Találatok a következő kifejezésre: Miért fáj fiúknak a (10 db)

Miért fáj a fiúknak a tökönrúgás?

Mi a véleményetek, veletek fiúk történt e már ilyen? Csajok esetleg mogyoróztatok e már fiút? Netán fiúk ti egy fiút?

Legjobb válasz: Agyam durran! Mégis mit gondolsz, hogy miért fáj? Lágy érzékeny szerv, hogyne fájna. Neked is fájna, ha pinán rúgnának. Fiúk meg nem mogyorózzák egymást, hacsak nem buzik.

Agyam durran! Mégis mit gondolsz, hogy miért fáj? Lágy érzékeny szerv, hogyne fájna. Neked is fájna, ha pinán rúgnának. Fiúk meg nem mogyorózzák egymást, hacsak nem buzik.
Facepalm.., ultra fail kérdés : )
. . .. . . . . . . . . . . , .-'". . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-". . . . . . . . . . . . . . . . . ."-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ":, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :". . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . ."~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . "~, _. . . .."~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . ."=, _. . . ."-, _. . . , .-~-, }, .~"; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . ."=-._. . .";, , ./`. . /" . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . .."~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -" . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _
Egyszer még általánosban bementem 0.órára 1 órával elõbb de még nem volt ott senki.Elsõnek egy Orsi nevû bombázó jött meg de ezúttal egy igen feszülõs farmerban és átlátsz blúzban jött.Olyan jól nézet ki hogy muszáj volt megfogni a seggét.És akkor tökön rúgott.Annyira erõsen hogy összegörnyedtem a padlón.És akkor odahajolt felém hogy megfenyegessen és akkor csak úgy könyörgött az átlátszó blúza hogy megmarkoljam.Akkor még egyszer tökön rúgott és akkor szinte már össze estem a fájdalomtól.De ha rágondolok a sárga-fehér melltartójára akkor megérte.De nem akarom megismételni.AÚÚÚÚÚÚ !!!!!!
Az anatómiai háttere a következõ: a herét egy feszes erõs hártya(tunica albuginea) veszi körül. Ez nyomás alatt tartja a here csatornácskákat, hogy a spermiumok a mellékherébe vándoroljanak. Képzeld el, hogy ez a szövet eleve nyomás alatt tartja a herét, hát még ha rúgás éri. Egyébként vigyázni kell vele, mert a legkisebb ütés is fáj, meg terméketlenséget eredményezhet a túl sok erõhatás a herékre.
szia, itt lehet beszélgetni a témáról: http://ballkick.atw.hu
Nos volt benne részem egyszer.Még a suliban történt.Nem tudtam az óra rendemet és bementem elsö órára, de az nem volt.Egy rita nevü csaj is igy tett. Nos ö mini szoknyába és nec harisnyába volt.Poenból benéztem a szoknyája álá.És onnantól elvesztettem józanságom.Megfogtam a valagát, erre tökönrúgott a térdével.Soha azélött nem éreztem ekkora fájdalmat. Ám örömmel emlékszem vissza erre az esetre, ugyanis mazohista vagyok, de azért még 1x nem élném át.
Olyan szívesen pinán rúgnálak egy acélbetétes bakkancsal.. Aztán majd megnézném mennyire esne jól.. agyam elszáll.. hogy lehet ekkora baromságot kérdezni?! -.-"
1. Már hogyne fájna nekik! Szerinted ha téged rugnának meg a nemiszerveden vagy a melleden nem fájna? Ilyen hülyeséget... 2. Egy épeszû ember direkt nem okoz fájdalmat annak akit szeret/tisztel, így ha már valakivel ott tartok hogy a heréi a kezemben vannak, nyílván nem okozok neki fájdalmat. 3. A fiúk tudják mennyire fáj ha ott megrúgják õket, mégis mi a francért akarának mást megmogyorózni?:P Ezt a f*szságot... Plusz egy férfi max akkor és a másik férfi heréihez, ha buzi, vagy ha urológus....
Most õszintén? Mennyi lehet az IQ-d ? Nem bántásból, de hogy lehet ekkora hülyeséget kérdezni? Persze, hogy fáj nekik.. ha a nemi szervedet rugdosná valaki, neked talán izgató lenne?.... Ez nem egy ÉLMÉNY basszus, ... amit utána mesél az ember.
Van melled, jó nagy? Csapták már meg amúgy istenesen? Nos: az még semmi...
Egyszer volt csak részem benne...A Gimiben veszekedtem egy lányal mire az megsértödött és tököntérdelt...Aztán mondjuk kibékültünk de azóta sajna van pasija...

Miért fáj a fiamnak a jobbheréje?

11 éves, és állandóan panaszkodik hogy fáj a jobb heréje!

Legjobb válasz: Menj el másik orvoshoz vele, esetleg andrológushoz, mert valami oka kell, hogy legyen.

Menj el másik orvoshoz vele, esetleg andrológushoz, mert valami oka kell, hogy legyen.
Hali! Sajnos az utóbbi idõben többen is hasonló ok miatt írtak rám >>priviben serdülõkorú srácok, elég gyakori panasz náluk a herefájdalom, de hogy PONTOSAN MI OKOZZA, ez az ok ált. tisztázatlan a jobb here esetében, ill. mindig más. Na most azt tisztázzuk, mit mond a fiad? _ Heréje fáj, vagy az arra sapkaszerûen rásimuló mellékhere (is)? _ Mi a helyzet az ondóvezetékével? Az nem érzékeny, nem fáj? _ Mikor érez fájdalmat? (pl.: séta, futás közben, ...?) Elõször kérdezd ki, aztán normál állapotában ÉS AKKOR AMIKOR A FÁJDALOM ISMÉT JELENTKEZIK vizsgáljátok meg ismét, hogy legközelebb már konkrétabb infókkal álljatok egy másik orvos elé! _ Vizsgáld meg a heréit alaposabban (mindkettõt)! Nem érzel rajtuk valami elváltozást? > __ Nem-e nagyobb vmeik? > __ Nincs-e túl fent vmeik? > __ Nincs-e rajtuk/mellékheréken/ondózsinóron esetleg vmi csomócska, v. vmi, ami addig nem volt ott, ill. nem oda való?) > __ Milyen a here/mellékhere/ondózsinór tapintásra? Milyennek érzõdik? (keményebbnek, duzzadtabbnak, forróbbnak/gyulladtabbnak... stb.?) _ Vizsgáld meg az alhasát tapintsd át! Nem volt a gyereknek mostanában vmi hasfájása, szorulása, hasmenése, bármi probléma v. betegség, gyulladás vagy fájdalom, ami a(z al)hasi tájékon jelentkezett nála? (Nálam is volt már olyan, hogy pl heveny hasmenésnél WC után fájtak a heréim...) _ Láza nincs? Nem volt? _ Milyen jellegû (szúró, szorító, lüktetõ, hasogató, zsibbadásszerû, égetõ...?), és 10-es skálán milyen erõsségû fájdalmat érez? _ Milyen orvosnál voltatok vele? Gyermekorvosnál, vagy urológusnál? Andrológusról tudtok a környéketeken? Egyelõre most ennyi jutott eszembe ezzel kapcsolatban. Kérdezd meg a srácot, és írd le, mit válaszolt, ill. hogy mire jutottatok a vizsgálattal!? Csak azután lesz bármeikünk is (beleértve a köv. dokit is, ahová majd el kell mennetek) vmivel okosabb. Üdv: EE
mindenképpen vidd el egy másik orvoshoz, ezzel nem szabad viccelni nem fog csak úgy magától meggyógyulni
jajj, nehogy már sajnáljalak:) menjé oszt takaríccsá ki mer tiszta kosz a lakás, nem is engedtem meg h itt írkáljáááá!!
Öregedj még egy pár évet, akkor majd máshogy fogod látni a dolgokat :)
Van egy olyan érzésem, hogy eléggé egyszerû a világról alkotott képed.
"óvják, védelmezik a szeretteiket, " Ezt kifejtenéd konkrétan? Egy átlag férfi hogyan óvja és védelmezi a családját? Õrt áll éjjel a kapu elõtt?
A magadra erõltetett látásmódod miatt vonzod be a saját szarodat! Ha nem akarsz egész életedben egy megkeseredett önsajnálkozó ember lenni, gyökeresen változtatnod kell a gondolkodásodon, és a alapvetõen a világnézeteden.
"férfiaknak fiuknak csak dolgozzni kell" Ez úgy nyelvtanilag is csodálatos, de az meg fõleg, hogy te így látod a családapákat, a dolgozó, felelõsségteljes embereket, akik azért hajtanak, mennek külföldre, vállalnak különmunkát, hogy a családjuknak biztosítsák a megélhetést, óvják, védelmezik a szeretteiket, akik életeket mentenek, akik életüket kockáztatják pl katonaként, és még sorolhatnám. Neked ez annyi, hogy "csak"?
Kedves kérdezõ. Elég furcsa módon látod a világot, vagy csak hülye vagy. Már párszor kitárgyalták ezt a kérdést és a férfiaknak bizonyos szempontból jobb, de vannak olyan szempontok amelyekbõl nézve a nõknek minimum ugyanannyira jobb az életük. Szerintem tanuld meg használni a keresõt és az agyadat. Ha nem sikerült ne keseredj el, próbáld újra míg nem sikerül felfogni. Ha úgy érzed véglegesen nem megy inkább kösd fel magad. Sok szerencsét :)
*Radnóti
nõnek sem jó, férfinak sem jó, nem jó lenni, sehogy sem jó "Hegy lettem volna, vagy növény, madár..." * Szellõtõl fényes csúcsra röpít fel a vágy s lenn vár a gõzt lehelõ iszap. A hallgatag növények szerelme emberibb. A madár tudja tán, hogy mi a szabadság mikor fölszáll a szél alá és ring az ég hullámain. A hegyek tudják hogy mi a méltóság, hajnalban, alkonyatkor is, a lomhán elheverõ hegyek... Hegy lettem volna, vagy növény, madár... vigasztaló, pillangó gondolat, tûnõ istenkedés. Ma már az alkotás is rám szakad. Randóti http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=eszter721&pid=44041
Most ez lényegtelen szerintem.De vannak tipikus férfi meg nõi munkák , mert van olyan tipikus férfi munka amit ha a nõ kettészakad akkor se tud megcsinálni , tudomásul kell venni.Ezen nem kell felháborodni, mindenki azt csinálja ami munka rávan osztva, ennyi az egész :)
Letört a körme mosogatás közben és most ezzel kompenzál.
#4: Azért sok férfi nem végez fizikai munkát, van nõi kamionsofõr ésatöbbi. Oké, hogy nagy általánosságban a férfiak keményebb fizikai munkákat végeznek, ez természetes is, hisz erõsebb fizikumúak. Csak szeretem megjegyezni, hogy nem olyan fekete-fehér a dolog. Miért ne csempézhetne fürdõszobát egy nõ? Nálunk az én részem a burkolás (padló, fürdõszoba, terasz), ahogy majdnem minden barkácsolás, a kõtörés nagyobbik, a fahasogatás fele az enyém (mert utóbbiért mindketten odavagyunk, igaz, ez már a múlt, már villannyal fûtünk). Ebben igazán semmi nincs, ezek (rövidtávon) nem nehéz munkák, az én piciny izomzatom is bõven elég hozzájuk. Az olajcsere pedig aztán igazán nem nemfüggõ, bár én eddig csak láncot brigécioloztam és fújtam, mert mindig volt valami más teendõ, ami miatt szerelõhöz vittük a motoromat, amikor olajcsere volt esedékes. Nem kell ekkora fontosságot tulajdonítani a puszta nemnek... Nem is a nõknek rossz, hanem az androgünöknek és az egyéb, gender binary-n kívülálló embereknek, akik nem tudják magukat egyértelmûen s biológiai nemüknek megfelelõen besorolni a két nem némelyikébe... :P
kapja az ívet a kisasszony, de rendesen, nem is baj, mert úgy látszik, a világról alkotott képe elég rossz.
Próbáltál volna élni az 1900as évek elõtt, mondjuk Japánban vagy Kinában na ott teljes jogú kuss volt a nõknek.Am meg nemtudom mi alapján hasonlitod össze a kettõt, mert a férfiak sokkalta megerõltetõ munkát végeznek mint a nõk, nemtudom láttál te épitkezésen egésznap sitett lapátoló, zsaluzó, esetleg targoncázó vagy daruzó "cicababákat?! NEM!Akkor mirõl beszélgetünk?!Vagy te fogsz kereket cserélni, olajat cserélni, betonozni mondjuk a ház körül, vagy te fogsz csempézni a fürdõszobába, parkettát rakni, esetleg ha eldugul a deritõ te fogod merni a szrt?!NEM!Tovább szerintem fölösleges forszirozni a témát.
Akkor operáltasd át magad férfivé és örülj, hogy te lettél az élet császára... Nem, ez nem ilyen egyszerû. Elvált, de szeretõ apák tudnának mesélni, legalábbis aki tipikus bírót kapott, aki csak akkor nem az anyjának adja a gyereket, ha az nagyon durván alkalmatlan. A házimunkához köze nincs a nemnek, oké, hogy társadalmilag s ebben az országban kicsit munkásabb lehet rendesen elosztani a munkát, de meg lehet csinálni. Szar ügy, ha valaki gyönge és hagyja kihasználni magát, nem is nézem sokba a kihasználóját, de azért a nem önmagában nem okoz ilyesmit. A problémás menstruáció szar ügy lehet, sajnálom is az érintetteket, akik nem csináltak semmi rosszat, bár egyeseknél segít a megfelelõbb táplálkozás vagy tudom is én. Mit szólnál, ha olyan korban vagy helyen élnél, ahol valóban sokkal rosszabb a nõknek? A szülést amúgy nem mindenki tartja óriási negatívumnak a terhességgel és a gyermekkel való szorosabb kapcsolattal együtt... Az tipikusan nem egy egyértelmûen negatív dolog ;)
A nõk nagy része meg csak magát sajnáltatja, és károg arra aki tesz azért hogy ne legyen rossz az élete míg õ elvárja hogy mindent megcsináljanak helyette. Ez igazából nem igaz a nõk nagy részére, de egy-kettõre nagyon, veled az élen kérdezõ! Remélem csak rossz napod volt és amúgy nem vagy ilyen hülye :) Kitartást, a diliház sem tart örökké!

Miért fáj a fiúknak a tökön rúgás?

Legjobb válasz: Amiért neked a pitsánrúgás!

Amiért neked a pitsánrúgás!
Bezzeg neked nem fáj, amikor ilyen kérdéseket teszel fel...
Mert ott nekik nagyon érzékeny... ez olyan mintha egy csajt mellbe vágnak. Ugyanaz. Fájdalmas...
Azért, mert a heréken belül eleve nagy nyomás van. Ez meg azért kell, hogy az ondó ki tudjon jönni belõle (mert izom nincs benne, ami kinyomná). A nagy nyomás miatt nagyon érzékeny arra, ha még jobban megnyomod.
Lágy érzékeny szerv !!!!!!

A sci-fi filmekben miért van minden fajnak "világkormánya"?

Erre van valami tudományos magyarázat? Vagy ez törvényszerű és a jövőben a Földön is globális kormányzat lesz?

Legjobb válasz: A másik, hogy az ember önzõ. De nem kicsit, nagyon. Mindig úgy próbálja beállítani, hogy õ a szenvedõ fél, a jó, te meg hiszel nekik, mert te is ember vagy. Nem kérem szépen! Az ember a támadó faj! Az elszenvedõ fajokat meg úgy hívják, hogy párduc, gazella, oroszlán, meg minden ilyen kihalt vagy kihalás szélén álló faj.

A másik, hogy az ember önzõ. De nem kicsit, nagyon. Mindig úgy próbálja beállítani, hogy õ a szenvedõ fél, a jó, te meg hiszel nekik, mert te is ember vagy. Nem kérem szépen! Az ember a támadó faj! Az elszenvedõ fajokat meg úgy hívják, hogy párduc, gazella, oroszlán, meg minden ilyen kihalt vagy kihalás szélén álló faj.
Leegyszerûsítik. Egy bolygó, ált. egy értelmes faj, egység, kisebb perpatvarokat leszámítva.
Filmes egyszerûsítés, túl összetett lenne a történet, ha még a helyi viszályokat is belevinnék. Egyébként vannak filmek, ahol többé-kevésbé ki vannak dolgozva az ilyen részletek, pl. néhány kultusz sci-fi sorozatban.
Magának az egyeduralkodásnak viszont van alapja, legalábbis a földi körülények között. Itt nem az emberre kell csak gondolni, hanem bármely élettér esetén 2 faj ugyanazt a szerepkört nem foglalhatja el. Nagyon egyszerû okból, ha pont ugyanarra az erõforrásra hajtanak, versenyezniük kell egymással. Akkor pedig két lehetõség van: az egyik nyer, a másik elpusztul, a versenyben annyira kimerülnek, hogy mindkettõ elpusztul. De hosszútávon mindketten nem fognak békében éldegélni, az biztos. És ugye a fajon belüli versengés miatt az is reális, hoyg egy nép messze kiemelkedik, aki idõvel átveszi a vezetést és beolvasztja a többi népet.
És ha valamikor a jövõben létrejönne, vagy csatlakozánk valami "Galaktikus Kongresszus"-hoz, nyilván az lenne a célszerûbb, ha a bolygókat egy csoport képviselné, éppen elég macera lenne õket közös döntésre bírni, nem hogy még a saját berkeiken belül.

A fiúknak is fáj az első alkalom? :D és miért?

Legjobb válasz: az ilyen kérdések fájnak

az ilyen kérdések fájnak
Az nem , de ez a kérdésed igen!
Fál. A mai lányok kiábrándítóak.
Nincs semmi olyan a szerszámon aminek fájnia kellene. Nem úgy mint a lányoknál, nekik egy szûk helyre kell betuszkolni valami nagyobbat, a srácnak viszont csak akkor fájhat, ha fitymaszûkülete vagy valami hasonló van.
Végülis fájhat, ha nagyon száraz és szûk a lány. Nálunk legalábbis már többször volt olyan, hogy egyáltalán nem voltam nedves, és fájt a barátomnak, nem tudom ez mennyire egyedi. De ez független attól, hogy elsõ alkalom-e vagy nem.
Igen, hagytam magam mivel ha rajtam múlna nagyon kevésszer lenne csak szex, ugyanis én nem igénylem. A barátom viszont igényli, úgyhogy néha beadom a derekamat akkoris ha nincs kedvem. Persze fájt nekem is, de csak az elején, utána minden oké volt.
Nem tudom, még szûz vagyok, sosem toltak bele semmit a seggembe. 28/f FGF
Egyáltalán nem nedevesen akartatok sexelni? De az neked is fájt volna! Hány évesek vagytok? Hagytad volna magad szárazon megdugni? Az azt jelenti nem voltál felizgulva!
talán mert így is van! Dr. Hamvai is megmondta! "sokan azt hiszik, hogy a pénz mozgatja a világot. A nagy ló[email protected] A sex a lelke mindennek!" Gondolj csak bele! Összejössz egy sráccal, szar a sex, akkor bizony másik srácot fogsz keresni. De az hogy nem a központi kérdés az életedbe, ezt megértem. Nyilván vannak fontosabb dolgok az életben, mint [email protected] éjjel-nappal....
Akkor az baj, hogy amióta elvesztettem a szüzességem éjjel-nappal szexelnék legszívesebben?
Fáj... De hogyha követ dobsz rá, akkor méginkább. Ezért szeretünk dugni...
nem nem nem
Hát ha egy férfi nyomja a csajszit akkor nem fáj, esetleg az ilyen aszexuálisoknál (lásd elõbbi válaszok), viszont más részrõl egy meleg biztos tudna válaszolni ;)
Uramisten.. hogy lehet ilyet kérdezni?:DDDDD jóhogy nem fáj omfg.. másik kérdésed milesz? MIaz a fehér ami kijön a fütyimbõl? Tej [email protected], nem?:D IDd meg!
Persze hogy fáj.... ha a csajnak is az elsõ alakalom akkor a fiúnak is fáj mert össze vissza karmolja harapja fájdalmában a fiút.
Egy hús-vér férfi reszel még ha fáj is neki! Töketlennek nem jár mindzsó.
De, egyet töröltek, de nem lényeges végülis. :)
Nem törölték, ott van az!
Világos! Ahogy Nektek jó. Csak gondoltam sikosítóval kellemesebb, mindegy, bocs! Én sem tudom miért törölték, de szokott olyan lenni hogy eltûnik és újra elõbújik 1-1 válasz!
Persze, fõleg ha még nagyon feszesek a záróizmai, de jobb lesz idõvel;)
FAKE.
Dehát én nem azt mondtam, hogy szar a szex, hanem hogy nincs akkora libidóm mint a barátomnak! Szerintem MINDENKINEK vannak olyan idõszakok az életében, amikor a szex az utolsó dolog amit mûvelni akar... Nálam most ez a helyzet, de mivel nem akarom elveszíteni a barátomat, ezért figyelembe veszem õ mit szeretne, és hajlandó vagyok kompromisszumra. Még mindig jobb, mintha [email protected]ám, és emiatt más nõ karjaiban kötne ki. A síkósítóval meg bohóckodik a fene, csak néhányszor fordult ez elõ, nem rendszeres eset. Nem tudom amúgy mit kell ezen így meglepõdni, nem haltunk bele, és közben mindig rendesen benedvesedtem. Amúgy nem értem miért törölték az elõzõ hozzászólásomat, egyáltalán nem volt provokatív....
Értem! De akkor miért nem hasznááltok sikosítót! Mindkettõtöknek kellemesebb lenn, mint hogy durrbelebumm módjára szárazon szeretkezni! Vagy elõtte megnyálaz (puncinyalás) és úgy akkor más, mert nem teljesen száraz?
Milyen rossz lehet egy aszexuális barátnõ...
nem b..szni, hanem szeretkezni kell.Ha a fiú kedvesen kényezteti a lányt, símogatja, csókolja, becézgeti, nyalogatja, stb.és a lány átadja magát és mindezt élvezi, akkor a lány benedvesedik és az elsõ alkalom sem fáj sem a lánynak, a fiúnak meg még kevésbé.Természetesen síkosítót is lehet használni, ami lehet ízesített finom ízû is.A kellemetlenség akkor adódhat-elsõ alkalommal a lány esetében-ha a fiú szerszámja nagy.Nekem fájt, mert a férjemé 22 cm.

Tisztelt doktor úr! Mióta megszültem a fiamat, 8 hónapja kimondhatatlanul fáj a derekam, a fejem, nem tudom miért, de alig bírok valamit csinálni. Köszönöm válaszát

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Mióta megszültem a fiamat, 8 hónapja kimondhatatlanul fáj a derekam, a fejem, nem tudom miért, de alig bírok valamit csinálni. Köszönöm válaszát

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Bimbóvédővel szoptatok és pár hete a 3hónapos fiam evés után elkezdte 'rágni' a mellbimbómat a nagyon kemény inyével. Miért csinálja ezt és hogyan tudnám leszoktatni erről, mert eléggé fáj?

Nem cumizik,de komfort szopni nagyon szeret.

Legjobb válasz: Nem bimbóvédõvel szoptatóknál is eljön ez a szakasz. Valahol már készülõdik a fogacskája. Következetesen vedd el tõle a cicidet és mond, hogy "Nem", azonnal, amint rágni kezdi. Pár nap alatt meg fogja tanulni, hogy nem szabad.

Nem bimbóvédõvel szoptatóknál is eljön ez a szakasz. Valahol már készülõdik a fogacskája. Következetesen vedd el tõle a cicidet és mond, hogy "Nem", azonnal, amint rágni kezdi. Pár nap alatt meg fogja tanulni, hogy nem szabad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!