Találatok a következő kifejezésre: Miért fáj barátnőmnek az (25 db)

Miért fáj barátnőmnek a pun. Cija az első menet után?

Els? menet jó, második és a többi egyre jobban fáj neki, a hüvelybementnél, azt mondja ? szerinte azért mert túl vastag vagyok. Lányok tapasztalat vagy valami tipp, hogyan lehetne orvosolni?

Legjobb válasz: Hmmm, Csak nem Conan a barbár vagy? :)

Hmmm, Csak nem Conan a barbár vagy? :)
Eléggé bevan indulva? Mert ha igen, ennek nem kellene problémának lennie..
Mennyi ideig reszeled õt? Elõször, másodszor, harmadszor?
Miért nem írtad normálisan, hogy puncija?
Velem is elõ szokott fordulni. Akármennyire fel vagyok izgulva, egy idõ után kidörzsöl, meg miután elélvezett a sperma már nem síkosít ugyanolyan jól. Én arra gondoltam, hogy az elsõ menetet gumival csináljuk, aztán a másodikat meg anélkül, de nem tudom, hogy ez tényleg használ el.
A kérdező hozzászólása: 09:37 De igen az vagyok, honnan tudtad?

Miért fáj a barátnőmnek néha az orál?

5 hónapja vagyunk 1üt és rendszeresen gyakoroljuk az orális szexet rendszerint jól megy és el is élvez de néha közvetlenül az orgazmus el?t amikor már teljesen kemény a csiklója fájdalomra panaszkodik. Ez miért lehet? Nem vagyok durva 1általán néha alig érek hozzá és akkor is. be is van indulva. nedves is. nem értem. Ha valaki tud segíteni az ügyben el?re is köszönöm. 17 éves srác

Legjobb válasz: Sszia, az én válaszom nagyon hülyén fog hangzani, de olyan mintha ilyesmit már én is éreztem volna.. Amolyan stresszhatás lehet szerintem. Azt nem tudom, hogy miért nem mindig fáj neki, csak néha.. A második ok, hogy azt hiszem, ha nekem így nem sikerülne, akkor az azért lenne, mert ott a párom.. közel..Lehet ez azért van, mert még annyira én se szoktam meg az orális szexet :) Szóval, ahogy én eddig elmentem, akkor sose volt közel hozzám a párom... ami sokkal reálisabb ok; hogy annyira akarja, h nem megy. És ezzel rontja el, így fáj.

Sszia, az én válaszom nagyon hülyén fog hangzani, de olyan mintha ilyesmit már én is éreztem volna.. Amolyan stresszhatás lehet szerintem. Azt nem tudom, hogy miért nem mindig fáj neki, csak néha.. A második ok, hogy azt hiszem, ha nekem így nem sikerülne, akkor az azért lenne, mert ott a párom.. közel..Lehet ez azért van, mert még annyira én se szoktam meg az orális szexet :) Szóval, ahogy én eddig elmentem, akkor sose volt közel hozzám a párom... ami sokkal reálisabb ok; hogy annyira akarja, h nem megy. És ezzel rontja el, így fáj.
AA!Ez nem fájdalom, hanem kellemetlen érzés!Sajna nekem mindíg ez van az orálnál :'(.Miután elmentem vagy elöte 3-4 pillanattal már nem lehet úgy hozzáérni, hogy ne lenne kellemetlen! Sõt hova tovább a szexszel ugyanígy van!Amikor csiklón keresztül megyek el, utána már nem élvezet, hanem kellemetlen érzés...
Én szerintem ez feszültség kérdése. Bár 5 hónap...nemistudom, azért nem évek hogy feloldódjon. Még lehet nem ismeritek még "így" eléggé egymást, és ezért talán még nem tud feloldódni. Szerintem segíts neki. "Lazulj szivem, és élvezd..." vagy valami hasonló. Nekem ez a tippem. Remélem segítettem ;)
Szerintem egyszerû, ne ingereld tovább hagyd, hogy elélvezzen aztán már ne nyulj oda, vagy jelezze hogy neki meddig jó.
Nekem akkor van iylen, ha túl sokáig "dörzsöli" a párom a csiklót vagy ha a végére már kiszárad, és az is lehet hogy mégis durván csinálod attól hogy enm érzed, túlságosan nyomod vagy ilyesmi, nekem van hogy nagyon megfeszíti a párom a nyelvét vagy nem is tudom és akkor nem olyan jó érzés, sokkal jobb amikor lágyan nyalogat.
Ez egy általános dolog, hogy az orgazmus (mindegy, milyen módon) elõtt a csikló néha túl érzékeny. Ilyenkor nem szabad tovább ingerelni, hanem a környékét kell helyette. Ha nem érzed magadtól, akkor kérd meg a barátnõd: adjon jelet, hogy érezd, mikor kell egy kicsit odébbmenned :-)
A kérdező hozzászólása: kösz mindenkinek a válaszokat:D

Már négy napja késik a menszeszem. Vettem tesztet, de negativ lett. Barátnőm azt mondta még korai volt a teszt. A hasam is fáj egy picit, mintha meg akarna jönni, de semmi. Miért fáj akkor? És miért nem jön meg akkor?

Legjobb válasz: Szia! A görcsölgetés az lehet a terhesség tünete,a méh növekedésétõl van. (én is sokáig azt hittem, h meg fog jönni, de mindig csak görcsölgettem). Persze ez nem azt jelenti, hogy terhes vagy, de van rá esély! Mellfeszülés nincs? Mert az is korai tünet.... A teszt lehet, hogy még korai volt, mert ha alacsony a hcg szint a szervezetedben, akkor nem mutatja ki. (nekem 6 hetesen lett pozitív a tesztem). Szerintem várj még 1-2 napot és tesztelj újra, ha nem jön meg! Üdv 14 hetes kismami

Szia! A görcsölgetés az lehet a terhesség tünete, a méh növekedésétõl van. (én is sokáig azt hittem, h meg fog jönni, de mindig csak görcsölgettem). Persze ez nem azt jelenti, hogy terhes vagy, de van rá esély! Mellfeszülés nincs? Mert az is korai tünet.... A teszt lehet, hogy még korai volt, mert ha alacsony a hcg szint a szervezetedben, akkor nem mutatja ki. (nekem 6 hetesen lett pozitív a tesztem). Szerintem várj még 1-2 napot és tesztelj újra, ha nem jön meg! Üdv 14 hetes kismami
Van, akinek igen késõn mutatja ki a teszt, ez miatt ne aggódj. Ha nem jön meg, csinálj még egy tesztet és menj orvoshoz, az a biztos:-) A hasfájás még vagy 10 hétig megmatad, úgy ahogy most van:-) Nõl a méh, azért érzel ilyen fájdalmat. A mellfájdalom sem mindenkinél jelentkezik.
Ha esetleg a ciklusod második felében estél teherbe, akkor még nem mutatja ki a teszt. Ha tudod, mikor voltatok pontosan együtt, ahhoz adj még 2 hetet, akkor zárul le ca. a fogamzás folyamata. Ha ehhez még hozzáadsz 2-3 napot, akor már a kevésbé érzékeny tesztek is kimutathatják az eredményt, persze még itt is van kivétel... :-/ A mensi késése egy csomó más okhoz is köthetõ, de ezt te tudod kideríteni csak. (stressz, meg- vagy felfázás...stb.)
Szia, ismeros szitu, nekem 7-napot késett, gorcsolgettem , mindíg úgy éreztem mint akinek bármelyik pillanatban meg akar jonni, meg is jott...Várj még jó pár napot, ne stresszelj, ne idegeskedj , ha akar, jon az a baba, nyugi...
Kapcsolatfüggõ vagy
Mert csak sírni tudsz
txt dokumentumból született a kérdés.:D Szó szerint volt már ez pár hete.
Túl sok a miért , AZÉRT. A képlet egyszerû ha elijeszted õket nem fognak belédszeretni. Magyarán úgy sugárzik belõled a p*csalódás mintha te lennél a Csernobili atomerõmû és az nem vonzó. Haverkodj velük , de egyszerre többel.Ne lássák rajtad , hogy ott helybe nekiesnél. Egyrészt dob az önbizalmadon és egy barát csajszit nyugodtan lehet ölelgetni. Aztán lesz ami lesz , ha az egyik kiesne marad a többi.
Mert unalmas vagy és üres, nem tölti ki semmi az életed és azt hiszed, hogy egy barátnõ megtenné. Jobban járnál, ha inkább tanulnál valamit, ami érdekel vagy szereznél egy hobbit.

Miért fáj az anyámnak ha üdítőt iszunk vagy elmegyünk szórakozni a barátnőmmel?

Pl. mi szoktunk venni kólát vagy más üdítőt és azt isszuk, és anyukám mindig mondja, hogy ő csak vizet iszik, akkor mi se igyunk mást, mondom igyon ő is mást, erre azt mondja drága meg minden( pedig a család 400 ezret keres havonta). Ha meg moziba megyünk havonta egyszer akkor hőbörög, hogy elmegy a pénz a benzinre meg ilyenekre szórjátok el a pénzt, pedig ez a mi pénzünk, és nem is megyünk túl sűrűn.Miért fáj neki, hogy néha szórakozunk?Elvégre fiatalok vagyunk, nekik is mondtuk, hogy miért nem mennek el néha, de mindig a nincs pénzre hivatkoznak.

Legjobb válasz: Nmelehet h gyerekkorában vagy régebben megkellett fogni a pénzt és azért spórolós.Az én anyám se vesz meg magának semmit csak nagyon ritkán pedig megtehetné,de azért mert régebben megkellett fogni a pénzt és spórolós.

Nmelehet h gyerekkorában vagy régebben megkellett fogni a pénzt és azért spórolós.Az én anyám se vesz meg magának semmit csak nagyon ritkán pedig megtehetné, de azért mert régebben megkellett fogni a pénzt és spórolós.
Nálunk is ez van, mint a négyes írta. Én is ilyen leszek, illetve vagyok, a férjem képtelen megfogni a pénzt, és nincs sok, be kell osztani. És mindig az van, hogy nekem kell alap dolgokról lemondani, hogy jussunk valahová. Ez egy idõ után már a bõre alá férkõzik az embernek, és akkor is ilyen, ha megtehetné, hogy leemeli a polcról, ami megtetszik neki. Volt ilyen idõszakunk is, én félretettem, de milyen jól is jött, mert nem sokkal utána kénytelenek is voltunk felélni. Ha akkor hagyom 'elherdálni', nem tudom, mihez nyúltunk volna. Szóval ez ilyen, így mûködik. Nem hiszem, hogy anyudnál ez irigység, persze attól még benne lehet, de azért figyelembe veheted azt is, hogy ezzel igyekszik felkészíteni nehezebb élethelyzetekre, mert elég könnyen lehet, hogy lesz ilyen. Akkor majd jusson eszedbe.
Tapasztalatból mondom, a gazdagabbak fukaribbak mint a szegényebbek. Mi fagyit árulunk, és a szegények jobban megveszik a gyermeküknek. Nem tudom hogy ez miért van, de régen páromnak alig akart adni az anyja pénzt, hogy elvigyen moziba, pedig jól éltek, mi meg szegények vagyunk.. Lehet van abban is valami, hogy úgy gondolják a szegények hogy úgysincs pénz, nem is lesz, megveszem amit szeretnék. A gazdagok meg hogy gyûlik, gyûlik, gyûjtögessük, ne költsük, hagy legyen minél több. Én MMO játékban így gondolkodom. Ha kevés pénzem van, úgy vagyok vele hogy úgyis rengeteg kell még a sokhoz, megveszem amire szükségem van, amit szeretnék. Viszont ha összegyûjtöttem egy elég szép összeget, sajnálok belegyúlni, inkább gyûjtögetem, jó érezni hogy sok pénzem van.
Zsémbes, és irigy..azért zavarja mert õ is menne legszívesebben, viszont a zsémbessége miatt nem teheti, ezért inkább titeket beszél le róla.
Irigy, ennyi, bár elég szomorú, ha egy anya irigy...
Hát mert elbbtított az any.d bocs, hogy így fejezem ki magam de minek kertelni nem azaz életlényege , hogy olyan dolgokat tégy amiket ha megteszel más azt mondja, hogy de fsza vagy meg minden magadért és a szereteidért élj bár nemhiszem, hogyeztigy valaki is megértette a lényeg, hogy élvezd inkább az életed amíg lehet amugy meg sört igyál egésségesebb mint a víz és olcsóbb mint az üdítõ az üdítõk károsak hizlalnak a kóla meg egyenesen méreg .
Anyukád egy kicsit túlreagál, de a szülõk már csak ilyenek. Az élet nagy igazságit próbálják megmutatni. Amm....az hogy a család 400K-t keres még nem biztos hogy nincs rejtett adóságaitok. Nem tudhatom, nem vagyok a helyedben, de ha van alapja Anyukád elõvigyázatosságának tanácsoa lenne megfogadni.
Õ nagyon spórolós. Ennyi. De végülis nem tiltja meg, csak szóvá teszi azt, amire õ nem adna pénzt!
6-os nagyon jókat írtál! A szegények tényleg így gondolkodnak. "Nem is volt, nem is lesz." A pénztelenség az ember tudatalattijába is beeszi magát és a gondolataiba is így beférkõzik. A gazdagok tudják, hogy szerezhetnek pénzt, ezért õk gyûjtögetnek, mert tudják, hogy van mibõl.

Miért van az, hogy barátnőm az elején élvezi az aktust, de 5-10 perc után "begörcsöl", innentől pedig nem élvezi és még fáj is neki? (én vagyok neki az első)

Mit lehet ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: talán túl hevesen csinálod! Próbálj meg lassítani a tempón esetleg olyan pózban csináljátok ahogy neki kényelmesebb

talán túl hevesen csinálod! Próbálj meg lassítani a tempón esetleg olyan pózban csináljátok ahogy neki kényelmesebb
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi a választ. Még valami jó tanács?

Miért fáj a barátnőmnek az aktus után való nap?

két hetente találkozuk,es csak hétvégén vagyunk együtt és,hétfön neg kedden is fáj neki ,miért lehet ez?

Legjobb válasz: Talán azért, mert nem biztos, hogy benedvesedik eléggé, így csak nehezen tud befogadni téged, ennél fogva "kidörzsölöd". És sejtéseim szerint ennek oka lehet az óraend-szerû találkozásotok, és az az érzés, hogy ezt, azt vagy amazt minden második héten KELL csinálni. Nincs meg a varázsa, mert az emberek ebben általában a spontaneitást kedvelik. Így már kötelezõjellegû. Próbáljatok ezen változtatni, ez segíthet!

Talán azért, mert nem biztos, hogy benedvesedik eléggé, így csak nehezen tud befogadni téged, ennél fogva "kidörzsölöd". És sejtéseim szerint ennek oka lehet az óraend-szerû találkozásotok, és az az érzés, hogy ezt, azt vagy amazt minden második héten KELL csinálni. Nincs meg a varázsa, mert az emberek ebben általában a spontaneitást kedvelik. Így már kötelezõjellegû. Próbáljatok ezen változtatni, ez segíthet!
A szex során alhasi vérbõség keletkezik. Ha egy nõ nem elégül ki, a vérbõség miatt alhasi fájdalmai lehetnek.
Próbálj jobban odafigyelni rá. Valószínû, hogy nem izgatod fel eléggé, vagy eygszerûen csak durva vagy vele egy kicsit. Foglalkozz vele többet, esetleg ne szexeljetek, hanem próbáljatok ki mást, mint a kiskamaszok. Legrosszabb esetben egy kisebb gyulladás miatt, ami máskor nem okoz problémát, akkor viszont orvos kéne.

Az miért van hogy a barátnőmnek egyre többször fáj a csiklója körül illetve a csiklójánál azt mondja akkor van mikor megujjazom. Mitől lehet? Sexelni se tudunk már normálisan mert sokszor fáj neki.

g pont orgazmust mennyi id? elérni??

Legjobb válasz: És amúgy ha rendes értelemben dugtok akkor is fáj neki vagy csak ha ujjazod? Nem lehet hogy érdes a körmöd , nincs vágva rendesen, vagy esetleg néha erõsebben beleharapsz a fogaiddal?

És amúgy ha rendes értelemben dugtok akkor is fáj neki vagy csak ha ujjazod? Nem lehet hogy érdes a körmöd , nincs vágva rendesen, vagy esetleg néha erõsebben beleharapsz a fogaiddal?
Valószínûleg erõsen csinálod.Nálam is szokott lenni hogy néha fáj egy picit, de nem nagyon.Ettõl ugyanúgy tudunk szeretkezni utána.Ha a csiklójával játszol akkor is rendesen nedvesítsd be.G-pontos orgazmus kicsit nehezebb.Egyéntõl függ, nekem kb 1 óra:)
A kérdező hozzászólása: hát ha nem ujjazom néha akkor is fáj.... körmömmel nincs baj barátnõm vágja....manikûrös...más csajnál sosem volt ilyen..
a csikló gec| érzékeny mûszer. teccik érteni. mint neked a makkod. "gyakorlatilag" a kettõ egy és ugyanaz.

Az miért van hogy barátnőmnek minden szeretkezés után fáj a hasa? Pontosabban belülről fáj neki? van h pár óráig, van hogy 1-2 napig

szerintetek mi ez? hozzáérek belülről keményen? vagy izom? talán nem szokott hozzá? vagy mi lehet ez?

Legjobb válasz: Valószínûleg meg van fázva és komplett gyulladásban van. Küld el dokihoz(nõgyógyász).

Valószínûleg meg van fázva és komplett gyulladásban van. Küld el dokihoz(nõgyógyász).
A kérdező hozzászólása: de hónapokig meg van fázva?
Nekem is mindig fájt az exemmel (nagy volt neki). A mostani barátommal nem, pedig vele többször is csináltuk egymás után.
A kérdező hozzászólása: az lehet, viszont õ azt élvezi ha teljesen, "tövig" benne vagyok, az a legjobb... kb 17-18 centi lehet a hosszom... átlagos méret, szval nem tudom h emiatt fájna e
Szegény lányt karóba húzod a mutáns méreteiddel
A kérdező hozzászólása: de hát ha ezt szereti :P
Ez nem átlagos méret hanem nagy. :D Exemé is ekkora volt...akkor ez lehet a gond fõleg ha vastag is.
"akkor jó, ha igazán fáj, csak akkor fáj, ha igazán jó" ha neki megéri, akkor hajrá. egyébként meg szétdugod a méhszáját, nem egészséges

Miért van az, hogy a barátnőm most vesztette el a szüzességét, de a 2. alkalom jobban fájt neki és nem is bírta?

3 napja vesztettük el mindketten a szüzességünket egymással. Nagyon nehezen ment be, de végül sikerült elég jól betenni. Utána kihúztam és csurom vér volt minden, nagyon vérzett. Nem is szexeltünk úgy igazán, csak annyi volt, hogy betettem meg kivettem. Szerencsére a vérzés elmúlt neki és már nem is fájt neki. Ma eljött, gondoltuk most már jobb lesz... Alig ment be félig és azt mondta, hogy sokkal rosszabb, mint az els?. Ezután vérzett is neki megint egy picit. Ez miért van? Biztosan elvesztette az 1. alkalommal a szüzességét? Rengeteg vér kifolyt. Lehet arról szó, hogy még nem gyógyult be neki?

Legjobb válasz: A gyógyulási idõ= 0 perc! És ez nem vicc! Nem kellett volna az elsõ alkalommal félbehagynod a dolgot!Hiszen ami fáj, az nem szûzhártya elszakadása (mert azon nincsenek érzõidegek!) hanem a hüvely bejáratának szokatlan tágulása feszít! Ezt enyhíti a "gyakorlat", amit elmulasztottál elsõre. A második alkalomkor meg az volt a baj, hogy a lány már jobban tartott a dologtól az elsõ alkalom tapasztalatai (bõ vérzés, stb) miatt és nem volt eléggé ellazulva. És a legkisebb feszültségtõl is a hüvely összehúzódik. Sajnos most ott vagytok, ahol a kezdetkor. Nem kell erõltetni!Ha úgy meg tudod oldani, hogy csak pettingnek induljon a dolog és amikor már eléggé bele van a lány melegedve (nedvesedve), akkor simogasd a makkal a csiklóját, aztán meg dugd be. meg fogsz lepõdni, hogy, ha nem is számít rá, akkor sokkal, de sokkal könnyebben fog bemenni, mert nem elõzi meg stressz a dolgokat. Ezt konkrét tapasztalat alapján mondom, nem kitaláció!

A gyógyulási idõ= 0 perc! És ez nem vicc! Nem kellett volna az elsõ alkalommal félbehagynod a dolgot!Hiszen ami fáj, az nem szûzhártya elszakadása (mert azon nincsenek érzõidegek!) hanem a hüvely bejáratának szokatlan tágulása feszít! Ezt enyhíti a "gyakorlat", amit elmulasztottál elsõre. A második alkalomkor meg az volt a baj, hogy a lány már jobban tartott a dologtól az elsõ alkalom tapasztalatai (bõ vérzés, stb) miatt és nem volt eléggé ellazulva. És a legkisebb feszültségtõl is a hüvely összehúzódik. Sajnos most ott vagytok, ahol a kezdetkor. Nem kell erõltetni!Ha úgy meg tudod oldani, hogy csak pettingnek induljon a dolog és amikor már eléggé bele van a lány melegedve (nedvesedve), akkor simogasd a makkal a csiklóját, aztán meg dugd be. meg fogsz lepõdni, hogy, ha nem is számít rá, akkor sokkal, de sokkal könnyebben fog bemenni, mert nem elõzi meg stressz a dolgokat. Ezt konkrét tapasztalat alapján mondom, nem kitaláció!
Ferikeee, te ne beszélj hülyeségeket arról amihez nem értesz. Nem akarlak megbántani, de tényleg ne riogasd már szerencsétlen kérdezõt a találgatásaiddal. Nincs ott semmilyen nyílt seb. Kérdezõ, minden nõnek másmilyen szûzhártyája van, és a párodé valószínûleg egy vastagabb volt, ami amikor megszakadt, jobban vérzett mint egy átlagos vastagságú. Megértem, hogy nem igazán volt gusztusotok folytatni, de ne aggódj semmi gond. Ami viszont a teendõ, hogy legközelebb a barátnõdet minél inkább felizgasd, illetve biztosítsd, hogy el tudjon lazulni. Pár korty bor vagy valami jót tehet neki, vagy esetleg használjatok síkosítót. Legyél vele óvatos és gyengéd, ugyanis bár nincs szûzhártyája, a hüvelye nem tágult még ki, így fájhat neki amikor behelyezed, de ha van síkosító, el van lazulva, fel van izgulva, és te óvatos vagy, akkor nem lesz gond :) Szóval elõször csak kicsiket mozogj benne, ha sikerült berakni, és ahogy látod, hogy kezd hozzászokni, akkor lehet a tempót gyorsítani, de lehet, hogy az elsõ igazi alkalom még nem lesz neki kellemes. Meg kell szoknia, csak annyit tehetsz, hogy mellette állsz, figyelsz rá, óvatos vagy vele, és gondoskodsz róla, hogy érzi, hogy szereted, támogatod, és a legjobbat akarod neki.
Hát igen, meg a vér "síkosítóként" is funkcionált. Most, hogy kevesebb volt a vér, szárazabb volt a hüvelye, és olyankor elég kellemetlen. Gondolom, félt is tõle. Ha veszel síkosítót, az is hasznos lehet, akkor nem fog annyira fájni neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez hasznos volt!
1. Nem gyógyult be 2. Nem lazult el eléggé
A kérdező hozzászólása: Mármint amikor már nem fáj neki.
1 év
A kérdező hozzászólása: És ha csak könnyebb sérülés volt odabenn? Mennyi a normál gyógyulási idõ?
Szerintem a hártyával együtt jött a hüvely faláról egy pici bõr is, szal most konkrétan ott egy nyílt seb van, nem csoda hogy fájt neki.. Várjatok még vele egy kicsit.. mondjuk egy 1, 5-2 hét után próbáljátok meg újra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!