Találatok a következő kifejezésre: Miért fáj barátnőmnek az aktus után (2 db)

Miért fáj a barátnőmnek az aktus után való nap?

két hetente találkozuk,es csak hétvégén vagyunk együtt és,hétfön neg kedden is fáj neki ,miért lehet ez?

Legjobb válasz: Talán azért, mert nem biztos, hogy benedvesedik eléggé, így csak nehezen tud befogadni téged, ennél fogva "kidörzsölöd". És sejtéseim szerint ennek oka lehet az óraend-szerû találkozásotok, és az az érzés, hogy ezt, azt vagy amazt minden második héten KELL csinálni. Nincs meg a varázsa, mert az emberek ebben általában a spontaneitást kedvelik. Így már kötelezõjellegû. Próbáljatok ezen változtatni, ez segíthet!

Talán azért, mert nem biztos, hogy benedvesedik eléggé, így csak nehezen tud befogadni téged, ennél fogva "kidörzsölöd". És sejtéseim szerint ennek oka lehet az óraend-szerû találkozásotok, és az az érzés, hogy ezt, azt vagy amazt minden második héten KELL csinálni. Nincs meg a varázsa, mert az emberek ebben általában a spontaneitást kedvelik. Így már kötelezõjellegû. Próbáljatok ezen változtatni, ez segíthet!
A szex során alhasi vérbõség keletkezik. Ha egy nõ nem elégül ki, a vérbõség miatt alhasi fájdalmai lehetnek.
Próbálj jobban odafigyelni rá. Valószínû, hogy nem izgatod fel eléggé, vagy eygszerûen csak durva vagy vele egy kicsit. Foglalkozz vele többet, esetleg ne szexeljetek, hanem próbáljatok ki mást, mint a kiskamaszok. Legrosszabb esetben egy kisebb gyulladás miatt, ami máskor nem okoz problémát, akkor viszont orvos kéne.

Miért van az, hogy barátnőm az elején élvezi az aktust, de 5-10 perc után "begörcsöl", innentől pedig nem élvezi és még fáj is neki? (én vagyok neki az első)

Mit lehet ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: talán túl hevesen csinálod! Próbálj meg lassítani a tempón esetleg olyan pózban csináljátok ahogy neki kényelmesebb

talán túl hevesen csinálod! Próbálj meg lassítani a tempón esetleg olyan pózban csináljátok ahogy neki kényelmesebb
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi a választ. Még valami jó tanács?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!