

Legjobb válasz: Nekem nem csak sírás után fáj, de ha mondjuk csak könnyezek egy kicsit, de nem sírok akkor is elkezd fájni a fejem.

Nekem nem csak sírás után fáj, de ha mondjuk csak könnyezek egy kicsit, de nem sírok akkor is elkezd fájni a fejem.
szerintem ez a fájdalom stressztõl lehet. gondolom, ha elmúlik a sírást kiváltó ok, (vagy miután kiengedted a gõzt a sírással) a fejfájás is megszûnik. Egyébként nem mindenkinek fáj a feje sírás után.
sztem azért fájh, mert sírás közben szipog is ugye az ember, és a sok szipogástól pedig megfájdul az ember feje.
Hát, a sírás egyfajta feszültség levezetés! Természetesen, ha nem sírsz, vagy nem úgy ahogyan igazából tudnál, akkor a fejed kezd el fájni!

Miért fájt a hasam? Miért fáj még most is maszti után?

Tegnap szeretkeztünk, és ez volt az első.Előtte csak ujjazás volt, viszont utána egész nap fájt a hasam, úgy, mint mikor beteg szoktam lenni. Szerintetek mitől? És vérzett is(bár ez a szűzhártyától van szerintem)és ma is mikor masztiztam, utána fájt megint úgy...:/

Legjobb válasz: védekeztünk. És kérlek normális válaszokat írjatok. 17L

A kérdező hozzászólása: védekeztünk. És kérlek normális válaszokat írjatok. 17L
Menj el orvoshoz és megtudod ilyen egyszerû... nem hiába vannak...
A kérdező hozzászólása: gondoltam volt még valaki így.
Szerintem semmi bajod sincs, de ne masztizz most, hagyd pihenni a "berendezést". û2-3 nap alatt elmúlik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!