Találatok a következő kifejezésre: Miért fáj barátnőmnek néha az (3 db)

Miért fáj a barátnőmnek néha az orál?

5 hónapja vagyunk 1üt és rendszeresen gyakoroljuk az orális szexet rendszerint jól megy és el is élvez de néha közvetlenül az orgazmus el?t amikor már teljesen kemény a csiklója fájdalomra panaszkodik. Ez miért lehet? Nem vagyok durva 1általán néha alig érek hozzá és akkor is. be is van indulva. nedves is. nem értem. Ha valaki tud segíteni az ügyben el?re is köszönöm. 17 éves srác

Legjobb válasz: Sszia, az én válaszom nagyon hülyén fog hangzani, de olyan mintha ilyesmit már én is éreztem volna.. Amolyan stresszhatás lehet szerintem. Azt nem tudom, hogy miért nem mindig fáj neki, csak néha.. A második ok, hogy azt hiszem, ha nekem így nem sikerülne, akkor az azért lenne, mert ott a párom.. közel..Lehet ez azért van, mert még annyira én se szoktam meg az orális szexet :) Szóval, ahogy én eddig elmentem, akkor sose volt közel hozzám a párom... ami sokkal reálisabb ok; hogy annyira akarja, h nem megy. És ezzel rontja el, így fáj.

Sszia, az én válaszom nagyon hülyén fog hangzani, de olyan mintha ilyesmit már én is éreztem volna.. Amolyan stresszhatás lehet szerintem. Azt nem tudom, hogy miért nem mindig fáj neki, csak néha.. A második ok, hogy azt hiszem, ha nekem így nem sikerülne, akkor az azért lenne, mert ott a párom.. közel..Lehet ez azért van, mert még annyira én se szoktam meg az orális szexet :) Szóval, ahogy én eddig elmentem, akkor sose volt közel hozzám a párom... ami sokkal reálisabb ok; hogy annyira akarja, h nem megy. És ezzel rontja el, így fáj.
AA!Ez nem fájdalom, hanem kellemetlen érzés!Sajna nekem mindíg ez van az orálnál :'(.Miután elmentem vagy elöte 3-4 pillanattal már nem lehet úgy hozzáérni, hogy ne lenne kellemetlen! Sõt hova tovább a szexszel ugyanígy van!Amikor csiklón keresztül megyek el, utána már nem élvezet, hanem kellemetlen érzés...
Én szerintem ez feszültség kérdése. Bár 5 hónap...nemistudom, azért nem évek hogy feloldódjon. Még lehet nem ismeritek még "így" eléggé egymást, és ezért talán még nem tud feloldódni. Szerintem segíts neki. "Lazulj szivem, és élvezd..." vagy valami hasonló. Nekem ez a tippem. Remélem segítettem ;)
Szerintem egyszerû, ne ingereld tovább hagyd, hogy elélvezzen aztán már ne nyulj oda, vagy jelezze hogy neki meddig jó.
Nekem akkor van iylen, ha túl sokáig "dörzsöli" a párom a csiklót vagy ha a végére már kiszárad, és az is lehet hogy mégis durván csinálod attól hogy enm érzed, túlságosan nyomod vagy ilyesmi, nekem van hogy nagyon megfeszíti a párom a nyelvét vagy nem is tudom és akkor nem olyan jó érzés, sokkal jobb amikor lágyan nyalogat.
Ez egy általános dolog, hogy az orgazmus (mindegy, milyen módon) elõtt a csikló néha túl érzékeny. Ilyenkor nem szabad tovább ingerelni, hanem a környékét kell helyette. Ha nem érzed magadtól, akkor kérd meg a barátnõd: adjon jelet, hogy érezd, mikor kell egy kicsit odébbmenned :-)
A kérdező hozzászólása: kösz mindenkinek a válaszokat:D

Miért van az, hogy néha fáj, ha a barátnőm a heréimet szívogatja, vagy masszírozza?

nem csinálja nagyon er?sen...viszont kezd egy kicsit idegesíteni, jobban szeretném élvezni...

Legjobb válasz: Néha fáj, néha nem. Attól függ, hogy mennyire vagy felizgulva. Tedd hideg vízbe szívogatás elõtt. 18/F

Néha fáj, néha nem. Attól függ, hogy mennyire vagy felizgulva. Tedd hideg vízbe szívogatás elõtt. 18/F
Hát. Ha gondolod én betanítom neked. Azért vagyunk hogy segítsünk.
szólj neki, hogy érzékeny vagy, és ez már túl sok neked, meg fogja érteni...
lehet h a barátnöd egy viziló nem? szexközbe kilapitja a heréd... utána szivogathatja... de semmi SEGITSÉG A CSAJOM KINYIRTA A GOLYÓIMAT ÁÁÁÁÁÁ
A kérdező hozzászólása: még egy vizilóval is jobban állnék mint Te, ahogy nézem...:-) de sok sikert a csajozáshoz!tényleg..
Nem lehet, hogy örömkönnyek?
Nekem felfázás miatt volt ilyen féle fájdalmam és már a csucsnál kellet abbahagyni mert nem birtam tovább!:S
A kérdező hozzászólása: Köszi annak aki értelmesen válaszolt..:)
lehet h túl erõsen csinálod vagy túl mélyre..
nem tudom , lehet felfázott, de az sem tart örökké, szóval érted az nem lehet , hogy mindig azért fáj neki ! jobb lenne megkérdezni egy orvost, vannak a neten is olyanok, akik válaszolnak az email-ekre ! Nekem pl ezen az oldalon még aznap válaszoltak :[email protected] http://www.szexterapia.hu/ de van még számos más oldal is ahol válaszolnak !
A kérdező hozzászólása: Közbe nem fáj neki csak akkor ha már kezd jó lenni vagy ha elment..! Pontosan nem tudom de vhogy bele nyilall és szúr valami ilyesmi..
én nem értem a kérdést ?Mindig fáj neki ?vagy csak akkor, ha elmegy ?maga a szex is fáj mindig vagy csak az végén, amikor elmegy ? nem túl szûk és azért fáj?hol fáj pontosan neki?
ez velem is elofordul...es nagyon rossz... de szerintem az is lehet hogy a csucson kell abbahagyni... 20-L
dehogynem azok bizony örömkönnyek, ne törõdj vele nyomjad tovább!!!
A kérdező hozzászólása: Jah és benne van az is hogy NAGYON FÁJ NEKI!! Ha nem érted a kérdést inkább ne válaszolj -.-"
örömében, ilyet én is szoktam, csak úgy jön :)
A kérdező hozzászólása: Nem azért.. Szó szerint fáj neki, és abba kel hagyni, és ezek nem örömkönnyek :/
elöttem lévõ a számbol veted ki a szót pont azt írtam
lehet inkább örömébe könnyezik arra még nem gondoltál?
Menjen el a barátnõd nõgyógyászhoz, betegség jele is lehet a szex közbeni fájdalom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!