Találatok a következő kifejezésre: Miért fáj a hasam, hogyha (3 db)

Miért van az, hogyha tampont használok nem fáj a hasam és sokkal gyorsabban véget ér a menszeszem?

Az a típus vagyok, aki állatira görcsöl menszeszkor, aki 3-4 gyógyszer után tud nagyjából megmozdulni, de valamiért ha tampont használok (amire csak nemrég szoktam teljesen át) akkor szinte egyáltalán nem fáj a hasam, és sokkal hamarabb véget ér az egész menstruációm. Ez normális? Én örülök neki persze, csak nem mindig értem....

Legjobb válasz: Hu..de jó neked..nekem fordítva van..a tampontól eszméletlenül görcsölök.

Hu..de jó neked..nekem fordítva van..a tampontól eszméletlenül görcsölök.
Nalam is hasonloan van, 16 evig csak betetet hasznaltam, aztan ket eve neha tampont is, es azota ugyanezt tapasztalom...

Miért fáj alul a hasam, hogyha szeretkezünk vagy ha hevesebben ujjaz a barátom?

Legjobb válasz: talán összeszorulnak az izmok... de nem tudom pontosan. nekem is kb ugyanez a bajom :S

talán összeszorulnak az izmok... de nem tudom pontosan. nekem is kb ugyanez a bajom :S
Szia.Az alhasad azért vár amikor benned van a barátod, mert az átlaghoz képest túl nagy a nemi szerve.Az ujjazásnál is hasonló.Majd figyeld meg, hogy milyen hosszú az újja, és ha azt teljsen beléd nyomja, olyan mint mikor a nemi szervével van bent.Tehát a hosszúság miatt érzed ezt.Velem is igy van:) Szóval szerintem semmi komoly:) egy 17éves csaj
bocsi. nem vár hanem fáj. csak elirtam:)
Mert olyan ponthoz ér, ami neked érzékeny. Szerintem. Szex közben ha nagyon mélyen belémhatol, nekem is szokott fájni.. (mondjuk nekem még rövid a tapasztalatom :) )
Szerintem azért mert a méhszájadat "töri", nem???
Azért fájhat, mert túl mélyre hatol és a méhszájadat ingerli, dörzsöli. Próbáljatok olyan pózt keresni amikor nem fáj, vagy legyen kicsit óvatosabb a barátod.
Az is elõfordulhat hogy szimplán nagyon izgatott vagy ideges vagy, még ha észre sem veszed magadon.Ez elég sok adrenalin felszabadulását idézi elõ, aminek a mellékhatásáról nem akarok beszélni most, de a lényege az egésznek hogy az idegességtõl is elõfordulhat :)

Hanyadik hétig kell felkeresni a nőgyogyászt? és az miért van hogyha nehezet emelek akkor fáj a petefészkem meg a hasam? Lehetséges hogy elvetéltem?

kb 6 hetes vagyok és az orvosom korlátlan ideig szabin van attol félek h kifutok az idöböl szúr és fáj a petefészkem de nem görcsöl és nemis vérzek

Legjobb válasz: Menj másik orvoshoz. A hetedik héten már mindenképp érdemes, addigra már van szívhang is, és azt is jó megnézni, hogy méhen belüli-e a terhesség. Ne emelj, ha panaszaid lesznek tõle.

Menj másik orvoshoz. A hetedik héten már mindenképp érdemes, addigra már van szívhang is, és azt is jó megnézni, hogy méhen belüli-e a terhesség. Ne emelj, ha panaszaid lesznek tõle.
Nem tudom mennyire nehéz, amit emelsz, de túlságosan nehezeket nem ajánlott emelgetni!
nekem is hasonló tünetem volt a 6.héten és nálam találtak a kilõködés helyén egy vizzel teli üreget (cisztát). ezért azt ajánlotta ne emeljek egyáltalán, ne erõltessem magam, legyek nyugalomban. ez gyakran elõfordul várandósoknál és magától felszívódik a 12. hétig. ugye nem tudjuk nálad ez terhességi tünet vagy esetleg neked is cisztára utal e, de a legjobb amit tehetsz hogy kerülöd az emelgetést és az elõttem szólok szerint elmész másik orvoshoz. majd írd meg mi volt!
Ha elvetéltél (volna) azt biztosan észreveszed, mert bõséges vérzéssel jár. Ha nem muszáj, ne emelgess nehezet, fõleg akkor, ha fájdalmat is okoz. A korlátlan ideig szabin lévõ orvos, olyan mint ha nem is lenne. Menj el egy másikhoz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!