Találatok a következő kifejezésre: Miért evés lehet a (176 db)

Nem tudok elélvezni.21 éves nő vagyok, de eddig nem sikerült soha elélveznem. Miért? Mi lehet a gond?

14 évesen veszítettem el a szüzességemet, azóta nem egy férfival voltam már. 4,5 éve állandó partnerem van, de még soha nem élveztem el. És nem értem miért. Még van rajtam kívül egy jó pár ilyen helyzetben lév? barátn?m.

Legjobb válasz: Vagy keress egy olyant aki segit ebben xD

Vagy keress egy olyant aki segit ebben xD
Vagy nem jó az ágyban a párod vagy nem tudsz jól ellazulni. Keress fel szakorvost akkor. Vagy lelki eredetû a probléma
A pasi kissé ügyetlen, nem tudja, hova, hogyan kell nyúlni. Vagy, ha te magadnak sem tudsz örömet okozni (ha egyáltalán próbáltad már) akkor pszichés okai is lehetnek. Utóbbit esetleg egy szexuálterapeuta kezelni tudja. Ha még nem próbáltad a maszturbálást mielõbb kezd bele... :D
Maszturbáláskor se?
Végy néhány pótórát maszturbálásból! A neten biztosan találsz valamit. Ha saját kezûleg már megy, akkor el tudod magyarázni a párodnak is, hogy mit kell csinálni. Innentõl már rajtatok múlik... Csodálkozom, hogy a párod még nem vette észre/nem tett valamit ellene. Az ember azt gondolná, hogy van néhány alkatrésze, amivel segíthed neked ebben....

Miért nem lehet a babona szerint 1 éves koráig levágni a gyerek haját?

Legjobb válasz: Mert állítólag akkor nem fog neki nõni...Na ez is olyan, mint a többi buta babona..semmi alapja nincs. Az én 2 nagyobbik gyerekem vállig érõ dús hajjal született. A fiamnak fél évesen akkora volt a haja, hogy fodrászhoz kellett vinni, mert már nem látott. A lányomnak is le kellett vágni a frufruját 6 hónaposan, mert az álláig ért és nem tudtam állandóan copfozni (fõleg éjjelre nem). Utána havonta vittem õket fodrászhoz...máig dús a hajuk, iszonyú gyorsan nõ..a fiamét még ritkítani is kell.

Mert állítólag akkor nem fog neki nõni...Na ez is olyan, mint a többi buta babona..semmi alapja nincs. Az én 2 nagyobbik gyerekem vállig érõ dús hajjal született. A fiamnak fél évesen akkora volt a haja, hogy fodrászhoz kellett vinni, mert már nem látott. A lányomnak is le kellett vágni a frufruját 6 hónaposan, mert az álláig ért és nem tudtam állandóan copfozni (fõleg éjjelre nem). Utána havonta vittem õket fodrászhoz...máig dús a hajuk, iszonyú gyorsan nõ..a fiamét még ritkítani is kell.
Ez hülyeség, ne foglalkozzál vele.
5 hósan voltunk elöször fodrásznál azóta is nõl a gyerek aja mint a gomba
Erdekes, gondolom azok a babak akik kopaszon szuletnek no meg nagyon a hajuk fel eves korukra, az en kislanyom nagy fekete hajjal szuletett, mos fel eves es ugy kihullt hogy csak a feje bubjan van, korbe pedig mar no a kis szoke pihe.(mint az apjae).
Bocsi, a lenyeg kimaradt :ez csak babona mint a tobbi, pl. nalunk Erdelyben hat hetesen keresztelnek, hogy ha valami baj tortenik legyen megkeresztelve.stb.
Elsõ anyuka, ez a "fiam vállig érõ dús hajjal született" dolog ez komoly??? Nem tudom eldönteni, hogy ez most poén, vagy igaz! :) Ahogy elképzeltem egy újszülöttet vállig érõ dús hajjal, akkorát nevettem, hogy leestem a székrõl! :) Hatalmas volt! :) 9 hetes baba anyukája
Utolsónak üzenem.Az én lányom 12hetes.5cm-es, sûrû hajjal született.Azóta csak nõ neki, nem tudom kezelni lassan.
14.44-esnek! Nem írtam volna, ha nem így lett volna..az egész kórház csodájára járt, annyi haja volt. a lányom is dettó ilyen volt, neki 2 hónaposan "pálmafát" kellett a feje tetejére kötni a hajából, mert másképp a szemébe lógott az egész..ja! egyiknek se hullott ki a haja, csak észrevétlenül váltották át.

Miért 14-éves kor a beleegyezési korhatár? Ez alatti korúval semmit nem szabad, tehát pl. pettingelni vagy orál vagy csak közösülni nem lehet? Azt nem értem hogy aki ilyen fiatallal lefekszik nincs vele tisztában hogy ezért le is csukhatják?

Legjobb válasz: Ez a belegyezési korhatár egy jogi kategória. Mindenhol más, valahol 12 év, máshol 16 vagy 18 év. Egyes országokban pedig nincs is ilyen. Különösebb indoka nincs, hogy itt miért 14 év, lehetne akár 16 vagy 12 is. Tény, hogy Magyarországon büntetik, aki 14 év alattival szexuálisan bármit is kezd. Aki látott már 13 éves, fejlett lányt, aki úgy néz ki és viselkedik, mint egy 16-17 éves, az tényleg nem érti, hogy mi alapján húzták meg a korhatárt. Azzal is vitatkoznék, hogy a 14 év alattiak még nagyon gyerekek, a mai tinik sokkal érettebbek, mint pár évtizede. Ugyanakkor valaki még 18 évesen sem érett nemhogy a szexre, de még a tanulásra, munkára sem. Az életkori határokat a jogalkotó szabja meg, ahogy a büntethetõség alsó korhatárát is. Aztán a társadalom tagjai vagy betartják a jogszabályt, vagy nem. Lopni sem szabad, mégis sokan megteszik. 14 év alattival szexelni sem szabad, mégis sokan megteszik. Olyankor mindenre gondol az ember, csak arra nem, hogy akivel lefekszik, az 14 éven aluli, pláne, ha õ is akarja, sõt kezdeményezi.

Ez a belegyezési korhatár egy jogi kategória. Mindenhol más, valahol 12 év, máshol 16 vagy 18 év. Egyes országokban pedig nincs is ilyen. Különösebb indoka nincs, hogy itt miért 14 év, lehetne akár 16 vagy 12 is. Tény, hogy Magyarországon büntetik, aki 14 év alattival szexuálisan bármit is kezd. Aki látott már 13 éves, fejlett lányt, aki úgy néz ki és viselkedik, mint egy 16-17 éves, az tényleg nem érti, hogy mi alapján húzták meg a korhatárt. Azzal is vitatkoznék, hogy a 14 év alattiak még nagyon gyerekek, a mai tinik sokkal érettebbek, mint pár évtizede. Ugyanakkor valaki még 18 évesen sem érett nemhogy a szexre, de még a tanulásra, munkára sem. Az életkori határokat a jogalkotó szabja meg, ahogy a büntethetõség alsó korhatárát is. Aztán a társadalom tagjai vagy betartják a jogszabályt, vagy nem. Lopni sem szabad, mégis sokan megteszik. 14 év alattival szexelni sem szabad, mégis sokan megteszik. Olyankor mindenre gondol az ember, csak arra nem, hogy akivel lefekszik, az 14 éven aluli, pláne, ha õ is akarja, sõt kezdeményezi.
Mert 14 éves korig még nagyon gyerek bár a többség még utána is. A büntethetõség 18 éven felülire vonatkozik vagyis ha 14 éven aluli közösül 18 éven alattival azt még nem büntethetik hiszen gyerek, a 18 éven felüli meg ne akarjon már 14 alattival keverni az már pedofil... és semmit sem lehet se petting se orál semmit aminek köze van a szexhez. 22/F
miért kérded?
"...a mai tinik sokkal érettebbek, mint pár évtizede" Hááát... Ez így erõs, nem mondom, hogy teljesen alaptalan, de én inkább úgy fogalmaznék, hogy az érdeklõdésük érettebb. Hamarabb akarnak dugni, de szerintem semmivel sem érettebbek az én koromban 14 éves csajoknál.
Egyetértek, az a 14 éves korhatár egy légbõl kapott rendelkezés. Van aki már 12 évesen érett, más meg 22 évesen sem érett. De hát a törvényben kell egy konkrét korhatár, amit ki lehet kényszeríteni. A tinik tényleg veszettül akarnak szexelni manapság, régebben azért nem így volt ez, amikor én fiatalabb voltam, akkor még csak a kisebbségiek és a rossz tanuló, csavargó gyerekek éltek nemi életet, akik az iskolából is kimaradtak emiatt, ma meg már "jól nevelt", rendes családból származó gyerekek is akarnak nemi életet élni, mert ezt látják mindenhonnan. 34/N
Na én erre azt mondom, aki 14 éves kora alatt van olyan "h*lye-k*rva" hogy összefeküdjön egy nála 5-6 évvel -vagy akár még idõsebb felnõttel, az meg is érdemli!!! Szaggassa csak szét a szûzhártyáját egy vadállat pedofil kocsog, ha õ ezt akarja!! Komolyan mondom, megérdemli! Én is voltam már nálam 11 évvel fiatalabb lánnyal (16 éves), és jó is volt, mert bevállalt mindent (anál, orál stb.), de õ azért érettebb volt azon 14, illetve azon kor alattiaknál! Szexuális téren biztosan! Ezek a tinik tudják mit akarnak igazából, hisz azt látják ez a jó, ez a követendõ. Tehát már abban a korban vannak, ahol azért kell hogy tudjanak felelõségteljes döntést hozni, hisz a pályaválasztás is az...vagy tévednék?! Természetesen nem ugyanaz a két téma, de súlyát tekintve hasonló! Szóval ha ezt ebben a korban elvárja tõlük az állam és döntéshozói, akkor valószínûleg ezért is lett ez a beleegyezési korhatár is. De ez csak az én szerény véleményem!

Miért nem bírom a horror-t 14 évesen mikor már majdnem 18 vagyok, csak négy év. Lehet mégi bekéne tartanom a korosztályt?

nem tok aludni tőle, és félek a sötétben nagyon :S a barátaim bírják de én úgy érzem kicsi vagyok még belül :S

Legjobb válasz: "majdnem 18 vagyok, csak négy év" :D Ez hatalmas. Oké, hogy 30 éves korod után már 4 év semmit sem számít, de 14 évesen még nagyon fejlõdsz, gyerekkorodnak kb mostanában lesz vége, most kezdesz majd el szép lassan komolyodni. Az a 4 év 14 évesen rengeteg, az egész életed 35%-a.

"majdnem 18 vagyok, csak négy év" :D Ez hatalmas. Oké, hogy 30 éves korod után már 4 év semmit sem számít, de 14 évesen még nagyon fejlõdsz, gyerekkorodnak kb mostanában lesz vége, most kezdesz majd el szép lassan komolyodni. Az a 4 év 14 évesen rengeteg, az egész életed 35%-a.
Van ilyen ... ne nézz ha nem bírod , sztem mire 18 leszel magadon fogsz röhögni hogy ettõl fostál .. én pl vagy 8éve nem láttam semmien sorozatot/animét/filmet ami megijesztett volna komolyabban
Az utolsó nagyon jól mondja, Itt az a "csak négy év" még nagyon sokat számít. ha megmondhatom az õszinte véleményemet, akkor viszont azt mondom, hogy nem is baj, hogy nem bírod. Nem törvényszerû , hogy egy bizonyos kor után horrorfilmeket kell nézni, van, aki felnõttként sem "bírja". Sõt, talán az a nagyobb baj, ha bírja valaki, mert az valószínûleg azért van, mert hozzászokott a dologhoz az illetõ. Szóval szerintem ez nem ciki, és nem is muszáj elkezdned nézni õket. Ha mégis elfogod, akkor is ráérsz még bõven.
Elõzõ vagyok. Ja és: "a barátaim bírják de én úgy érzem kicsi vagyok még belül :S" Honnan tudod? Szerintem valószínûbb, hogy inkább csak "menõznek" vele, de este õk is ugyanúgy félnek.

2 éves kisfiam tartózkodó a gyerekekkel, de miért? Ki lehet nevelni belõle ezt az érzést? Bõvebben lent.

Nemrég a játszin meg akarta puszilni egy kislány,õ meg elhúzódott. De nem ez az elsõ eset,nemrég egy kisfiú megölelte és teljesen bepánikolt,látszott,hogy nagyon nem akarja a közelében tudni. Eljátszik más gyerekek mellett,de pl ha elvesznek tõle valamit,akkor csak néz,meg sem próbálja vissza szerezni,pedig itthon egy igazi kis diktátor,nagyon erõs akarattal. Ha mászik fel a csúszdához és véletlen fent van egy másik kisgyerek (mert mondjuk a másik oldalról õ közben felment),akkor lemered,megáll és bíztatni kell,hogy menjen nyugodtan tovább. Okozhat ez gondot majd késõbb? Minden másnap játszira megyünk,programozunk,találkozik gyerekekkel,mégis,mintha félne tõlük. Hogy segítsem õt át ezen? Nagyon nehéz anyaként ezt látni,mert tényleg azon vagyok,hogy jól érezze magát és ne csak velem. Most nagyrészt nekem kell játszanom vele a játszin is,hiába tus homokozni,hiába van rajta kívül 4-5 korabeli gyerek is a homokozóban,õ csak engem akar.

Legjobb válasz: Életkori sajátosság, miért kellene kinevelni belõle? Teljesen természetes dolog. Korai még neki, ennyi az egész.

Életkori sajátosság, miért kellene kinevelni belõle? Teljesen természetes dolog. Korai még neki, ennyi az egész.
A kérdező hozzászólása: Rosszul fogalmaztam, ne ilyen drasztikusan értsétek. Csak szeretnék segíteni neki, hogy könnyebben barátkozzon, merjen kezdeményezni a játékban, stb. Látok sok ilyen korú kisembert és a legtöbbjük nem ilyen kis félénk.
Az én kisfiam kb. két éves korától félt a vele egykorú gyerekektõl.(A csúszdázás, mászókázás szó szerint úgy zajlott, mint nálatok.) Ellenben a nagyobbakkal kiválóan eljátszogatott. Bölcsiben volt ez probléma, ahol ugye csak vele egykorúak voltak, ott a gondozónõk egyméteres körzetébõl nem volt hajlandó elmozdulni, és folyamatosan csacsogott nekik. Oviban változott a helyzet, az egyik kislánnyal "összeragadtak". Iskolát, osztályt is úgy választottunk, hogy együtt maradhassanak. Ma már vannak barátai, de a kislánnyal továbbra is elválaszthatatlanok.
Az én 2 évesen meg veri õket és igazi diktátor. Ha valamelyik gyerkõc nem azt csinálja amit az én fiam akar rgtön meg ütögeti! Na melyik a jobb? Én sem tudom egyenlõre kinevelni. Pedig már sok mindent megprobáltam.
Az én lányom szerintem ettõl rosszabb volt 2évesen.Azon kivül hogy néha biztattam meg elmagyaráztam neki dolgokat nem tettem semmit csak vártam.Most 4éves, közösségbe még nem jár(ovi)viszont mostmár probál barátkozni a sajátos modján.
Várj még 1-2 évet, és el fog indulni benne

Miért nem lehet 1 éves kor alatt tejtermékeket adni a babának? És régen miért lehetett? Az oké, hogy most fejlettebb az orvostudomány és allergiát válthat ki, de régen sem volt annyi allaergiás gyerek, ember.

Legjobb válasz: 21.21. Nincs igazad. Akik a tejre allergiásak,azok mind fiatalok,és már tápszereken éltek. A tejben nem élteidegen anyag van,hanem D vitamin és kalcium,amire a szervezetnek szükksége van. Régen nem is hallottak allergiáról. Ha valkinek hasmenése volt,az egy-két napig koplalt,de után éppúgy étkezett,ahogy elõtte. Felénk sok 70-80 éves él,akik ma is mûvelik a kertjüket,és naponta megisznak -1 2 l tejet. Ez az egész csak propaganda,nem egyéb.

21:22-nak Gratulálok:-((((( Az én fiam nem volt tápszeres 821 hónapig ciczett), mégis 1 évesen 12, 2 kiló volt, alányom még ciczik, már 14 hónapos és õ most csak 11 kiló. ennek ellnére mind kettõ elindult 11 hónaposan. nem tápszertõl lesz kövér gyerek, hanemmert pl 7-8 hónaposan danoninoval, túró rudival, keksszel tömik
21.21. Nincs igazad. Akik a tejre allergiásak, azok mind fiatalok, és már tápszereken éltek. A tejben nem élteidegen anyag van, hanem D vitamin és kalcium, amire a szervezetnek szükksége van. Régen nem is hallottak allergiáról. Ha valkinek hasmenése volt, az egy-két napig koplalt, de után éppúgy étkezett, ahogy elõtte. Felénk sok 70-80 éves él, akik ma is mûvelik a kertjüket, és naponta megisznak -1 2 l tejet. Ez az egész csak propaganda, nem egyéb.
De régen a tej az tej volt.....nem volt ennyi mû dolog mindenben.
Mert fajidegen fehérje. Egyébként meg régen nem voltak ilyen felmérések, úgyhogy nem tudhatod, hogy mennyi allergiás volt. A mostanra felnõtt lakosság akik anno tejet kaptak megdöbbentõ mennyisége allergiás és majdnem mind érzékeny a tejre. Gondolj csak bele, hányan vannak akik megisznak másfél-2 dl tejet és 10 percen belül rohannak a WC-re mert hasmenésük van.
Osztom az elõttem szóló véleményét!
Komolyan annyira nem érdekel gyereketek egészsége, hogy legalább 1 éves korig ne adjatok neki tejet, ha mér nem szoptattok. DM-ben 1200 forint a tápszer.
Pff ugyan...akkor nagyon sok ember allergiás lenne minden 2. ez csak blabla.NA ismét le leszek pontozva de ez a véleményem! Amúgy valamire rákell fogni mindent!
21:22-es így igaz:) !!!Egyetértek!
Én adok neki!!!! Nem törõdök ezekkel a marhaságokkal! :)
Mert akkor a tápszergyáraknak kevesebb haszna lenne! Én is adtam mindhárom gyerekemnek, és most is a picinek. Egyik sem allergiás sem a tejre, sem más ételre. Viszont mindhárom erõs, egészséges gyerek. A pici most egyéves, mindent eszik, úgy szalad már, mint egy kisnyúl. A tápszeres ek kövérek, de gyönge az immunrednszerük és a csontozatuk is. Elég az itteni írásokat olvasni, sok még 8-9 hónaposan sem áll fel!
Miért marjátok egymást hetente kétszer emiatt a téma miatt? Gyanítom, hogy kevés hozzáértõ szakember van itt, mind laikusok vagyunk és lehetetlen állást foglalni amellett, hogy mi lenne a helyes. Egyik héten megjelenik egy cikk arról, hogy "gyerünk, adjatok 1 éves kor alatt tejet" aztán meg a következõ héten az, hogy "neeee, ne adjatok tejet 1 éves kor alatt". Teljes a káosz itt is, pedig csak észre kellene venni, hogy mind mások vagyunk és tudjuk megváltoztatni egymást. Te abban hiszel, hogy fehér, én meg abban, hogy fekete.-mg
Gratulálok, sikerült egymásnak esni!Fölösleges ilyen kérdésekre válaszolni, mert csak vita van belõle, a másik gyerekét lekövérezik, és mindenki h*lye, aki nem ért egyet velem! Nem itt kéne a fölös energiákat levezetni, hanem ki lehet menni a gyerekkel futkosni.(Persze tisztelet a kivételnek, mert azért itt is akad) Minddenki azt ad a gyerekének, amit akar. Biztos nem akar senki rosszat a babájának, saját maga megállapítása szerint a legjobbat adja neki. Ennyi!
Azért sok az allrgiás mertt a nép eszi azt sok gazdaségos tescos cuccot, nem mozognak, nem járnak kirándulni, ki a természetbe. Egyet köhintenek és rohanás a patikába a tv-ben látott gyógyszerért.
Senkinek nem kell, hogy valami baja legyen. Olyan gyerekesek vagytok. Mindenki más és másként reagál a szervezet a dolgokra. Lehet hogy valaki 1 éves kora után kap tejterméket, s mégis allergiás lesz.
Ennyi erõvel nekem is kéne, hogy legyen valami bajom.
Lehet 10 év múlva kiderül, hogy mégis lett valami baja:-(((
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat....én még nem olvastam errõl a témáról itt, de tényleg nem értem a sértegetések okát!!!! Mindenkinek a maga döntése, hogy hogyan táplálja neveli gyermekét, csak érveket és ellenérveket szerettem volna "hallani"...'no abból volt bõven...
1 naposan is lehet a nevén autó, nem feltétel a jogsi hozzá
Az autó ebbõl a szemszögbõl nézve tulajdontárgy, amit bárki birtokolhat. Az hogy nem vezetheti más kérdés.
Kit érdekel?
1. Mert gyorsjárat volt 2. Mert nem volt le- vagy felszálló 3. Mert másodrész közlekedett, ami mindenhol megállt
A kérdező hozzászólása: 1. Engem, mert rohadt hideg volt!! 2. 15 éve ezzel járok, és még integettem is a soförnek!!! 3. Tudom, hogy a Kaposvári gyorsjárat, de ez a Dudari volán járata!!!

Miért fáj ha a férjem megújjaz vagy amikor bennem van? Köze lehet ennek ahoz, hogy lassan ő is ötven éves? Szinte félek vele lefeküdni pedig nedvesedem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Csak a puszta eredendõ paraszti logika szerint: ha neked fáj akkor mégis mi köze lenne ahoz hogy õ hány éves?

Csak a puszta eredendõ paraszti logika szerint: ha neked fáj akkor mégis mi köze lenne ahoz hogy õ hány éves?
Nõdoki?
Próbáltátok már síkositóvak? Lehet, hogy már kevés az elõváladék.
Hogy fér oda az ujja? Meg miért csinálja, - fõleg, ha neked meg nem jó?
Benned van a férjed?Mekkora?Az biztos fájhat.Egy magzat még elfér de egy ötven éves ember....És midet ujjazza hogy fáj?A szemedet?:)

Van egy barátnőm aki már 14 éves de a melle egyáltalán nem nőtt meg még. Miért lehet ez?

Az a helyzet hogy a szülei is válnak nem nagyon tör?dnek vele....Nem ismertek valakit aki hasonló helyzetben van/volt...Csak aggódom érte...

Legjobb válasz: Hát van akinek pici marad, de az is lehet,hogy késõbb érõ típus,és hamarosan nõni fog neki is. Volt már olyan ismerõsöm,akinek ilyen korban még tök lapos volt,most meg hát elég cicis lett :)

én 16 évesen itt égek a 70/B-mel..szóval szót se... majd megnõ, 14 évesen még nincs mit izgulni..:D
Hát van akinek pici marad, de az is lehet, hogy késõbb érõ típus, és hamarosan nõni fog neki is. Volt már olyan ismerõsöm, akinek ilyen korban még tök lapos volt, most meg hát elég cicis lett :)
Sokkal kevésbé számít a cici mérete, mint a fiúknál a farokméret. Én pl a kis ciciket preferálom.
Majd megnõ, még van rá ideje.
Az én hugomnak 14 évesen egy kis "pattanása" volt! Azt hittük soha sem fog megnõni neki! Most 17 éves és 95-ös melltartót hord! Mi tesómékkal alul maradtunk!Még ezután fog nõni neki!
nyugi.nekem a volt osztálytársam(most ballagtunk) ilyen, 14 éves és kb. elõl deszka hátul léc...szerintem ez tök normális, csak az volt a gáz, mikor osztálykiránduláson SZIVACSOS bikinit vett fel, és nagy is volt meg csúszkált össze-vissza. Azért, erre figyeljen a barátnõd.Egyébként no para, neki is megnõ:) 14/L
a 70/B se gáz szerintem... aki szeretni fog, nem a melledért fog szeretni, ha meg igen, még idõben vágd ki 18F
Majd meg nõ...egyéntõl függõen nõ a mell.. de lehet h a szülei válása miatt stresszel és ez se tesz jot...hát nemtudom...
ismerõs szitu.ismerek olyat, aki már 15 és még csak "szúnyogcsípései" vannak.mindenki másféleképpen fejlõdik.
A kérdező hozzászólása: neki is lapos...semmi cicije nincs
legyen egy kis cici és kész .én nem szeretem a nagyon nagy ciciket .
Még fiatal, nõni fog. De az is lehet hogy kicsi cicje lesz. Ez nem betegség!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!