Találatok a következő kifejezésre: Miért fáj amikor (186 db)

Miért fáj, amikor a párom belémhatol?

A G-pont környékén ugye van egy pukli, és ott fáj, amikor a párom behatol. Elvileg ki vagyok tágulva, de ott mégis fáj picit. Ugye nem lehet méhszáj seb, vagy ilyesmi? Vagy valami komolyabb baj?

Legjobb válasz: Hát párom elég vastag hozzám képest, lehet tényleg a nedvességgel van a gond, nem túlzottan nedvesedek, ahhoz nagyon jó lelkiállapotnak kell lenni. De idáig ezt nem is nagyon figyeltem, csak azt tudom, hogy az elején fáj, utána nem. És az is érdekes, hogy amikor én vagyok felül kezdéskor akkor sem fáj, csak amikor õ van felül.

A kérdező hozzászólása: Hát párom elég vastag hozzám képest, lehet tényleg a nedvességgel van a gond, nem túlzottan nedvesedek, ahhoz nagyon jó lelkiállapotnak kell lenni. De idáig ezt nem is nagyon figyeltem, csak azt tudom, hogy az elején fáj, utána nem. És az is érdekes, hogy amikor én vagyok felül kezdéskor akkor sem fáj, csak amikor õ van felül.
Mert a barátod Conan a barbár.
a méhszájseb a méhszájadon van, nem a hüvelyfaladon. ha fáj, nyomásra érzékeny, akkor mindenképpen mutasd meg nõgyógyásznak.
A kérdező hozzászólása: Igen, azt elfelejtettem írni, hogy a végén, amikor már belejövünk nem fáj. Utána már nem érzem, csak az elején. A szeretkezés kb elsõ 2-3 percében.
nyomd meg az ujjaiddal is és ha úgy is fáj akkor irány a doki. ha nem akkor több elõjáték és/vagy síkosító.
A kérdező hozzászólása: Igen, jó az Antifaces dumád, de a vicc az, hogy nem tizenéves p.csa vagyok, és nem újkeletû a problémám.
doki lesz a jó megoldás. Nem kellene hogy fájjon. Hacsak tényleg nem az a gond, hogy nincs kellõ szexuális izgalom, nedvesség, vagy valóban nagy méretekkel rendelkezik a párod és nem túl figyelmes behatoláskor. Ha nyomásra, ujjazásra is érzékeny a pont, akkor meg kellene nézetni dokival. A furcsa, hogy a fájdalom elmúlik... hmmm ... csak az elején 'szúrhattok' el valamit.

Csajok! Két kérdésem van: 1. Miben különbözik érzésileg ha a pasi óvszer nélkül hatol be? 2. Miért fáj, amikor egy bizonyos pontnál beljebb hatol a barátom? Szűzhártya nem szakadt még át? Viszont 1. szexnél véres volt az óvszer miután elmentünk.

Legjobb válasz: ha az óvszer véres volt, akk már rég bye-bye szûzhártya... :D Miért fáj? mert a méhnyakadat böködi a farkával. mondjuk. ez az egyik és a legvalószínûbb eshetõség. De lehet hogy a hüvelyed nem elég tág olyan mélyen... passz :/ Érzésileg? Ehh, gumival sokkal szarabb. Nem érezni a melegséget, a selymességet, meg még sok dolgot. f/20

ha az óvszer véres volt, akk már rég bye-bye szûzhártya... :D Miért fáj? mert a méhnyakadat böködi a farkával. mondjuk. ez az egyik és a legvalószínûbb eshetõség. De lehet hogy a hüvelyed nem elég tág olyan mélyen... passz :/ Érzésileg? Ehh, gumival sokkal szarabb. Nem érezni a melegséget, a selymességet, meg még sok dolgot. f/20
óvszer nélkül nekem is sokkal jobb!!! összehasonlíthatatlan 19/L
Nekem is sokkal jonn érzés óvszer nélkül, mint óvszerrel, nem is lehet összehasonlítani. S néhány póznál túl nagy a behatolás , ezért fáj. 21/L
minel szukebb annal jobb;)
Ja és a másik. ha kellõen ellazulsz és felszabadult leszel akkor az is be fog menni.
1.: neked semmi különösebb érzéssel nem jár. 2.: elhiszed nekem hogy nem kicsi a lyukad ??? :D:D:D olyan nincs, csak ne extra 35 centissel próbálkozz....
A kérdező hozzászólása: azaz akkor kicsi a lyukam:DXD barátom pénisze 17, 5 cm, és úgy kb 2-3cm nem megy be mert fáj... :D
1. Semmiben, csak a pasik hisztiznek, hogy nem éreznek semmit gumiban, a csajok észre sem veszik, hogy van-e vagy nincs. 2. Én is arra gondolok, hogy a méhnyakad bökdösi :) 23/L
nekem jobb ovszerrel, mert van rajta sikosito, meg valahogy tisztabbnak érzem a dolgot.
A kérdező hozzászólása: misszionárius pózba fájt, lovaglóba nem volt bennem teljesen, nemtudom meddig volt, de akkor nem fájt..

Miért fáj, amikor tampont akarok betenni?

Eddig még csak betétet hordtam, de most nyáron jól jött volna a (mini) tampon amikor strandolok, viszont bárhogy próbáltam, fájt. Egy pici rész még bement, de utána bármerre próbáltam forgatni egyszer?en fájt!! Mit csináljak, vagy hogy csináljam? 16/L (és még sz?z vagyok, ha számít)

Legjobb válasz: Amikor teszed fel, közben lassan fújd ki a levegõt, és lazítsd el az alhasad, azzal ellazulnak a lenti izmok, könnyebben felmegy a tampon. Valószínûleg ráfeszítesz, azért fáj.

Amikor teszed fel, közben lassan fújd ki a levegõt, és lazítsd el az alhasad, azzal ellazulnak a lenti izmok, könnyebben felmegy a tampon. Valószínûleg ráfeszítesz, azért fáj.
Elöször nekem is ez volt, és én is szûz vagyok, egyszer csakúgy megpróbáltam, hogy a strandon mire számítsak, és kb egy óráig volt benn, meg se volt telve, és rohadtul fájt kihúzni, késõbb pedig megpróbáltam úgy, h "megtöltöttem" vízzel, és úgy próbáltam felhelyezni, elvégre ha bemegy, akkor ki is tud jönni, de nem tudtam felhelyezni, a szûzhártyámtól, nagyon fájt, szóval eszemben sincs többet kísérletezni vele, felmenni simán felmegy normál állapotban, de lehet hogy utána csak a szüzességed árán tudnád kivenni, ami azért elég gáz, ha késõbb a fiúdnak kb megmondod h a tampont vette el...:'D legalábbis szerintem.XD
mellesleg alig bírtam kihúzni...
Lehet, hogy nem elég nedves a hüvelyed.

Miért fáj, amikor a nőgyógyász kitágít a kacsával?

Már volt szexuális kapcsolatom férfival, az nem fájt.

Legjobb válasz: biztos azért fáj mert akkor nem vagy izgalmi állapotban.

biztos azért fáj mert akkor nem vagy izgalmi állapotban.
Nem lazulsz el eléggé...
lehet nagyon rástresszelsz a vizsgálatra. mielõtt felfekszel, vegyél 2-3 nagyobb lélegzetet és próbálj tudatosan ellazulni. A hüvely fala izmos, így szerintem simán okozhatja a gondot hogy görcsbe rándulsz olyankor. Próbálj meg lazítani.
A leggyakoribb ok a stressz vagy a rossz tartás szokott lenni. Nem csak fel kell feküdni a vizsgálóasztalra, hanem egy kicsit le kell ejtened a fenekedet, mert úgy egyenes a hüvely, nincs amibe ütközzön a kacsa és így nem fáj. Legközelebb próbáld meg.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a választ, megy a zöld kéz Nektek! (:

Nem vagyok mar szuz, masik pasim van, ennel miert faj amikor bent van?

Az van, hogy masik pasival vagyok, az elozovel vesztettem el a szuzessegem, de vele normalis h egy ido utan mar abszolut nem fajt mikor behatolt, nah a mostani pasimmal akivel jarok viszont igencsak faj mikor csinalja, sokkal vastagabb a penisze. ehez hozza lehet szokni? vagy mit csinaljak, nem mondhatom meg a csavonak h nem jo a farkad?

Legjobb válasz: Az bizonyára tényleg nem esne jól neki, ha így kijelentenéd, hogy "nem jó a farkad". De ugye, attól még azt elmondhatod, hogy fáj. Elsõ körben talán nem kellene annyira keményen, hevesen csinálnia, el kellene lazulnod teljesen, átérezni a dolgot. Meg persze, ne tegye be tövig sem. :D

Az bizonyára tényleg nem esne jól neki, ha így kijelentenéd, hogy "nem jó a farkad". De ugye, attól még azt elmondhatod, hogy fáj. Elsõ körben talán nem kellene annyira keményen, hevesen csinálnia, el kellene lazulnod teljesen, átérezni a dolgot. Meg persze, ne tegye be tövig sem. :D
Ahha. Akkor is azt mondom, hogy legyél õszinte, részletekbe menõen. Ennyi a tanácsom, a többi a te döntésed.
A kérdező hozzászólása: hat jah lehet jo volna elmondanom h faj csak nem akarok hujenek kiesni... de viszont annyira bedak hejzet, en telleg nem akarom megbantani v ijesmi, csak nemtudom mit tegyek, eddig 3x fekudtunk le es oszinten egyik se volt jo :(
A kérdező hozzászólása: hat oke, kosz...
próbáljátok síkosítóval, hátha...

A barátnőmnek miért fáj amikor üríti a vizeletét és miért véres neki?

értelmes válaszokat léci

Legjobb válasz: Lehet fertõzés, hólyaghurut vagy vesehomok. Igyon nagyon sok folyadékot és menjen el orvoshoz.

Lehet fertõzés, hólyaghurut vagy vesehomok. Igyon nagyon sok folyadékot és menjen el orvoshoz.
felfázás, holyaghurut, vesekõ=orvos
Felfázás, hólyag gondok, vesebaj, vagy húgycsõ bajok. Ilyenkor azonnal doki.
Véres vizelettel mindenképp orvoshoz kell menni.
Véres vizelettel doki. De valamennyire örülhetsz ha fáj, mert az fertõzésre utal. Ha nem fájna az sokkal súlyosabb dolgokat is jelenthetne. Persze ez is jelenthet súlyos dolgot, ezért kell orvoshoz menni.
Mindenképpen orvoshoz kell mennie a barátnõdnek, különben feljebb terjed a fertõzés a veséjére!!!
Keress rá a nászutas hólyghurutra!

Miért fáj amikor felhúzom a péniszemen a bört?

14 éves vagyok és merevedett állapotban nem tudom felhúzni. Amikor még le van állva akkor megy de ha merevedett állapotba van akkor már nem. MIÉRT VAN EZ?

Legjobb válasz: Sajnos szûkületed van.Ha ez nagy fokú,azaz már a makkod elején is feszûl,akkor orvos tud rajt segiteni.

Sajnos szûkületed van.Ha ez nagy fokú, azaz már a makkod elején is feszûl, akkor orvos tud rajt segiteni.
El kell menned az urológiára. Ott egy 15 perces beavatkozással megoldható a probléma. Nekem is volt, nem vészes a dolog.

Miért Fáj Amikor tampont viselek?

már egy éve megvan a menstruációm, eddig betétet használtam, de most kipróbáltam a tampont, és fáj, meg amikor járkálok érzem. Mit ronthattam el??, 14/L (Elolvastam a használati útmutatót)

Legjobb válasz: Valószínû nem helyezted eléggé mélyre. Próbáld kicsit feljebb tolni. Érezni fogod ha a helyén van.

Valószínû nem helyezted eléggé mélyre. Próbáld kicsit feljebb tolni. Érezni fogod ha a helyén van.
Ha rendesen benn vann, akkor nem lehet érezni. Valószinüleg nem toltad eléggé fel. Attól nem kell félned, hogy túlságosan bemegy, olyan nem lehetséges. A másik, hogy arra figyelj, hogy nem egyenesen, hanem srégen hátrafelé (a popsid felé) kell feltenni. Lazitsd le magad és próbáld jobban betolni (a legjobb ha a hátadra fekve kicsit felhúzod a lábad, akkor a leglazább a hüvelybemenet.
Ha nem megy sehogy sem, akkor maradj inkább a betétnél.

Miért fáj amikor a szájával kényeztet?

Nem régóta vagyunk együtt a párommal. Múltkor eljutottunk a dolgok orális részéhez. Egy ideig nem volt semmi, de aztán elkezdett fájni. És nem tudom mitől. Tegnap is csinálta, az elején jó volt, de amikor elkezdte szívni a csiklómat, megint fájt. És nem is tudta folytatni. Mitől lehet ez? Mit tudunk tenni hogy ne fájjon? Min változtasson?

Legjobb válasz: Túl erõsen nyalja és szívja. A csikló érzékeny, finoman kell csinálni. Mondd neki, hogy óvatosan csinálja, aztán vezesd hogy meddig mikor jó, aztán majd ráérez.

Túl erõsen nyalja és szívja. A csikló érzékeny, finoman kell csinálni. Mondd neki, hogy óvatosan csinálja, aztán vezesd hogy meddig mikor jó, aztán majd ráérez.
A tiéd érzékenyebb a fiúd meg túl durva, esetleg lehet valamii fertõzés is. Meg kéne nézetni!
Csak óvatosan. A csikló érzékeny kis mütyür. Nagy eséllyel túl durván, hevesen szívja. Szóval finomabban kéne, te meg jelezz vissza, mikor jó, mikor nem - igen, néma gyereknek az anyja se...
Elég tapasztalatlan lehet, ha fájdalmat okoz élvezet helyett. A normális lányok az érett pasikat szeretik, nem a béna nyomingereket. Úgyhogy ez a te választásod volt. Hát élvezd a lúzert, de ne sokáig, mert te is azzá válsz!

Miért fáj amikor pisilek?

amikor pisilek fáj, és utána egy kicsit a pisim is vére.

Legjobb válasz: bocsi, véres.

A kérdező hozzászólása: bocsi, véres.
hólyaghurut (felfázás). velem kb 2 havonta elõfordul.. szar de kb 1 nap múlva enyhülnek a tünetek. de jobb ha elmész urológiára. (én is holnap megyek eredményekért..xd)
és ezt mér nem az egészségbe írod?
menj már el orvoshoz. lehet veszélyes is, vesevérzés meg hasonlók.
Hólyaghurut. A háziorvos is tudja kezelni.
Nem ártana valami gyulladás csökkentõt beszedned. Cataflam-ot NE vegyél be!!!
felfáztál
Menj el nõgyógyászhoz, majd õ megvizsgál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat:) Aki akar még hozzáfûzni vmit az csak nyugodtan írjon

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!