Találatok a következő kifejezésre: Miért fáj az alhasam minden szeretkezés (2 db)

Miért fáj az alhasam minden egyes szeretkezés után?

Nem csak kicsit, nagyon fáj, f?leg olyankor, mikor utána pisilni megyek, olyan érzés, mintha leszakadna valamim és sajnos órákig is eltart. Miért van ez?

Legjobb válasz: Elfordul, hogy a pénisz kicsit megnyomja ott. Hisz ha belegondolsz, pont ott van hüvely felett :) Nekem is elõfordult :) 1-2 napig szüneteltünk, aztán újra szeyeltünk

Elfordul, hogy a pénisz kicsit megnyomja ott. Hisz ha belegondolsz, pont ott van hüvely felett :) Nekem is elõfordult :) 1-2 napig szüneteltünk, aztán újra szeyeltünk
A kérdező hozzászólása: De hiába várok utána egy két napot, a következõ alkalommal megint fáj, nincs olyan, hogy ne fájna utána és sajnos mindig nagyon.
menj el nõgyógyászhoz lehet méhszájseb miatt is.
A kérdező hozzászólása: Már voltam vizsgálaton és nem volt semmi baj.

Miért fáj nagyon az alhasam minden szeretkezés után?

Legjobb válasz: Nem lehet az,hogy a párodnak nagy a nemiszerve és az nyomja meg és azért fáj?Nálam is volt ilyen.De ha megkéred a párod,hogy legyen finomabb biztos elmúlik.

Nem lehet az, hogy a párodnak nagy a nemiszerve és az nyomja meg és azért fáj?Nálam is volt ilyen.De ha megkéred a párod, hogy legyen finomabb biztos elmúlik.
Lehetséges h a párod a méhszájadat 'böködte', talán nagyon hoszszú a pénisze, és ezért fáj. próbáljatok ki másik pózt és en nyomja be tövig. és ha akkor enm fáj akkor minden okés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!