Találatok a következő kifejezésre: Miért fáj babám hasa akkor (2 db)

Miért fáj a babám hasa akkor is, ha minden evés előtt adom neki az infacol szuszpenziót? Van ennél hatásosabb szer csecsemőknek?

Legjobb válasz: ÉN AZ ESPUMISAN EMULZIÓT AJÁNLOM,HOGY PRÓBÁLD KI.AMUGY AZ ELEJÉN NEKÜNK IS UGYANEZ VOLT ÉS KB 3 HÓNAPOS KORÁRA ALAKULT KI AZ,HOGY MÁR CSAK AKKOR FÁJ NEKI HA KAKILNIA KELL ÉS HA TÚL SOK LEVEGÕT NYELT.AZT MONDTA A VÉDÕNÕ,HOGY ILYEN KORBAN MÁR KÖNNYEBBEN FEL TUDJA DOLGOZNI A TEJCI ÉS AZÉRT RITKUL MEG A HASFÁJÁS

ÉN AZ ESPUMISAN EMULZIÓT AJÁNLOM, HOGY PRÓBÁLD KI.AMUGY AZ ELEJÉN NEKÜNK IS UGYANEZ VOLT ÉS KB 3 HÓNAPOS KORÁRA ALAKULT KI AZ, HOGY MÁR CSAK AKKOR FÁJ NEKI HA KAKILNIA KELL ÉS HA TÚL SOK LEVEGÕT NYELT.AZT MONDTA A VÉDÕNÕ, HOGY ILYEN KORBAN MÁR KÖNNYEBBEN FEL TUDJA DOLGOZNI A TEJCI ÉS AZÉRT RITKUL MEG A HASFÁJÁS
Nekünk a Flatulin krém vállt be, gyógyszertárban lehet kapni. Be kell kenni a baba pocakját, pár perc múlva már nem is fáj a hasa. Egyébként ez felnõtteknke is jó mindenféle szélgörcsre meg ilyesmire, rá van írva.
Próbálj meg édesköményteát adni a babának.De nagyon gyenge legyen épp hogy legyen valami kis színe.Az a nõvérem kisfiának nagyon jó volt.Azelõtt neki is infacolt adtunk, nála sem vált be.Talán az édeskömény nektek is segít.

Miért csak akkor fáj a 6hetes babám hasa, ha éppen leülnék, a sokadik kilométer után, amig a kezemben cipeltem? Biztos, hogy ez hasfájás? (hirtelen, éles hangon felsír, huzogatja a lábait, de amíg sétálok vele, nincs baj)

Legjobb válasz: Amíg sétálsz vele, addig olyan, mintha nlg mindig a pocidban ringatózna. A csecsemõ veleszületett igénye, hogy hordozzák. Több mindent tehetsz: kézben hordozod és nem sír, leteszed és sír, vagy rugalmas kendõben magadra kötheted, és akkor nem is sír, meg a két kezed is szabadon marad. Ilyen egyszerû: http://www.youtube.com/watch?v=qYdI7HH9PW0

Amíg sétálsz vele, addig olyan, mintha nlg mindig a pocidban ringatózna. A csecsemõ veleszületett igénye, hogy hordozzák. Több mindent tehetsz: kézben hordozod és nem sír, leteszed és sír, vagy rugalmas kendõben magadra kötheted, és akkor nem is sír, meg a két kezed is szabadon marad. Ilyen egyszerû: http://www.youtube.com/watch?v=qYdI7HH9PW0
Amikor sétálsz vele, akkor is fáj a hasa, csak akkor ringatózik, és ez eltereli a figyelmét, olyan, mint mikor még a pocakban volt... Sajnos ezen az idõszakon túl kell lenni. Mi kipróbáltunk mindent, Gripe Water, Infacol, Espumisan, mecsek baby tea, - egyik sem használt, a gatyánkat ott hagytuk rá a patikában... Aztán a dokinõ felírt egy ezeréves gyógyszertári keveréket, az használ úgy, ahogy, van tõle büfi vagy puki egy 20 percen belül, és akkor sokszor vége is a hasfájós rohamnak. Ha meg a front miatt van, akkor beadhatom neki az elõírt adag dupláját is, nem segít semmi. Csak a cipelés, lábon lovacskázás, rázás, hordozóban hintáztatás. Ezeket váltogatom olyankor. Mire az emer kipróbál mindent, addigra azon veszi észre magát, hogy egyre kevesebbszer hasfájós a baba. Én most már van, hogy nem is adok neki a patikaiból, vagy, ha igen, akkor a napi 3 mokkáskanál helyett csak 1-et. Legközelebb a legolcsóbb szerrel fogom kezdeni, azt azonban megtanultam. A többi most megbontottan áll a hûtõben... Még elég pici a babád, kezdd el õket megpróbálni, ha még nem tetted, és a nagy kísérletezésben el is telik a legrosszabb 1-2 hónap. Az én fiam most 3 hónapos, már ritka a hasfájás. Az 5-8. hétig katasztrófa volt, azóta csökkent. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat! Kedves elsõ:van rugalmas kendõm, abban tényleg meg szokott nyugodni, a baj csak az, hogy az én lábaim fáradnak el elõbb. De ha a tornáztatás már nem mûködik, akkor abban cipelem. Kedves második: hát, igen, mi az Infacolon, gripewateren, homeos bogyókon vagyunk túl...de, akkor van remény, csak ezt a 3 hónapot kell túlélni. Köszi mégegyszer, szép napot Nektek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!