Találatok a következő kifejezésre: Miért fáj fiúknak (13 db)

Miért fáj a fiúknak a tökönrúgás?

Mi a véleményetek, veletek fiúk történt e már ilyen? Csajok esetleg mogyoróztatok e már fiút? Netán fiúk ti egy fiút?

Legjobb válasz: Agyam durran! Mégis mit gondolsz, hogy miért fáj? Lágy érzékeny szerv, hogyne fájna. Neked is fájna, ha pinán rúgnának. Fiúk meg nem mogyorózzák egymást, hacsak nem buzik.

Agyam durran! Mégis mit gondolsz, hogy miért fáj? Lágy érzékeny szerv, hogyne fájna. Neked is fájna, ha pinán rúgnának. Fiúk meg nem mogyorózzák egymást, hacsak nem buzik.
Facepalm.., ultra fail kérdés : )
. . .. . . . . . . . . . . , .-'". . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-". . . . . . . . . . . . . . . . . ."-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ":, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :". . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . ."~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . "~, _. . . .."~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . ."=, _. . . ."-, _. . . , .-~-, }, .~"; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . ."=-._. . .";, , ./`. . /" . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . .."~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -" . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _
Egyszer még általánosban bementem 0.órára 1 órával elõbb de még nem volt ott senki.Elsõnek egy Orsi nevû bombázó jött meg de ezúttal egy igen feszülõs farmerban és átlátsz blúzban jött.Olyan jól nézet ki hogy muszáj volt megfogni a seggét.És akkor tökön rúgott.Annyira erõsen hogy összegörnyedtem a padlón.És akkor odahajolt felém hogy megfenyegessen és akkor csak úgy könyörgött az átlátszó blúza hogy megmarkoljam.Akkor még egyszer tökön rúgott és akkor szinte már össze estem a fájdalomtól.De ha rágondolok a sárga-fehér melltartójára akkor megérte.De nem akarom megismételni.AÚÚÚÚÚÚ !!!!!!
Az anatómiai háttere a következõ: a herét egy feszes erõs hártya(tunica albuginea) veszi körül. Ez nyomás alatt tartja a here csatornácskákat, hogy a spermiumok a mellékherébe vándoroljanak. Képzeld el, hogy ez a szövet eleve nyomás alatt tartja a herét, hát még ha rúgás éri. Egyébként vigyázni kell vele, mert a legkisebb ütés is fáj, meg terméketlenséget eredményezhet a túl sok erõhatás a herékre.
szia, itt lehet beszélgetni a témáról: http://ballkick.atw.hu
Nos volt benne részem egyszer.Még a suliban történt.Nem tudtam az óra rendemet és bementem elsö órára, de az nem volt.Egy rita nevü csaj is igy tett. Nos ö mini szoknyába és nec harisnyába volt.Poenból benéztem a szoknyája álá.És onnantól elvesztettem józanságom.Megfogtam a valagát, erre tökönrúgott a térdével.Soha azélött nem éreztem ekkora fájdalmat. Ám örömmel emlékszem vissza erre az esetre, ugyanis mazohista vagyok, de azért még 1x nem élném át.
Olyan szívesen pinán rúgnálak egy acélbetétes bakkancsal.. Aztán majd megnézném mennyire esne jól.. agyam elszáll.. hogy lehet ekkora baromságot kérdezni?! -.-"
1. Már hogyne fájna nekik! Szerinted ha téged rugnának meg a nemiszerveden vagy a melleden nem fájna? Ilyen hülyeséget... 2. Egy épeszû ember direkt nem okoz fájdalmat annak akit szeret/tisztel, így ha már valakivel ott tartok hogy a heréi a kezemben vannak, nyílván nem okozok neki fájdalmat. 3. A fiúk tudják mennyire fáj ha ott megrúgják õket, mégis mi a francért akarának mást megmogyorózni?:P Ezt a f*szságot... Plusz egy férfi max akkor és a másik férfi heréihez, ha buzi, vagy ha urológus....
Most õszintén? Mennyi lehet az IQ-d ? Nem bántásból, de hogy lehet ekkora hülyeséget kérdezni? Persze, hogy fáj nekik.. ha a nemi szervedet rugdosná valaki, neked talán izgató lenne?.... Ez nem egy ÉLMÉNY basszus, ... amit utána mesél az ember.
Van melled, jó nagy? Csapták már meg amúgy istenesen? Nos: az még semmi...
Egyszer volt csak részem benne...A Gimiben veszekedtem egy lányal mire az megsértödött és tököntérdelt...Aztán mondjuk kibékültünk de azóta sajna van pasija...

Egy hónapja kihúzták 5 éves fiam bal fölső utolsó előtti fogát, mert szuvas volt, és fájt neki. Miért fáj még mindig?

A magába maradt hátsó fogát még mindig nem tudja megmosni,mert fáj,és rögtön kivérzik az ínye ha er?szakkal megmossuk neki.Meddig fog még vele kínlódni?

Legjobb válasz: szia.valószínûleg addig még visszanen viszed a dokihoz.már rég visszakellett volna menjetek, mert ez nem játék.lehet, h gyulladás, ciszta, vagy egy bent maradt fog okozza a bajt.vidd vissza minél hamarab, ne szenvedjen már az a szegény gyerek.

szia.valószínûleg addig még visszanen viszed a dokihoz.már rég visszakellett volna menjetek, mert ez nem játék.lehet, h gyulladás, ciszta, vagy egy bent maradt fog okozza a bajt.vidd vissza minél hamarab, ne szenvedjen már az a szegény gyerek.
Ha egy hónapja volt és még mindig kivérzik az ínye, akkor orvoshoz vissza villámgyorsan...

Miért fáj a fiúknak a tökön rúgás?

Legjobb válasz: Amiért neked a pitsánrúgás!

Amiért neked a pitsánrúgás!
Bezzeg neked nem fáj, amikor ilyen kérdéseket teszel fel...
Mert ott nekik nagyon érzékeny... ez olyan mintha egy csajt mellbe vágnak. Ugyanaz. Fájdalmas...
Azért, mert a heréken belül eleve nagy nyomás van. Ez meg azért kell, hogy az ondó ki tudjon jönni belõle (mert izom nincs benne, ami kinyomná). A nagy nyomás miatt nagyon érzékeny arra, ha még jobban megnyomod.
Lágy érzékeny szerv !!!!!!

Miért fáj a fiamnak a jobbheréje?

11 éves, és állandóan panaszkodik hogy fáj a jobb heréje!

Legjobb válasz: Menj el másik orvoshoz vele, esetleg andrológushoz, mert valami oka kell, hogy legyen.

Menj el másik orvoshoz vele, esetleg andrológushoz, mert valami oka kell, hogy legyen.
Hali! Sajnos az utóbbi idõben többen is hasonló ok miatt írtak rám >>priviben serdülõkorú srácok, elég gyakori panasz náluk a herefájdalom, de hogy PONTOSAN MI OKOZZA, ez az ok ált. tisztázatlan a jobb here esetében, ill. mindig más. Na most azt tisztázzuk, mit mond a fiad? _ Heréje fáj, vagy az arra sapkaszerûen rásimuló mellékhere (is)? _ Mi a helyzet az ondóvezetékével? Az nem érzékeny, nem fáj? _ Mikor érez fájdalmat? (pl.: séta, futás közben, ...?) Elõször kérdezd ki, aztán normál állapotában ÉS AKKOR AMIKOR A FÁJDALOM ISMÉT JELENTKEZIK vizsgáljátok meg ismét, hogy legközelebb már konkrétabb infókkal álljatok egy másik orvos elé! _ Vizsgáld meg a heréit alaposabban (mindkettõt)! Nem érzel rajtuk valami elváltozást? > __ Nem-e nagyobb vmeik? > __ Nincs-e túl fent vmeik? > __ Nincs-e rajtuk/mellékheréken/ondózsinóron esetleg vmi csomócska, v. vmi, ami addig nem volt ott, ill. nem oda való?) > __ Milyen a here/mellékhere/ondózsinór tapintásra? Milyennek érzõdik? (keményebbnek, duzzadtabbnak, forróbbnak/gyulladtabbnak... stb.?) _ Vizsgáld meg az alhasát tapintsd át! Nem volt a gyereknek mostanában vmi hasfájása, szorulása, hasmenése, bármi probléma v. betegség, gyulladás vagy fájdalom, ami a(z al)hasi tájékon jelentkezett nála? (Nálam is volt már olyan, hogy pl heveny hasmenésnél WC után fájtak a heréim...) _ Láza nincs? Nem volt? _ Milyen jellegû (szúró, szorító, lüktetõ, hasogató, zsibbadásszerû, égetõ...?), és 10-es skálán milyen erõsségû fájdalmat érez? _ Milyen orvosnál voltatok vele? Gyermekorvosnál, vagy urológusnál? Andrológusról tudtok a környéketeken? Egyelõre most ennyi jutott eszembe ezzel kapcsolatban. Kérdezd meg a srácot, és írd le, mit válaszolt, ill. hogy mire jutottatok a vizsgálattal!? Csak azután lesz bármeikünk is (beleértve a köv. dokit is, ahová majd el kell mennetek) vmivel okosabb. Üdv: EE
mindenképpen vidd el egy másik orvoshoz, ezzel nem szabad viccelni nem fog csak úgy magától meggyógyulni

A sci-fi filmekben miért van minden fajnak "világkormánya"?

Erre van valami tudományos magyarázat? Vagy ez törvényszerű és a jövőben a Földön is globális kormányzat lesz?

Legjobb válasz: A másik, hogy az ember önzõ. De nem kicsit, nagyon. Mindig úgy próbálja beállítani, hogy õ a szenvedõ fél, a jó, te meg hiszel nekik, mert te is ember vagy. Nem kérem szépen! Az ember a támadó faj! Az elszenvedõ fajokat meg úgy hívják, hogy párduc, gazella, oroszlán, meg minden ilyen kihalt vagy kihalás szélén álló faj.

A másik, hogy az ember önzõ. De nem kicsit, nagyon. Mindig úgy próbálja beállítani, hogy õ a szenvedõ fél, a jó, te meg hiszel nekik, mert te is ember vagy. Nem kérem szépen! Az ember a támadó faj! Az elszenvedõ fajokat meg úgy hívják, hogy párduc, gazella, oroszlán, meg minden ilyen kihalt vagy kihalás szélén álló faj.
Leegyszerûsítik. Egy bolygó, ált. egy értelmes faj, egység, kisebb perpatvarokat leszámítva.
Filmes egyszerûsítés, túl összetett lenne a történet, ha még a helyi viszályokat is belevinnék. Egyébként vannak filmek, ahol többé-kevésbé ki vannak dolgozva az ilyen részletek, pl. néhány kultusz sci-fi sorozatban.
Magának az egyeduralkodásnak viszont van alapja, legalábbis a földi körülények között. Itt nem az emberre kell csak gondolni, hanem bármely élettér esetén 2 faj ugyanazt a szerepkört nem foglalhatja el. Nagyon egyszerû okból, ha pont ugyanarra az erõforrásra hajtanak, versenyezniük kell egymással. Akkor pedig két lehetõség van: az egyik nyer, a másik elpusztul, a versenyben annyira kimerülnek, hogy mindkettõ elpusztul. De hosszútávon mindketten nem fognak békében éldegélni, az biztos. És ugye a fajon belüli versengés miatt az is reális, hoyg egy nép messze kiemelkedik, aki idõvel átveszi a vezetést és beolvasztja a többi népet.
És ha valamikor a jövõben létrejönne, vagy csatlakozánk valami "Galaktikus Kongresszus"-hoz, nyilván az lenne a célszerûbb, ha a bolygókat egy csoport képviselné, éppen elég macera lenne õket közös döntésre bírni, nem hogy még a saját berkeiken belül.

A fiúknak is fáj az első alkalom? :D és miért?

Legjobb válasz: az ilyen kérdések fájnak

az ilyen kérdések fájnak
Az nem , de ez a kérdésed igen!
Fál. A mai lányok kiábrándítóak.
Nincs semmi olyan a szerszámon aminek fájnia kellene. Nem úgy mint a lányoknál, nekik egy szûk helyre kell betuszkolni valami nagyobbat, a srácnak viszont csak akkor fájhat, ha fitymaszûkülete vagy valami hasonló van.
Végülis fájhat, ha nagyon száraz és szûk a lány. Nálunk legalábbis már többször volt olyan, hogy egyáltalán nem voltam nedves, és fájt a barátomnak, nem tudom ez mennyire egyedi. De ez független attól, hogy elsõ alkalom-e vagy nem.
Igen, hagytam magam mivel ha rajtam múlna nagyon kevésszer lenne csak szex, ugyanis én nem igénylem. A barátom viszont igényli, úgyhogy néha beadom a derekamat akkoris ha nincs kedvem. Persze fájt nekem is, de csak az elején, utána minden oké volt.
Nem tudom, még szûz vagyok, sosem toltak bele semmit a seggembe. 28/f FGF
Egyáltalán nem nedevesen akartatok sexelni? De az neked is fájt volna! Hány évesek vagytok? Hagytad volna magad szárazon megdugni? Az azt jelenti nem voltál felizgulva!
talán mert így is van! Dr. Hamvai is megmondta! "sokan azt hiszik, hogy a pénz mozgatja a világot. A nagy ló[email protected] A sex a lelke mindennek!" Gondolj csak bele! Összejössz egy sráccal, szar a sex, akkor bizony másik srácot fogsz keresni. De az hogy nem a központi kérdés az életedbe, ezt megértem. Nyilván vannak fontosabb dolgok az életben, mint [email protected] éjjel-nappal....
Akkor az baj, hogy amióta elvesztettem a szüzességem éjjel-nappal szexelnék legszívesebben?
Fáj... De hogyha követ dobsz rá, akkor méginkább. Ezért szeretünk dugni...
nem nem nem
Hát ha egy férfi nyomja a csajszit akkor nem fáj, esetleg az ilyen aszexuálisoknál (lásd elõbbi válaszok), viszont más részrõl egy meleg biztos tudna válaszolni ;)
Uramisten.. hogy lehet ilyet kérdezni?:DDDDD jóhogy nem fáj omfg.. másik kérdésed milesz? MIaz a fehér ami kijön a fütyimbõl? Tej [email protected], nem?:D IDd meg!
Persze hogy fáj.... ha a csajnak is az elsõ alakalom akkor a fiúnak is fáj mert össze vissza karmolja harapja fájdalmában a fiút.
Egy hús-vér férfi reszel még ha fáj is neki! Töketlennek nem jár mindzsó.
De, egyet töröltek, de nem lényeges végülis. :)
Nem törölték, ott van az!
Világos! Ahogy Nektek jó. Csak gondoltam sikosítóval kellemesebb, mindegy, bocs! Én sem tudom miért törölték, de szokott olyan lenni hogy eltûnik és újra elõbújik 1-1 válasz!
Persze, fõleg ha még nagyon feszesek a záróizmai, de jobb lesz idõvel;)
FAKE.
Dehát én nem azt mondtam, hogy szar a szex, hanem hogy nincs akkora libidóm mint a barátomnak! Szerintem MINDENKINEK vannak olyan idõszakok az életében, amikor a szex az utolsó dolog amit mûvelni akar... Nálam most ez a helyzet, de mivel nem akarom elveszíteni a barátomat, ezért figyelembe veszem õ mit szeretne, és hajlandó vagyok kompromisszumra. Még mindig jobb, mintha [email protected]ám, és emiatt más nõ karjaiban kötne ki. A síkósítóval meg bohóckodik a fene, csak néhányszor fordult ez elõ, nem rendszeres eset. Nem tudom amúgy mit kell ezen így meglepõdni, nem haltunk bele, és közben mindig rendesen benedvesedtem. Amúgy nem értem miért törölték az elõzõ hozzászólásomat, egyáltalán nem volt provokatív....
Értem! De akkor miért nem hasznááltok sikosítót! Mindkettõtöknek kellemesebb lenn, mint hogy durrbelebumm módjára szárazon szeretkezni! Vagy elõtte megnyálaz (puncinyalás) és úgy akkor más, mert nem teljesen száraz?
Milyen rossz lehet egy aszexuális barátnõ...
nem b..szni, hanem szeretkezni kell.Ha a fiú kedvesen kényezteti a lányt, símogatja, csókolja, becézgeti, nyalogatja, stb.és a lány átadja magát és mindezt élvezi, akkor a lány benedvesedik és az elsõ alkalom sem fáj sem a lánynak, a fiúnak meg még kevésbé.Természetesen síkosítót is lehet használni, ami lehet ízesített finom ízû is.A kellemetlenség akkor adódhat-elsõ alkalommal a lány esetében-ha a fiú szerszámja nagy.Nekem fájt, mert a férjemé 22 cm.

Miért vagyok ennyire elkeseredve mikor találkozom fiúkkal és nem kellek nekik? Egyszerûen annyira fáj hogy elrontok mindent

nem volt még komoly kapcsolatom, de úgy érzem nem is lesz, mert belefáradtam a sok csalódásba, magamban csalódom a legtöbbet :( és fogalmam se nincs mit tegyek hogy változzam jó irányba

Legjobb válasz: Az a probléma, hogy túlságosan akarod a dolgot és ez látszik is rajtad szerintem és ez riasztja el a fiúkat. Ne erõltesd a párkeresést, mert annak ez a vége. Éld egy kicsit a saját életedet, foglalkozz magaddal, azzal amit csinálsz (tanulás, munka, ilyesmi), pihend ki a dolgokat és újult erõvel vágj bele a párkeresésbe, de ne feledd, nem kell minden áron pasit találni, válaszd meg alaposan, hogy kivel szeretnéd megpróbálni. Nem tudom milyen idõs vagy, de ha fiatalabb vagy (tizenéves), akkor pláne igazak azok, amint írtam.

Az a probléma, hogy túlságosan akarod a dolgot és ez látszik is rajtad szerintem és ez riasztja el a fiúkat. Ne erõltesd a párkeresést, mert annak ez a vége. Éld egy kicsit a saját életedet, foglalkozz magaddal, azzal amit csinálsz (tanulás, munka, ilyesmi), pihend ki a dolgokat és újult erõvel vágj bele a párkeresésbe, de ne feledd, nem kell minden áron pasit találni, válaszd meg alaposan, hogy kivel szeretnéd megpróbálni. Nem tudom milyen idõs vagy, de ha fiatalabb vagy (tizenéves), akkor pláne igazak azok, amint írtam.
Hú mintha az egy évvel ezelõtti önmagamat hallanám....Próbálj meg keresni valami célt az életednek, ne ülj ölbe tett kézzel, mert attól semmi nem lesz jobb. Ha te nem változtatsz, a helyzet sem fog javulni. Ha nem érzed jól magad a bõrödben, az rendesen meglátszik rajtad, és észreveszi a környezeted is! Csak elriasztod magad mellõl az embereket, és nem csak a pasikra gondolok. Ha gondolod írj privátot, ha tudok, segítek, de elsõsorban magadon kell segítened, bármennyire snassznak is hangzik!
A kérdező hozzászólása: az a legfájóbb hogy tudom mit kéne változtatnom mégis nem tudom megtenni:(
"a személyiségemért szeressen valaki, ne azért hogy mit csinálok.."...Na de azért mégis, ha már elõtte azt látja hogy egy siránkozós csaj vagy, aki egész nap semmit nem tesz, csak sajnáltatja magát, az nem éppen jó pont. És nem a dolgozás a lényeg, hanem hogy egy kapcsolatban sem fogod tudni lefoglalni magad, a párod tanulni fog, vagy melózni, te meg otthon ülsz és várod, aztán majd jön az hogy miért nincs veled eleget, te meg az agyára fogsz menni. Az ilyen kapcsolatokból szokott az lenni, hogy ha megkérdi milyen napod volt, mit csináltál, akkor annyit tudsz elmondani hogy semmit...ez meg szerintem unalmas. Ha meg tudod mit kell változtatnod akkor tedd meg és ne csak nyavalyogj. Cunci... :D
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy unalmas mindig eggyet hajtani :( de mikor nem találok munkát..és elveszett vagyok :( húsz évesen még ráérek.. legnagyobb baj az hogy hogy viselkedek...hogy nem tudom önmagam adni...így senki nem fogja megtudni milyen vagyok valójában...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Van egy barátnõm, aki pont olyan mint te. Egyszer a párom elmondta (õ is ismeri), hogy miért nem tudna vele kapcsolatot létesíteni: mert semmi életcélja sincs, gyenge jellemû, egyszerûen elvan, mint a befõtt, semmi terve nincs az életére, önerõbõl semmit nem képes összehozni. A hangulatingadozása a szinusz hullámhoz hasonló, egyik pillanatban nagyon fent, aztán meg nagyon lent, és akkor persze jön az önsajnáltatás meg a dráma. Ugyanúgy, ahogy én nem tudnék férfiszámba venni egy pipogya, anyámasszonykatonája, semmire nem jó srácot, úgy a párom sem tudna egyenrangú társként tekinteni egy hasonló nõre. Szóval valahogy a világszemléleteden kéne változtatnod, bár ez nem egyszerû, hiszen az ember személyisége ebben a korban alapvetõen már nem változik nagyon. A párom bátyja is ilyen görcsösen keresett magának barátnõt évekig, de nem jött össze. Aztán hagyta az egészet, és teljesen véletlenül találkozott egy lánnyal még a télen, azóta is együtt vannak. Elõször is magadat tedd rendbe. Gondold végig, mit akarsz az élettõl, és próbálj erõt gyûjteni. Értem, hogy azt szeretnéd, hogy magadért szeressenek, de most ki vagy? Milyen érveket tudnál felhozni amellett, hogy egy férfi téged válasszon? Azt, hogy mennyire tudsz szeretni? Azt mások is tudnak. Vagy hogy egymagad semmit nem vagy képes elérni, csak akkor, ha a háttérbõl szurkolnak neked? Ez meg nem valami hízelgõ. Amúgy meg egy kérdés: húsz évesen hova a rákba problémázol ennyit a párkeresésen? Legalább 15 évig még a gyerekszülés sem jelenthet gondot. Az a barátnõm is, akit említettem, 23 éves, és már temeti magát, mert neki soha nem jön össze. Ha 30 éves lennél, esküszöm, hogy megérteném, de így? Én pont ennyi idõs voltam, mint te, mikor a legelsõ barátommal összejöttem, és elhiheted, addig nagyon rossz volt látni, hogy minden ismerõsöm minimum három baráton már túl volt. Te is megtalálod majd a társad, amikor eljön az ideje, találkozni fogsz valakivel, aki kielégíti az igényeidet. Addig pedig ne úgy fogd fel az egyedüllétet, mintha rossz dolog lenne. Próbálj meg pozitívan hozzáállni: nem kell senkinek elszámolnod az idõddel, azt csinálsz, amit akarsz, akkor, amikor akarsz. Ennek is megvannak a jó oldalai. A rossz oldal persze a magány, de esetleg vegyél valami kis állatot, pl egy kis nyuszi nagyon jó lenne erre a célra, mert õk kimondottan szeretik, ha sokat foglalkoznak velük. Persze csak akkor, ha erre van lehetõséged, mármint hely és idõ tekintetében. Lehet, hogy ez csak pótcselekvés, de legalább nem leszel egyedül, és lesz melletted egy kis élet. Talán még ösztönözne is. Pár jó tanács (több mint 4 éve párkapcsolatban élek, én ezeket szûrtem le belõle, de ez nem általánosítás, nem mindenkire igaz!) viszont, ha majd találsz magadnak valakit: 1. Ne csüngj a nyakán állandóan, sok férfi határozottan nem rajong érte, ha a barátnõt folyton úgy kell levakarni. Emlékszem, amikor a párom beszólt emiatt, elég lehangoló volt. 2. A rózsaszín köd általában 1-2 év alatt lecseng, ez sokszor a férfiaknál hamarabb megesik. Észreveszed majd, mikor elmaradoznak a kezdeti bókok, ajándékok, és a többi, de ez nem jelenti azt, hogy nem szeret, mint ahogy sok nõ hiszi. 3. A szavakban soha nem lehet teljesen megbízni! Csakis a tettek számítanak, mondani bármit lehet. 4. Legyen méltóságod és tartásod. A nõ az, aki igazán össze tudja tartani a családot, aki érzelmi tekintetben is stabil szikla lehet a legnagyobb bajban. Egy akaratgyenge nõre hogyan lehet támaszkodni? 5. Kerüld a túlérzékenységet. Nem azt mondom, hogy ne mutass érzelmeket, de nagyon kiábrándító, mikor valaki minden apróságon megsértõdik, pityereg és mindent túl komolyan vesz. A párom is pont emiatt szakított az egyik barátnõjével, mert megunta ezt a fajta viselkedést. Remélem nem gond, hogy mindezt felsoroltam, de ezek például olyan dolgok, amiket azok tesznek/nem tesznek (ez szintén nem általánosítás!), akiknek sokáig nem volt megfelelõ, vagy egyáltalán nem volt párkapcsolatuk. Sokszor elsietik a dolgokat, próbálnak bepótolni mindent, és lehet, hogy pont ez lesz majd a baj, és akkor persze jön a csalódás. Ne haragudj, ha esetleg valahol durva voltam, vagy megbántottalak, nem ez volt a szándékom, csak le akartam írni õszintén, amit errõl gondolok, és bocsi azért is, hogy ilyen hosszúra sikeredett.
Ebben a pillanatban csak arra van szükséged, hogy valaki vagy vakakik meghallgassanak egy kicsit. Aztán majd rá kell jönnöd lassanként, hogy semennyi önsajnálat, szomorkodás nem változtat a helyzeteden, és ha így folytatod, akkor tényleg valóra válik az, amit most hajtogatsz. Amint ezekre rájöttél, és tényleg szeretnél változtatni, onnantól kezdve fognak megváltozni a dolgok, mivel akkor már hajlandó leszel megtenni azokat a dolgokat, amik ténylegesen változást fognak hozni. És fogadni mernék, hogy ezeket még magadtól is ki tudod találni. A baj nem azzal van, hogy te ki vagy, mert azon nem tudsz változtatni. A baj azzal van, amit teszel. Azon tudsz változtatni. De a sorrend mindig ez: gondolat, érzelem, cselekvés. A cselekvéseidet jobb esetben nem az érzelmeid irányítják, vagy ha igen, akkor is a gondolataid irányítják az érzelmeidet, majd az érzelmeid a cselekedeteidet. Amikor rosszul érzed magad, és hagyod, hogy ettõl rossz gondolataid legyenek, az megfordított sorrend. Nyilván emberek vagyunk, nem robotok, és ilyen elõfordul bárkivel, de a kiút egy döntéssel kezdõdik, nem pedig azzal, hogy valamilyen szerencse folytán jobban érzed magad. Amíg mástól várod a megoldást, addig te magad nem is fogsz tudni változtatni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek hogy leírtátok ezeket a dolgokat :) Nem volt még komoly kapcsolatom..de ha lesz is egyszer, attól félek a legjobban hogy már nem lesz olyan mint az elején, például hogy átölel, puszit ad csak úgy ok nélkül..:(
"köszönöm nektek hogy leírtátok ezeket a dolgokat :) "...Hát úgy néz ki potyára, mert a következõ mondatodtól már megint magad sajnáltatod...
A kérdező hozzászólása: Én úgy érzem hogy akinek kellek, az nem azzal foglalkozik hogy dolgozom e vagy nem :(, és attól hogy nem tudok mit csinálni nem lógnék folyton a nyakában...a személyiségemért szeressen valaki, ne azért hogy mit csinálok..
"senki aki támogat addig nem tudok mit kezdeni magammal..." lol...erre csak azt tudom mondani, amit általában a srácoknak szoktak írni, szedd össze magad, és állj talpra egyedül. Vagy állj neki tanulni, vagy keress munkát, és dolgozz, meg találj célokat az életben. Sportolhatsz is, meg csinálhatsz egyéb dolgokat amitõl jobb életed lesz. Mert ha találsz is bárkit, az biztos hogy nem fog segíteni neked rendbe tenni az életed, csak rajta fogsz lógni 0-24-ben mert rohadtul semmi dolgod az életben, aztán majd megint sírsz tovább, hogy jajj kidobtak, jajj de szar neked. Engem legalábbis zavarna egy olyan barátnõ, akinek se dolga, se célja az életben, még rosszabb az hogy a lány aki nagyon ráér, az nekiáll gondolkozni, abból meg semmi jó nem sül ki.
Ne másokra várj, nem õk tehetnek a helyzetrõl, ezzel rövid távon lehet, hogy elviselhetõbb a helyzet, de hosszú távon csak ártasz magadnak. Ha szeretnél kicsit beszélgetni, akkor írj nekem nyugodtan, hátha tudok segíteni kicsit a helyzeteden, de ha mást nem is, legalább beszélgetünk egy jót :)
A kérdező hozzászólása: az a baj h nem tanulok már és nem is dolgozom, és egyedül vagyok a gondolataimmal, és egész nap csak azon gondolkodom hogy miért pont én vagyok ilyen szerencsétlen :( nem tudok magamon változtatni bármennyire is akarom...akkora szívem van, bárkit megszeretek könnyen, de úgylátszik ezzel egyedül vagyok, mert engem senki nem akar..pedig annyira vágyom egy kis szeretetre meg törõdésre..megszakad a szívem lassan..
Elsõnek igaza van, nem szabad eröltetni;éld az életed, és majd összejön egy boldog kapcsolat neked is.
Hány éves vagy? Én is ebben a helyzetben vagyok mint te. Lányként ez igen nehéz, pláne hogy nem is vagyok bulizós típus.
Nincsenek barátnõid;valakid, akivel tudnál beszélgetni?Az is sokat segítene.
Hát akkor meg van a célod: tanulni kell, vagy munkát kell szerezni. Mindkét dolog segítene kizökkenni ebbõl az önemésztõ életmódból és legalább segítene új emberekkel ismerkedni, nem lennél olyan egyedül egyfolytában és a magányérzeted is csökkenne, aztán meg ki tudja, lehet, hogy rád találna életed szerelme is, nem mellesleg csinálnál valami hasznosat is, ami még inkább vonzóvá tenne a férfiak szemében, mert azért lássuk be, aki nem tanul és nem dolgozik, azzal nem szívesen állnak le az emberek.
A kérdező hozzászólása: nincs egy barátom se akivel eltudnék beszélgetni, vagyis úgy hogy kiönthetném neki a szívem :(egyszerûen szeretetre vágyom, belül annyira fáj, fáj hogy engem senki nem akar, és addig míg nincs mellettem senki aki támogat addig nem tudok mit kezdeni magammal...
A kérdező hozzászólása: húsz éves vagyok :/
ha akarsz én eldumálok veled
Húsz évesen nem volt még komoly kapcsolatod? Figyu kislány kezdj magaddal valamit... keress valami hobbit ami érdekel, legjobb ha közösségben csináld, mondjuk a fazekasságot próbáltad? Az ilyenekkel sok barátot lehet szerezni és kitudja talán a nagy Õ is becsúszik... Az elsõnek igaza van, nálunk fiúknál nincs is ijesztõbb mint ha egy csaj nyomúl és az elején kijelenti, hogy valami komolyat akkar, mi késõbb érünk és nem vagyunk lelkileg készek egy komoly kapcsolathoz... majd kialakul minden, az ilyenekhez idõ kell...

Tisztelt doktor úr! Mióta megszültem a fiamat, 8 hónapja kimondhatatlanul fáj a derekam, a fejem, nem tudom miért, de alig bírok valamit csinálni. Köszönöm válaszát

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Mióta megszültem a fiamat, 8 hónapja kimondhatatlanul fáj a derekam, a fejem, nem tudom miért, de alig bírok valamit csinálni. Köszönöm válaszát

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy nőgyógyászati vizsgálatot! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!