Találatok a következő kifejezésre: Miért fáj hasam, de (54 db)

Terhesség? Vagy más? Ma kellett volna megjönnie. De semmi. A hőm is magas, 37.4. De miért nem jön meg? És ha baba van miért fáj a hasam?

A hasam néha fáj olyan menzisen, mintha meg akarna jönni és néha úgy érzem hogy kifolyik valami de semmi. A cicim tegnap kezdett el eléggé fájni, a mellbimbóm érzékeny és a mellem két oldalt és valahogy az egész fura. Tervezzük a babát de már csalódtam párszor. Szerintetek?

Legjobb válasz: szerintem varj meg egy picit nekem is keset 3 napot gondoltam ra h terhes vagyok mert fajt a hasam is es a mellbimboim is fajtak de 3 napra ra megjott!de ha baba van a dologban akkor elore is gratulalok es szep baba varast!!!!!

szerintem varj meg egy picit nekem is keset 3 napot gondoltam ra h terhes vagyok mert fajt a hasam is es a mellbimboim is fajtak de 3 napra ra megjott!de ha baba van a dologban akkor elore is gratulalok es szep baba varast!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Most este csináltam egy tesztet és nagyon-nagyon-nagyon halványan de két csíkos lett. De még így sem hiszem el hogy sikerülhetett. Remélem nem jön meg! Már lassan 2 hete érzem így a hasam...
Szerintem nagyon jó az esély a babára, várj még egy pár napot és ha nem jön meg tesztelj.Drukkolok:-)
Gratula!!!!

Miért fáj a paprikától a hasam? Mindig puffaszt, de miért, mi velem a baj? 10/L

Legjobb válasz: Az epe nem szokta szeretni a paprikát, de még oilyan fiatal vagy, nem tudom okozhatja-e ilyen probléma. 3 éves kisfiamnak is fáj a hasa a paprikától, érdekes...

Az epe nem szokta szeretni a paprikát, de még oilyan fiatal vagy, nem tudom okozhatja-e ilyen probléma. 3 éves kisfiamnak is fáj a hasa a paprikától, érdekes...
Sokan vannak ezzel így, nehezen emészthetõ, problémás kaja a paprika.
Sokaknak van baja a paprikával, elméletileg a vékony héja a bûnös, azt nem bírják sokan megemészteni.
Nemrég olvastam, hogy ez egy allergia okozta tünet. Ha mondjuk allergiás vagy a parlagfûre vagy bármi másra akkor nézz utána a keresztallergiának!
Én nem vagyok allergiás semmire, de a zöldpaprikát én is nehezen emésztem, folyton felböfögöm ha eszem, talán valamilyen emésztõszervi gond okozhatja.
A héja miatt fáj a hasad. Az nehezen emészthetõ.
El kéne menned orvoshoz!
SÜRGÕSEN menny el nõgyógyászhoz, míg nem nagy a baj
A kérdező hozzászólása: Elfogok menni. De ez minek, (miknek) a tünetei, szeretném tudni ???
Hány éves vagy? Menstruálsz már? Lehet pl gyulladás, ciszta, mióma stb.
Honnan tudod, hogy a méhedbõl jön a fájdalom? Honnan tudod, hogy nem a hasizmok alsó részébõl, a méhed elõtt elhelyezkedõ húgyhólyagodból? Honnan tudod, hogy nem egy másik szervednek a fájdalma sugárzik oda ki?
A kérdező hozzászólása: 19, igen már 4 és fél éve

Egy hete vesztettem el a szüzessegemet es azota majdnem minden nap faj a hasam alatt. A menszem a honap vegen kell megjojjon de miert faj?

Legjobb válasz: Hát ha belegondolsz a testednek ez egy új és ismeretlen élmény volt,hozzá kell szoknia úgymond.Nekem néha még most is fájdogál a hasam szex után,pedig nem ma kezdtem:) a mensid pedig akár hamarabb/késöbb is megjöhet.nekem pl.az elsö szex után 1-2 hónapig nem a szokásos módon jött meg.de emiatt ne aggódj!persze csak akkor ne ha a megfelelõ módon védekeztetek!

Hát ha belegondolsz a testednek ez egy új és ismeretlen élmény volt, hozzá kell szoknia úgymond.Nekem néha még most is fájdogál a hasam szex után, pedig nem ma kezdtem:) a mensid pedig akár hamarabb/késöbb is megjöhet.nekem pl.az elsö szex után 1-2 hónapig nem a szokásos módon jött meg.de emiatt ne aggódj!persze csak akkor ne ha a megfelelõ módon védekeztetek!

Már négy napja késik a menszeszem. Vettem tesztet, de negativ lett. Barátnőm azt mondta még korai volt a teszt. A hasam is fáj egy picit, mintha meg akarna jönni, de semmi. Miért fáj akkor? És miért nem jön meg akkor?

Legjobb válasz: Szia! A görcsölgetés az lehet a terhesség tünete,a méh növekedésétõl van. (én is sokáig azt hittem, h meg fog jönni, de mindig csak görcsölgettem). Persze ez nem azt jelenti, hogy terhes vagy, de van rá esély! Mellfeszülés nincs? Mert az is korai tünet.... A teszt lehet, hogy még korai volt, mert ha alacsony a hcg szint a szervezetedben, akkor nem mutatja ki. (nekem 6 hetesen lett pozitív a tesztem). Szerintem várj még 1-2 napot és tesztelj újra, ha nem jön meg! Üdv 14 hetes kismami

Szia! A görcsölgetés az lehet a terhesség tünete, a méh növekedésétõl van. (én is sokáig azt hittem, h meg fog jönni, de mindig csak görcsölgettem). Persze ez nem azt jelenti, hogy terhes vagy, de van rá esély! Mellfeszülés nincs? Mert az is korai tünet.... A teszt lehet, hogy még korai volt, mert ha alacsony a hcg szint a szervezetedben, akkor nem mutatja ki. (nekem 6 hetesen lett pozitív a tesztem). Szerintem várj még 1-2 napot és tesztelj újra, ha nem jön meg! Üdv 14 hetes kismami
Van, akinek igen késõn mutatja ki a teszt, ez miatt ne aggódj. Ha nem jön meg, csinálj még egy tesztet és menj orvoshoz, az a biztos:-) A hasfájás még vagy 10 hétig megmatad, úgy ahogy most van:-) Nõl a méh, azért érzel ilyen fájdalmat. A mellfájdalom sem mindenkinél jelentkezik.
Ha esetleg a ciklusod második felében estél teherbe, akkor még nem mutatja ki a teszt. Ha tudod, mikor voltatok pontosan együtt, ahhoz adj még 2 hetet, akkor zárul le ca. a fogamzás folyamata. Ha ehhez még hozzáadsz 2-3 napot, akor már a kevésbé érzékeny tesztek is kimutathatják az eredményt, persze még itt is van kivétel... :-/ A mensi késése egy csomó más okhoz is köthetõ, de ezt te tudod kideríteni csak. (stressz, meg- vagy felfázás...stb.)
Szia, ismeros szitu, nekem 7-napot késett, gorcsolgettem , mindíg úgy éreztem mint akinek bármelyik pillanatban meg akar jonni, meg is jott...Várj még jó pár napot, ne stresszelj, ne idegeskedj , ha akar, jon az a baba, nyugi...

Ez a mai görbém. Fájdogál a hasam, elvileg még van kb.5 nap. Vagis remélem 9 hónap. De akkor miért fáj déltől a hasam, mintha meg akarna jönni?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/50d84945909f262fcd3800..

Legjobb válasz: A görbékhez nem értek, de nekem is fájdogál a hasam, ma teszteltem pozitívat! A beágyazódás is fájdalommal jár akár már a 7. naptól!! Nyugi! Ebbõl még akármi is lehet! Szurkolok!

A görbékhez nem értek, de nekem is fájdogál a hasam, ma teszteltem pozitívat! A beágyazódás is fájdalommal jár akár már a 7. naptól!! Nyugi! Ebbõl még akármi is lehet! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: gratulálok! ne haragudj, de irigy vagyok...jányadik napon lett +? hamar öszejött? bár én is átérezhetném a földöntúli boldogságot, mert gondolom állni a pozitív teszt fölött ilyen...
Köszönöm! Neked is biztosan hamar össze fog jönni! Akár most is! :) Már a 9. napon nagyon-nagyon halvány lett a tesztem, még ma a 10. napon is alig látni, de már más teszt is halvány, tüneteim is vannak (mellfájás, hasgörcs - igaz, õ már a 3 gyerkõc lesz, már ismerõsek a jelek). Ez a 2. próbálkozós hónapunk. Ittam a cickafark-palástfû teát felváltva, szedtem a terhesvitamint és a fenekem alá tettem akció után egy párnát (hátrahajló a méhem). Sok sikert kívánok!!
A kérdező hozzászólása: Szia, én pedig sok boldogságot kívánok Neked! Sajnon én tegnap már elkzedtem vérezgetni, úghogy ez a hónap sem sikerült. Már több mint egy éve. Olyan igazságtalan az élet.

Már két napja nagyon nagyon fáj a hasam de ugy, hogy megőrülök tényleg nagyon fáj. Egyszerüen hajnalban arra keltem, hogy fáj. Oké tudom menszi érzés meg minnden de ez már tulzás. Miér lehet?

Legjobb válasz: Akkor a 18 mm az inkább a petezsák mérete..a babaq ilyenkor sokkal kisebb kb 5 mm.. egy hét múlva már biztosan látható a szívhang is..hogy méhen belül van az remek. A méhed pedig furcsán görcsölgethet..akár erõsen is, de amíg nincs vérzés, hasonló furi folyadék, addig nem kell aggódni, illetve nincs is mit tenni, csak pihenj hanyatt fekve felhúzott lábakkal..semmiképpen sem meleg ülõfürdõvel csillapítsd a görcsöket, az tilos!!!

Akkor a 18 mm az inkább a petezsák mérete..a babaq ilyenkor sokkal kisebb kb 5 mm.. egy hét múlva már biztosan látható a szívhang is..hogy méhen belül van az remek. A méhed pedig furcsán görcsölgethet..akár erõsen is, de amíg nincs vérzés, hasonló furi folyadék, addig nem kell aggódni, illetve nincs is mit tenni, csak pihenj hanyatt fekve felhúzott lábakkal..semmiképpen sem meleg ülõfürdõvel csillapítsd a görcsöket, az tilos!!!
Nekem is nagyon erõs görcseim voltak a legelején. Meg is ijedtem nagyon, de az orvos Magne B6-ot javasolt, és pár nap múlva már nem is fájt. Azóta is szedem.
hanyadik hetben vagy?
A kérdező hozzászólása: Kb egy hónapos 18-17mm méhen belül van de a doki még nem látott konkrét életjeleket azt mondta, hogy még picike
A hasfájás, ilyen erõsen nem jó ilyenkor, jó lenne, ha elmennél vele orvoshoz, ha másért nem, hát azért, hogy megnyugodj kicsit! A fekvés tényleg segíthet, nekem is fájdogált az elején, és ez mindig bevált. Bár nekem nem volt erõs, de kellemetlen.
nekem is fájt meg fáj a hasam folyamatosan és nagyon menni se tudok söt a házi munkát se tudom elvégezni rendesen és nem hisztizek az elsö kettövel semmi problémám nem volt, nekem azt mondták a méhtartoszalagok miatt van ez,

Már egy hete fáj a mellem, mai napra már nem annyira. Kicsit görcsölt a hasam, de az is majdnem telsejen elmult. Holnapra kellene megjönnie, de ilyenkor már rosszul szoktam magamat érezni. Miért nem jön meg a bajom?

Mi lehet a baj? Terhes nem lehetek, meg szüz vagyok, és a baratommal csak pettigelni szoktunk és mindig vigyazunk. Okozhatja ezt a stressz is? Mert utobbi 2 napban stresszben vagyok, enni sem birok....folyton böghetnékem van...

Legjobb válasz: lehet stressz, fokozott hormontermelõdés a kamaszkor miatt, ami megmagyarázza a mellfájdalmat, mert esetleg nõnek, a hasad pedig görcsöl, hiszen meg fog jönni

lehet stressz, fokozott hormontermelõdés a kamaszkor miatt, ami megmagyarázza a mellfájdalmat, mert esetleg nõnek, a hasad pedig görcsöl, hiszen meg fog jönni
Orvos mit mondott?
Ha a mensivel nem múlna el, akkor érdemes lenne orvoshoz menned. Korod?
A kérdező hozzászólása: Nem voltam még vele orvosnál.:/ Arra gondoltam hogy talán felfázhattam.

Ha orgazmus után nagyon fáj a hasam akkor jobb ha ezt hanyagoljuk, ugye? De miért fáj?

5 hetes terhes vagyok, amúgy is beleszokott nyilalni a hasamba és elég er?sen fáj, de orgazmus után még jobban. Miért van ez? Csikló orgazmus, tehát nem sértek meg belül semmit, nem csináljuk durván... Elkeserít?! Ha szeretkezünk és nekem nem sikerül az orgazmus akkor nincs gond, akkor nem fáj. A méh összehúzódások miatt fáj vagy mi ez?

Legjobb válasz: iegn addig ovatosan mig doki nem látott

iegn addig ovatosan mig doki nem látott
nekem is fájt, pedig doki engedte volna a 12.hét után. A méhösszehúzódások miatt van. Mi jobbnak láttuk nem erõltetni sajnos. Konzultálj mielõbb a dokiddal!
Nekem is engedte volna a doki, de nem volt kellemes, sokszor fájt és keményedett utána a hasam.Mi hanyagoljuk sajnos a szexet. 34hkm
ha fáj hagyd abba vetélést okozhat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!