Találatok a következő kifejezésre: Miért fáj hasam (386 db)

Miért fáj hason aludni szülés után 11 héttel?

Eddig hason alvó voltam, most ha hasra fekszem el tudok aludni, de amikor átfordulnék, vagy felkelnék iszonyatosan fáj. Mitõl lehet ez?

Legjobb válasz: Én szülés után hónapokig nem tudtam hason aludni. Tompa nyomó érzést éreztem! Aztán idõvel visszaállt minden. Gondolom azért kell idõ, hogy a szerveid és a méhed is visszanyerje eredeti helyét és méretét! Nekem fájni nem fájt.

Én szülés után hónapokig nem tudtam hason aludni. Tompa nyomó érzést éreztem! Aztán idõvel visszaállt minden. Gondolom azért kell idõ, hogy a szerveid és a méhed is visszanyerje eredeti helyét és méretét! Nekem fájni nem fájt.

Rigesoft után 2 napra miért fáj hasam? Nem kérnék bunkó válaszokat. Köszönöm.

Legjobb válasz: Ez esemény utáni tabletta, úgyhogy normális ha fáj a hasad. Nagy mennyiségû progeszteron.

Ez esemény utáni tabletta, úgyhogy normális ha fáj a hasad. Nagy mennyiségû progeszteron.

Miért fáj napok óta a hasam?

Sziasztok. a hét elején elkezdett fájni a hasam, de nem egyfolytában, van hogy 2-3 órára abba marad. De tegnap reggel is úgy keltem, hogy már fájt, meg ma is. Bal oldalt fáj közvetlen a lengőbordám alatt, de akkor is ha simán veszek egy nagyobb levegőt. Tegnap direkt csináltam felüléseket, meg futottam, hogy mozogjanak egy kicsit a beleim, ez be is vált, mert tudtam pukizni, utána abba is maradt a fájdalom, de megint előjött. Vettem tegnap gyógyszert(duspatalin-t) de az se használt. Mi lehet ez? Miért szúr ennyire? Illetve bal oldalt a lengőbordám alatt mi lehet az, ami ennyire fáj? mert szerintem csak a beleim, de mivel ma már voltam wc-n azt hittem elmúlik de nem:( Direkt főztem csilis babot, hogy az majd pukiztat, de a pukik után sem múlik el. Olyan, mintha beszorult volna a levegő, de mégse:S Kérlek segítsetek, mert már nagyon kellemetlen, és a doki se rendel ma. Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Csilis babot hasfájásra, gratulálok. Legalább olyan hülye vagy mint én. Nekem is fáj a hasam és ettem rá tojás salátát, jó majonézest pirítóskenyérrel, meg ittam mellé kakaót. Utána mégjobban fájt, szintén. Egyébként kínai ananászos csirkét kell enni, az elmulasztja, vagy üresen rizst. Legalábbis ha máskor nekem fájt a hasam, ettõl el szokott múlni, csak most nem volt kedvem hozzá.

Csilis babot hasfájásra, gratulálok. Legalább olyan hülye vagy mint én. Nekem is fáj a hasam és ettem rá tojás salátát, jó majonézest pirítóskenyérrel, meg ittam mellé kakaót. Utána mégjobban fájt, szintén. Egyébként kínai ananászos csirkét kell enni, az elmulasztja, vagy üresen rizst. Legalábbis ha máskor nekem fájt a hasam, ettõl el szokott múlni, csak most nem volt kedvem hozzá.
Talán a beleiddel van baj, egyél meg minden nap egy natur actíviát, 5-ször egyél keveset, kerüld a szénhidrátokat, kávét, szénsavas italokat, és ha nem múlik, menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: :D a csilis bab már végsõ megoldás volt, mert nem tudtam se székelni, se pukizni, és az mindig bejön....:D most is bejött, mert végre tudtam pukizni, jobb is lett(ideig-óráig) De végsõ megoldásnak nem volt jó(amire számítottam is, de az a pár óra fájdalom mentes idõ megérte) Mindig szénsavas ásványvizet iszok, de ez eddig sose volt gond, de akkor most abba hagyom, amíg el nem múlik. Amúgy, akkor szerintetek is a beleimmel van a baj? Amúgy mindjárt elmegyek futni, mert az tegnap is bejött, csak azt nem értem, hogy mit ehettem, vagy mi történhetett, hogy így el kezdett fájni, még a hét elején.

Miért fáj bal oldalt a hasam? Amikor a baba jobb oldalt van? 8hetes vagyok.

Legjobb válasz: honnan tudod,hogy jobb oldalon van? egyébként az nem lenne természetes,ha ott fáj a hasad,ahol a baba van. a hasad a szalagok nyúlásától, a belsõ változástól fáj.

honnan tudod, hogy jobb oldalon van? egyébként az nem lenne természetes, ha ott fáj a hasad, ahol a baba van. a hasad a szalagok nyúlásától, a belsõ változástól fáj.
A kérdező hozzászólása: A doki mondta, és mutatta az ultrahangon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, remélem minden rendben van.

Miért fáj a hasam a clostitol?

Ma vagyok a ciklusom 15. napján, a clostit a 3 naptol szedtem napi kétszer egyet 5 napig. De miután bevettem elkezdett fájni a hasam alul, meg a petefészkeim. Tegnap meg már az aktus is nagyon fájt. Miért fájhat ez nekem? Ne vegyem be a következö adagot a jövöhonapban?

Legjobb válasz: Azért fáj a hasad, mert érzed a peteérésedet, és ez jó, mert így tudod, hogy van!:) Én is ugyanígy jártam,nagyon fájdalmas volt a peteérésem, szinte egy teljes napon keresztül fájt az 1. clostis hónapban. Egyéb mellékhatásod nincs? Nekem fájtak a melleim és napokig szédültem. Említettem mindent az orvosomnak, azt mondta nyugodjak meg, majd hozzászokik a szervezetem. Ez teljesen normális tünetegyüttes. Így is lett, most tartok a 3. hónapnál, a hasam még peteérés környékén fájdogált, de a többi tünet megszünt. Igazság szerint a hasfájástól nem keseredtem el, mert legaláb éreztem végre a peteérésemet, amit addig sosem:)) Szerintem ha aggódsz,vagy elviselhetetlen a fájdalom hívd fel holnap az orvosodat, de nem hinném, hogy baj lenne. Ha babát akartok, akkor folytatsd a kúrát, egyik hónap a másikra épül.

Azért fáj a hasad, mert érzed a peteérésedet, és ez jó, mert így tudod, hogy van!:) Én is ugyanígy jártam, nagyon fájdalmas volt a peteérésem, szinte egy teljes napon keresztül fájt az 1. clostis hónapban. Egyéb mellékhatásod nincs? Nekem fájtak a melleim és napokig szédültem. Említettem mindent az orvosomnak, azt mondta nyugodjak meg, majd hozzászokik a szervezetem. Ez teljesen normális tünetegyüttes. Így is lett, most tartok a 3. hónapnál, a hasam még peteérés környékén fájdogált, de a többi tünet megszünt. Igazság szerint a hasfájástól nem keseredtem el, mert legaláb éreztem végre a peteérésemet, amit addig sosem:) ) Szerintem ha aggódsz, vagy elviselhetetlen a fájdalom hívd fel holnap az orvosodat, de nem hinném, hogy baj lenne. Ha babát akartok, akkor folytatsd a kúrát, egyik hónap a másikra épül.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. Semmi más tünetem nincs. Annyi esetleg hogy pár pattanás nagy és piros volt, de az is elmúlt.

Miért fáj mindig a lányom hasa, ha alvásra kerül a sor?

4 hós , este és napközben semmi baja, szépen nézel?dik, nevet, mocorog, de amit álmos és leteszem aludni, üvölt?s hasfájás jön. Szinte minden nappali alvásnál. Miért?

Legjobb válasz: Biztos, hogy a hasa fáj? Hason alszik? Szerintem ha a hasa fájna, akkor sírna az alvás elõtt is. Lehet inkább azért sír, mert valami miatt nehezen alszik el, vagy túl korán vagy túl késõn teszed le.

Biztos, hogy a hasa fáj? Hason alszik? Szerintem ha a hasa fájna, akkor sírna az alvás elõtt is. Lehet inkább azért sír, mert valami miatt nehezen alszik el, vagy túl korán vagy túl késõn teszed le.
Szerintem még azt szeretné, hogy foglalkozzanak vele, és lehet, hogy valóban nem elég fáradt. Ha fájna a hasa, akkor az kézben is fájna szerintem.
A kérdező hozzászólása: Hason alszik, és kézben is csak vonaglik, pedig a szeme már csukódik le, és elalvás után is legalább 2x-3x felsír és húzza a hasát

Miért fáj a paprikától a hasam? Mindig puffaszt, de miért, mi velem a baj? 10/L

Legjobb válasz: Az epe nem szokta szeretni a paprikát, de még oilyan fiatal vagy, nem tudom okozhatja-e ilyen probléma. 3 éves kisfiamnak is fáj a hasa a paprikától, érdekes...

Az epe nem szokta szeretni a paprikát, de még oilyan fiatal vagy, nem tudom okozhatja-e ilyen probléma. 3 éves kisfiamnak is fáj a hasa a paprikától, érdekes...
Sokan vannak ezzel így, nehezen emészthetõ, problémás kaja a paprika.
Sokaknak van baja a paprikával, elméletileg a vékony héja a bûnös, azt nem bírják sokan megemészteni.
Nemrég olvastam, hogy ez egy allergia okozta tünet. Ha mondjuk allergiás vagy a parlagfûre vagy bármi másra akkor nézz utána a keresztallergiának!
Én nem vagyok allergiás semmire, de a zöldpaprikát én is nehezen emésztem, folyton felböfögöm ha eszem, talán valamilyen emésztõszervi gond okozhatja.
A héja miatt fáj a hasad. Az nehezen emészthetõ.
El kéne menned orvoshoz!
SÜRGÕSEN menny el nõgyógyászhoz, míg nem nagy a baj
A kérdező hozzászólása: Elfogok menni. De ez minek, (miknek) a tünetei, szeretném tudni ???
Hány éves vagy? Menstruálsz már? Lehet pl gyulladás, ciszta, mióma stb.
Honnan tudod, hogy a méhedbõl jön a fájdalom? Honnan tudod, hogy nem a hasizmok alsó részébõl, a méhed elõtt elhelyezkedõ húgyhólyagodból? Honnan tudod, hogy nem egy másik szervednek a fájdalma sugárzik oda ki?
A kérdező hozzászólása: 19, igen már 4 és fél éve

Miért fáj a hasam, és ráz a hideg, ha ideges vagyok?

14/L

Legjobb válasz: Nekem is fáj a hasam ha ideges vagyok, mert mindjárt a gyomromra megy. Azt nem tudom miért ráz a hideg.

Nekem is fáj a hasam ha ideges vagyok, mert mindjárt a gyomromra megy. Azt nem tudom miért ráz a hideg.

Miért fáj igy a hasam? Tegnap volt orgazmusom, lehet, h attól van?

Legjobb válasz: Az orgazmustól normális esetben nem fáj a has. Meg fog jönni. Tabi mellett nekem is egy héttel elõtte már szokott fájni a hasam.

Az orgazmustól normális esetben nem fáj a has. Meg fog jönni. Tabi mellett nekem is egy héttel elõtte már szokott fájni a hasam.
A kérdező hozzászólása: eddig még sose volt ilyen. mindig a szünet utolsó napján kezd csak fájni.
nem hiszem hogy attól, szerintem meg fog jönni neked azért vagy gyomroddal van valami baj
A kérdező hozzászólása: mint amikor meg kell, h jöjjön, ugy faj, de nem jöhet meg, mert szedek fogamzásgátlót. még kell legalább egy hét, h megjöjjön, van még annyi a csomagban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!