Találatok a következő kifejezésre: Miért fáj bal (87 db)

Miért fáj bal oldalt a hasam? Amikor a baba jobb oldalt van? 8hetes vagyok.

Legjobb válasz: honnan tudod,hogy jobb oldalon van? egyébként az nem lenne természetes,ha ott fáj a hasad,ahol a baba van. a hasad a szalagok nyúlásától, a belsõ változástól fáj.

honnan tudod, hogy jobb oldalon van? egyébként az nem lenne természetes, ha ott fáj a hasad, ahol a baba van. a hasad a szalagok nyúlásától, a belsõ változástól fáj.
A kérdező hozzászólása: A doki mondta, és mutatta az ultrahangon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, remélem minden rendben van.

Miért fáj bal oldalam?

Ha mély levegõt veszek, vagy köhögök akkor fáj, kb 1 napja a bal oldalam egy része. Ha megnyomom azt a részt a kezemmel akkor is fáj, lehet valami izmom meghúzódhatott vagy ilyesmi. 19 éves lány vagyok ilyesfajta problémáim még nem voltak. Gyanakodtam tüdõgyuszira, mert eléggé meg voltam fázva, még most is köhögök kicsit, de szerintem nem a tüdõm fáj. Ha befeszítem az izmokat ott akkor is fáj. Szerintetek? :/

Legjobb válasz: Menj orvoshoz, mert sajnos így tényleg nem lehet kizárni a tüdõgyuszit.

Menj orvoshoz, mert sajnos így tényleg nem lehet kizárni a tüdõgyuszit.

Miért fáj bal oldalt a hátam és mellette a szívem is?

15f vagyok.Valamiért mindig fáj a hátam bal oldalt úgy középtájt a gerincem mellett.És ha kihúzom magam akkor nem csak ott fáj hanem a szívemnél is elkezd így szúrni.Nagyon rossz érzés.

Legjobb válasz: Értem köszönöm. Csak a hátamnál is nagyon gyakran elõjön ez a szúró fájdalom ma meg ha kihúztam magam(állva) a szívem is így szúrt erõsen. Akkor "csak" a rossz tartás és a levegõ beszorulása a gond?

A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm. Csak a hátamnál is nagyon gyakran elõjön ez a szúró fájdalom ma meg ha kihúztam magam(állva) a szívem is így szúrt erõsen. Akkor "csak" a rossz tartás és a levegõ beszorulása a gond?
a rossz tartás miatt beszorul a levegõ! húzd ki magad, ügyelj a tartásodra, és nem lesz ilyen bajod! :) nagyon sok embernek nem jó a tartása, de erre oda lehet figyelni, helyre lehet hozni.
Nekem is van ilyen néha (mostanában is), valószínûleg tényleg a rossz tartás okozza, mert néhány nap alatt elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Értem.Nekem csak ma jött elõ így hogy tényleg fájdalmasabb volt.Már azthittem, hogy gerincferdüléstõl fáj a hátam a kávétól meg a szívem..

Fáj ahogy mozog, rugdos a babám, de mindig csak bal oldalon. A pocim alján is fáj érzem h nagyon nyom valamit. Miért fáj és mit tudnék ellene tenni?

simogatom is hogy kicsit elhúzódjon onnan,de nem igazán :) 33 hetes

Legjobb válasz: vagyis nekem jobb oldalon,neked bal

A kérdező hozzászólása: vagyis nekem jobb oldalon, neked bal
Igen, ahogy egyre nagyobb lesz, úgy lesznek egyre erõsebbek a mozdulatai.Sokszor belebokszol valamelyik szervedbe, és az fáj.Én is 33 hetes vagyok, úgy igazán még nem fájt, de amikor a bordáim alatt rúg, az nem kellemes.Viszont én a helyedben legközelebb ezt szóba hoznám az orvosomnak.Mert a fájdalmat az is okozhatja, hogy kevés a magzatvíz.Nálad biztos nem errõl van szó, de azért mondd el neki!
Nekem is nagyon sokszor mozdul be úgy, hogy fájdalmat okoz, szerintem ez normális. Mivel kis helyen kell elférnie, valamit biztos megnyom, ha mozdul. Szerintem ez ellen nem kell semmit tenni!!!

Miért fáj a hasamon a bal oldalon? (többi alul)

Mostanában nagyon sokszor tompán beleszúr

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy többek között a vakbélproblémákat is bal oldalon érzi inkább az ember - annak ellenére, hogy a vakbél jobb oldalon van. Lehet, hogy érdemes lenne megnézetnek egy orvossal, elsõ körben a háziorvossal. Megnyomkodja kicsit (jellemzõen bal oldalon nyomkodják, ha vakbélre gyanakodnak, meg középen), és majd az alapján eldönti, hogy kell-e esetleg ultrahang, vagy bármi.

Úgy tudom, hogy többek között a vakbélproblémákat is bal oldalon érzi inkább az ember - annak ellenére, hogy a vakbél jobb oldalon van. Lehet, hogy érdemes lenne megnézetnek egy orvossal, elsõ körben a háziorvossal. Megnyomkodja kicsit (jellemzõen bal oldalon nyomkodják, ha vakbélre gyanakodnak, meg középen), és majd az alapján eldönti, hogy kell-e esetleg ultrahang, vagy bármi.
A vakbél nem néha fáj:)
A vakbél a jobb oldalon van és ha fáj, akkor fáj, úgy ahogy írták, nem csak néha. Bal oldalon az alhasban a vastagbelek vannak, ill. lejjebb a kismedencében(azaz egészen lent) a húgy-ivarszervek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!! Ha önkielégítést végzek viszonylag sokáig, de mégsem lesz ejakuláció mert visszatartom, utána szokott fájni ott bal oldalt, viszonylag lent.Meg a herék kemények lesznek és nagyobbak az átlagosnál.Ez baj, ha visszatartom?
Bajni nem baj, de okozhat alhasi panaszokat és görcsös fájdalmat. Ami azért baj.

Miért fájt a bal herém?

általában napi egy szer szoktam masztizni de tegnap kétszer csináltam és mielött elmentem volna nagyon megfájdult a bal herém.

Legjobb válasz: Akkor mégis milyen segítséget vársz? Látatlanba mondja meg valaki, mi bajod van, annyiból, hogy fáj a heréd. Lehetett heregörcsöd is a "szokatlan" terheléstõl, csinálhattad rosszul a masszázst, ezen kívül még lehet 100 féle bajod, amire egy urológus tudna csak válaszolni. Ha nem akarsz orvoshoz menni, megkérdezni is kár, úgysem kapsz rá biztos választ. Nem fályt, hanem fájt.

Akkor mégis milyen segítséget vársz? Látatlanba mondja meg valaki, mi bajod van, annyiból, hogy fáj a heréd. Lehetett heregörcsöd is a "szokatlan" terheléstõl, csinálhattad rosszul a masszázst, ezen kívül még lehet 100 féle bajod, amire egy urológus tudna csak válaszolni. Ha nem akarsz orvoshoz menni, megkérdezni is kár, úgysem kapsz rá biztos választ. Nem fályt, hanem fájt.
A kérdező hozzászólása: úgy értettem ha nem muszáj nem szeretnék orvoshoz menni. és lécci ne köss bele abba hogy véletlenül rosszul írtam le egy szót.

Futás után miért fáj több napig a bal oldalam?

Ha elmegyek futni néha elkezd szúrni a bal oldalam inkább alul. Ezek után még másnap vagy harmadnap is fáj ha úgy mozdulok vagy ha benyomom. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Nekem azt mondták, beszorul a levegõ a rekeszizomnál de egy baleset miatt eltávolították a lépemet és akkor azt mondta a sebész, hogy na, most már nem fog szúrni az oldalam mint másoknak futás után, ebbõl arra következtetek, hogy a léppel van összefüggésben, az amúgy is bal oldalon van. Remélem tudtam segíteni.

Nekem azt mondták, beszorul a levegõ a rekeszizomnál de egy baleset miatt eltávolították a lépemet és akkor azt mondta a sebész, hogy na, most már nem fog szúrni az oldalam mint másoknak futás után, ebbõl arra következtetek, hogy a léppel van összefüggésben, az amúgy is bal oldalon van. Remélem tudtam segíteni.
Szia! Igen, ez a léppel vagyis inkább az emberi test anatómiájával függ össze. Anyum szerint (biosztanár) a levegõ szorul oda. Ha rendszertelenül, nem összehangoltan futok, nálam is kialakul. Hogy elkerüld, mindig fuss egyenletes tempóban, na gyorsíts vagy lassíts futás közben, ne állj meg, mindig egyenletes ritmusban vedd a levegõt, ha lehet egyenletes sima terepen fuss, ne dimbes-dombos kavicsos talajon.
Az ember oldala általában attól fáj, hogy túl sokat rázkódik a test. A háborúkban ugyanez elõjött a tankban ülõknél. De lehet beszorult levegõ is.

Miért fáj a bal bordámnál és a bal bordám alatt?

Már 1 hónapja feltűnt,hogy nem tudok a hátamon aludni,mert a bal bordámnál mintha valami nyomna és hiába nem vészes, de engem zavar. Tesi órán, ha pl labdát kell eldobnom megfájdul de a hátamnál is ugyanott a bordámnál és alatta fáj...meg hogyha nekidőlök a széknek akkor is...nem tudom mi lehet a bajom
Használj akkor fecskét...
Mert a boxer segge szûk, és nem kented be elõtte disznózsírral, hogy csússzon. Ne csodálkozz, hogy még a tökeid is belesajdúlnak ha seggbekúrod a kutyád, és közben még sétálsz is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!