Találatok a következő kifejezésre: Miért fáj hasam, de főleg (2 db)

Miért fáj a hasam, de főleg a bal oldalt, miért érzékenyebb ott?

Késik a mensim,voltam dokinál is,azt mondta,hogy lehet terhes vagyok,mintha látna petezsákot,de még nagyon az elején vagyok,fáj a hasam,de mindig a bal oldalt érzem jobban.

Legjobb válasz: Szia!Bocsi de pontos választ én se tudok de én is így vagyok és a válasz engem is érdekelne!Nem tudom te hogy vagy vele, de nekem mindig a ball oldal(talán a petefészkem)szúr.De néha akkorákat hogy nem tudok kiegyenesedni!Hát remélem nincs bajunk!Sok sikert kívánok neked!Szorítok!

Szia!Bocsi de pontos választ én se tudok de én is így vagyok és a válasz engem is érdekelne!Nem tudom te hogy vagy vele, de nekem mindig a ball oldal(talán a petefészkem)szúr.De néha akkorákat hogy nem tudok kiegyenesedni!Hát remélem nincs bajunk!Sok sikert kívánok neked!Szorítok!
Ne aggódj, biztos nincs semmi szervi bajod. Talán a következõ, lemaradt petesejt akart volna megérni. Menj vissza a dokihoz, amikor mondja és meg fogja tudni mondani biztosra a babát. Drukkolok, nincs semmi baj!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!