Találatok a következő kifejezésre: Miért fáj derék a terhesség (3 db)

Miért fáj a derék a terhesség elején?

Pontosan hol és hogyan fáj?Ez mindenkinél tünet?

Legjobb válasz: Nem, nem mindenkinél tünet, mindenkinél más jön elõ. ÚGy fáj, mint mensikor. Hogy miért? gondolom pont azért, mert mensikor is fájhat, a hát is, has is, a terhesség elejére is jellemzõek ezek a mensis tünetek, akár 10 hétig is eltarhatnak. De ha neked nincs, attól még ne ilyedj meg, nekem sem volt.

Nem, nem mindenkinél tünet, mindenkinél más jön elõ. ÚGy fáj, mint mensikor. Hogy miért? gondolom pont azért, mert mensikor is fájhat, a hát is, has is, a terhesség elejére is jellemzõek ezek a mensis tünetek, akár 10 hétig is eltarhatnak. De ha neked nincs, attól még ne ilyedj meg, nekem sem volt.
A kérdező hozzászólása: Nekem fáj bal oldalt a derekam, pedig menstruációnál nem szokott. Azt hittem, hogy a vesém fáj, mert mondjuk keveset ittam, vagy felfáztam. A méhemet is érzem, picit fájdogál.
örülj annak hogy csak a derekad fáj!nekem is csak ez a tünetem ugyhogy szerencséssek vagyunk!
Sokszor nekem is majd szét szakad a derekam. Igazából én úgy tudom azért fáj mert szélesedik a medence már az egészen korai terhességnél is. Nekem még ugyan pocim nem volt de nadrágjaim már kezdtek szûkek lenni a 8-9 héten mert szélesedtem. Sajnos vagy em sajnos ez ezzel jár a többségnél.

Kb. 2. hete késik, nagyon fáj a derekam, a fejem is fáj, néha szúró fájdalmat érzek a hasam alján, gyakran járok pisilni. Mi lehet velem? Terhesség jele? A teszt miért nem mutatja ki?

Teszteltem, de neg.lett. 1x volt egy nagyon halvány alig látható vonal.

Legjobb válasz: milyen volt az a nagyon halvány vonal?

milyen volt az a nagyon halvány vonal?
Esetleg gyulladásra is gondoltál?? Azért a teszt ennyi idõ után mutatná, de menj el egy dokihoz, majd õ segít.
A kérdező hozzászólása: Látszott a vonal, de halvány volt és vékony.

Terhesség 26. hetében természetesek a fájdalmak? Has? Derék? Hát? Gyomor? Stb. Az miért van hogy nagyon fáj mindenem ha nem tudok pihenni egész nap? Menszi szerü görcsök?

Legjobb válasz: Hát, nekem nem voltak ilyesmik, max. a forgóm fájt, de az is csak akkor, amikor rosszul feküdtem. A menzeszszerû fájásokkal meg kéne a dokidat keresni, mert nem normális, szerintem. Kicsit még fiatal fázisában vagy a terhességednek ehhez. 33 h km

Hát, nekem nem voltak ilyesmik, max. a forgóm fájt, de az is csak akkor, amikor rosszul feküdtem. A menzeszszerû fájásokkal meg kéne a dokidat keresni, mert nem normális, szerintem. Kicsit még fiatal fázisában vagy a terhességednek ehhez. 33 h km
A kérdező hozzászólása: most voltam a héten ésminden rendben volt
A méhszájadat is nézték? Attól is lehet a görcs, hogy tágulsz, ami szintén még korai 26 hetesen. De az is lehet, hogy egyre erõsebben érzed a magzatmozgást és amiatt vannak gyomortájéki fájdalmaid.
A kérdező hozzászólása: igen nézték!teljesen zárt volt!
Én 28. héten vagyok, és nekem is vannak hasonló gondjaim. Van úgy, hogy felállni nem tudok, annyira fáj a derekam, ha meg sikerül felállnom, nem tudok kiegyenesedni. :( A hátamról nem is beszélve. Pici, menszi szerû görcseim is vannak néha, a doki megvizsgált, méhszáj rendben, baba rendben, csak helyet csinál magának, azért érzek apróbb görcsöket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!